Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ουααα, θελω να γεννησω!!!

Recommended Posts

Ηλπιζα οτι αυτη την φορα θα γεννουσα πριν τη συμπληρωση των 40 εβδομαδων μια και εχω αγορι (που λενε οτι ειναι πιο "βιαστικα" απο τα κοριτσια) και ειναι και δευτερη εγκυμοσυνη (που το σωμα "ξερει" τη διαδικασια οποτε οι μηχανισμοι ενεργοποιουνται πιο γρηγορα).

Ε λοιπον σημερα ειμαι αισιως 39 εβδομαδων, ο μπεμπης ειναι με το κεφαλι κατω και σφηνομενος στη λεκανη αλλα δεν τον βλεπω να βγαινει.

Ειπα να κανω σεξ-ο συζυξ ομως δεν νιωθει ανετα με την ιδεα οτι θελω να τον "χρησιμοποιησω" ως μεσο για να γεννησω.Παει αυτη η λυση...

Ειπα να κανω δουλειες-εχω κανει δυο φορες τα μπαλκονια σε 4 μερες και ολη μερα καθαριζω το σπιτι μπας και κουρασω τον μπεμπη και ξεμπουκαρει...Τιποτα.Μονο οι εταιριες απορρυπαντικων θα με ευγνωμονουν.

Ειπα να κανω ζεστα μπανια-η ΔΕΗ σιγουρα θα με "ξαφνιασει" δυσαρεστα στον επομενο λογαριασμο...Θα μου μεινει τουλαχιστον η χαλαρωση που φερνει ενα ζεστο μπανιο...

Αλλο δεν ξερω τι να κανω.Στην πρωτη εγκυμοσυνη δεν καταλαβαινα συσπασεις.Τωρα λιγο με αυτα που εχω διαβασει καταλαβα πως ειναι.Εχω την εντυπωση μαλιστα οτι εχω...Και να σου η δικια σου καθε φορα που νομιζω (?) οτι εχω να σκεφτομαι "αχ τωρα θα μου σπασουν τα νερα!" αλλα τιποτα...

Ξερω θα με πειτε τρελη,τι βιαζομαι,θα γεννησω και θα λεω καλυτερα που ημουν εγκυος εστω και σαν φαλαινα (που εχω γινει).Αλλα αυτες οι τελευταιες εβδομαδες δεν αντεχονται αλλο...Ασε που ανυπομονω να γνωρισω το αντρακι μου...

Πειτε βρε κοριτσια σε οσες σαν ειχαν σπασει τα νερα,ειχατε κανει κανει για να συμβει?Και πριν συμβει, ειχατε κανενα συμπτωμα?

Διαφημίσεις

Δεν είναι απαραίτητο να σου σπάσουν τα νερά για να γεννήσεις. Έκανες υπομονή 39 εβδομάδες και κολλάς στην 1;; Υπομονή!!

Περιμένουμε ανακοίνωση οτι γέννησες!! Με το καλό!!!!!!!!!!!!!

Μια εβδομαδα που ομως δεν θα περασει με τιποτα.Ομως αυτο που με ενοχλει επισης ειναι οτι ηθελα και λιγακι το στοιχειο του "ξαφνικου"!Να τρεχουμε απο χαρα και αγωνια μαζι γιατι ηρθε η στιγμη.Οταν ο τοκετος ειναι προγραμματισμενος ειναι αλλιως.Καλα να ειναι το μωρο πανω απο ολα,αλλα...ε τι να κανω δεν αντεχω αλλο...

(Μην κοιτας που ανοιξα τωρα το θεμα.Απο την 36η εβδομαδα κανω αυτες τις σκεψεις,απλα τωρα εχω φτασει στο αμην που λενε!!!)

Εγώ είχα αυτή την ανυπομονησία στην πρώτη γέννα. Μετά που ήξερα (σχεδόν- γιατί με τα δυο είναι άλλο πράγμα) τι με περιμένει ήμουν πιο χαλαρή. Δε μπορώ να πω ότι σε καταλαβαίνω απόλυτα γιατί εγώ γέννησα τον μικρούλη μας "ξαφνικά¨όπως λες στην 36η εβδομάδα. Την κόρη σου τη γέννησες με ραντεβού;

Διαφημίσεις

Άρα έχεις εμπειρία στην αναμονή!!!!! Θα πω κάτι κοινοτυπο!! Κάτσε και ξεκουράσου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πάντως την τελευταία εβδομάδα πριν γεννήσω τον μικρό δεν έκανα τίποτα γιατί είχα ενοχλήσεις και τελικά γέννησα. Αρα δεν νομίζω ότι η γενική που κάνεις θα σε βοηθήσει στην γέννα αλλά θα σε βοηθήσει να τα βρεις μετά όλα καθαρά όταν γυρίσεις~ :D:D

Αν ηταν η πρωτη εγκυμοσυνη θα το εκανα,αλλα με τη μικρη στο σπιτι δυσκολα μπορω να ξεκουραστω...Σ' ευχαριστω παντως για τη συμβουλη.

Πειτε βρε κοριτσια σε οσες σαν ειχαν σπασει τα νερα,ειχατε κανει κανει για να συμβει?Και πριν συμβει, ειχατε κανενα συμπτωμα?

Kαι εγω τα ίδια εκανα αλλα τζίφος!! Στις 40+2 γεννησα (εσπασαν τα νερα). Συμπτωματα δεν είχα καθόλου. Αυτό που νομίζω οτι επαιξε ρόλο ήταν η κολπική εξεταση της γιατρού το πρωι. Μετα πονούσα για κανα δυωρο και ενοιωθα πολύ κουρασμένη την υπόλοιπη μερα (κοιμήθηκα 5 ωρες το μεσημερι!!!) Ευτυχως βεβαια γιατί η γεννα κρατησε από τις 12 το βραδυ εως τις 5 το πρωι. Αν δεν ειχα κοιμηθεί ακομα εκει θα ημουν να το παλευω.. :lol::lol:

Διαφημίσεις

Εγώ σε καταλαβαίνω γιατί από τώρα ήδη περνάει από το μυαλό μου η σιγμή που θα γεννήσω πως θα είναι και πότε θα έρθει και έχω και το Πάσχα μπροστά μου? Αν τύχει μεγάλη βδομάδα ? κ.λ.π.

Πάντως εμένα ο γιος μου δεν ήταν καθόλου βιαστικός αφού τον γέννησα στις 40+5. Υπομονή και γρήγορα να ακούσουμε χαρμόσυνα νέα.

Kiki + George = Panagiotis + Maria

Σας ευχαριστω ολες και ιδιαιτερα εσενα Αφροδιτη :wink: .Σημερα πηγα στο γιατρο και τα ειπαμε.Μου ειπε οτι εχω λιγες συσπασουλες,οτι μπορει και να γεννησω το ΣΚ.Παρολα αυτα κανονισα να ξαναπαω να με δει την Τριτη και την Τεταρτη τα μεσανυχτα αν κατι δεν προκυψει (!) να μπω στην κλινικη για να γεννησω την Πεμπτη με προκληση (διοτι εγω το ξεκαθαρισα-Παρασκευη και 13 δεν γενναω με τιποτα!!!)

Διαφημίσεις

Οχι βρε Μαρακι εξι μερες το πολυ.Αν δεν γεννησω μεχρι την Τεταρτη θα παω με προκληση την Πεμπτη.

Ευχαριστω........ :D:D:D

Ακόμα;;;;; :lol::lol::lol::lol:

Ακόμα γράφεις στο φόρουμ;;; :D:D

Οχι βρε Μαρακι εξι μερες το πολυ.Αν δεν γεννησω μεχρι την Τεταρτη θα παω με προκληση την Πεμπτη.

Ευχαριστω........ :D:D:D

Ακόμα;;;;; :lol::lol::lol::lol:

Ακόμα γράφεις στο φόρουμ;;; :D:D

Γιατι καλε να μην γραφω?Αφου ακομη δεν γεννησα!!!

Με το καλο Σοφια!!Να κανεις ενα υγειεστατο αγορακι και να χαιρεσε την κορουλα σου!!Παντως σε καταλαβαινω απολυτα!!Εγω απο τωρα σκεφτομαι την στιγμη της γεννας και εχω πολλους μηνες ακομα!!!!Και γω ξαφνικα θελω να γεννησω με σπασιμο νερων!!Ετσι γεννησε η μανα μου και τα τρια της παιδια!!

Παιδιά διάβαζα ολη την συζήτηση και με έπιασε άγχος!! :shock::lol:

πρώτη εγκυμοσύνη και δεν ξέρω που πανε τα 4!

Αυτο που θα με άγχωνε πιό πολύ θα ήταν να είμαι στο σπίτι και να σπάσουν τα νερά...γιατι νομίζω ότι δεν έχει χρονο να κάνεις τίποτε...!

τουαλέτα μπορείς να πας αν σπάσουν??πες βρε αδερφε ότι έχεις γεμάτη την κύστη εκείνη τη στιγμή ή ότι από το ξαφνικό που δεν το περιμένεις σε πιάνει..."κοψιμο" :oops::oops: κλασσικο σύμπτωμα αγχους....τι γινεται??μπορείς να πας?? :?

Παιδιά διάβαζα ολη την συζήτηση και με έπιασε άγχος!! :shock::lol:

πρώτη εγκυμοσύνη και δεν ξέρω που πανε τα 4!

Αυτο που θα με άγχωνε πιό πολύ θα ήταν να είμαι στο σπίτι και να σπάσουν τα νερά...γιατι νομίζω ότι δεν έχει χρονο να κάνεις τίποτε...!

τουαλέτα μπορείς να πας αν σπάσουν??πες βρε αδερφε ότι έχεις γεμάτη την κύστη εκείνη τη στιγμή ή ότι από το ξαφνικό που δεν το περιμένεις σε πιάνει..."κοψιμο" :oops::oops: κλασσικο σύμπτωμα αγχους....τι γινεται??μπορείς να πας?? :?

Παιδι μου εδω θα σου κανουν κλυσμα!! Λες να μην μπορείς να πας τουαλετα?? :lol::lol::lol::lol:

ΟΛΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΗΡΕΜΗΣΕ!! Εγω εκανα και μπανιο πριν φυγω (με σπασμενα τα νερα)

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...