Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Φωτογράφος από Θεσσαλονίκη

Ira3

Recommended Posts

Εγώ βαφτίζω τον Μάιο, και βρήκα μια πολύ καλή κοπέλα που κάνει πακέτο 100 φωτό 15Χ21 σε χαρτί silk, 5 dvd πλήρως επεξεργασμένα και μονταρισμένα με εισαγωγή και ενότητες και το αρχείο της βάφτισης σε cd με 250€. Αν θέλεις στείλε μου μήνυμα να σου δώσω το τηλέφωνό της.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 151
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγώ βαφτίζω τον Μάιο, και βρήκα μια πολύ καλή κοπέλα που κάνει πακέτο 100 φωτό 15Χ21 σε χαρτί silk, 5 dvd πλήρως επεξεργασμένα και μονταρισμένα με εισαγωγή και ενότητες και το αρχείο της βάφτισης σε cd με 250€. Αν θέλεις στείλε μου μήνυμα να σου δώσω το τηλέφωνό της.

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ.ΘΑ ΚΑΝΩ ΒΑΦΤΙΣΗ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟ. ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΤΗΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ..

οποια κοπελα μπορει να βαλει ενα δικο της ατομο να τραβηξει βιντεο η φωτο ειναι μια πολυ καλη ιδεα για οικονικη λυση. οσο για επεξεργασια, μονταρισμα εγγραφη dvd και εκτυπωση αναλαμβανω εγω αν θελετε. ασχολουμε στο σπιτι με ειδικο προγραμμα και κανω διαφορα για χαρτζιλικι. οποι αθελει ας μου στειλει πμ αν εχει καποια απορια.. το βασικο ειναι ναχετε καμερουλα και ενα ατομο εμπιστοσυνης για τη ληψη

1-2-3MPOMPIRES!!!

• 3 εβδομάδες μετά...

στο γαμο μου θεσσαλονικη εγινε ειχα κοπελα μου ζητησε 300 ευρω για το βινεο στο σπιτι και ως μετα στο γλεντι και για φωτο 1,50 ευρω για καθε φωτο. στη βαπτιση ηρθε σερρες μου ζητησε παλι 1.50 ευρω τη φωτο και 150 για βιντεο της ζητησα να ερθει και στο γλεντι μετα και πηρε 50 ευρω επιπλεον.αν θελεις να σου πω το τηλ της

,,,,,,,?

Διαφημίσεις

• 3 εβδομάδες μετά...
δεν βρηκα αντιστοιχο θεμα παρα μονο για αθηνα...καμμια γνωμη?κατω απο 450 δεν υπαρχει κανεις....η τουλαχιστον δεν βρηκα εγω..

Ρώτα τα παιδιά στη Wedding Gallery έχουν γενικά χαμηλές τιμές και είναι αρκετά εξυπερετικοί http://www.weddinggallery.gr/product_search.jsp?action1=SEARCH&catId=040102&extLang=

Ρώτα τα παιδιά στη Wedding Gallery έχουν γενικά χαμηλές τιμές και είναι αρκετά εξυπερετικοί http://www.weddinggallery.gr/product_search.jsp?action1=SEARCH&catId=040102&extLang=

'Εχεις και φυσικό μαγαζί στη Ν.Κρήνη ή μόνο ιντερνετικό???

'Εχεις και φυσικό μαγαζί στη Ν.Κρήνη ή μόνο ιντερνετικό???

Έχουν έκθεση και αποθήκη νομίζω, καλύτερα παρ' τους τηλέφωνο τα στοιχεία τους είναι στην ιστοσελίδα

Έχουν έκθεση και αποθήκη νομίζω, καλύτερα παρ' τους τηλέφωνο τα στοιχεία τους είναι στην ιστοσελίδα

Δεν κατάλαβες,εγώ ρώτησα αν ΕΧΕΙΣ μαγαζί,γιατί είναι προφανές σε όλους,όπως θα είδες,ότι είσαι η ιδιοκτήτρια και κάνεις διαφήμιση...

Διαφημίσεις

• 8 months later...

Εχετε να προτείνετε κάποιον καλό φωτογράφο στη Θεσσαλονίκη για φωτογράφηση-βιντεοσκόπηση του γάμου μου?Εχω γυρίσει μερικούς και διαπίστωσα ότι η ταρίφα κυμαίνεται γύρω στα 2000 ευρώ...

Καλησπέρα και καλή χρονιά!

Οταν λες ταριφα τι εννοεις;

Τι ειναι αυτό που ζητας, τι πακέτο σε ενδιαφέρει;

Γιατι 2000? μου φαινονται πολλά ειδικά αυτή την περιοδο -κρισης ενοω όχι ημερολογιακά.

Πες μου τι θέλεις και μπόρω να σε "βοηθήσω" και εγω αλλά σιγουρα και άλλες κοπέλες.

υ.γ Και εφώ φωτογράφος είμαι και έχω πολλούς συνεργάτες Θεσσαλονικη,(εγω όπως φαινεται κιολάς ειμαι Χαλκιδικη)

Αναφέρομαι σε πακέτα που περιλαμβάνουν 2 φωτογράφους,1 κάμερα,1 ψηφιακό,2 μικρότερα ψηφιακά και κάποιες φωτό στο χέρι. Αυτό ζητάω κι γω...Και κατά προτίμηση να μου δοθεί και το αρχείο μετά,να μην το κρατήσει ο φωτογράφος.

ο φωτογραφος μας κ στο γαμο κ στη βαπτιση εκανε απιστευτη δουλεια ...εχουμε παρει κ τα αρχεια εννοειται ,ειναι απο τους βραβευμενους της Θεσ/νικης.τιμες πολυ πολυ λογικες.κ γω του ψαξιματος ειμαι ειχα παει σε 100 πριν αποφασισω.αν θες σου δινω στοιχεια.

• 3 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

• 2 εβδομάδες μετά...

καλημερα

θα ηθελα και εγω τα στοιχεια απο το φωτογραφο παρακαλω γιατι ετοιμαζομαστε για γαμο βαφτιση και θελω εναν καλο και αν γινεται οικονομικο

Καλημέρα και απο εμένα.παντρευτηκα πριν 2 χρόνια σχεδόν.ο φωτογράφος μου ήταν ο Σταματης Αγκορτζας.Απο τις φωτό είμαι παρά μα παρά πολύ ευχαριστημένη.έχω ανοίξει και ακόμα ανοίγω το άλμπουμ άπειρες φορές.Απο το DVD δεν είμαι πολύ ευχαριστημένη, μου το έβγαλε σκοτεινό σε κάποια σημεία και όταν του το είπα μου είπε ότι το έκανε Απο άποψη.τελοσπαντων μπορείς να το συννενοηθεις αυτό.μου έδωσε 4 DVD,όλες τις φωτογραφειες που τράβηξε σε μεγάλη ανάλυση(ή 100 φωτό στο χέρι)το άλμπουμ και ένα μικρότερο για τους κουμπάρους.η τιμή τότε ήταν 3000?.τώρα μπορεί να ερειξε την τιμή του.πάντως αξίζει να πας μια βόλτα. Θα παθεις Πλάκα.

καλημερα κι απο μενα.μολις εκλεισα φωτογραφο για τη βαπτιση μας που θα γινει στις 12/2.μου τη συστησε μια κοπελα απο δω μεσα.απο τιμες ειναι σουπερ οικονομικη.απο δουλεια θα σας πω σε λιγες μερες.τα δειγματα που ειδα μου αρεσαν παντως(ειχε και απο γαμο).οποια θελει ας μου πει να στειλω τα στοιχεια της

καλημερα κ απο μενα,εγω εκανα κ τον γαμο κ την βαφτιση σε φωτογραφο στην σινδο,ειναι πολυ καλες οι κοπελες,εχουν πολλες ιδεες κ ειναι σχετικα οικονομικα τα πακετα που κανουν,αξιζει να ριξεις μια ματια,αν θελεις θα σου στειλω τα στοιχεια τους

:|Κοριτσια κι εγω μετα απο πολυ ψαξιμο κατεληξα στην επιλογη που ειχα κανει και στο γαμο...πολυ πρωτοτυπα και οικονομικα πακετα και καποια πολυ εξεζετημενα που δυστυχως θα απορριψω:(οποια θελει μπορω να στειλω πμ ειδικα αν θελετε ''το κατι παραπανω ''και το αντεχετε....αλλα και σε πακετα με ψηφιακο,φωτογραφιες μεγαλες 50 ,βιντεοσκοπηση super....,extra 7φωτο για καδρα οι τιμες στη βαπτιση ειναι γυρω στα 350 ευρω.Νομιζω οτι δε θα καταφερω να βρω καλυτερη τιμουλα με αυτα τα δεδομενα:

Εχω κι εγω κατι στα υποψην απο συνδο,κανανε βαφτισεις κ γαμους οι κουνιαδες μου στην ιδια οι τιμες της πολυ καλες...350 ολα με βντεο κ το αλμπουμ της βαφτισης...σουπερ!

Εγω μενω σε επαρχεια και κρατηθειται...για φωτογραφηση μονο,οχι εμφανηση αλμπουμ αλλα να μας βγαλουνε φωτο και να μας δωσουνε ενα cd 300 ευρω...και μετα εδωσα αλλα 200 για δυο μικρα ψηφιακα των τριαντα φωτο,μικρα ομως...ακομα χτυπαω το κεφαλι μου στο τοιχο...:(Αλλα δεν εχω αλλη επιλογη...

<<φυσης ουδεν ποιει ματην>>

αν ητανε η γνωση ψωρα θα θηλαζε ολη η χωρα

κοριτσια γεια σας!!κι εγω προκειτε να βαφτισω τον απριλιο..εχω κλεισει τα βαφτιστικα αλλα με ανησυχει ο σταυρος..οικονομικα ειμαστε καπως οπως ολοι δλδ...πειτε μο θα βρω σταυρο με 200 ευρω?

Οτι θα βρεις,θα βρεις...απλα παιζει ρολο η πποιοτητα του χρυσου...η πλατηνα,λευκοχρυσος δηλαδη ειναι πιο ακριβη.Αλλα ρολο παιζουνε τα καρατια...αυτα ανεβαζουνε η χαμηλωνουνε τη τιμη...Γιατι δε ριχνεις μια ματια και στα online καταστηματα μηπως βρεις κατι οικονομικο?Γνωμη μου...ολα τα αλλα παρτετα οσο πιο φθηνα γινεται,το σταυρο μη το τσιγγουνευτειτε...ειναι το μονο που θα μεινει και θα συνοδευει το παιδι για παντα...τα ρουχα ας μην ειναι κ ακριβα,λες κ ποσο θα τα βαλει?

Με το καλο...

<<φυσης ουδεν ποιει ματην>>

αν ητανε η γνωση ψωρα θα θηλαζε ολη η χωρα

• 1 month later...
Εχετε να προτείνετε κάποιον καλό φωτογράφο στη Θεσσαλονίκη για φωτογράφηση-βιντεοσκόπηση του γάμου μου?Εχω γυρίσει μερικούς και διαπίστωσα ότι η ταρίφα κυμαίνεται γύρω στα 2000 ευρώ...

Φωτογραφείο Ενθύμιον στην Μπότσαρη, για τη βάφτιση μου κόστισε ή 630 ή 650 δεν θυμάμαι ακριβώς, πολλή καλή δουλειά, στην ώρα του και με άριστο αποτέλεσμα, για γάμο δεν ξέρω τι αμοιβή θέλει αλλα φαντάζομαι θα είναι εξίσου οικονομικός. Δεν χάνεις τίποτα να ρωτήσεις.

Φωτογραφείο Ενθύμιον στην Μπότσαρη, για τη βάφτιση μου κόστισε ή 630 ή 650 δεν θυμάμαι ακριβώς, πολλή καλή δουλειά, στην ώρα του και με άριστο αποτέλεσμα, για γάμο δεν ξέρω τι αμοιβή θέλει αλλα φαντάζομαι θα είναι εξίσου οικονομικός. Δεν χάνεις τίποτα να ρωτήσεις.

eirini εχω κι εγω φωτογραφο γαμου, 500 ευρω με πολλες παροχες, αν θελεις διαβασε κ σε προηγουμενες σελιδες. ενδιαφερεσαι;

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...