Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

παιδικοί σταθμοί Κέντρο Αθήνα

Recommended Posts

Θα ήθελα να μάθω αν γνωρίζετε κανένα παιδικό σταθμο στο Κεντρο. Δουλεύω Σύνταγμα και θα με ενδιέφερε να πηγαίνω την μικρή σε κάποιο σταθμό κοντα στην δουλειά μου ώστε να την έχω και το νού μου. Αν χρειαστεί κάτι να μπορώ να πεταχτώ να δω τι κανει. Έχετε υπόψη κανένα σταθμό σε περιοχή Πλάκα, Μοναστηράκι, Σύνταγμα, Κολωνάκι, σε αυτήν την περιοχή περιπου.

Διαφημίσεις

κοίταξε στην Αγκάλη στη πλάκα, έχω ακούσει τα καλύτερα.Είναι σε υπέροχο σημείο και ακολουθεί πολύ καλή παιδαγωγική μέθοδο.

Επίσης στο κουκάκι τον sunny, εκεί μάλλον θα πάω και τη μικρή μου...

αυτά προς το παρον αν βρω κάποιον άλλο θα σου γράψω

είδα φωτος από το site και μου φάνηκε πολύ ωραίος. Ένα θέμα για τους παιδικούς είναι ότι δεν θέλω να έχει μοκέτα κάτω. Και αυτός από ότι είδα δεν έχει. Η μοκέτα είναι εστία μικροβίων, τώρα πια βάζουν ένα ειδικό πλαστικό μαλακό ταπέτο το οποίο σφουγγαρίζεται και καθαρίζετε άμεσα. Εντάξει από ιωσεις δεν γλυτώνουμε αυτό είναι σίγουρο αλλά τουλάχιστον να μην τις κυνηγάμε.

Διαφημίσεις

• 5 εβδομάδες μετά...

εμείς μένουμε στον Κολωνό και πάμε στα Πρωτοβαδίσματα και όπως έχω γράψει και σε άλλη συζήτηση είμαστε παρα πάρα πολύ ευχαριστημένοι και τον συστείνουμε!

Τα κορίτσια που τον έχουν έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά , σωστή και επιτέλους μια ανάσα στην προσχολική εκπαιδευση στο κέντρο της Αθήνας... είχα βαρεθεί να κλείνω ραντεβού και να πηγαίνω σε κάτι ερείπια κτήρια, βρώμικα και άθλια...

Για το παιδί μου θέλω το καλύτερο!

Κοιτάχτε το....

http://protovadismata.gr/

210 - 5143020

• 2 εβδομάδες μετά...

Στο κεντρο μενουμε κι εμεις και στελνουμε τη μικρη στο ΠΟΛΥΓΩΝΟ απεναντι απο τα δικαστηρια. Ειχα πολυ καλες συστασεις και πραγματι ειμαι πολυ ευχαριστημενη μεχρι τωρα.

k9Tap3.png

• 9 χρόνια μετά...

Γεια σας μήπως ξέρει κανεις κάποιον ιδιωτικό παιδικό σταθμό μένω κέντρο γκάζι έχω ακούσει για τα πρωτοβαδισματα στον κολωνο έχει κανένας κάποια εμπειρία να μου προτείνει κάποιον;

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...