Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

θεμα βαπτισης ηλιος!!

sofia_nefeli

Recommended Posts

image.orientaltrading.com/otcimg/48_806.jpg

δε ξερω αν θα βγει να δεις πιο μου αρεσει πολυ σαν προσκληση!!!

νομιζω ειναι τελειο!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 112
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

sofia_nefeli αυτό

48_806.jpg

είναι τέεεεεεεελειο!! παιδικό και ζουζουνίστικο!!!

αφού σε συμφέρει... γιατί δεν παίζει να το παραγγείλεις από κει;;;; :roll:

όσο για τα άλλα που λες... ξέρω κι εγώ;;; μου φαίνεται πολύ κακό για το τίποτε... συγγνώμη κιόλας αλλά μην κάνεις τόσο κόπο και στο τέλος δεν εκτιμηθεί και πεταχτεί από τους περισσότερους...

.....και που λες ο Πινόκιο... τάνει μαμάααααααααααααα!!!! :lol:

Ειδες? τελειο δεν ειναι? κ εμενα μου αρεσε παρα πολυ!

η ωριονομαμα μου το βρηκε!

τα κεικακια τα ειδες? :lol::lol:

πολυς κοπος λες για το αλουμινιο, ε?

κοιτα δε με νοιαζει ο κοπος με νοιαζει να ειναι ωραιο!

εκτος κ αν μου το φερνεις απ΄εξω απ΄εξω!!! :lol::lol::lol:

δε τα πιανω ρε γμτ!!!

να το πεταξουν λιγο δυσκολο γιατι τα εχω δει σε αλλα σχηματα κ ειναι υπεροχα! γυρω στα 30€ τα πουλανε!! :shock:

το θεμα ειναι αν θα ειναι εξισου ομορφο αν το κανω στυλ καδρακι κ μεσα να ζωγραφισω τον ηλιο??

για πες για πες!

κ να εισαι αμειλικτη! δε με πειραζει να ακουσω αρνητικες αποψεις! ισα ισα που ετσι τις πιστευω περισσοτερο! :lol::lol::lol:

δε ξερω ρε γμτ να τα παραγγελνω μεσω ιντερνετ! ασε που δεν εχω πιστωτικη!

πως τα καταφερνεις με τον υπολογιστη κ το παιζεις στα χερια σου! μπραβο! εγω για να την εκτυπωσω απλα την εικονα κ ζοριστηκα! :oops:

Διαφημίσεις

Τέλειο!! εγώ αυτό ψηφίζω!! :D

τα κεκάκια είναι όλα τα λεφτά! αν δεν μπορείς εσύ... βάλε καμιά γιαγιά να τα κάνει!! :lol::lol::lol::lol:

για το αλουμίνιο δε φέρνω τίποτε απ' έξω απ' έξω!! εγώ στα λέω στα ίσια!!

πολύ ωραίο θα είναι! πολύ κοπιάστικό επίσης!! απλά ολονών τα γούστα δεν είναι ίδια... αυτό είπα! εγώ πχ θα το κράταγα με τα 1000 :wink:

Στο Δια ταύτα τώρα! καδράκι είναι βολικό και εύχρηστο!

για παραγγελία μεσω νετ μπορείς να βγάλεις κάποια κάρτα που είναι για τέτοιες συναλλαγές και να βάλεις μέσα μόνο το ποσό που θες να ξοδέψεις!!

όσο για τον Η/Υ... απλά είναι η δουλειά μου σχετική :wink:

βρε σεις!!! πλακα κανετε??

εγω ρε γμτ ειμαι η ασχετη? γινονται αυτα τα κεικακια? εγω γιατι πιστευω οτι μονο ο παρλιαρος παιζει να τα φτιαξει? :lol::lol:

οποτε παιδια μου νομιζω οτι εκλεισε!!!

προσκληση: ο ηλιος απο τσοχα!

μπομπονιερα: καδρακι αλουμινιου!!

κεικακια: δε παιζει!!!

καπου διαβασα για παγωτατζη! στο ηρακλειο μου ειπε ο αντρας μου οτι δεν εχει....θα μου αρεσε πολυ το παγωτο στη παραλια!!!!θα ψαχτω κ λιγο μπας και.... :roll:

να δουμε τι θα πει κ ο συζηγος!

α εννοειται να κανουμε κ ενα τεστ drive! :lol::lol:

γιουουουοπιιιι!!!

πολυ χαρηκα!!! :D:D:D:D:D

και 'γω χάρηκα που χάρηκες! μετά από πολυ καιρό είδα χαμόγελο να! :D

όσο για το παγωτό...

πόσους καλεσμένους θα έχεις; :roll:

κανένα φίλο περιπτερά δεν έχετε;;; να σας δανείσει το ψυγείο και πληρώνετε το περιεχόμενο!! :lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

έλα λίγο να σε καταστρέψω :lol:

http://images.google.gr/images?gbv=2&ndsp=21&hl=el&q=sunflower+cupcake&start=0&sa=N

εγώ πάντως, αν είναι να κουραστείς με προσωπική εργασία, θα προτιμούσα αντί για το καδράκι, να κάνεις την προσπάθεια σου στα γλυκά

Εννοείται ότι μέχρι τη βάφτιση θα έχεις κάνει τις άπειρες προσπάθειες μέχρι να τα καταφέρεις

Τώρα, το καδράκι, το θεωρώ όπως είπε και η Χρυσαλίδα, πολύ κούραση για κάτι που πιθανά το 50% να το πετάξει ή να το κρατήσει από "υποχρέωση"

Πιο πολύ θα μου άρεσε να μοίραζες από ένα ηλιοτρόπιο που θα είχε πάνω δεμένο ένα μικρό πουγκάκι με 5 κουφέτα

Σκέψου ότι δούλευα δυο μέρες για να γεμίσω απλά πουγκιά με καραμέλες και να τα δένω και να τους βάζω μανταλάκια....

Φαντάσου τώρα να πρέπει να φτιάξεις 150 καδράκια εκ των οποίων τα 70 θα πεταχτούν

Κρίμα δεν είναι?

Ω-μαμμυ δεν παίζεσαι!! :lol::lol::lol::lol:

σούπερ τα γλυκά

αλλά ακόμη ποιό σούπερ η ιδέα για τη μπομπό!!

απλά τη βρίσκω υπέροχη και κομψή!! :D

Μάλιστα θα μπορούσε στο πουγκάκι να έχει πχ smarties για τα παιδιά

και να δέσει 5 κορδέλες που από την καθεμιά θα κρέμεται ένα κουφέτο τυλιγμένο σε τούλι για τους μεγάλους :wink:

ρε ωριονομαμα!!!!!!ΡΕ ΩΡΙΟΝΟΜΑΜΑ!!!! ΡΕ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ!!!

ΡΕ ΣΥ ΜΕ ΔΟΥΛΕΥΕΙΕΙΕΙΕΙΕΙΕΙΣ????????

ΕΙΠΑΜΕ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Ο ΠΑΡΛΙΑΡΟΣ!!!!!!!

ΤΟ ΠΑΜΕ ΔΕ ΤΟ ΠΑΜΕ???????????????????????

τι μου τα πετας στα μουτρα???????? να σκασω θελεις????????????????

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ΞΕΧΝΑ ΤΑ ΚΕΙΚΑΚΙΑ!!!!

α να σου πω! εχω μια φοβερη ιδεα!!!

θες να μου τα κανεις?

εεεε? εε φανταστικη ωριονομαμα???εεεε? :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

βρε χρυσαλιδα δε ειχα σκεφτει κ εγω ενα φυσικο ηλιοτροπιο κ μου ειχες πει οτι ταιριαζει καλυτερα σε γαμο??? :lol::lol::lol:

αααα εσεις πατε να με μπουρδουκλωσετε!!!

θα δοκιμασω να δω ποση ωρα θα μου παρει το καδρακι κ θα δουμε αν τελικα το φτιαξω! πρεπει ομως να ξεκουνησω λιγο κ να αρχισω!

Και εγω ψαχνω για μπομπο

παντοσ οτι μπομπο και να κανουμε κανεισ δε τα φιλαει ολοι τα πετανε

παρτε παραδιγμα εσεισ εχετε φιλαξει μπομπο

μπορει για λιγο κερο μετα πεταμα

εγω σκευτωμε κατι με τουλι να κανω η να αγορασω εωσ 1,5

το προσλιτιριο κανει 1,44 και ειναι τσαντακι λαχανι με ροζ κορδελιτσα

και γλικακι θα δω γυρω στο 1,5 κανει

παντοσ εγω θελω χρωμα να βλεπω φανταχτερο!!

ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΓΛΥΚΙΑ ΜΑΝΟΥΛΑ!!!

βρε χρυσαλιδα δε ειχα σκεφτει κ εγω ενα φυσικο ηλιοτροπιο κ μου ειχες πει οτι ταιριαζει καλυτερα σε γαμο??? :lol::lol::lol:

αααα εσεις πατε να με μπουρδουκλωσετε!!!

ε δε μπορεί... κάπως αλλιώς θα μου το είχες περιγράψει!! :oops::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ουάου!!Τελεια τα γλυκάκια!!Σοφια-Νεφελη συγγνωμη που θα σε στεναχωρησω αλλα τα ψηφιζω και εγώ!!! :D:D:D

Μπορει να σε βοηθησει και κάποιος αλλος η να δοκιμασεις πολλες φορες να τα πετυχεις, δεν μπορεί..Ειναι ακόμα πιο πρωτοτυπο απο τα καδράκια!Για μπομπονιερες θα προτιμουσα και εγω κάτι πιο λιτό που θα είναι σικ..Ενα πουγκάκι ας πουμε η κουτάκι με ένα λουλουδι ηλιο, ισως υπαρχει και μεταλικό ή σε μπρελόκ..

Πεταλουδιτσα μου εισαι η ζωη μου!!!!

Καλά ο ήλιος είναι το αγαπημένο μου θέμα και ΦΥΣΙΚΆ ήταν το κεντρικό θέμα στο γάμο μου πέρσι...είχα κάνει τρελή έρευνα αγοράς για υλικά για μπομπονιέρες και την πρόσκληση την σχεδιάσαμε μόνοι μας (ο συζ ειναι web designer) και γενικά όλα ήταν μέσα στον ηλίανθο που λατρεύω...είδα τώρα αυτά που προτείνεται και αναστατώθηκα περιμένω πως και πως να έρθει και η σειρά μου!!! :lol:

Να ρωτήσω όμως κάτι που με προβληματίζει...ο ήλιος ταιριάζει σε βάπτιση αγοριού? :roll:

gwggp2.png ISWTp2.png

κοίτα να σου πω....

επειδή απ την ώρα που είδα τα κεκάκια έχω πάθει ζημιά και τα ΘΕΛΩ ... μάλλον κάποια στιγμή θα δοκιμάσω να τα φτιάξω

Δεν παίζει δλδ... κάποια στιγμή θα τα κάνω

Κι όχι, ούτε εγώ είμαι ο Παρλιάρος αλλά πραγματικά αν είναι να κουραστώ για κάτι, προτιμώ να είναι για κάτι τέτοιο!

Πότε είναι η βάφτιση σας? να ξέρω... να κάνω τις δοκιμές κι αν είναι... να στα ετοιμάσω :lol:

ωριονομαμα με το πασο σου!!!

για σεπτεμβρη λεμε!!! δε βιαζομαι :lol::lol::lol:

βαλε τα δυνατα σου!!!

jen αν θυμασαι τιποτα διευθυνσεις η εχεις ιδεες πες τιποτα γιατι αυτες θα με τρελλανουν!!

μια χαρα θα ταιριαζε κ σε αγορι νομιζω!

αλλα γιατι να κανεις παλι το ιδιο??

Καλά εγώ αργώωωω ακόμη...κάτσε να γεννηθεί πρώτα!! :lol:

πάντως και εμείς για Φθινοπωρο λέμε οπότε μαζί μας βλέπω να ψαχνόμαστε...

αυτα που είχα βρει τοτε ήταν ωραια πλαστικά λουλουδακια ήλιος για τις μπουμπουνιερες αλλα τελικα δεν τα χρησιμοποίησα γιατί μου φάνηκαν πολύ παιδικά...για βαπτιση όμως μια χαρα κανουν...τελικα τις εφτιαξε καποια φοβερη κυρία στην Ηλιούπολη απλες με πολυ λαδί...αλλα δεν κανουν για βαπτιση...τωρα για παιδικά το μονο που εχω δει σε βαπτιση και μου αρεσει πολυ και λεω να το κανω ειναι αυτο το στεφανι με ήλιους γυρωο απο την κολυμπηθρα όπως εκανε και η ωριωνομαμα...αλλα μονο με ήλιους και λιγο πρασινο...ειναι τελειο...γενικά εγώ ειμαι πλέον του όσο πιο απλου γίνεται και λιτου...δεν νομίζω και εγώ να έμπαινα στον κοπο να εκανα τα κεικακια αν και οφειλω να ομολογησω ότι φαινονται λαχταριστα (εκτός αν τα βρω και εγώ έτοιμα φυσικα :lol: )...

καλό ψάξιμο και ότι μπορώ να σκεφτώ ή να βρω θα το γράψω... :wink:

gwggp2.png ISWTp2.png

ε δε μπορεί... κάπως αλλιώς θα μου το είχες περιγράψει!!

λοιπόν... ιδού

σκεφτηκα επισης αλλα νομιζω οτι ειναι χαζομαρα, να φτιαξω μπομπονιερες και να παραγγειλω λουλουδι ηλιο και να εχει κατω κατω αυτο το μικρο πλαστικο με νερο και τελευταια στιγμη να το προσθεσω στις μπομπονιερες και να ειναι αληθινο λουλουδι...χαζο ειναι?
χαζό δεν είναι! απλά επειδή μου κάνει ποιό πολύ μπομπό για γάμο... αν το κάνεις, ας είναι για τους μεγάλους και βρες κάτι άλλο για τα παιδιά!
Πιο πολύ θα μου άρεσε να μοίραζες από ένα ηλιοτρόπιο που θα είχε πάνω δεμένο ένα μικρό πουγκάκι με 5 κουφέτα
Μάλιστα θα μπορούσε στο πουγκάκι να έχει πχ smarties για τα παιδιά

και να δέσει 5 κορδέλες που από την καθεμιά θα κρέμεται ένα κουφέτο τυλιγμένο σε τούλι για τους μεγάλους :wink:

και.... έρχομαι τώρα να προσθέσω πως μπορείς να κρεμάσεις κι ένα μικρό παχνιδάκι πχ ξύλινο για τα παιδιά κι ένα στολιδάκι για τους μεγάλους :wink:

φυσικά πάντα περιμένω να μάθω πως πάνε οι δοκιμές με το καδράκι!!

Αυτάαααααααα!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΕ ΕΧΕΤΕ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΕΙ!!!! ΕΜΕΙΣ ΒΑΦΤΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΕΜΑ ΤΟΝ ΗΛΙΟ. ΤΑ ΚΕΚΑΚΙΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΑΣΣΙΚΟ ΓΛΥΚΟ?? ΟΣΟ ΓΙΑ ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΗΛΙΟΥΣ ΜΑΓΝΗΤΑΚΙΑ. ΧΑΖΟ???

ΜΑΡΙΑ

o3DBp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...