Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΟΥΦ ΤΑ ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ!

Recommended Posts

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ? ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΥΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ

ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ ΜΟΥ, 10 ΜΗΝΩΝ ?????

ΤΟ ΕΙΠΑ ΣΤΗ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΠΗΓΑ, ΜΟΣΧΟΜΙΡΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΜΠΑΝΙΑΡΙΣΜΕΝΗ, ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΠΑΛΑΒΗ, ΚΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ

ΚΙ ΟΜΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ, ΟΤΑΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΩΡΕΣ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΝΙΟ, ΜΥΡΙΖΟΥΝ ΠΟΔΑΡΙΛΑ

ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΩ, ΛΕΤΕ ΝΑ ΧΕΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΜΩΡΟ???

ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ: "ΑΣΧΗΜΟ, ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΟ ΠΡΑΓΜΑ ΝΑ ΜΙΡΙΖΟΥΝ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΤΑ ΠΟΔΙΑ"

?????????????????????

tn?sid=3721117070&mid=AIsKDNkAABLhSOXwJAz0dywE45w

Διαφημίσεις

Το συζητουσα με μια φιλη μαμα (εχει 3 παιδια) κ μου ελεγε οτι εχει παιδακια που τα ποδαρακια τους μυριζουν!

Απλα τυχαινει δλδ! Δεν ξερω τι να πω? :roll:

Διαφημίσεις

ΝΑΙ, ΝΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΜΠΟΤΟΞ ΠΑΩ!

ΟΙ ΚΑΛΤΣΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΤΗΣ ΒΑΖΩ ΕΙΝΑΙ ΒΑΜΒΑΚΕΡΕΣ 100%

ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΘΕΣΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΥΡΙΖΕΙ ΤΟ ΠΟΔΙ,

ΔΕ ΛΕΩ, ΟΛΑ ΥΔΡΩΝΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΣΑΣ ΛΕΩ ΜΥΡΙΖΟΥΝ ΠΟΥΦ ΠΟΥΦ

ΟΥΤΕ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΕΤΣΙ...

Εισαι σιγουρη για τις καλτσες??? Απο που της παιρνεις? Επισης μπορει να κοιταξεις στην μια να λεει πχ 85% βαμβακερη και αλλες να λενε 65%.Καλες θεωρουνται απο 85% και πανω.....και 100% δεν νομιζω να υπαρχουν..θελουν και λιγη ελαστινη (καπως ετσι λεγεται)..καλτσες ειναι :wink:

Εγω καποια στιγμη σαν παιδι ειχα ενα θεμα με τα ποδια μου..μυριζαν..τελικα αλλαξα καλτσες και προσεχα αυτες που επαιρνα και απο τοτε οσες φορες και αν φοραω παππουτσια δεν εχουν ξαναμυρισει :wink:

Μηπως της φορας και τιποτα μπεμπε καλτσοπαππουτσακια?..μηπως κι αυτα φταινε...

Το βραδυ της φορας καλτσες στον υπνο....αν οχι καν την μπανιο και βαλ την για υπνο και δες το πρωι (που δεν την εχεις φορεσει καλτσες) αν μυριζουν και παλι :wink:

Ουφ στερεψα απο ιδεες...για πες μας κι αλλα μηπως και σκεφτουμε :wink::D

ΝΑΙ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΒΑΜΒΑΚΙΟΥ, ΗΤΑΝ ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ 85, ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΛΕΓΕ ΓΙΑ ΣΥΝΘΕΣΗ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΦΗ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΛΕΣ ΠΟΙΟΤΙΚΑ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΗΣ ΦΟΡΑΩ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΥΠΝΟΣΑΚΟΣ, ΛΕΤΕ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ ΑΥΤΟ? ΦΛΑΣ! ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΒΑΖΩ ΥΠΝΟΣΑΚΟ ΔΕ ΤΗΣ ΦΟΡΑΩ ΚΑΛΤΣΕΣ, ΚΑΙ ΔΕ ΤΡΕΛΕΝΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ, ΚΙ ΑΣ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ...

μηπως εχει μυκητες?συνηθως τα δικα αμς ποδια μυριζουν ασχημα λογω αυτου

αν ηταν βεβαια θα σου το λεγε ο γιατρος!

if you want to make the world a better place, take a look at yourself and make that change!!!570057guwilak9ki.gif

Διαφημίσεις

Καλη μου λυπαμαι που θα το πω αλλα πολλες φορες ολοι οι γιατροι αντιμετωπιζουν αυτα που τους λεμε με αδιαφορια (ισως γιατι εχουν ακουσει πολλες κοτσανες) και δεν δινουν ιδιαιτερη βαση. πιστευω πως θα επρεπε να το πας σε ειδικο γιατρο. δε ξερω παιδοορθοπεδικο? δερματολογο? δε ξερω. παντως οντως μπορει να ειναι μυκητες και θα πρεπει να αντιμετωπιστει. βεβαια δε γνωριζω τιποτα αλλα γνωμη μου ειναι να μη το αφησεις.... :roll:

ΕΙΝΑΙ ΦΛΙΣ Ο ΥΠΝΟΣΑΚΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ Σ'ΑΥΤΟ

ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΦΟΡΑΕΙ ΑΠΛΟ ΦΟΡΜΑΚΙ

ΤΗ ΝΥΧΤΑ, ΔΕΝ ΜΥΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΡΩΙ

ΑΠΟ ΤΙ ΥΛΙΚΟ ΔΛΔ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΑΙ Ο ΥΠΝΟΣΑΚΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΣΥΝΘΕΣΗ????

ΤΣΑΜΠΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ....

ΒΑΜΒΑΚΙ!!! και μονο βαμβακι!! υπαρχουν αλλα πρεπει να το ψαξεις! στο othercare που ψωνιζω συνηθως δεν εχει....πηγα σε ενα αλλο (τοπικο) και βρηκα ενα πολυ καλο και σε καλη τιμη γυρω στα 30€. ειναι με μανικια και τα ποδαρακια ειναι εξω. και οχι δε κρυωνουν...εχω μεινει πολυ ευχαριστημενη...

εχω δει πολλους υπνοσακους οι οποιοι ειναι για πεταμα! δεν αφηνουν το μωρουδιακο δερμα να αναπνεει... :mad: γενικα πρεπει τα μωρακια να φορανε μονο βαμβακι ιδιως μεχρι να χρονισουν....δε πρεπει να μας νοιαζει ουτε φιρμα ουτε εμφανιση...

πηγα πριν κανενα μηνα να αγορασω ρουχα για ενα παιδακι κ ρωτησα απο τι συστατικα ειναι και μου λεει εεεε βαμβακερο...κοιταω και ηταν μονο συνθετικο! της λεω τι βαμβακερο μου λες? η απαντηση της ηταν εεε δε ξερω εμεις αγοραζουμε αυτη τη φιρμα γιατι ειναι η καλυτερη κ η πιο γνωστη!! :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

τη σκοτωνεις κυριε προεδρε η οχι????

Διαφημίσεις

ΟΟΟΟΧΙ ΧΡΥΣΗ ΜΟΥ, ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΒΟΥΤΗΓΜΑ ΑΠ'ΤΟ ΜΑΛΛΙ

ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ ΔΗΛΑΔΗ?

ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟ MOTHERCARE ΝΟΜΙΖΩ ΤΑ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ 55 €

ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΤΑ ΒΑΛΩ @#$@%

ΑΝΤΕ ΝΑ ΜΗ ΠΩ

ΑΜΑ ΤΟΥ ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΛΤΣΑΚΙΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΚΡΥΩΣΕΙ?

ΕΜΕΝΑ ΤΥΧΑΙΝΟΥΝ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΤΗΣ ΦΟΡΑΩ ΧΟΝΤΡΟ ΧΟΝΤΡΟ ΦΟΡΜΑΚΙ

ΚΑΙ ΠΑΩ ΤΟ ΠΡΩΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΞΩ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΚΑΤΑΨΥΞΗ ΤΟ ΜΩΡΟ, ΚΙ ΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ , ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΙΒΩ ΛΙΓΑΚΙ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΑΖΩ ΚΑΛΤΣΑΚΙΑ ΚΑΙ ΣΕ

ΜΙΣΗ ΩΡΙΤΣΑ ΕΙΝΑΙ ΦΟΥΡΝΑΚΙ...

νενικ δε της βαζω και καλτσακια...γυμνουλικα τα αφηνω και ειναι μια χαρα οποτε κ αν τα εχω πιασει!

στο mothercare ειναι χαλια οι υπνοσακοι. με τις κοπελες τα λεμε συχνα και μου το ειπαν κ οι ιδιες! (στο περιπου δηλαδη!)

οσο για την αλλη πραγματικα δε ξερω πως κρατηθηκα!!!

Κι εμεις έχουμε θέμα με τα βρωμερά μας πατουσάκια :oops::D Σίγουρα οι καλτσες παιζουν ρόλο , το έχω παρατηρήσει όταν δε φοράει είναι καλύτερα. Πάντως πρέπει να ειναι και θεμα παιδιού. Φανταστείτε όταν μεγαλώσει με τα αθλητικά και τις βρωμικες καλτσες....ΜΠΛΙΑΧ!!!!

an1cCyH0g411210Nzc3NzlkaHwzNTIxNDQ1YmphZHxUTyBGQUZPVVRBS0kgTU9VIEVJTkFJ.gif

s-age.pngs-age.png

είχαμε και μεις το ίδιο θέμα με τη μικρότερη, οπότε έχει να κάνει με τον οργανισμό, για παράδειγμα η μεγάλη δεν έιχε ποτέ θέμα με βρωμερά πατουσάκια!!! στην τελική κάποιος παιδίατρος είπε ότι ωφείλεται σε μύκητες που ευνοόυνται λόγω και του ίδιου του οργανισμού του παιδιού αλλά και ρούχου, πχ. συνθετικό, πλαστικό παπόύτσάκι κλπ. μου πρότεινε φαρμακευτική πούδρα,φτηνή (όχι καλλυντική) μη σας πω πια, αλλά από όταν την αγοράσαμε σωθήκαμε στην αρχή έβαζα εντατικά για κανα 2 βδομάδες και τώρα μια φορά την εβδομάδα μετά μπάνιο...

η πλάκα ειναι ότι κάποια στιγμή διαπίστωσα ότι την ίδια χρησιμοποιούσε ο μπαμπάς μου για μύκητες στα πόδια :shock: βέβαια ρωτήστε και τον παιδιάτρο σας (εμένα σας είπα οι προηγούμενοι απαξιούσαν να ασχοληθούν... :roll: )

πάντως σωθήκαμε... :lol:

4 asteria..... ta paidia mou!

3-2003, 7-2004, 12-2009, 6-2011

δεν θελω να σας απογοητευσω αλλα ο αδερφος μου σαν μωρο ειχε το ιδιο προβλημα,θυμαμαι μια ζωη την μαμα μου να διαμαρτυρετε για την μυρωδια και που δεν τον ειχε παει,σε παιδιατρους σε δερματολογους αλλα τιποτα.Ειναι λεει κατι σαν μικροβιο και οτι θα εχει προβλημα συνεχεια με την κακοσμια.Αφου θυμαμαι οταν ειμαστε μικρα και τον νευριαζα μου εβαζε τις καλτσες του κατω απο το μαξιλαρι.Παντως οσο και να προσεχεις αυτο το προβλημα δεν αλλαζει,ο αδερφος μου ειναι 23 πια και το προβλημα συνεχιζετε,στον στρατο ηθελαν να τον διωξουνε γιατι νομιζαν οτι δεν εκανε μπανιο χα χα

yVzdp3.png sW6gp3.png

ΧΑΧΑΧΑ! ΤΟ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ !!!!

ΤΑΟ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΗ ΜΑΡΚΑ ΤΗΣ ΠΟΥΔΡΙΤΣΑΣ ΠΟΥ ΛΕΣ, ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ, ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΚΟ ΔΕ ΚΑΝΕΙ, ΟΠΟΤΕ ΔΕ ΧΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ

καλημέρα! λέγεται daktarin, κάνει γύρω στα δύο ευρώ και τώρα που το διαβάζω λέει να μη χρησιμοποιείται σε παιδιά κα΄τω των δυο χρονων. η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν περνάει οριστικά η δικιά μου θα χει πάντα την που δρίτσα της απο κοντά :lol::lol::lol:

αλλά όχι πια εκήνη η ανυπόφορη βρωμα :shock::D:D:D

ελπίζω να σας βοηθήσει

4 asteria..... ta paidia mou!

3-2003, 7-2004, 12-2009, 6-2011

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΓΝΩΣΤΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΤΙΚΗ, ΟΝΤΩΣ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΕ ΕΝΗΛΙΚΕΣ,

ΑΠ'ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΟ ΚΟΥΣΟΥΡΑΚΙ ΘΑ ΜΑΣ ΜΕΙΝΕΙ

ΒΡΟΜΟΠΟΔΑΡΙΤΣΑ ΘΑ ΤΗ ΛΕΜΕ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ

ΘΑ ΡΩΤΗΣΩ ΣΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΕΙ ΘΑ ΤΗ ΔΟΚΙΜΑΣΩ

ΝΑ ΣΤΕ ΚΑΛΑ ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ... ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟ ΜΙΑ ΠΑΡΗΓΟΡΙΑ!

Ενδεχομένως και να υποχωρήσει. Θυμάμαι και εμάς όταν αρχίσαμε να τις φοράμε παπουτσάκια μύριζαν τα πόδια της και μου είχε φανεί πολύ περίεργο πως γίνεται να μυρίζει το πόδι σε ένα τόσο μικρό παιδί.

Τώρα που φοράει παπουτσάκια για ώρες και η κάλτσα γίνεται μούσκεμα στον ιδρώτα δε μυρίζουν καθόλου.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...