Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Φωτογράφος από Θεσσαλονίκη

Ira3

Recommended Posts

Κοριτσια θελω την βοηθεια σας,βαφτιζουμε τελος μαιου και ειμαι σε αναζητηση φωτογραφου.Αυτος που πηραμε στον γαμο ειναι κλεισμενος και ψαχνω για καποιον αλλον.Πηρα τον Αγορτζα και μου ειπε σχετικα καλη τιμη,εχεται να μου προτεινεται καποιον που μεινατε ευχαριστημενοι....

τι σου προσφερε ο Αγκορτζας και σε τι τιμη αν επιτρεπεται? επειδη λενε ειναι λιγο ακριβος...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 151
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

http://www.fotografi.gr

Αντώνης Σεφερίδης!Για μένα ο καλύτερος μαζί με τον Νίκο Παπαδόπουλοhttp://www.nikophotography.gr και με μεγάλη διαφορά!!Σε όλα όμως (και στην τιμή υποθέτω!!)Δεν είναι τυχαίο πως κάθε χρόνο μοιράζονται το πρώτο και δεύτερο βραβείο φωτογραφίας. Και τον βρήκα εντελώς τυχαία, απλά βλέποντας μια υπέροχη φωτό μιας απλής κοπέλας σε περιοδικό!Τώρα που έψαχνα για τη βάφτιση συνειδητοποίησα ότι για το αποτέλεσμα που πήρα στα χέρια μου θα έδινα άλλα τόσα!Το ψηφιακό αρχείο, με ψηφιακό άλμπουμ, με φωτογράφους και cameramen και στης νύφης και στου γαμπρού, με φωτογράφηση απίστευτη, και 100 φωτό κόστισε 2.250ευρώ εν έτει 2007!Η βάφτιση θα γίνει αλλού, αλλά πρώτα πήρα αυτόν και αφού είχε ήδη κλείσει μου σύστησε άλλον στην Αθήνα, επίσης πάρα πολύ καλο!http://www.georgemichalas.com/ Θα δω όμως πρώτα τη δουλειά του και μετά θα τον παινέψω, γιατί...ποτέ δεν ξέρεις!Πάντως ρε κορίτσια, είναι να τους κάτσει η φωτογράφιση.Πιστεύω όλοι έχουν καλές και κακές στιγμές!

Vd4Sp3.png

τι σου προσφερε ο Αγκορτζας και σε τι τιμη αν επιτρεπεται? επειδη λενε ειναι λιγο ακριβος...

evita η τιμη που μου ειπε ειναι στα 1200 ευρω.. ειναι ουτε πολλα αλλα ουτε και λιγα.τωρα ψαχνω για κατι αλλο ......

Εγω τελικα εκλεισα στο Ενθυμιον. Ο ανθρωπος ηταν ευγενεστατος, του ειπα οτι εχω δυο παιδια και δεν μπορω να τρεχω και ειπε να περασω οποτε θελω κι αν,για προκαταβολη. 700 ευρω.Απο δουλεια θα σας πω οταν γινει η βαφτιση...

Διαφημίσεις

Εγώ έκλεισα στον Εύοσμο 750 ? με ψηφιακο 25*25 (μέσα έχει 30 σαλόνια) συν 20*20 για τον κουμπάρο 50 φώτο στο χέρι 1 K-fix 50*70 και 2 photobook για τους γονείς. Νομίζω πολύ καλή προσφορά. Και θα μας κόψει και τιμολόγιο στο τέλος οπότε θα κερδίσω το φπα.

Koritsia κι εγω στο ενθυμιον εκλεισα χωρις να ξερω οτι αναφερθηκε κι εδω και χαιρομαι που ακουω τοσο καλα λογια γιατι εχει ενα μηνα που εκλεισα (μου τον συστησε μια φιλη )

Εμεινα ικανοποιημενη απο δουλεια απο τιμη και απο ανθρωπο μου φανηκε πολυ συνεργασιμος γιατι κανουμε και γενεθλια ταυτοχρονα και θα ερθει και στο μαγαζι για την τουρτα για κανα μισαωρο χωρις να ζητησει εξτρα αλλα και εκτος εδρας οπως μας ζητουσαν σε γνωστη αλυσιδα

Για το αποτελεσμα θα σας πω τον Ιουνιο αφου τοτε βαπτιζομαστε

• 10 months later...

Καλησπέρα! Ψάχνω για φωτογράφο για την βάφτιση της κορούλας μου, που θα γίνει στις 7 Μαϊου στην εκκλησία της Νέας Ραιδεστού.Μήπως έχει κανείς να μου συστήσει κάποιον? Θα επιθυμούσα να είναι οικονομικός και δεν θέλω ψηφιακό άλμπουμ, αλλά να μπορώ να πάρω εγώ τις φωτογραφίες που θέλω, γιατί ασχολούμαι με το scrapbooking και θέλω να φτιάξω εγώ το άλμπουμ!

Μανούλες, βοήθεια! γιατί θα περάσει ο καιρός και θα τρέχουμε!

Νατάσα.:D

Διαφημίσεις

Θα ενδιαφερομουν και εγω για το τηλεφωνο του συγκεκριμενου φωτογραφου και αν εχει και σελιδα ακομα καλυτερα να βλεπα και την δουλεια του

[sIGPIC][/sIGPIC]

A whole new world!!ti 1 week leei??7 minwn koritsara exw!!

Εγώ μάλλον βρήκα φωτογράφο, από δημοσίευση της kazolina, την οποία και ευχαριστώ πολύ! Επίσης ρώτησε η μητέρα μου και βρήκε φωτογράφο με πακέτο 100 φωτο και 3 dvd, δώρο ένα άλμπουμ με 300€ και αν θέλεις ψηφιακό άλμπουμ 400€.

Κορίτσια κι εγώ ενδιαφέρομαι για φωτογράφο για τη βάφτιση του μπεμπούλη μας το Μάιο. Ρώτησα αυτόν που είχαμε στο γάμο και μου είπε 400ευρώ και περιλαμβάνει 4 dvd, 40 εκτυπώσεις, 2 μεγενθύνεις, μια αφίσα 40x60 κι ένα αλμπουμ αγοριού (όχι φτιαγμένο, θα το κάνω εγώ). Θα με ενδιέφεραν κι οι δυο φωτογράφοι που αναφέρετε πιο πάνω Paul-beba kai Natasa-Vasiliki. Αν μπορείτε στείλτε μου σε μήνυμα τα στοιχεία τους γιατί φαίνονται πολύ καλές οι τιμές τους. Θα το εκτιμούσα γιατί αυτή την περίοδο δεν είμαστε για τρελά έξοδα, όπως οι περισσότεροι νομίζω. Σας ευχαριστώ.

twmWp2.png

Διαφημίσεις

Το scrapbooking είναι να φτιάχνεις χειροποίητα άλμπουμ ή και κάρτες. Ιδέες μπορείς να πάρεις από πολλά site και υλικά πολλά θα βρεις από το scrapbooking.gr. Εγώ από εκεί έχω πάρει πολλά χαρτιά αλλά χρησιμοποιώ οτιδήποτε μπορείς να φανταστείς: κορδέλες, ταμπελάκια από ρούχα, χαρτιά περτιτυλίγματος, κουμπιά, αυτοκόλλητα, σιλοτέιπ με σχέδια, χαρτόνια., και κόβω τις φωτογραφίες με τα ψαλίδια που κάνουν σχέδια.Αν μπορέσω θα βάλω φωτό από το πρώτο άλμπουμ που έχω φτιάξει για το μπουμπούκι μου, να δεις κάποιες ιδέες που είχα.

αααααα κατάλαβα!! μπελαλίδικο μου φαίνετε ιδιαίτερα για μένα που δεν είμαι πολύ της υπομονής!!!! Αν ασχοληθεί κάποιος πρεπει να γινετε πολύ όμορφο!!!!!

4Xjop3.png

Είναι λίγο μπελαλίδικο, αλλά αξίζει τον κόπο, όπως πιστεύω και κάθε τι χειροποίητο! Μόλις μπορέσω θα βάλω φωτό, μήπως σου αρέσει και τελικά βρεις την υπομονή!

Είναι λίγο μπελαλίδικο, αλλά αξίζει τον κόπο, όπως πιστεύω και κάθε τι χειροποίητο! Μόλις μπορέσω θα βάλω φωτό, μήπως σου αρέσει και τελικά βρεις την υπομονή!

Να βάλεις ;););) όντως καθε τι χειροποίητο είναι απλά ξεχωριστό ;););)

4Xjop3.png

• 2 εβδομάδες μετά...

Θα ρωτήσω εγώ για κάποιον συγκεκριμένο,τον οποίο βλέπω συνέχεια μπροστά μου,σε όλες τις βαφτίσεις.Κάποιος λόγος θα υπάρχει που τον προτιμούν.

Τελικά τί έκανες με την εκκλησία??

βρηκα κοντα μας στην εξοχη...πολυ ωραια και συνεργασιμος παπας...πολυ καλος..μου ειπε βεβαια οχι υπερβολες αλλα δεν ειχα και τετοιο σκοπο...την ιδια μερα ξερεις εσυ..αντε ελα.

στην εκκλησια που λεγαμε πριν 7 χρονια κηδεψαμε ενα 27 χρονο παλικαρι γυμναστη απο την καλαμαρια και μετα το σκεφτηκα και δεν ηθελα να παω εκει.παντως αψογοι ητανε ..

βρηκα κοντα μας στην εξοχη...πολυ ωραια και συνεργασιμος παπας...πολυ καλος..μου ειπε βεβαια οχι υπερβολες αλλα δεν ειχα και τετοιο σκοπο...την ιδια μερα ξερεις εσυ..αντε ελα.

Άντε μπράβο!!!Θα ρωτήσω την γειτόνισσα για τον φωτογράφο,μόλις την δω.Αλλά αυτός είναι στην Καλαμαριά.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...