Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Θηλασμός και απώλεια βαρους (της μαμας)

erica

Recommended Posts

Δεν ξερω αν γραφω στο σωστο μερος αλλα εγω χανω συνεχεια βαρος απο τη μερα που γεννησα και με προβληματιζει μηπως εχει και αντικτυπο στην παργωγη γαλακτος(θηλαζω αποκλειστικα το 5 μηνων μωρακι μου). Πριν γεννησω ημουνα 55.5 κιλα (1.72 υψος) και πηρα 17 κιλα στην εγκυμοσυνη. Τώρα 5 μηνες μετα ειμαι 53 κιλά ενω τρωω πολυ περισσοτερο απο πριν αλλα δεν τρωω πολυ καλα επειδη ειμαι ολομοναχη και δνε προλαβαινω να μαγειρεψω και τρωω συνηθως μακαρονια με τυρι,ρυζι με κοτοπουλο ψητα, ψαρι ψητο κτλ.γενικα επειδη το μωρο το ενοχουν πολλα πραγματα τρωω συνεχει ατα ιδια φαγητα αλλά τρωω και πρωι και μεσημερι και παογευμα και βράδυ.Είναι φυσιολογικη αυτη η απώλεια βάρους? Μπορεί να μειώνετια η παραγωγη εξ αιτιας του βάρους μου?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 792
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Βρε κορίτσια έχω πάρει αρκετά κιλά στην εγκυμοσύνη μου μέχρι στιγμής έχω πάρει 23 κιλά :? και ακόμη δεν γέννησα έχω ακόμα 2-3 βδομάδες για τον τοκετό. Εχω αγχωθεί όμως με τα κιλά.

Θα ήθελα ένα διαιτολόγιο που να κάνει και όταν θηλάζεις αλλά να χάνεις και κιλά. Γιατί έρχεται και το Πάσχα και όπως καταλαβαίνετε πρέπει να χάσω μερικά από πριν!!

Εχετε κανένα συγκεκριμένο διαιτολόγιο να μου δώσετε???

Εντομεταξύ με την γέννα πόσα περιπου χάνοντε ? Δεν θα χαθούν 5-6 κιλά ? Και μετά πάλυ δεν χάνονται πιο εύκολα ??

koullam μην ανησυχεις τοσο για τα κιλα.το σημαντικοτερο ειναι να εινια υγιές το μωρακι σου και εσυ και ολα θα γίνουν. Εγώ έχασα 9 κιλά βγαίνοντας απ το μαιευτηριο και μετα σε ελαχιστο χρονο εχασα και τα 17 και άλλα 2 παραπάνω τρώγοντας τα παντα και σε μεγάλες ποσότητες απο το δευτερο μην απου γεννησα γιατι τον πρώτο απο την εξαντληση και το αγχος δεν ειχα καθόλου όρεξη και έχασα 4 κιλά περίπου. Όσο για αυτο που λεει η γαλατ οτι αν τα εχεισ ολα ετοιμα δε χανεις με εμενα συνεβη το αντίθετο. Τις πρώτες 50 μέρες έμενα με τη μαμά μου και ασχολιόμουνα 24 ώρες μόνο με το μωρο!!!!ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩς ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟ ΕΞΑΛΛΟΥ ως αρχαρια μανουλα και όμως εχασα πολλά κιλα εκειο τον καιρο.Δεν υπαρχουν κανόνες νομιζω εξαρτάται απο τον μεταβολισμό της καθε μίας.

Με το καλό να γεννήσεις το αγγελούδι σου και θα επανέλθεις κιεσυ στα κιλά σου σιγα σιγα.

Δεν ξερω αν γραφω στο σωστο μερος αλλα εγω χανω συνεχεια βαρος απο τη μερα που γεννησα και με προβληματιζει μηπως εχει και αντικτυπο στην παργωγη γαλακτος(θηλαζω αποκλειστικα το 5 μηνων μωρακι μου). Πριν γεννησω ημουνα 55.5 κιλα (1.72 υψος) και πηρα 17 κιλα στην εγκυμοσυνη. Τώρα 5 μηνες μετα ειμαι 53 κιλά ενω τρωω πολυ περισσοτερο απο πριν αλλα δεν τρωω πολυ καλα επειδη ειμαι ολομοναχη και δνε προλαβαινω να μαγειρεψω και τρωω συνηθως μακαρονια με τυρι,ρυζι με κοτοπουλο ψητα, ψαρι ψητο κτλ.γενικα επειδη το μωρο το ενοχουν πολλα πραγματα τρωω συνεχει ατα ιδια φαγητα αλλά τρωω και πρωι και μεσημερι και παογευμα και βράδυ.Είναι φυσιολογικη αυτη η απώλεια βάρους? Μπορεί να μειώνετια η παραγωγη εξ αιτιας του βάρους μου?

Και εγω το τελευταίο διάστημα ειχα αρχίσει να αγχωνομαι για το βάρος μου γιατί ειχε αρχίσει και έπεφτε πολύ, παρόλο που έτρωγα τα πάντα (εκανα μέχρι και γενική αιματος γιατί διάφορα περνουσαν από το μυαλό μου). Πριν από κανένα μήνα όμως ανακάλυψα ένα απίθανό παγωτό καραμέλα και έβαλα 2 κιλά

δεσποινακι.... μην αγχωνεσε.....

εγω πηρα πολλα κιλα στην εγκυμοσυνη..... οταν γεννησα εχασα 6 κιλα κ μεχρι το πρωτο 3 μηνο 16..... κ εκει κολλησα.... ουτε γραμμαριο..... το μωρο μου ειναι 5 μηνων κ κατι....

πηγα σε διατροφολογο.... μου ειπε να περιμενω.... να γινει το μωρο τουλαχιστον 7 εως 10 μηνων....

Λοιπόν χωρις να με βρίσετε εχω να δηλώσω οτι με εξαίρεση την χλαπατσα του δέρματος στην κοιλιά ειμαι πιο αδύνατη απο ποτε και σίγουρα οφείλεται στον θηλασμό γιατι κατα τα αλλα σαβουρώνω πολλα γλυκά! Μπήκα σε στενότατο τζήν που φόραγα προ-οκταετίας!

Διαφημίσεις

Λοιπόν χωρις να με βρίσετε εχω να δηλώσω οτι με εξαίρεση την χλαπατσα του δέρματος στην κοιλιά ειμαι πιο αδύνατη απο ποτε και σίγουρα οφείλεται στον θηλασμό γιατι κατα τα αλλα σαβουρώνω πολλα γλυκά! Μπήκα σε στενότατο τζήν που φόραγα προ-οκταετίας!

Κι εγώ μια από τα ίδια (το έχω ξαναπεί). Μάλλον όσο βάρος παίρνει ο μπέμπης τόσο χάνει η μαμά...

(Αν θυμάμαι καλά είναι κι ο δικός σου πολύ ανεπτυγμένος)

vChmp3.png IkwYp3.png

Κι εγώ μια από τα ίδια (το έχω ξαναπεί). Μάλλον όσο βάρος παίρνει ο μπέμπης τόσο χάνει η μαμά...

(Αν θυμάμαι καλά είναι κι ο δικός σου πολύ ανεπτυγμένος)

A εντάξει κατάλαβα! Ο μπέμπης μου έχει κολλήσει στα 7.200 3 εβδομάδες.

Και εγω νομιζά πως δεν χάνω επειδή φτιάχνω σοκολατόπιτες κάθε Σ/Κ!!!!!!

Τα καλυτερα ερχονται...

2sgpp2.pngn2LTp3.png

Εγω πηρα στην εγκυμοσυνη 17 κιλα και εχασα μεχρι τωρα 23 κιλα. Στις πρωτες 2 εβδομαδες εχασα 13 κιλα και μετα κολλησα και πηγα σε διαιτολογο, μεχρι τοτε ειχα αρκετο γαλα και δεν ειχα προβλημα με τον θηλασμο. Με την διαιτα ομως αρχισε να μειωνεται σταδιακα το γαλα και ειχα στεναχωρηθει αλλα απο την αλλη εβλεπα οτι εχανα και εμπαινα παλι στα ρουχα μου οποτε συνεχισα την διαιτα. Τωρα σταματησα εδω και 2 μηνες αλλα στους 6 μηνες ακριβως κοπηκε και το γαλα. Σκεφτομαι να χασω κι αλλα 5 κιλα μεχρι το καλοκαιρι και μετα τερμα, να ανανεωσω και την γκαρνταρομπα μου :o)

Παντως περα απο την πλακα οταν σταματησα να θηλαζω με επιασε ψυχολογικο και νοσταλγουσα την εποχη που θηλαζα μια χαρα, ειναι ενα περιεργο συναισθημα, δενεσαι πιο πολυ με το μωρο. Αφηστε που οταν την επιανε γκρινια με τα ουλα ηταν σαν ηρεμηστικο!

binvp2.png ZVLBp2.png

Δεν ξερω αν λεει βλακειες αλλα διαβασα σε ενα φυλλαδιο πως μερικες γυναικες δεν χανουν κιλα με το θηλασμο για 2 λογους....

1. οταν η προλακτινη βρισκεται σε πολυ ανεβασμενα επιπεδα μπλοκαρει το μεταβολικο ρολοι

2. Λογω ελλειψης υπνου (εξαιτιας του θηλασμου) δυσχεραινεται η απωλεια βαρους. Ερευνα εδειξε πως για τις γυναικες που κοιμουνται 5 ωρες η λιγοτερο την νυχτα τους πρωτους 6 μηνες μετα τον τοκετο, ηταν πολυ δυσκολο να επιστρεψουν στα παλια τους κιλα. Η ελλειψη υπνου συνδεεται με διαταραχες των επιπεδων λεπτινης και γκρελινης που παιζουν σημαντικοτατο ρολο στην απωλεια βαρους.....

ΑΜ γι αυτο δεν χανω βαρος..... :roll:

Πόσο με παρηγόρησες με αυτές τις πληροφορίες, δεν μπορείς να φανταστεις!

Πήρα 8μισυ κιλα, βγαινοντας από το μαιευτήριο έχασα 3μισυ (3100γρ ηταν η μπέμπα μου), τις επόμενες 2 εβδομάδες έχασα άλλα 3μισυ, μετα άρχισε η ανιούσα και τώρα είμαι +4....και δεν χάνω γραμμάριο, παρ'ολο που θηλάζω ανελέητα!!!! Κοιμάμαι βέβαια λίγο...

Επόμενη μου ελπίδα είναι η περίοδος.....

an1cEQ40g411210NjFsenwwMDA1NjY5ZGF8aSBuZXJhaWRvdWxhIG1hcyBlaW5haQ.gif

Επειδή δεν έχω που να γράψω τον πόνο μου θα τον πώ σε εσάς. Γέννησα στις 30 Μαρτίου, στην εγκυμοσύνη ξεκίνησα απο 57 κιλά ύψος 1.68 πήρα 19 κιλά και τώρα είμαι 67.

Με είδε η γείτόνισα στην αυλή το Πάσχα και μου λέει:

-Καλέ μήπως σκαρώνεις και τρίτο-μωρό-(20 ημερών λεχώνα εγώ ε!)΄

-Μπά της λέω εγώ (νομίζοντας οτι μιλούσε γενικά)

-Μήπως είχες δίδυμα και το άλλο είναι ακόμα μέσα????(Αν είναι δυνατόν! Βάλε την γαργαλιέρα στο 10!)

Δεν της απάντησα τίποτα αλλά μου την έδωσε πολύ... Μου έφερε δώρο και εικόνα η καλή χριστιανή(!). Το περίεργο είναι πως είπε ο γαίδαρος τον πετεινό κεφάλα, αλλά δεν θέλω να πέσω στο επίπεδο της.

Τώρα στο θέμα μας, τα κιλά σιγά σιγά φεύγουν και τρώω περισσότερο απο ότι στην εγκυμοσύνη, είμαι σίγουρη οτι ο θηλασμός βοηθάει πολύ, αλλά η λεκάνη μου άνοιξε τόσο πολύ. Όμως δεν ανησυχώ και την προηγούμενη φορά έτσι ήταν και γύρω στον χρόνο ήμουν όπως πρίν. Βλέπεις κάτι κοπελίτσες και απο πίσω δεν αλλάζουν καθόλου, εγώ ξεχειλώνω τελείως ευτυχώς όμως μαζεύω μετα,μου αρέσει και ο αθλητισμός οπότε δεν παίζει πρόβλημα!

Διαφημίσεις

Οι πληροφορίες που βρήκα στο διαδίκτυο είναι αντιφατικές. Το ίδιο το σκεύασμα αναφέρει ότι δεν συνίσταται η χρήση του σε εγκυμοσύνη και θηλασμό. Γνωρίζετε κάτι;

Για τη σπιρουλίνα έχουμε συζητήσει στο θέμα της Υγιεινής Δια(σ)τροφής, με μια αναζήτηση θα δεις τη συζήτηση που ξεκινάει από την ίδια ερώτηση.

"Θήλαζε και μη ερεύνα!"  Qw1Ep3.png

Καλα υπαρχουν κατι ατομα... ασε μην πω καλυτερα. Αλλα τους εχει φαει το κομπλεξ! Αν ειναι δυνατον, οταν εισαι λεχωνα συνηθως εχεις φουσκωμα και η κοιλια δεν μπορει να πεσει αμεσως, λογικο ειναι. Εσυ τουλαχιστον το ακουσες απο την γειτονισσα, εγω που τα ακουσα απο την μητερα μου και την γιαγια μου? Οταν ηρθαν να με δουν στο νοσοκομειο τρομαξαν και ειπαν καλα γιατι εισαι ετσι? Η μητερα μου ηταν αδυνατη και στην εγκυμοσυνη αλλα και οταν γεννησε, ουτε φουσκωμα ουτε τιποτα, δεν ξερω πως τα καταφερε αλλα εμενα με ενδιεφερε να ειναι ολα καλα τοτε. Τα κιλα φευγουν καποια στιγμη και η κοιλια και το φουσκωμα, απλα θελει καποιο χρονο. Και ο κορσες τελικα απ'οτι ειδα βοηθαει πολυ! Ακομα τον φοραω, τον εχω συνηθισει.

Παντως μαλλον παιζει ρολο και ο υπνος, το θυμαμαι απο παλια, πριν μεινω εγκυος, οταν εκανα διαιτα. Ετρωγα τα ιδια 2 μερες και την μια αν κοιμομουν εχανα και την επομενη μερα αν δεν κοιμομουν δεν εχανα.

binvp2.png ZVLBp2.png

Παρόλο που ειμαι πολύ αδυνατη δεν ειμαι γυμνασμένη με αποτελεσμα οταν τρώω να πεταγεται η κοιλιά με τη μία. Σημερα μια γειτόνισσα δυο χρόνια μετά τη γεννα με κοιτάει και μου λέει "μηπως σκαρώσατε και δευτερο μωρακι;" της απάντησα "οχι τα έντερα ειναι". Με κοιταξε λιγο περίεργα και έφυγε.

τα εχω βαρεθει αυτα τα ατομα!

ηταν μια γνωστη μας σε μια γιορτη που ειχαμε κανει και μου λεει:

-εισαι εγκυος παλι?

-οχι της λεω

-πωπω δεν την εχασες την κοιλια ακομα?δεν εκανεσ γυμναστικη?τι κριμα ποσο σε λυπαμαι!!

:(

χωμα με εκανε ομολογω...μονο η κοιλιτσα μου ειναι πεταχτη ακομα δεν εχω μεγαλο προβλημα...

μου την δινει ομως αυτη η συμπεριφορα!!εγω ποτε δεν θα ελεγα κατι τετοιο σε κανεναν

Και εγώ φαίνομαι σαν 5 μηνών έγκυος ακόμη αλλά χρησιμοποιώ τη δικαιολογία ότι τα δίδυμα είναι μόλις 2 μηνών άρα που να μαζέψει το 147 περίμετρος που είχε φτάσει η κοιλιά μου μονομιάς... Μου την δίνουν τα κιλά μου, η κοιλιά μου, το πάχος μου!!! και έρχεται και καλοκαιρι... να δω πως θα βγω στη παραλία (χλώμό... για βούνο φέτος με βλέπω και χωρίς πολύ ζέστη μην αναγκαστώ να βάλω και κοντά)

Διαφημίσεις

Κατα τη διάρκεια της εγκυμοσύνης μου έφτασα απο τα 53 κιλά στα 83 χωρις να καταλάβω πως... έχασα με την γέννηση της μικρής περίπου 15 κιλά και αυτή τη στιγμή μου μένουν άλλα 15 και δεν έχω ιδέα πως θα πέσουν. Είχα ακούσει οτι ο θηλασμός βοηθάει στην απώλεια κιλών δυστυχώς δεν μπορώ να πω οτι μου συμβαίνει κάτι τέτοιο παρόλο που τρέχω σαν άλογο να τα προλάβω όλα. Γραμμάριο δεν φεύγει... Η μικρή μας σήμερα είναι δυο μηνών και 5 ημερών και την θηλάζω αποκλειστικά. Επίσης είχα ακούσει οτι ενώ θηλάζεις δεν επιτρέπονται οι δίαιτες. Η ρεφλεξολόγος μου τόνισε οτι κατά τη διάρκεια του θηλασμού εμποδίζεται το σώμα να χάσει βάρος για λόγους προστασίας. Τι ισχύει τελικά;

Λοιπον ξεκίνησα διατροφή εδω και 2 εβδομάδες

Κομμένα γλυκά, αναψυκτικά, τηγανιτα, φαγητό μετα τις 9.00 το βράδυ,

Τρώω 5 γευματα την ημέρα, πολύ νερό φρουτα λαχανικά φρέσκα και βολτα με το καρότσι για καμμια ώρα κάθε μέρα και......

ΝΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΠΗΡΑ 1 ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΚΙΛΟ :evil:

ΓΙΑΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!

ο αφαλος μου επανήλθε αν και η κοιλιά μου δεν έχει σφίξει ακόμα.

Ξεκινησα την εγκυμοσύνη 58 κιλά εφτασα 76, αρχισα διαιτα στα 66 και είμαι 67 (υψος 1.69) καμμια ιδέα κανείς?

Οσο για ρουχα δεν μου κάνει τίποτα μου ανεβαίνουν κάποια παντελόνια αλλά στη λεκάνη θέλουν μια παλάμη για να κλείσουν :-(

Τα καλυτερα ερχονται...

2sgpp2.pngn2LTp3.png

Λοιπον ξεκίνησα διατροφή εδω και 2 εβδομάδες

Κομμένα γλυκά, αναψυκτικά, τηγανιτα, φαγητό μετα τις 9.00 το βράδυ,

Τρώω 5 γευματα την ημέρα, πολύ νερό φρουτα λαχανικά φρέσκα και βολτα με το καρότσι για καμμια ώρα κάθε μέρα και......

ΝΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΠΗΡΑ 1 ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΚΙΛΟ :evil:

ΓΙΑΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!

ο αφαλος μου επανήλθε αν και η κοιλιά μου δεν έχει σφίξει ακόμα.

Ξεκινησα την εγκυμοσύνη 58 κιλά εφτασα 76, αρχισα διαιτα στα 66 και είμαι 67 (υψος 1.69) καμμια ιδέα κανείς?

Οσο για ρουχα δεν μου κάνει τίποτα μου ανεβαίνουν κάποια παντελόνια αλλά στη λεκάνη θέλουν μια παλάμη για να κλείσουν :-(

Σε καταλαβαίνω απόλυτα΄.... Έτσι κι εγώ ξεκίνησα 57 έφτασα 76 έχουμε το ίδιο ύψος, μέχρι να σαραντίσω έχασα τέσσερα και τώρα έχω κολλήσει στα 67. Και μια λεκάνη....να απλώσεις ρούχα. Βέβαια ακόμα δεν το έχω δεί ζεστά να κάνω δίαιτα, δεν είμαι ψυχολογικά έτοιμη, αρκετά ταλαιπωρούμαι ήδη... Το καλοκαίρι να βρεθούμε στην ίδια παραλία να πείσουμε τους άντρες μας πως έτσι είναι όλες οι γυναίκες καλέ!

Πάντως μην τα παρατάς θα τα χάσεις και τα υπόλοιπα, περπάτημα πολύ νερό και σωστή διατροφή. Στην προηγούμενη γέννα μου είχα πάρει 26 και στον χρόνο πάνω τα έχασα όλα και 3 ακόμα. Απο αναλογίες πώς είσαι? Εγώ στήθος 100, κοιλιά 97, γλουτοί 105. Κομοδινάκι....

Αχ Vera αυτο που γράφεις για τη δυσκολία απώλειας βάρους με το θηλασμό λόγω αυπνίας είναι παρήγορο!! εχει κολλήσει η ζυγαριά εδώ και τουλάχιστον 50 μέρες ενώ κουτσά στραβά κάτι γινόταν με τη διατροφή που ακολουθώ...βλέπετε κορίτσια σας βάζω όλες κάτω η ΧΟΝΤΡΗ!! Στην εγκυμοσύνη έβαλα 32 κιλά!!!μιλάμε για πολλά πολλά γλυκά! και τώρα κοντεύω 7 μήνες που γέννησα και έχω χάσει τα 27...εχω αρχίσει και απελπίζομαι..δεν μπαίνω ακόμη στα ρούχα μου και έρχεται και καλοκαίρι!!!!!

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΜΕ 50 ΚΙΛΑ.ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ 5 ΜΗΝΑ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ 4-5 ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΜΟΥ ΕΙΧΑ ΦΤΑΣΕΙ ΤΑ 72 ΚΙΛΑ.ΑΦΟΥ ΟΛΕΣ ΜΟΥ ΟΙ ΦΙΛΕΣ ΜΕ ΦΩΝΑΖΑΝ ΤΟΦΑΛΟ(ΧΑΡΙΤΟΛΟΓΩΝΤΑΣ ΠΑΝΤΑ)Ο ΘΥΛΑΣΜΟΣ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΤΑ ΧΑΣΩ(ΜΕΧΡΙ 11 ΜΗΝΩΝ ΤΗΝ ΘΗΛΑΣΑ)ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΟΥΤΕ ΔΙΑΙΤΑ ΟΥΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑ.Η ΑΛΗΘΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΗΘΕΛΑ 5-7 ΝΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗΣΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΤΑ ΕΧΑΣΑ ΟΛΑ ΜΟΝΟ ΟΙ ΡΑΓΑΔΕΣ ΜΟΥ ΜΕΙΝΑΝΕ.ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΑΠΟ 49 ΚΙΛΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΣΤΗΝ 25 ΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ 6 ΚΙΛΑ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΞΑΝΑΒΑΛΩ ΤΟΣΑ ΚΙΛΑ.

ΑΑΑ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΜΑΙ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΘΥΛΑΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.ΕΙΧΑ ΠΑΝΤΑ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΜΕΤΑ ΝΙΩΘΕΙΣ ΠΙΟ ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ....ΧΙ ΧΙ

Καμια καλή δίαιτα ξέρετε?

Φοβάμαι οτι ο μπέμπης θα είναι αλλεργικός (λόγω της κόρης μου) και τρώω όλο μακαρόνια και ψωμιά αλλά το αποφάσισα δεν πάει άλλο. Πρέπει να ξεκολλήσω απο τα 67. Κάνω υπερβολές αλλά πεινάω συνέχεια. Δεν παίρνω βάρος αλλά δεν χάνω κιόλας. Φοβάμαι μην κάνω ζημιά στο γάλα μου.

Δείτε αυτό το λινκ http://www.babybaby.gr/showarticle.jsp?CMRCode=11O685TII&CMCCode=020103&extLang=

όντως απελευθερώνονται τοξίνες στο γάλα με την δίαιτα?

Καλά δεν είπα να κάνω και υπερβολές, απλά να κάνω πιο προσεκτικές επιλογές.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...