Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

24 εβδομάδων

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 284
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Έχω συγκινηθεί βαθύτατα για τον μικρό Παναγιωτάκη. Εύχομαι καλή επιτυχία για την εγχείρηση της κοίλης και για τα ματάκια του. Να του δώσετε και ένα φιλάκι από τον Μαριούλη μου.

Ευχάριστα νέα: Τα μάτια μετά και το δεύτερο laser πάνε καλά. 99% σώζεται το αριστερό, 85% το δεξί!

Για να φτάσουμε εδώ περάσαμε απίστευτα σκαμπανευάσματα, τα οποία δεν γράψαμε γιατί θα σας "χαλάγαμε" πολύ άσχημα.

Επί εβδομάδες, όσο κοιμόμαστε, βλέπουμε στον ύπνο μας οφθαλμιάτρους, επεμβάσεις, μωρά κλπ.

Ο Παναγιωτάκης συνήλθε από την νάρκωση πολύ γρήγορα και πολύ καλά. Η αναισθησιολόγος μας είπε ότι ήταν πολύ σταθερός κατά την διάρκεια της επέμβασης και ότι είναι πολύ γερό μωρό!

Η κοίλη, σύμφωνα με τους γιατρούς δεν είναι πολύ σοβαρή, ούτε ως επέμβαση ούτε ως πάθηση.

Σήμερα είμαστε στην 108η ημέρα εντατικής - 213η επίσκεψη - κλεισμένη 40η ακριβώς εβδομάδα κύησης!

Αυτό το ψυχολογικό πάνω - κάτω μας έχει κουράσει και αρχίζει να μας φαίνεται... Δεν πάμε και τόσο καλά (οι γονείς). Ξεχνάμε, δεν είμαστε συγκεντρωμένοι, ανησυχούμε πολύ εύκολα και για μικρά πράγματα και με μεγάλη πια δυσκολία καταφέρνουμε να είμαστε ψύχραιμοι (αλλά είμαστε) όταν αντιμετωπίζουμε περίεργες καταστάσεις απ' αυτές που αντιμετωπίζουμε τους τελευταίους 3,5 μήνες.

Μη μας παρεξηγείτε: είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με την ως τώρα εξέλιξη η οποία δείχνει να είναι καλύτερη από την καλύτερη που θα μπορούσαμε ποτέ να φανταστούμε βασισμένοι σε αυτά που μας έλεγαν οι γιατροί (και μας έλεγαν πολλά), σε αυτά που διαβάζαμε (και έχουμε διαβάσει πολύ) και σε αυτά που βλέπαμε (και έχουμε δει πολλά).

Έχουμε απλά κουραστεί. Θέλουμε ένα break!

John

πολύ ευχάριστα τα νέα σας john, όσο για σας, καταλαβαίνω απολύτως πως νιώθετε αλλα κάντε υπομονή, γιατί από την ώρα που θα το πάρετε σπίτι, θα ανακουφιστείτε σε μεγάλο βαθμό.

Δείτε και κάποιον ειδικό, στην δική μου περίπτωση, βοήθησε πολύ.

ρίξε μια ματιά και εδώ:

http://preemies.about.com/od/resourcesforparents/a/coping.htm

http://cms.carepages.com/CarePages/en/ArticlesTips/FeatureArticles/MaryBethSammons/premature-babies.html

επίσης, να σε ενημερώσω πως υπάρχουν πάρα πολλά φόρα (κυρίως αμερικάνικα) για τους γονείς πολύ πρόωρων παιδιών, όπου θα μπορέσεις να ανταλάξεις εμπειρίες και μεθόδους αντιμετώπισης των προβλημάτων που τυχόν ανακύπτουν (σε ένα τέτοιο θα συναντήσεις και εμένα).

Μέχρι τοτε, καλή συνέχεια, υπομονή και ευχές για το μωράκι σας.

Διαφημίσεις

Τωρα που φαινεται οτι ξεπερνιεται το προβλημα με τα ματακια κατα ενα μεγαλο ποσοστο κανονικα πρεπει να ηρεμησετε. Αντε με το καλο να τον παρετε σπιτι και να αρχισετε τη νεα σας ζωη με το μικρο σας ηρωα. :D:D:D

lcWup3.png

Έχουμε απλά κουραστεί. Θέλουμε ένα break!

Πολύ ευχάριστα τα νέα του Παναγιωτάκη! Λίγο ακόμα! λίγο...!!!!

όσο για την κούραση (την ψυχολογική εννοώ) είναι φυσιολογικό... τώρα που φεύγει σιγά σιγά το άγχος από πάνω σας, ήρθε και σας πλάκωσε όλο αυτό που ζήσατε (και ζείτε για λίγο ακόμα)... Κάνε υπομονή και εσύ και η γυναίκα σου... σε λίγο θα ηρεμήσετε...!

Great minds discuss ideas, average minds discuss events, small minds discuss people.

ΥΠΕΡΟΧΑ ΝΕΑ!!! Λίγο ακόμα υπομονή παιδιά, τα καταφέρατε τόσο καλά μέχρι εδώ... όλοι σας!!! Να θυμάστε πως όταν ξεκινάμε απο τα πολύ δύσκολα, γινόμαστε τόσο δυνατοι που όλα τα άλλα μετά μας φαίνονται παιχνιδάκι ... κρατηθείτε λίγο ακόμα και τα καλύτερα σας περιμένουν :wink: !!!

1aLup3.png

BtUIp3.png

Διαφημίσεις

Παιδια εχετε απολυτο δικιο και κουρασμενοι να νιωθετε

και διαλειμμα να θελετε!και ειστε πολυ κοντα σε ολα αυτα!!!!!

Συντομα θα τον παρετε σπιτι και ετσι θα βρειτε τορυθμο

σας το προγραμμα σας και θα μπορεσετε να ξεκουραστειτε

και να απολαυσετε επιτελους το μωρακι σας!!!!

Μπραβο λοιπον και στους τρεις σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Καλημέρα.... :lol:

Λιγη ακόμα υπομονή παιδιά! Σκεφτείται πόση υπομονή και πόσο κουράγιο κάνει το μικρό σας θαυματάκι!

Ολα θα πάνε καλα και όταν με το καλό πάτε στο σπιτάκι σας ..... ολα αυτά θα είναι απλά μια κακή ανάμνηση!

Πολλα πολλά χαδακια στον μικρό Παναγιωτάκι σας απο εμένα και την μικρή μου Φελια!!!!

σκεφτειτε τη χαρά που θα κανει ο Παναγιωτάκης οταν βρεθεί στο σπιτι του, στο δωματιάκι του και στην αγγαλιά της μαμάς του χωρις να τον τσιμπάνε, χωρις χειρουργία, χωρις νοσοκόμες!! Αχ και να μουν απο μια μερά να τον δω!!! :D Αντε, με το καλό να περάσουν οι μέρες...

Άντε παιδιά λίγη υπομονή ακόμη και ο μικρός Παναγιωτάκης θα είναι κοντά σας να του δώσετε όλη την αγάπη σας. Τα καλύτερα έρχονται και είναι για σας και τον μικρό σας άγγελο. :lol::lol::lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

καλημέρα!!!

λίγο υπομονή ακόμα και το θαυματάκι σας θα είναι συνέχεια στην αγκαλίτσα σας!!

με το καλό να μας γράψετε τα ευχάριστα...

4Z1vp3.png

είμαι ερωτευμένη με την κόρη μου!!!!!!!!!!!!!

είσαστε αξιοθαύμαστοι, προφανώς άξιοι γονείς αυτού του πολεμιστή της ζωής, μακάρι να διέθετα λίγο απο το κουράγιο σας (και του παναγιωτάκη, προπάντων)....

τυγχάνει να " τα παίζω" με μικρότερες, πολύ μικρότερες αντιξοότητες...

είστε ή ελπίδα, απο την καρδιά μου εύχομαι τα καλύτερα..

TTh7p3.png

ΥΠΕΡΟΧΑ ΝΕΑ!!! Λίγο ακόμα υπομονή παιδιά, τα καταφέρατε τόσο καλά μέχρι εδώ... όλοι σας!!! Να θυμάστε πως όταν ξεκινάμε απο τα πολύ δύσκολα, γινόμαστε τόσο δυνατοι που όλα τα άλλα μετά μας φαίνονται παιχνιδάκι ... κρατηθείτε λίγο ακόμα και τα καλύτερα σας περιμένουν :wink: !!!

Αντιγραφω!

oaiqp2.pngm9YLp2.png

Σας εύχομαι ολοψυχα ο Παναγιωτάκης σας να γίνει καλά να αποκατασταθεί πλήρως η όραση του κι η υγεία του γενικοτερα!Αυτο το παιδάκι είναι μαχητής!Κι εσείς το ίδιο!Μακάρι η Παναγία μας να είναι δίπλα του πάντοτε!

Ο Παναγιωτάκης έκανε ένα ακόμα χειρουργείο: Κήλης. Όλα πήγαν καλά.

Τα ματάκα συνεχίζουν να πηγαίνουν καλά.

Έχει βγεί πάλι σε κουνάκι (πυρέξ για τους αμύητους).

Το οξυγόνο (μυτάκια) το χρειάζεται πια πολύ λίγο και σε πολύ πολύ μικρή ποσότητα.

Εγκέφαλος: Υπέρηχοι καλοί. Έχουν μείνει κάτι κυστούλες σε σημεία που μάλλον δεν ενοχλούν. Θα δείξει αναλυτικά η μαγνητική.

Το μόνο κλινικό εύρημα που ανησυχεί τους γιατρούς, είναι ότι έχει μια τάση να τεντώνει τα πόδια του, τρέμοντας! (Εγώ πιστεύω ότι έχει να κάνει με τους ατροφικούς λόγω ξάπλας μύες των ποδιών - θα δούμε).

Την Τρίτη (αν όλα πάνε καλά - φτου φτου) τον παίρνουμε σπίτι (έχουμε ήδη προμηθευτεί οξυγόνο και συσκευή παρακολούθησης κορεσμού)!!! Το παιδί πήγε στην κόλαση και γύρισε μόνο με γρατσουνιές χάρη στο προσωπικό του "Παίδων Αγία Σοφία".

Τους ευχαριστούμε από την καρδιά μας.

Εύχομαι αυτό το θαύμα να επαναληφθεί για όλα τα παιδάκια του κόσμου.

Απ' όλη την εμπειρία μας έχουμε μια "περίεργη" συμβουλή να δώσουμε σε αυτούς που θα έρθουν στην θέση μας: Να είστε διακριτικά δίπλα στο παιδί σας κάθε δευτερόλεπτο που σας επιτρέπεται.

Και κάτι άλλο: Συνήθιζα να χαλιέμαι που η εφορία και το ΙΚΑ μου κρατούσαν το μισό μισθό. Τώρα είμαστε πάτσι!

John

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...