Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ολοήμερο-Μειωμενο ωράριο

Villie

Recommended Posts

Μαμαδες και μπαμπαδες πρωτα απ'ολα να χαιρομαστε τα παιδακια μας

και να ειμαστε ολοι υγιεις να τα φροντιζουμε.

Επειδή ειμαι καινουρια στο site δεν ξερω πως να θετω ερωτηματα ισως στο σωστο μερος αλλα ως επισης "καινουρια" κ στο δημοτικο (κ ήδη απογοητευμενη πληρως) εχω να σας ρωτησω το εξης:

σε διπλανα σχολεια μερικοι παιρνουν τα παιδια τους νωριτερα απο τις 4:15 γυρω στις 2 ωστε να φανε τα παιδια κανονικο φαι μιας κ το σχολειο τους δεν εχει εξοπλισμενη τραπεζαρια κ μπορουν τα παιδια να παιρνουν μαζι τους μονο στεγνο φαγητο(τοστ πιτσα σαντουιτς τυροπια κλπ).Αυτο βασιζετια σε κατι επισημο ή απλα καλη συνεννοηση με διευθυντη/ντρια?

Παντως εγω δε βρηκα κατι στη επισημη νομοθεσια του ολοημερου.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ πολυ οποιον γνωριζει κατι ας μου το πει.

Φετος δε δουλεψα εξαιτιας αυτου γιατι ο μικρος μου εχει πολυ προβλημα με σιδηρο κ δε μπορουσα να τον αφησω να τρωει μονο τοστ. Αλλα οπως καταλαβαινετε ειναι πολυ δυσκολα με ενα μισθο στο σπιτι.

HELP!!!!!!

Villie

Διαφημίσεις

νομίζω αγαπητή villie ότι από τη στιγμή που γράφεις το παιδί στο ολοήμερο, δεν μπορείς να το πάρεις νωρίτερα. τώτα... για το διπλανό σχοελίο, που αναφέρεις, ίσως γίνεται έτσι επειδή, όπως είπες, δεν έχουν την υποδομή να ταίσουν τα παιδιά.

για καλύτερα και σωστότερα, ρώτησε τη διευθυντρια... τι ισχύει στο δικό σας σχοελίο.

age.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...