Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ D ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΟΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 131
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1936664o3mk8htox2.gif

Αφροδιτάκι να έχεις την πιο τέλεια εγκυμοσύνη και μην αγχώνεσαι για τίποτα. Όλα καλά θα πάνε και σε λίγους μήνες θα έχεις στην αγκαλιά σου και το άλλο μέλος της οικογένειας σας. Φιλιά πολλά!!

Κορίτσια σας

1814151oq95lx4o2s.gif

1814157xuxyg2ju98.gif

72705vzruc1dlbg.gif

πάρα πολύ όλες :D:D:D:D:D:D:D

daffy μου εσένα λιγάκι περισσότερο :D

Η χοριακή μου απο 558 μονάδες την προηγ. Πέμπτη , εχτές ήταν 10,400

Εξακολουθεί το πρόβλημα με το θυροειδή (TSH) , βεβαια και αυτες οι μονάδες έχουν πέσει απο 11,16 στις 7,80 , αλλά ο γυναικολός μου επιστά την προσοχή , στον κίνδυνο αποβολής λόγο των υψηλών μονάδων του θυροειδή ... :?

αλλά κάνω μόνο θετικές σκέψεις και πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά :D

Eίναι προτιμότερο σε ένα παιδί να περισσεύει η αγάπη παρά να του λείπει....

Όλα θα πανε τέλεια. Και να ξέρεις ότι ένας μεγάλος παράγοντας για την αύξηση του Θυροειδούς είναι και ο ψυχολογικός. Οπότε μόνο θετικές σκέψεις και όλα θα πάνε καλά. Άρχισες χαπάκια?

Διαφημίσεις

Ξεκίνησα τα thyrohormone 0.1mg για μια εβδομάδα 1 χαπάκι καθε πρωί και απο την επόμενη εβδομάδα μια μέρα 1 χάπι την επόμενη μερα 1+1/2 , την επόμενη πάλι 1, κ.ο.κ , εναλλάξ 1 με 1,5 χαπάκι δλδ.

ο ψυχολογικός ε; οκ τέρμα οι φοβίες ... :D

Daffy 510870wiywhojy4s.jpg

Μην φοβασαι καθολου,εμενα στην πρωτη εγκυμοσυνη ενω δεν ειχα θυροειδη παρουσιασα κ πολυ αυξημενο,τον επομενο μηνα δεν ειχα τιποτα,κ την τριτη φορα που εκανα εξετασεις ηταν λιγο πανω απο το οριο.

Τωρα με το χαπακι θα το ελεγχεις μια χαρα,οποτε μην ανησυχεις για τιποτα,ολα καλα θα πανε :lol:

Διαφημίσεις

Αφροδίτη εύχομαι και εγώ να περάσεις 9 καταπληκτικούς μήνες

και να αποκτήσετε το θαυματάκι σας..

Ολα να πάνε καλά

Ιt always rains hardest on the people who deserve the sun

Mjb3p3.png

να γράψω κ δω???????

ναι θα γράψω στο επίσημο τόπικ της εγκυμοσύνης σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

με το καλό Αφρουδιτουλα μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

να έχεις μια πανεύκολη εγκυμοσύνη κ να περάσει πολύ όμορφα ο καιρός!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

xWWzp2.png

675093qccdm00t72.pngEΓΧΡΩΜΗ TV----->ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ ΖΩΗ...

Διαφημίσεις

Με το καλό σου εύχομαι να έχεις μια πολύ ήρεμη και κάλή εγκυμοσύνη!Για το πρόβλημα του θυροειδή μην στεναχωριέσαι!Εγώ είχα από πριν πρόβλημα και έτσι έπαιρνα το thyrormone 0.1 το οποίο το συνέχισα και στην εγκυμοσύνη και όλα πήγαν μιά χαρά!Και μην ξεχνάς ότι μόνο τους πρώτους 3 μήνες το παιδί λειτουργεί με τον θυροειδή μας μέχρι να αναπτύξει δικό του. Σε αυτή την περίοδο επιβαρύνεσαι, ναι !Αλλά, μετά όλα καλά!Τα μωράκια μετά τους τρεις έχουν πια αναπτύξει δικό του θυροειδή αδένα και χαλαρώνει και η μαμά!

Καλή μου Vann , σε ευχαριστώ πολυ , για όλα ... ευχομαι και σε εσένα με έναν πόνο :D

Κατερινάκι να'σαι καλά , οτι επιθυμείς και εσύ :D

Gold μου σε ευχαριστώ :D

micnat ευχαριστώ , άυτό το με ένα πόνο ελπίζω να βγεί αληθινό όπως την πρώτη φορα στον Χαραλαμπάκο μου :D

Sabrinaki ευχομαι σύντομα να σου ανταποδίδω τις ευχές , σε ευχαριστώ πολυ :D:D

Μαρυτ μου πολυ σε ευχαριστώ :D

rouge μου αυτο είπε κ ο γιατρός , το 1ο 3μηνό είναι κρίσιμο ... με έχτε καθυσηχάσει πάρα πολύ όλες για το θέμα του θυροειδή :D

659036m3ulwmm403.gif

Γλυκιά μου Αφροδιτούλα χάρηκα πάρα πολύ μόλις διάβασα τα νέα...να έχεις μιά υπέροχη εγκυμοσύνη. Να προσέχεις και με το καλό να γεννηθεί το νινάκι σας!

Θέλω και κέρασμα από αυτά τα ωραία γλυκά που κάνεις :lol:

1708607yvh5jk554m.jpg

μάκια

Αλεξάνδρα και Αστέρης

«Να αμφιβάλεις, αν τ' άστρα είναι φωτεινά. Να αμφιβάλεις, αν ο ήλιος κινείται. Να αμφιβάλεις, αν η αλήθεια είναι αλήθεια ή ψέμα. Μα ποτέ μην αμφιβάλεις για την αγάπη μου.»

Άφρο μου

Αφροδίτη μου

Αφρούλα μου

Αφρολουτράκι μου!!!!!!!!!!!!!

378984zi6qrhix4l.gif

Ψυχή μου, ζωή μου, κοριτσάκι μου!!!!!

Να έχεις 9 υπέροχους, φανταστικούς, συναρπαστικούς μήνες εγκυμοσύνης...!

Σ'αγαπώ πολύ πολύ... Το πόσο χάρηκα δε μπορώ να σου το περιγράψω.. σα να έμεινε έγκυος η αδερφή μου!!!! Aλλά αν το καλοσκεφτείς... δικός μου άνθρωπος είσαι!!

Σου στέλνω πολλά φιλιά!!!!

678897eibkki0elf.jpg

Όταν παίρνω...γεμίζουν τα χέρια μου. Όταν δίνω, γεμίζει η ψυχή μου...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...