Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

θεμα βαπτισης ηλιος!!

sofia_nefeli

Recommended Posts

Συγγνωμη δηλαδη εδω μεσα η μονη που δε μπορει να τα φτιαξει αυτα τα κεικακια ειμαι εγω?? οεοεο?

mariaser να σου πω την αληθεια δε με πολυενθουσιαζει....βεβαια ασε αλλους μπορει να αρεσει και σιγουρα θα το κρατησουν.

παντως δε ξερω αν το εχεις ψαξει ειναι λιγο δυσκολος ο ηλιος σαν θεμα. αν βεβαια εισαι αθηνα ολα αλλαζουν! :wink:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 112
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσια πυστευω οτι υπαρχουν οικονομικα γλυκακια για τη βαπτηση

τωρα να κατσει καπιοσ να τα φτιαξη νομιζω οτι η μια η αλη ερχετε η κανω λαθοσ;;

οπωσ ειχα πει εγω να φτιαξω τισ μπομπο αντε να μου στηλουν εδω στο νησι τα υλικα να αγορασω καλαθια να τα στηλω παλι αθηνα που θα γυνη η βαπτηση

οποτε εχω βρει με 1,50 αρκετεσ μπομπο και θα καταλιξω εκει εσεισ τη λετε;;

ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΓΛΥΚΙΑ ΜΑΝΟΥΛΑ!!!

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΓΩ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΦΤΙΑΞΩ ΜΟΝΗ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΦΙΛΟ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΗΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ!! ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΠΑΝΩ ΣΕ ΓΛΥΚΑΚΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΚΕΙΚ ΑΠΟ ΚΑΤΩ. ΕΓΩ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΘΑ ΨΑΞΩ ΓΙΑ ΗΛΙΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΩ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΩ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ. ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΑ ΦΤΙΑΧΝΕΤΕ ΜΟΝΕΣ? ΕΓΩ ΜΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΝΑ ΔΩ. ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΛΑΘΟΣ??

ΜΑΡΙΑ

o3DBp3.png

Συγγνωμη δηλαδη εδω μεσα η μονη που δε μπορει να τα φτιαξει αυτα τα κεικακια ειμαι εγω?? οεοεο?

έχεις φάει κόλλημα έτσι;;; :lol::lol::lol::lol:

α! ρε Ω-μαμμυ... τι εκανες!!!! :lol::lol::lol::lol:

.....και που λες ο Πινόκιο... τάνει μαμάααααααααααααα!!!! :lol:

έχεις φάει κόλλημα έτσι;;; :lol::lol::lol::lol:

α! ρε Ω-μαμμυ... τι εκανες!!!! :lol::lol::lol::lol:

κολλημα? εγωωωωω? κολλημα εγω?????? :lol::lol::lol: ?

μα γιατι το λες αυτο???? :shock:

εχω νεα!!!

πηγα στο κυβο (ρε παιδια ειναι πανακριβα εκει! μιλαμε για μεγαλη κοροιδια!) και πηρα τα υλικα για να κανω τη προσκληση αυτον τον ηλιο που καταφερε να βαλει η χρυσαλις φωτο! λοιποοοον μια χαρα τα εκοψα πολυ ωραια βγηκαν.....ΑΛΛΑΑΑΑ το αποτελεσμα ειναι σαν χειροτεχνια νηπιαγωγειου...χαλι δηλαδη! ο αντρας μου το ειπε φτηνιαρικο! καθολου δε κανει για βαπτιση! απογοητευτηκα...

φυλλο αλουμινιου βρηκα αλλα ηταν υπερβολικα λεπτο και πρεπει να παω σε ενα αλλο μαγαζι. 1 ευρω το ειχαν οι κλεφτες και ηταν μικροτερο απο ενα φυλλο τετραδιου!

να σας πω και τα καλα νεα!

βρηκα ενα εκπληκτικο "πραγματακι" απο αλουμινιο! για τους μεγαλους θα παρω κουτακι και θα το κολλησω απο πανω! παιδια ειναι υπεροχο!!!

ρε γμτ εχει χαλασει η φωτογραφικη μου να σας εβαζα φωτο! 1.90 κανει και ειναι δυο....

ασχετο αλλα μπορω να τραβηξω φωτο με το κινητο και να το περασω να το δειτε?

οποτε ψαχνω ακομα για προσκλησεις για τις μπομπο των παιδιων θα προσπαθησω να παρω συντομα τα υλικα γιατι πολυ φοβαμαι οτι θα βγει και αυτο μουφα... :roll::roll::roll:

Διαφημίσεις

Ρε παιδια που ειστε? εχω απογοητευτει πληρως!

για προσκληση μου ειπαν να βγαλω φωτο τη μικρη και να μοιρασω τη φωτο της και απο πισω να τυπωσω τις πληροφοριες... λεει?

στο baptisis.gr βρηκα κατι ηλιους σε στικ κ σκεφτηκα να παρω αυτα (μπομπονιερες ειναι) και να κρεμασω καρτουλα με τις πληροφοριες αλλα δεν ειναι ρε γμτ τιποτα που να μου πολυαρεσει

3619 κωδικος

3653 " αν θελετε να τα δειτε

ΤΟ 3653 ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΤΥΠΩΣΕΙΣ Η ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΕ ΧΑΡΤΙ ΜΕ ΧΡΩΜΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΗΣ ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΤΥΛΙΞΕΙΣ ΜΕ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΚΟΡΔΕΛΑ. :wink:

ΜΑΡΙΑ

o3DBp3.png

τις 3652 τις είχα εγώ :lol:

αν βρεις αυτό που σου αρέσει, το κατάστημα στο συστήνω :wink:

έμεινα πολύ ευχαριστημένη απ την εξυπηρέτηση

το 3619 είναι πιο ωραίο απ το 3653 αλλά δεν είναι ήλιος

σε πρόκοψα ε? :lol:

και τα δύο μου αρέσουν αλλά αν διαλέξεις το 3653 διάλεξε μόνο ένα ή δύο χρώματα καλύτερα

μου άρεσε αυτό με το πράσινο καρώ εσωτερικά περισσότερο απ όλα

Αυτοί τα φτιάχνουν μόνοι τους... γιατί δεν τους ρωτάς μήπως έχουν τπτ άλλο να σου δείξουν που δεν το έχουν στη σελίδα?

Ενα συνδυασμό του 3619 με το 3653... δλδ ένα ξύλινο ηλιοτρόπιο

Δεν έχεις να χάσεις κάτι :wink:

για προσκληση μου ειπαν να βγαλω φωτο τη μικρη και να μοιρασω τη φωτο της και απο πισω να τυπωσω τις πληροφοριες... λεει?

ε όχι αγάπη μου!!! τόσα θέματα εδώ μέσα, τόσες προσκλήσεις... αυτό το κοινότυπο θα πας να κάνεις? ζαμέ!

Οχι τη φωτογραφία του παιδιού και να καταλήξει και στα σκουπίδια μετά...

ε όχι αγάπη μου!!! τόσα θέματα εδώ μέσα, τόσες προσκλήσεις... αυτό το κοινότυπο θα πας να κάνεις? ζαμέ!

Οχι τη φωτογραφία του παιδιού και να καταλήξει και στα σκουπίδια μετά...

συμφωνώωωω!!

ααα και μπορείς να μας βαλεις φωτό από κινητό! :wink:

χρυσαλιδα για πες! πως μπορω να βαλω φωτο απο κινητο??

χθες σκεφτομουν οτι υπαρχουν πααααρα πολυ ωραια πραγματα κ εγω εχω κολλησει με τον ηλιο κ δε βρισκω κατι να μου αρεσει :(

λετε να επιμεινω? η να παω να κανω τιποτα ασχετο?

Διαφημίσεις

CIMG3741.jpg

μπομπό από το χαμόγελο δες εδω http://parents.org.gr/forum/viewtopic.php?t=7310&postdays=0&postorder=asc&start=495

καλημερα κι απο μενα.εγω αυτες τις μπομπο θα παρηγγειλω.1,40 η μια μου ειπανε αλλα αξιζει γιατι ειναι για καλο σκοπο.μπορειτε να μου δωσετε καποια ιδεα για τι τι θα μπορουσα να μοιρασω στην εκκλησια στα παιδακια γιατι εγω τις μπομπον τις δινω μαζι με το προσκλητηριο.

λοιπον εκλεισε! θα παρω κ εγω απο το χαμογελο κ ας μην αρεσουν του αντρα μου! τωρα δε ξερω αν θα τις δωσω για μπομπο η για προσκληση! θα δειξει!

χριστινα πως θα ειναι περιπου η βαπτιση?

χρυσαλιδα για πες! πως μπορω να βαλω φωτο απο κινητο??
αν ο υπολογιστής και το κινητό σου έχουν bluetooth τα ενεργοποιείς και τα στέλνεις από το κινητό στο pc αν έχεις usb καλώδιο επίσης...

λοιπόν... τα λελουδάκια λέω να τα δώσεις για μπομπό και για πρόσκληση να πάρεις μεγάλα γλειφιτζούρια και να κρεμάσεις ένα καρτελάκι με τυπωμένο ήλιο και το κείμενο!! μπόλικες κορδελίτσες και τέλος!!! :wink:

κι εσύ Χριστίνα μπορείς να δώσεις χωνάκια με καλούδια στα πιτσιρίκια!!

λοιπον εκλεισε! θα παρω κ εγω απο το χαμογελο κ ας μην αρεσουν του αντρα μου! τωρα δε ξερω αν θα τις δωσω για μπομπο η για προσκληση! θα δειξει!

για στολισμο σκεφτομαι μπαλονια μαργαριτες φουξια-λαχανι.

προσκλητηριο κ μπομπον τα δινω μαζι στους καλεσμενους αρα δεν εχω θεμα απο κει.

γλυκακι απο οτι ρωτησα υπαρχει σε κυπελακι με καρτουν κ κεικ σε ζελατινα με κορδελιτσα.αυτο ειναι πιο οικονομικο.1Ε ενω το κυπελακι 1,40.

θα εχω κλοουν να μοιραζει καραμελες στα παιδακια.αυτα σκεφτηκα.στο τραπεζι θα ειναι κλειστο κ απλα θα το στολισω με μπαλονια κ κερακια πανω στο τραπεζι.

δωρακια σκεφτηκα τα κουβαδακια απο τα τζαμπο κ να τα γεμισω με σοκολατες ,καραμελες κι ενα μικρο παιχνιδακι..τι αλλο εχει ωραιο στα τζαμπο?

ειναι πολυ ομορφες!εγω ξετρελλαθηκα!μπορεις επισης να τυπωσεις το κειμενο πανω σε χαρτι με ηλιο κ να το δεσεις μαζι μτην μπομπον.2 σε 1.αλλα εσεις τις μπομπο τις μοιραζετε στην εκκλησια?

να ρωτησω κατι αλλο?οπως ειπα θα εχω κλοουν στην εκκλησια.πιστευετε οτι ο παπας θα διαμαρτυρηθει?μηπως κ καλα κοροιδια στα θεια?

Διαφημίσεις

χριστινα ποσο περιπου θελεις να σου κοστισει το δωρακι αυτο? γιατι εχω την εντυπωση οτι το κουβαδακι που λες θα κοστισει αρκετα!

μια γνωστη σε μια βαπτιση ειχε παιδικες μπομπο διαφορα μουσικα οργανα. ξερεις αυτα τα μικρα ξυλινα. κατενθουσιαστηκαν τα μικρα!!! μηπως να επαιρνες κατι τετοιο?αν δωσεις γλυκο στη βαπτιση καλυτερα ενα δωρακι που θα μεινει!

οσο για τον κλοουν δε ξερω καθολου. απ΄οσο εχω διαβασει καθε παπας λεει τα δικα του.

μπομπο στην εκκλησια!

χριστινα ποσο περιπου θελεις να σου κοστισει το δωρακι αυτο? γιατι εχω την εντυπωση οτι το κουβαδακι που λες θα κοστισει αρκετα!

μια γνωστη σε μια βαπτιση ειχε παιδικες μπομπο διαφορα μουσικα οργανα. ξερεις αυτα τα μικρα ξυλινα. κατενθουσιαστηκαν τα μικρα!!! μηπως να επαιρνες κατι τετοιο?αν δωσεις γλυκο στη βαπτιση καλυτερα ενα δωρακι που θα μεινει!

οσο για τον κλοουν δε ξερω καθολου. απ΄οσο εχω διαβασει καθε παπας λεει τα δικα του.

μπομπο στην εκκλησια!

καλα λες.κατι οικονομικο θελω.απο που θα τα βρω αυτα τα ξυλινα?κ που θα τα βαλω?σε πουγκια?

εγω δε θα τα εβαζα πουθενα! θα ελεγα στον κλοουν να τα μοιρασει στα παιδια και ολα μαζι να παιζουν μουσικη!!!

χμμ τωρα που το σκεφτομαι θα σας διαολοστειλει ο παπας!! :lol::lol::lol:

ΕΔΩ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΚΟΣΤΙΖΕΙ 60 ΕΥΡΩ ΤΗΝ ΩΡΑ

Λογικη τιμη!!!

δε ξερω αν επιτρεπετε μεσα να μιραζει μπομπο η απεξω να ειναι αν δε το επιτρεπουν;;

παιδια εχω κατενθουσιαστει!!!!!

βρηκα κ μπομπο κ προσκληση!!!

ειναι τελεια!!!! μια βρεφονηπιακος (η οπως το λενε!) μου εδωσε απιστευτες ιδεες!!! τις φεραμε στα μετρα μου και ειναι τελεια!!!!

θα προσπαθησω να βαλω φωτο μια μερα να τις δειτε!! αν περιγραψω νομιζω θα χασουν ...

παιδια εχω κατενθουσιαστει!!!!!

βρηκα κ μπομπο κ προσκληση!!!

ειναι τελεια!!!! μια βρεφονηπιακος (η οπως το λενε!) μου εδωσε απιστευτες ιδεες!!! τις φεραμε στα μετρα μου και ειναι τελεια!!!!

θα προσπαθησω να βαλω φωτο μια μερα να τις δειτε!! αν περιγραψω νομιζω θα χασουν ...[/quote

περιμενω να παρω ιδιεσ μαλον μετα το πασχα η βαπτηση μασ]

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...