Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

αιματοκριτης

Lia

Recommended Posts

Κοριτσια σας ευχαριστω πολυ ολες. Ο γιατρος μας δεν μας ειπε τιποτα για εξετασεις. Αυτα τα ειπε στην γυναικα μου μια δευτερη γνωμη απο αλλη παιδιατρο. Ο γιατρος μας ειναι πολυυυυ χαλαρος και ηρεμος και δεν τον αλλαζουμε. Εννοειται οτι δεν θα κανουμε καμμια εξεταση. Αρχισαμε τα ακτινιδια. Δαμασκηνο βαζαμε ετσι κι αλλιως. Ντουφαλακ του δινουμε 3 φορες δην μερα. Εγω προσωπικα δεν ανησυχω καθολου και θεωρω φυσιολογικα καποια τετοια θεματακια. Απλως ρωταω για να σιγουρευτω για καποια πραγματα,αφου μεσα απο το φορουμ εχω μαθει πολλα κ χρησιμα.

Ευχαριστω και παλι

Διαφημίσεις

Προσωπικα ουτε ντουφαλακ θα εδινα στο μωρο μου. Δεν ειναι καλο να συνηθιζει το εντερο σε τετοια σκευασματα, απο τη στιγμη μαλιστα που η δυσκοιλιοτητα ειναι κατι φυσιολογικο στα μωρακια.

k9Tap3.png

Μπρόβο στον μπεμπακο. violin

Πάντως αυτό που ήθελα εγώ να σας πω γενικώς είναι ότι δεν είναι καθόλου κακό να κάνεις μια γενική αιματός στα παιδάκια, (εγώ που κάηκα στο χυλό φυσάω και το γιαούρτι). Γιατι αν εμένα μου είχαν πει να κάνω μια απλή εξέταση αιματος σίγουρα θα ειχαμε προλάβει πολλά.

Συγνώμη αν σας φανεί κάπως ολο αυτό που λέω δεν θέλω να στεναχωρήσω κανέναν.

φυσικά δεν σημαίνει ότι επειδή εμείς είχαμε προβλημα θα έχουν όλα τα παιδάκια. Απλά θέλω να πώ ότι μια εξεταση αιματος δεν κάνει κακό στα παιδιά αντιθετως πολλες φορές σωζει καταστάσεις.

Οταν ο ανθρωπος κάνει σχέδια η μοιρα κουνάει το κεφάλι και γελάει.........

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...