Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ρούχα για την μαμά από το Internet

Κάτια Ντ.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Από το charly έχω πάρει και εγώ 3 φορέματα κι έχω βγει ασπροπρόσωπη! Τρομερά σχέδια και καλές τιμές. Σε όσες φίλες μου το έχω συστήσει έχουν μείνει πολύ ικανοποιημένες.

ΟΚ κοριτσάρες δεν γνωρίζω τα μαγαζιά που αναφέρετε παραπάνω αλλά με βάση το προσωπικό μου γούστο θα διάλεγα το λευκό το νο2 καθώς είμαι φαν της λιτότητας αν βασικά θα θελα όλες να στηριχτούμε στα λόγια παό το τιγράκι ότι δηλ. θα πρέπει να μας αρεσει αυτό που διαλέξουμε.

Καλή επιτυχία σε όλες

ΟΚ κοριτσάρες δεν γνωρίζω τα μαγαζιά που αναφέρετε παραπάνω αλλά με βάση το προσωπικό μου γούστο θα διάλεγα το λευκό το νο2 καθώς είμαι φαν της λιτότητας αν βασικά θα θελα όλες να στηριχτούμε στα λόγια παό το τιγράκι ότι δηλ. θα πρέπει να μας αρεσει αυτό που διαλέξουμε.

Καλή επιτυχία σε όλες

καλη μου Ιπολυτη (ελπιζω να το εγραψα σωστα) αμα έισαι ενα κοριτσακι σαν κλαδι ιτιας, λεπτο, αρερνιο, λυγεροκορμο, μια χαρα σου κανει και το απλο φουστανακι απλα να ειναι σε ενα πιο πολυτελες υφασμα, ισως με ενα λαμπερο κοσμημα.

Αμα εισαι σαν εμενα (ο φοβος του ζαχαροπλάστη, η τρομάρα του σουβλαντζή, η χαρα του Παυλίδη) ΠΡΕΠΕΙ να τραβηξεις αλλου το βλέμα και οχι στην ...."κολάρα η ουχου".

Οποτε βαζεις απανω σου ενα κατι τι πιο μπιρμπιλωτο, πιο υπερπαραγωγη, πιο ....κατι οποτε ο αλλος πρωτα τυφλώνεται απο το στρας και ετσι τυφλος καθως είαι μετα δυσκολευεται να μετρησει με το ματι την πλατεια Συνταγματος που κουβαλας και εσυ οπως οι χελώνες το καβουκι τους :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Βεβαια ετσι διατρεχεις σαφη κινδυνο σε συνεφιασμενο καιρό να προσγηωθει κανενα αεροπλανο θεωρόντας τον ποπο σου αεροδιάδρομο ....αλλα γιατι διαολο υπάρχουν τα πανωφόρια!!!!:lol::lol::lol::lol::lol:

οχου τί σκοτίζεσαι και γω στα ίδια κυβικά τρέχω, αν όχι σε κολλάρα αλλά σε κοιλάρα -και ας έχω 6 χρόνια που γέννησα, ο θυροειδής κάνει θαύματα- τί να σου λέω σαν τους ταβερνιάρηδες που έχουν πιει βαρέλια κρασιά μοιάζω... απλα φανταζόμουν ότι το συγκεκριμένο φόρεμα βγαίνει και σε XL....

Διαφημίσεις

οχου τί σκοτίζεσαι και γω στα ίδια κυβικά τρέχω, αν όχι σε κολλάρα αλλά σε κοιλάρα -και ας έχω 6 χρόνια που γέννησα, ο θυροειδής κάνει θαύματα- τί να σου λέω σαν τους ταβερνιάρηδες που έχουν πιει βαρέλια κρασιά μοιάζω... απλα φανταζόμουν ότι το συγκεκριμένο φόρεμα βγαίνει και σε XL....

καλε τι να σκοτιστω? δεν βλεπεις τα χαχανα που εχω ριξει?????

δεν βλέπεις το ...χουμορ που με διέπει????

δεν βλεπεις βεβαια την ..."ουχου" αλλα μην στενοχωριέσαι και η πλατεια Συνταγματος παρόμοια είναι :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Κορίτσια έχω ερωτευτεί αυτό το φορεμα:

http://www.jessicabrides.com/catalog/ProductPic.asp?id=1667 Θα είμαι κουμπάρα σε έναν γάμο το καλοκαίρι και το σκέφτομαι σε απαλό γαλάζιο τι λέτε???Κορίτσια μήλησα και μαζί τους και το κόστος μαζί με τα μεταφορικά βγαίνει στα 133 ευρώ!!!Με τίποτα στην Ελλάδα τέτοιο φόρεμα σε τέτοια τιμή!!Η ποιότητα θα είναι καλή όμως???

http://www.jessicabrides.com/catalog/ProductPic.asp?id=1667 Θα είμαι κουμπάρα σε έναν γάμο το καλοκαίρι και το σκέφτομαι σε απαλό γαλάζιο τι λέτε???Κορίτσια μήλησα και μαζί τους και το κόστος μαζί με τα μεταφορικά βγαίνει στα 133 ευρώ!!!Με τίποτα στην Ελλάδα τέτοιο φόρεμα σε τέτοια τιμή!!Η ποιότητα θα είναι καλή όμως???

Καταπληκτικό φόρεμα!!! Όμως δεν θα επέλεγα γαλάζιο...:roll: Και εφόσον λευκό "απαγορεύεται", μάλλον θα το έπαιρνα σε μαύρο!

Και καταπληκτική τιμή. Η ποιότητα μια χαρά φαίνεται στη φωτό.:roll:

Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια....ο Θεός γελάει!

http://www.jessicabrides.com/catalog/ProductPic.asp?id=1310 κ αυτο ωραιο δεν ειναι;;

θελω κατι αντι για νυφικο γιατι θα εχω κ βαφτιση μαζι κ ελεγα κατι σε φορεμα. τι λετε;; για την ποιοτητα κ γω το σκεφτομαι αν κ στη χειροτερη παιρνουμε αλλο!

http://www.jessicabrides.com/catalog/ProductPic.asp?id=1310 κ αυτο ωραιο δεν ειναι;;

θελω κατι αντι για νυφικο γιατι θα εχω κ βαφτιση μαζι κ ελεγα κατι σε φορεμα. τι λετε;; για την ποιοτητα κ γω το σκεφτομαι αν κ στη χειροτερη παιρνουμε αλλο!

Πολύ ωραίο και αυτό!! :D

(πρόσεχε μόνο, γιατί σε μερικούς τύπους σατέν, ανάλογα με την ποιότητα του υφάσματος, διαγράφονται οι ατέλειες, τα εσώρουχα κλπ)

Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια....ο Θεός γελάει!

Διαφημίσεις

Εγώ που παρήγγειλα από αυτούς έχω να πω ότι η ποιότητα είναι άριστη. Αν είσαι Αθήνα νότια προάστια μπορώ να σου δείξω αυτό που πήρα να δεις την ποιότητα. Πιο πολύ να σε απασχολεί η εφαρμογή γιατί μπορεί να θέλει επεμβάσεις, οι οποίες δεν γίνονται αν δεν είσαι μοδίστρα. Να φανταστείς σε αυτό που πήρα οι ραφές δεν φαίνονται από μέσα, γιατί καλύπτονται από την φόδρα. Δεν φαίνεται πουθενά ούτε κομμένο ύφασμα. Είναι τα πάντα καλυμμένα ακόμη και στο εσωτερικό του φουστανιού.

Εγώ που παρήγγειλα από αυτούς έχω να πω ότι η ποιότητα είναι άριστη. Αν είσαι Αθήνα νότια προάστια μπορώ να σου δείξω αυτό που πήρα να δεις την ποιότητα. Πιο πολύ να σε απασχολεί η εφαρμογή γιατί μπορεί να θέλει επεμβάσεις, οι οποίες δεν γίνονται αν δεν είσαι μοδίστρα. Να φανταστείς σε αυτό που πήρα οι ραφές δεν φαίνονται από μέσα, γιατί καλύπτονται από την φόδρα. Δεν φαίνεται πουθενά ούτε κομμένο ύφασμα. Είναι τα πάντα καλυμμένα ακόμη και στο εσωτερικό του φουστανιού.

απο πυ ερχονται;κ σε μοδιστρα παλι συμφερει να πας τι λες;

απο πυ ερχονται;κ σε μοδιστρα παλι συμφερει να πας τι λες;

Από Κίνα έρχονται. Επειδή άργησε και το παρέλαβα 5 μέρες πριν τη βάφτιση δεν προλάβαινα να βρω και να το πάω σε μοδίστρα. Έκανα το κόντεμα μόνη μου με ραπτομηχανή και το φόρεσα κι ας ήταν λίγο φαρδύ στους γοφούς. Να το στένευα μόνη μου δεν το ρίσκαρα γιατί όπως είπα και πιο πάνω δεν φαινόντουσαν οι ραφές. Έπρεπε να κάνω πολύ ξήλωμα και ράψιμο και δεν ένιωθα και τοσο σίγουρη. Δεν ξέρω πόσο χρεώνουν οι μοδίστρες. Αν η μοδίστρα πάρει κάτω από 50 ευρώ πιστεύω συμφέρει.

Mariori τι φοβερο site ειναι αυτο. Όχι μόνο θα πάρω φόρεμα για μένα (γίνομαι νονα) αλλα σκέπτομαι να αγορασω και ενα φορεματακι (που ειναι για παρανυφακι) στο αδελφακι του βαπτισιμιου μου.Τα νυφικά του ειναι φοβερα και η ποικιλια τεραστια...Ξετρελαθηκα.Κατι τετοια βλέπω και αντιλαμβανομαι για άλλη μία φορά πόσο αδρα πληρωμουμε τα ρούχα στην Ελλαδα.

Είναι Κινεζική η εταιρία ή είναι Αγγλικη και απλά φτιάχνουν τα ρούχα στην Κίνα? Επίσης δεν βρήκα πουθενα απο τι υλικο ειναι φτιαγμενα?

Δεν έχω χρησιμοποιησει ξανα pay pal αλλα ελπιζω να μην ειναι ιδιαιτερα πολύπλοκο

Casperaki για να μην βγω και εκτός θέματος ψηφίζω το δευτερο λευκο φόρεμα...

Πάρα πολύ ωραίο είναι. Σε ποια κατηγορία τα έχει αυτά? Είναι λίγο χαωτικό το site αυτό με τέτοια ποικιλία.

GUryp2.png

Διαφημίσεις

ρε κοριτσια ειδα τις τιμες στο κινεζικο σε κατι φορεματακια (Αυτα για τιςπαρανυφες ) και φρικαρα!!!τοσο φθηνα ειναι ή εχεις αξτρα χρεωσεις???δε βαζετε καπου σελιδες τσεκαρισμενες απο εσας μπας και σωθουμε γιατι εχω 3 γαμους και 2 βαφτισεις το καλοκαιρι και ολοι με κοινο σοϊ οποτε δε μπορω να σκασω με το ιδιο φορεμα.....και δεν εχω να δινω τρελα λεφτα.....

μαιμουδακι 08/05/07

αγριοκατσικο 01/12/09

καλησπερα βλεπω οτι καποιες ενδοιαφερονται.

Πολλα τελικα τα πμ και αφου δεν προκειται να αναφερω ενα μονο μαγαζι λεω να σας τα γραψω μαζεμενα εδω με την ελπιδα οτι δεν θεωρηθει διαφημιση διοτι αν θεωρηθει ειμαι απλα κοροϊδο: δεν προκειται να παρω μια :lol::lol::lol:

λοιπον εγραφα και εγραφα στο κασπερακι και μου ερχόταν ενα ενα τα μαγαζιά. Οποτε κανω αντιγραφη και επικοληση το μυνημα διοτι οπως θα διαπιστωσετε είναι κατεβατο (σαν τις εκθεσεις στο σχολειο που στην αρχη δεν ηξερεςτι να γραψεις και μετα γεμιζες 4 σελιδες.)

:lol::lol::lol:

λοιπον εγω ειδα στην βιτρινα του boom (το πιο κλασατο μαγαζι στον Πειραια οι δημαρχεσες και οι πλουσιου απο εκει ψωνιζονται) http://www.boom.gr/ την προηγουμενη εβδομαδα ενα πολυ αερινο μιντι με μεσαια ραντα και ντεκολτε καπως σαν το μωβ 150 ευρω.

Δυστυχώς δεν εντριφήσαμε διοτι η κουμπαρα μου τα ειδε και αλληθορησε (για να καταλαβεται ηθελε ενα απλο ισιο μαυρο φορεμα μεχρι το γονατο απλα να ειναι εφαρμοστο).

Πάτνως περισυ ειχα παρει στην αδελφή μου με τις εκπτωσεις ενα miou miou 100 ευρω.

ΑΑΑΑΑΑ και νουμερα εχει!!!! εχω ντυθει και εγω με 97 κιλα :shock::oops: στην βαφτιση της λουλους μου!

Επίσης είναι το strass στην Σωτήρος Διος 30??? φάτσα πορτα με τον Ζαρα της Σωτήρος. Εκει τελικα ψωνισε η κουμπαρα ενα στραπλες με μηκος πανω απο το γονατο που μεχρι την μεση ηταν εφαρμοστο και η φουστα εκανε απο εδω και απο εκει πιασιματα οπως εχουν καποια νυφικα. Μαζί με το μπολερο του με μακρυ μανικι της πηγε 180 ευρω αν θυμαμαι καλα.

Μωρε υπάρχει κι αλλη μια μπουτικ που την ανακαλυψα τελειως τυχαια και εντυνε την Μενεγάκη οταν ηταν στον αντένα (εχει και φωτο μεσα) και φερνει καποιες απο τις μαρκες του boom και του φαρμακη (και αυτο στο Πειραια)

το λενε princec's και βρισκεται στην λεοφωρο δημοκρατιας στο Κερατσινι.

Εκει ειχα παρει τις πεθερας μου 80 ευρω πιο φθηνα απο τον Φαρμακη στον Πειραια.

Αααααααα και το charly στον πειραια στην Τσαμαδου 30 λιγο κατω απο τον Ζαρα φέρνει αποκλειστικα τουαλετες για γαμους και βαφτίσεις. Εκει τωρα με τις εκπτωσεις εχει τουαλετες απο 30 ευρώ 50 ευρω, 80 ευρω. Καλα με το λεγε λεγε μου ηρθανε ενα ενα!!!!! Πω πω αξιζει πολυ να πας και σε αυτο! Μεχρι νυφικα εχει με 300-400 ευρώ. Αυτο που μου αρεσει σε αυτο το καταστημα ειναι που τις τουαλέτες τις εχει ανα χρώμα! Ξεκίνηστε απο αυτο!!!!!!!

Νομίζω charly εχει και στους Αγιους Ανργυρους

Αντε καλη βολτα και προσεξτε .....να αναστωτωθει ο αντρουλης σας και να θυμηθει γιατι σας παντρευτηκε!!!!!!!

Κορίτσια πάντως εμένα η μαμά μου δουλεύει χρόνια στον Φαρμάκη και δεν έχω ψωνίσει ποτέ απο εκεί .Εκείνη και για τον γάμο μου και για την βάφτιση της μικρής απο εκεί το πήρε απλά μου φαίνονται λίγο πιο βαριά για λίγο πιο μεγάλες κυρίες απο εμας.:?Σύγνωμη και πάλι απλά προσωπικά μιλάω.

Τέλειο και αυτό πολύ καλό για νυφικό!!!!Πάντως κι εγω με το σατέν έχω μια φοβία...

stav στα νυφικά είναι...

mom μαύρο δεν φοράω γενικά γιατί είμαι πολύ χλωμή και μοιάζω χάλια...γαλάζιο το πρότεινε η κουμπάρα μου που με έχει δει με γαλάζιο φορεμα...

Επεξεργάστηκαν by eleftheriak
πρόσθεση πληροφοριών

Τέλειο και αυτό πολύ καλό για νυφικό!!!!Πάντως κι εγω με το σατέν έχω μια φοβία...

κ εγω το φοβαμαι γιατι πεταει η κοιλιτσα!πρεπει να βρουμε κανενα κολπο!

Το 2ο...απλώς ΘΕΙΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Τι ωραιο να εισαι μανουλα!!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...