Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Βαπτιση Φάνη

DREAMCATCHER

Recommended Posts

3εκιναμε κι εμεις σιγα σιγα

7 Ιουνιου 8α βαπτιστει το μικρο μου

εχω 3εκινησει τις προσκλησεις, μπουκαλακια ζωγραφισμενα στο χερι(βιτρο) και μελισσουλες πεταλουδες αστεριες κλπ

μπομπο για τις γυναικες ειναι κατι καταπληκτικα που εισαγω μουρανο κραμαστα λαιμου αστεριες σε διαφορα χρωματα κρεμασμενα σε πουγκακι πορτοκαλι με αστερια

aaa10.jpg

a12410.jpg

για τους αντρες 8α φτια3ουμε με τη μαμα μου λικερ διαφορες γευσεις 8α μπει σε μπουκαλακι οπου 8α κρεμεται αστεριας και χαντρες , κορδελες κλπ και εχω κολλησει στις παιδικες μπομπονιερες

δε 3ερω τι να κανω...κατι που να μην πεταχτει.σκεφτομουνα μυλους μεσα σε χωνια με ζαχαρωτα ...πως σας φαινεται?

P3Ko.jpgNDT5.jpg

Διαφημίσεις

ωραια ολα αυτα αλλα μιας και ειναι βαφτιση γιατι δε κανεις μια μπουμπουνιερα για ολους με κατι παιδικο???γενικοτερα εχω αυτη την απορια....δε τιθεται προσωπικο θεμα....κατι παιδικο που να μεινει ομως σε ολονων τη μνημη....γιατι βλεπω οτι κανουν αλλες μπουμπουνιερες για τους μεγαλους αλλες για τα παιδια....

μαιμουδακι 08/05/07

αγριοκατσικο 01/12/09

Μου αρεσουν οι αστερίες και η ιδεα με το λικερ που λες..Αλλα στο μπουκαλάκι θα προτιμουσα να δέσεις κάτι άλλο αφου προκεται για άντρες..Γενικα εχεις σκεφτει καποιο συγκεκριμενο θεμα η χρωμα που θα επικρατει?Επισης ηθελα να σε ρωτησω για το πουγκακι μηπως να εβαζες ενα πιο μεγάλο?μου φαινεται μικρούλη εκτος και αν ειναι ετσι απο την φωτο..Για τα μικρα παντως μου αρεσουν τα χωνάκια πολυ σαν ιδεα!

Πεταλουδιτσα μου εισαι η ζωη μου!!!!

ωραια ολα αυτα αλλα μιας και ειναι βαφτιση γιατι δε κανεις μια μπουμπουνιερα για ολους με κατι παιδικο???γενικοτερα εχω αυτη την απορια....δε τιθεται προσωπικο θεμα....κατι παιδικο που να μεινει ομως σε ολονων τη μνημη....γιατι βλεπω οτι κανουν αλλες μπουμπουνιερες για τους μεγαλους αλλες για τα παιδια....

Eιναι ετσι το ε8ιμο εδω και ακολου8ω κι εγω

εκτος απο αυτο, δε μου αρεσει μια μπομπο για ολους, προτιμω να κανω κατι χρησιμο για τον κα8ε ενα

P3Ko.jpgNDT5.jpg

Διαφημίσεις

Μου αρεσουν οι αστερίες και η ιδεα με το λικερ που λες..Αλλα στο μπουκαλάκι θα προτιμουσα να δέσεις κάτι άλλο αφου προκεται για άντρες..Γενικα εχεις σκεφτει καποιο συγκεκριμενο θεμα η χρωμα που θα επικρατει?Επισης ηθελα να σε ρωτησω για το πουγκακι μηπως να εβαζες ενα πιο μεγάλο?μου φαινεται μικρούλη εκτος και αν ειναι ετσι απο την φωτο..Για τα μικρα παντως μου αρεσουν τα χωνάκια πολυ σαν ιδεα!
]

oi diastasεις του πουγκιου ειναι 12 εκατοστα χ 9 εκατοστα ειναι αρκετα μεγαλο

τι μου προτεινεις να δεσω

το 8εμα που 8α ακολου8ησω ειναι κατι βγαλμενο απο παραμυ8ι

δλδ 3ωτικα, βυ8ος, δασος ολα παραμυ8ενια

το χρωμα 8α ειναι τιρκουαζ λαχανι και πορτοκαλι

P3Ko.jpgNDT5.jpg

Θα μου άρεσε πολύ για παιδική μπόμπο, κουτάκι με μπισκοτάκια σε θαλασσινά σχήματα, αστερίες, ιππόκαμπος, κοχύλι, μαζί με σοκολατάκια σε αντίστοιχα σχήματα. Όλα αυτά μπορείς να τα βάλεις αν θες μέσα σε πολύ μικρά τσίγκινα κουβαδάκια που έχει το ΙΚΕΑ πολύ οικονομικά και πολύ καλοκαιρινά! :wink:

Love me or Hate me!

I'm still gonna shine!

εκτος απο αυτο, δε μου αρεσει μια μπομπο για ολους, προτιμω να κανω κατι χρησιμο για τον κα8ε ενα

συμφωνώ... ο αστερίας είναι φοβερός... :wink:

τους εισάγεις είχες γράψει?

μη με παρεξηγησεις αλλα απο ποτε ειναι εθιμο αυτο???μηπως εννοεις οτι απλα εχει καθιερωθει σαν εθιμο???γιατι εθιμο ειναι κατι που γινετε απο παλια....ρωταω να μαθαινω γιατι κουμπαρους απο Κρητη θα κανω (θα βαφτισω και ειμαι περιεργη γενικοτερα για τα εθιμα αλλων τοπων)

μαιμουδακι 08/05/07

αγριοκατσικο 01/12/09

Διαφημίσεις

]

Χμ..Κανενα κομπολόι η μπρελοκ?Αφου θα φτιαξεις ξεχωριστες μπομπονιερες μου φαινεται πιο ωραια ιδεα να μην εχουν αντρες και γυναικες αστερίες..Οσο για τα χρωματα μου αρεσει ο συνδυασμος τους! :wink:

το Λικερ το εχω ξανακουσει και απο αλλες κοπελλες

Περα απο το στικακι καρδουλα , να εχει και καποιο παιχνιδακι για να μεινει στο παιδι

Συμφωνω για το παιχνιδακι!!

ναι

αλλα δε μπορω να γραψω απο οτι καταλαβα για τι ειναι admin stop καταλαβες?

P3Ko.jpgNDT5.jpg

]

Χμ..Κανενα κομπολόι η μπρελοκ?Αφου θα φτιαξεις ξεχωριστες μπομπονιερες μου φαινεται πιο ωραια ιδεα να μην εχουν αντρες και γυναικες αστερίες..Οσο για τα χρωματα μου αρεσει ο συνδυασμος τους! :wink:

στη βαπτιση της κορης μου ειχα κανει μπρελοκ απο το μουσειο κομπολογιου και δε 8ελω να κανω παλι

P3Ko.jpgNDT5.jpg

Διαφημίσεις

μη με παρεξηγησεις αλλα απο ποτε ειναι εθιμο αυτο???μηπως εννοεις οτι απλα εχει καθιερωθει σαν εθιμο???γιατι εθιμο ειναι κατι που γινετε απο παλια....ρωταω να μαθαινω γιατι κουμπαρους απο Κρητη θα κανω (θα βαφτισω και ειμαι περιεργη γενικοτερα για τα εθιμα αλλων τοπων)

επειδη παιζουμε με τις λε3εις να γραψω κατα λε3η λοιπον....επειδη δε 8ελω να κανω μπομπο τις ιδιες για ολους τις κανω ετσι , αν ειναι ε8ιμο...να σου πω δεν το εχω ψα3ει ουτε με νοιαζει , το κανω γιατι μου αρεσει να παρει και ο αντρας κατι ...και την ιδεα μου την ειπε ο αντρας μου στη ουσια μου ειπε δε βγαζεις και τα κουφετα απο τα λικερακια να βαλεις και κανενα 3ηροκαρπιο στο τουλι να το πιουνε χαχαχχαχαχαχ

τι να δωσω του αντρα????3υλινο παιχνιδακι???ή γυαλινο αστερια????

ε8ιμο μαλλον δεν ειναι απλα μας βολευει και το λεμε χαχχαχαχ

ε8ιμο εδω ειναι να κανουν οι γονεις στο νονο δωρο και αντιστροφως ο νονος στους γονεις.να κανουν τη κουλουρα τη σκαλιστη οπι γονεις στο νονο μαζι με μια πολυ καλη, συνη8ως μετα3ωτη πετσετα

P3Ko.jpgNDT5.jpg

ναι

αλλα δε μπορω να γραψω απο οτι καταλαβα για τι ειναι admin stop καταλαβες?

οκ είναι φοβεροί...

dreamcatcher,συμφωνώ μαζί σου!!!

δέν μπορείς να κάνεις μπομπονιέρες αστερίες για τους αντρες..η ιδέα του λικέρ είναι πόλύ καλή!!!!

έτσι και ο καθένας θα πάρει κάτι που του ταιρειάζει και θα είναι και πιο χαρούμενος πιστέυω...

:roll::roll::wink::wink::wink::D:D:D

9indp3.png[/url][imgOmRHp3.png

paidia χιονομπαλες με ενδιαφερουν τελικα για τα παιδακια, μικρες χιονομπαλες

που μπορω να βρω?

H ΑGGELOYDIA ειχε κανει μπομπο χιονομπαλες φανταστικες στην βαφτιση του Χρηστου!!! Μου αρεσαν τοσο πολυ που μου βρηκε κι εμενα σε ροζ για αναμνηστικο απο τα πρωτα γενεθλια της κορης μου.......!!!!!!!!!

:)

Απλως δεν θυμαμαι που ειναι η σελιδα .... στειλε της πμ!!!!!!!!! :wink:

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...