Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

έλλειψη προγεστερονης

Recommended Posts

Πράγματι δεν ανησυχώ πλέον για τα φάρμακα, μετά από αυτά που έμαθα σε αυτό εδώ το forum. Βέβαια, εμένα δε μου έκαναν καμία εξέταση για την προγεστερόνη. Περίεργο...

Απ'ότι φαίνεται τα καφέ υγρά όσο πάνε και μειώνονται, αλλά κάθε μέρα και κάτι καινούργιο βρίσκω να ανησυχώ. Όχι άδικα πιστεύω, αφού εχθές το βράδυ δεν κοιμήθηκα από πόνους (σουβλιές) χαμηλά στη μήτρα. Έλεγα ότι ως το πρωί θα είχε "τελειώσει". Αύριο θα πάρω τηλ. τη γιατρό. Sorry, αν σας αγχώνω κι εσάς, το έχω αυτό το κακό αλλά δεν έχω περάσει λίγα. :roll:

Διαφημίσεις

Zoi, σ'ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου. Μου είπε να μην ανησυχώ απλώς μεγαλώνει η μήτρα και να παίρνω κανένα buscopan για τον πόνο. Για να ανησυχήσω θα πρέπει ο πόνος να είναι οξύς (βέβαια εγώ πολύ πονούσα), αλλά δεν μπορεί να είναι και 100% σίγουρη τι συμβαίνει στο σώμα μου. Λογικό. Τη Δευτέρα έχω ραντεβού. Προσπαθώ να σκέφτομαι ότι είναι να γίνει θα γίνει.

Εσύ σε ποιά εβδομάδα βρίσκεσαι;

Διαφημίσεις

Έλα ντε! Τί κάνει;; Σκεφτόμουν μήπως αγόραζα κανένα ακουστικό απ' αυτά που έχουν οι γιατροί, τουλάχιστον ν'ακούω καθημερινά την καρδούλα του, να μου φεύγει και η αγωνία. Καλή η ιδέα μου;; :idea:

Σίγουρα θ' ακούγεται, έτσι δεν είναι;;

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Το είχα στις αρχές και τώρα ξανά αρχισε...ίσως είναι ψυχολογικό που ξανα πήγα στη δουλειά μετά από 1 εβδομάδα άδειας. :wink:

Πάντως τον πήρα λιγάκι πάνω στα γραφείο.. :lol:

Το είχα στις αρχές και τώρα ξανά αρχισε...ίσως είναι ψυχολογικό που ξανα πήγα στη δουλειά μετά από 1 εβδομάδα άδειας. :wink:

Πάντως τον πήρα λιγάκι πάνω στα γραφείο.. :lol:

• 6 months later...

γεια σας και απο μενα. εγω ειμαι στην 9η εβδομαδα . ειχα και εγω καφε υγρα πηρα το ουντροτζεσταν. με σταματησαν και σταματησα να παιρνω το φαρμακο. τωρα με ξαναηρθαν και το αρχισα παλι κολπικα παντοτε. εχω ελειψη προγεστερονης μου ειπε ο γιατρος μου και να παιρνω το φαρμακο 2 πρωι 2 βραδυ κολπικα μεχρι την 12η εβδομαδα.ελπιζω να πανε ολα καλα. και σε σας τις εγκυμονουσες επισης ολα καλα.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...