Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

διαδικασια σπερμ/σης

parent?

Recommended Posts

@ GARY

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ,ΣΟΥ ΓΡΑΦΩ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΚΙΡΣΟΚΥΛΗΣ.ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΑΝΤΡΑΣ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΚΙΡΣΟΚΥΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΨΑΞΑΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ.Η KINDER ΤΑ ΛΕΕΙ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ.

ΣΕ ΕΜΑΣ , Ο ΠΡΩΤΟΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ,Ο ΔΥΕΤΕΡΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ . ΜΠΕΡΔΕΥΤΙΚΑΜΕ ΑΡΚΕΤΑ ,ΤΕΛΙΚΑ ΠΗΓΑΜΕ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΘΥΣΗΧΑΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕ ΟΤΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΗ Η ΚΙΡΟΣΥΛΗ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΓΙΑΤΙ ΧΑΛΑΕΙ ΤΙΣ ΙΣΟΡΡΟΠΙΕΣ ΤΟΥ ΣΠΕΡΜΑΤΟΣ .

ΓΕΝΙΚΩΣ Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ ΕΙΝΑΙ 60%,

ΣΤΟ 30% ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟ 10% ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΥΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.

ΟΠΟΤΕ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΛΟΓΟ ,ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΕΠΕΜΒΑΣΗ.ΕΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΕΠΑΝΑΠΑΥΘΕΙ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΡΕΧΑΜΕ .ΒΕΒΑΙΑ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ .ΕΑΝ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΟΥΡΟΛΟΓΟΥ,ΠΕΣ ΜΟΥ ΝΑ ΣΤΑ ΣΤΕΙΛΩ.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 203
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

σας ευχαριστω πολυ κοριτσια,ευχομαι τα καλυτερα και σε εσας.οταν ειδα τη χοριακη δεν το πιστευα οτι με την πρωτη το πετυχαμε. τωρα περιμενω να περασουν οι μερες να επιβεβαιωθει.ελπιζω να πανε ολα καλα.αντε, και απο σας να μαθουμε ευχαριστα νεα γρηγορα.

Βασω ναι θα τα ηθελα σε παρακαλω τα στοιχεια του γιατρου! Δεν θελω να μεινουμε στη γνωμη του ενος αλλα να το διασταυρωσουμε. Ακομα δεν ξερουμε τι ακριβως υπαρχει αυριο θα κανουμε ορμονικες και doppler και απο Δευτερα θα παμε στον ουρολογο που χαμε παει να τις δει. Κι εγω εχω ακουσει παντω ςοτι ειναι αμφισβητουμενη η αποτελεσματικοτητα της επεμβασης δεν ξερω...και οτι ναι απ οτι καταλαβα καλο ειναι να γινεται μονο οταν η κιρσοκηλη ειναι 3ου βαθμου. Πωπω να χειροτερευσει,,δεν θελω να το σκεφτομαι! Οπως και να χει πριν αποφασισουμε , θελω να δουμε ολα τα ενδεχομενα και ολες τις πλευρες , θετικες κι αρνητικες. Και να ζυγισουμε τα πραγματα και ν αποφασισουμε..Σ ευχαριστω πολυ και παλι ευχομαι καθε καλο! :)

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...