Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ουααα, θελω να γεννησω!!!

Recommended Posts

θα σου πω...μια φίλη που γέννησε προσφατα και της είχαν σπασει τα νερα,πήγε στο νοσοκομείο και όταν της έκαναν το κλισμα απαγορευόταν να συκωθεί και παει τουαλέτα!!!επρεπε να τα κάνει στην πάπια!!ααααααααααααα θα πεθάνω! :shock::):):) γιατι το πιό επικύνδυνο ήταν μιάς και είχε βγεί το αμνιακό υγρό να πέσει έξω ο λώρος και να πνίξει το μωρό γιατι χωρίς το αμνυακό υγρό δεν κολυμπάει τίποτε εκεί μεσα!!

Διαφημίσεις

θα σου πω...μια φίλη που γέννησε προσφατα και της είχαν σπασει τα νερα,πήγε στο νοσοκομείο και όταν της έκαναν το κλισμα απαγορευόταν να συκωθεί και παει τουαλέτα!!!επρεπε να τα κάνει στην πάπια!!ααααααααααααα θα πεθάνω! :shock::):):) γιατι το πιό επικύνδυνο ήταν μιάς και είχε βγεί το αμνιακό υγρό να πέσει έξω ο λώρος και να πνίξει το μωρό γιατι χωρίς το αμνυακό υγρό δεν κολυμπάει τίποτε εκεί μεσα!!

ntinti θα ελεγα να μην ακους και πολλα και επηρεαζεσαι!να θυμασαι οτι η καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη!στην πρωτη μου γεννα ημουν πολυ ανετη και αισιοδοξη απο πριν και τα πραγματα κυλησαν αψογα.το ιδιο ελπιζω και τωρα παρολο που ο μπεμπησ μου δεν ειναι στη θεση του ακομα...Σου ευχομαι να πανε ολα καλα!οσο για το χρονο που θα εχεις,κι εγω επηρεασμενη ισως και απο ταινιες πιστευα πως θα επικρατει πανικος αλλα τελικα ολα τα προλαβαινεις :)

Σοφια καταλαβαινω την ανυπομονησια σου,κι εγω κουραστηκα πλεον!μακαρι τωρα που σου γραφω να εχεις ηδη γεννησει!!!με το καλο! :):):)

Μπα κοριτσια ακομη τιποτα...Τωρα που πια εφτασαν οι μερες και εχω κανει το προγραμμα μου μεχρι την Τεταρτη το βραδυ που θα μπω με προκληση,δεν θελω να μου ερθει απροοπτα...Τοσο καιρο τον παρακαλουσα τον μικρο να βγει και τωρα που το χωνεψα οτι τελικα θα παω προγραμματισμενα,λετε να μου κανει την εκπληξη???

Οχι βρε Μαρακι εξι μερες το πολυ.Αν δεν γεννησω μεχρι την Τεταρτη θα παω με προκληση την Πεμπτη.

Ευχαριστω........ :D:D:D

Ακόμα;;;;; :lol::lol::lol::lol:

Ακόμα γράφεις στο φόρουμ;;; :D:D

Γιατι καλε να μην γραφω?Αφου ακομη δεν γεννησα!!!

κοριτσια , εγω πορολο που γεννησα αυτο το φορουμ ειναι το αγαπημενο μου :lol:

Αχ σοφια τ.... σου ευχομαι τα καλυτερα οτι κι αν επιλεξει το μικρουλι σου τελικα...

Αλλα κι αυτο βρε παιδι μου εγω σε λιγο μπαινω στο μηνα μου και με εχει πιασει προσμονη...δεν ξερω αν θα αντεξω να περιμενω μεχρι 40 εβδομαδων...δεν θελω! ολο λεω στη μικρη μου να βιαστει!

bunbunsrd20090303_-1_To+neraidaki+mou+einai.png

ΟΤΙ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΟ ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ ΗΤΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΜΟΥ!

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...