Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΟΣΑ GR ΠΕΡΝΕΙ ΕΝΑ ΜΩΡΑΚΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΜΗΝΑ

asi

Recommended Posts

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ,

Η μπουμπουκιτσα μου απο οταν της εδωσα ξενο γαλα εδω και δυο εβδομαδες ,ενω πριν τη θηλαζα αποκλειστικα, τωρα τρωει μονο gigos1,πηρε μονο 400gr τις 2 τελευταιες εβδομαδες. Με αποτελεσμα να ειμαι μονομα σε μια ζυγαρια.....

Διαφημίσεις

• 4 χρόνια μετά...

Κορίτσια,καλησπέρα.το αγοράκι μου ειναι σχεδόν τριων μηνων.γενηθηκε 15 Φλεβάρη 2013 3.230 και 53 cm.δυο μηνων ήταν 5400 και 61 cm.τωρα εχω παρατηρήσει οτι δεν τρωει όσο παλιά-δηλαδη τα χαράματα θα φάει 100 ml, κατα τις 11.30 αλλά 100 2-3 αλλα 100-150 και μετα τις 8 και μεχρι τη 1 περίπου τα χαράματα αλλα 300 περίπου ml ανάλογα με την όρεξη του!ειναι σωστό; Φοβάμαι οτι τρωει λιγοτερο απο πριν!σημειωτεον οτι στον δεύτερο μήνα έτρωγε ημερησίως κοντά ενα λίτρο...βέβαια εχω παρατηρήσει οτι τρωει και τα χεράκια του,μήπως βγάζει και κανένα δοντακι και δεν έχει όρεξη;

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...