Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Φωτογράφος από Θεσσαλονίκη

Ira3

Recommended Posts

Γεια σας, καλη χρονια! εχω να συστησω τη φωτογραφο μου που την εχει προτιμησει πολυς κοσμος απο δω. για βαφτιση (φωτογραφιση κ βιντεοσκοπηση) παιρνει 230 ευρω. Βεβαια εξαρταται κ απο το πακετο που ενδιαφερει τον καθενα. Οποιος θελει μπορω να του στειλω τηλ.

• 2 months later...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 151
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• 2 εβδομάδες μετά...

κοριτσια καλησπερα!!!1 φωτογραφος που εμαθα λογω φιλης μου, που κανει υπεροχη δουλεια ειναι στη μηχανιωνα και παει σε ολη την ελλαδα!!! η φιλη μου βαπτιζει στο ωραιοκαστρο και η καλυτερη τιμη σε σχεση με αυτα που ζητουσε ηταν αυτη!!!το μεγαλυτερο πακετο για βαπτιση που εχει ειναι 650 ευρω με 1 βιβλιο 30 χ 60 και 3 πιο μικρα βιβλια ,4 Dvd και clip μονταρισμενα ολα camva και φωτογραφιεσ εξτρα επισης ρετουσαρισμενες!!!ημασταν προχθεσ σε αυτον για να δουμε τα πακετα και κλεισαμε!!!εχει και αλλα πολυ πολυ οικονομικοτερα!!!!!!!!!νομιζω για τη δουλεια που κανει και αυτα που δινει ειναι καλη η τιμη!!!και η ποιοτητα βιβλιων που μας εδειξε ηταν που καλη σε σχεση με αλλους φωτογραφους(πιο χονδρα τα φυλλα των βιβλιων του)!!! 2392031977 ειναι το τηλ του!!!!!οποια ενδιαφερετε ας κανει 1 τηλεφωνημα να μαθει και αλλα πακετα!!!

• 2 εβδομάδες μετά...

Καλημερα κοριτσια.επειδη κ εγω εκανα βαφτιση περυσι κ ενδιαφερομουν για φθηνη φωτογραφο μου συστησε η dora123 την δικη της. Οχι μονο ηταν φθηνη, 350 ευρω εδωσα με ψηφιακο αλμπουμ, 100 φωτος, 10 μεγαλες,1 τεραστια,βιντεο ολο το υλικο των φωτογραφιων κ ποσα αλλα ακομα που δεν τα θυμαμαι, αλλα η κοπελα ειναι καλλιτεχνης!!! η δουλεια που κανει ειναι αξιεπαινη,οι φωτογραφιες που εβγαλε ειναι πολυ καλυτερες απο αυτες που φανταζομουν. Να καταλαβετε οτι την εχει παρει ολοι η οικογενεια,αδερφες,ξαδερφια,φιλοι κ ολοι ειναι πολυ ευχαριστημενοι.Επισης μπορει να κανει κ καλυτερες τιμες αναλογα κ με αυτα που ζηταει ο καθενας.

Ευχομαι να βοηθησα εστω κ λιγο!!!:cool: Δωρα σ'ευχαριστω!!!!

• 1 month later...

Διαφημίσεις

Καλησπέρα και καλή χρονιά!

Οταν λες ταριφα τι εννοεις;

Τι ειναι αυτό που ζητας, τι πακέτο σε ενδιαφέρει;

Γιατι 2000? μου φαινονται πολλά ειδικά αυτή την περιοδο -κρισης ενοω όχι ημερολογιακά.

Πες μου τι θέλεις και μπόρω να σε "βοηθήσω" και εγω αλλά σιγουρα και άλλες κοπέλες.

υ.γ Και εφώ φωτογράφος είμαι και έχω πολλούς συνεργάτες Θεσσαλονικη,(εγω όπως φαινεται κιολάς ειμαι Χαλκιδικη)

καλησπερα

εγω ενδιαφερομαι για βαφτιση στη χαλκιδικη! εχεις να μου προτεινεις κατι?

καλησπερα

εγω ενδιαφερομαι για βαφτιση στη χαλκιδικη! εχεις να μου προτεινεις κατι?

Kαλησπέρα έχω και εγώ έναν πολύ καλό φωτογράφο επίσης μηχανιωνα ο οποιος του λες τι τιμη θες εσύ να δωσεις και σου βγάζει το αντιστοιχο πακέτο..

αν θες μπορώ να σου στείλω το τηλ του..

εμένα μου έκανε το γαμο με 500 ευρω ήρθε στο σπιτι το δικο μου και του αντρα μου και έκατσε σε όλο το γλέντι 3 μεγενθυσεις 100 φωτογραφιες 5 dvd (εννοείτε όλα επεξεργασμένα και με βιντεο κλιπ κλπ)

και αλμπουμ τεράστιο..

στην βάφτιση εδωσα 250ευρώ 100φωτο βιντεο αλμπουμ μας έδωσε 2 dvd και 2 μεγενθυσεις ολα επεξεργασμένα εννοείτε..

Kαλησπέρα έχω και εγώ έναν πολύ καλό φωτογράφο επίσης μηχανιωνα ο οποιος του λες τι τιμη θες εσύ να δωσεις και σου βγάζει το αντιστοιχο πακέτο..

αν θες μπορώ να σου στείλω το τηλ του..

εμένα μου έκανε το γαμο με 500 ευρω ήρθε στο σπιτι το δικο μου και του αντρα μου και έκατσε σε όλο το γλέντι 3 μεγενθυσεις 100 φωτογραφιες 5 dvd (εννοείτε όλα επεξεργασμένα και με βιντεο κλιπ κλπ)

και αλμπουμ τεράστιο..

στην βάφτιση εδωσα 250ευρώ 100φωτο βιντεο αλμπουμ μας έδωσε 2 dvd και 2 μεγενθυσεις ολα επεξεργασμένα εννοείτε..

ναι θα ηθελα το τηλεφωνο σε παρακαλω!!!

• 2 εβδομάδες μετά...
Γεια σας, καλη χρονια! εχω να συστησω τη φωτογραφο μου που την εχει προτιμησει πολυς κοσμος απο δω. για βαφτιση (φωτογραφιση κ βιντεοσκοπηση) παιρνει 230 ευρω. Βεβαια εξαρταται κ απο το πακετο που ενδιαφερει τον καθενα. Οποιος θελει μπορω να του στειλω τηλ.

γεια σου δωρα! θα σου ημουν ιδιαιτερα ευγνωμων αν μου εστελνες το τηλ. της φωτογραφου σου.

σε ευχαριστω εκ των προτερων,

αντονελο.

• 4 εβδομάδες μετά...

Θα μπορούσε να στείλει και σε εμένα κάποιος το τηλ της φωτογράφου?

Διαφημίσεις

• 1 month later...
dwra mou se parakalw dwse mou ton arithmo tis fotografou sou se parakalw!

:P

• 3 εβδομάδες μετά...

Αρχικό μήνυμα απο dora123 viewpost.gif

Γεια σας, καλη χρονια! εχω να συστησω τη φωτογραφο μου που την εχει προτιμησει πολυς κοσμος απο δω. για βαφτιση (φωτογραφιση κ βιντεοσκοπηση) παιρνει 230 ευρω. Βεβαια εξαρταται κ απο το πακετο που ενδιαφερει τον καθενα. Οποιος θελει μπορω να του στειλω τηλ

αχχχχχ!!!!μπορω να εχω κι εγω το νουμερο;;;;;merci!!!

spinner-ani48.gif

• 4 εβδομάδες μετά...

Δωρα θα μπορούσα να εχω κι εγω το τηλ της φωτογραφου plz :-)

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!

Για όσους ενδιαφέρονται για καλό φωτογράφο στη Θεσσαλονίκη προτείνω το Ενθύμιον (είναι στη Μπότσαρη).

Σήμερα παραλάβαμε το υλικό από τη βάπτιση της κόρης μας.

Πολύ καλή δουλειά και πολύ συνεργάσιμος ο ιδιοκτήτης! Και οι τιμές πολύ οικονομικές!

Αξίζει σίγουρα!

• 6 months later...
  • 3 months later...

Καλησπέρα και από εμένα! Είδα πως έχετε να προτείνετε αρκετούς φωτογράφους. Ξέρω είναι σχετικά νωρίς, όμως, αναζητώ κι εγώ φωτογράφο για γάμο το 2015 στη Χαλκιδική. Με ενδιαφέρει το budget του φωτογράφου να μην ξεπερνάει τα 500-600?. Πάσα πρόταση δεκτή!!! Σας ευχαριστώ όλους εκ των προτέρων!!

• 5 months later...
  • 1 month later...
  • 1 month later...
  • 2 months later...
  • 3 εβδομάδες μετά...

Καλημέρα. Ψαχνω κι εγώ για οικονομικό φωτογράφο. Αν καποιος Εχει το τηλέφωνο της φωτογράφου που ανέφερε η dora123 ή κάποιου άλλου θα μου το στείλει;;;; Ευχαριστω

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...