Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Σωλήνες για προσκλητήρια

summerday

Recommended Posts

βρε κορίτσια να κάνω μία ερώτηση?ξέρω πως σίγουρα κάπου 8α υπάρχει παρόμοια ερώτηση αλλά είναι τόοσα τα 8έματα με βάφτιση που έχω χάσει τ αυγά και τα πασχάλια.ξέρει καμία σε τι τιμές περίπου παίζουν εδώ? http://www.parisis.com.gr/parisis-katalogos-2010.html ???και γενικά αν ξέρουμε πως είναι απο εξυπηρέτηση?έχει πολύ ωραία πράγματα και σωλήνες σε γυαλί και χαρτονενια...

Θυμάμαι να έχω διαβάσει πολλές φορές εδώ μέσα,ότι ο Παρίσης έχει ακριβώς αυτά που έχει και ο Ναρλής,αλλά πολύ ακριβότερα.Οπότε,βρες αυτό που σε ενδιαφέρει και πάρε τηλέφωνο να μάθεις τιμές και από τους δύο.

Διαφημίσεις

Θυμάμαι να έχω διαβάσει πολλές φορές εδώ μέσα,ότι ο Παρίσης έχει ακριβώς αυτά που έχει και ο Ναρλής,αλλά πολύ ακριβότερα.Οπότε,βρες αυτό που σε ενδιαφέρει και πάρε τηλέφωνο να μάθεις τιμές και από τους δύο.

ooo yes !!

επίσης εχω βρει αυτο που δινει κάποιοες ιδεες διακοσμησης με αυτα τα μπουκαλια ... και είναι πολύ ωραία .

http://papercreationsbysusiq.typepad.com/.a/6a01156f68cd0b970c01310fb7aadb970c-pi

jHgFp3.png

Καλησπέρα!

Οποια κοπέλα κάνει τον κόπο να κατέβει αθήνα, ας δει στην Αθηνάς (δυστυχως δεν θυμάμαι το κάθετο στενό) είναι ένα γωνιακό μαγαζάκι πάνω στην Αθηνάς, περίπου 3-4 στενά απο τον σταθμό στο μοναστηράκι και έχει σωλήνες, γενικά έχει γυάλινα είδη συσκευασίας, μπουκάλια για λικέρ, βαζάκια κλπ. Αν περάσω εγώ πρώτη, θα ρωτήσω τιμή.

Με το καλό κιόλας οι βαπτίσεις σας!

Διαφημίσεις

βρε κορίτσια να κάνω μία ερώτηση?ξέρω πως σίγουρα κάπου 8α υπάρχει παρόμοια ερώτηση αλλά είναι τόοσα τα 8έματα με βάφτιση που έχω χάσει τ αυγά και τα πασχάλια.ξέρει καμία σε τι τιμές περίπου παίζουν εδώ? http://www.parisis.com.gr/parisis-katalogos-2010.html ???και γενικά αν ξέρουμε πως είναι απο εξυπηρέτηση?έχει πολύ ωραία πράγματα και σωλήνες σε γυαλί και χαρτονενια...

Ο Παρισης απο οσο γνωριζω πουλαει μονο χονδρικη .Καπου στην Ν.Ιωνια ειναι το καταστημα του λιανικης στο οποιο ειχα τηλεφωνησει για να προμηθευτω υλικα για μπομπονιερες αλλα τις δινουν μονο ετοιμες σε τιμες λιανικης.Δεν γνωριζω τιμες διοτι δεν ρωτησα.Μπορεις απο το site του να βρεις το τηλ. του καταστηματος και να ρωτησεις.:-D

nSRtp3.png

Ο Παρισης πουλαει μονο χονδρικη.Εχει καταστημα λιανικης στο οποιο τηλεφωνησα για να ρωτησω εαν διαθετει υλικα κατασκευης μπομπονιερων αλλα εχει μονο ετοιμες μπομπονιερες.:-D

nSRtp3.png

Ο Παρισης πουλαει μονο χονδρικη.Εχει καταστημα λιανικης στο οποιο τηλεφωνησα για να ρωτησω εαν διαθετει υλικα κατασκευης μπομπονιερων αλλα εχει μονο ετοιμες μπομπονιερες.:-D

ναι και αρκετα ακριβες ... πχ μπονμπν του παριση 3,15 και η ιδια στον ναρλή 1,5 το πολυ ..

jHgFp3.png

Διαφημίσεις

• 5 εβδομάδες μετά...
  • 4 εβδομάδες μετά...

Κοριτσια καλημερα!!ξερει καποια να μου πει που θα βρω φθηνους σωληνες για προσκλητιρια;και κατι αλλο,αντε και τους βρηκα πως θα στερεωσω πανω αυτα που θαλω;με πιστολι σιλικονης η κολλα σκεφτηκα αλλα δε ξερω.Ρωτησα σε καποια καταστηματα με προσκλησεις και βρηκα ετοιμους σωληνες ολους πανω απο 3 ευρω και δε μου αρεσαν και αυτα που ειχαν πανω.Οποτε καλυτερα να τα φτιαξω μονη μου!!ευχαριστω πολυ!!

καλημέρα , κοίτα στο κατάλογο adorex δε θυμαμαι τιμες αλλά είχα δει οτι είχε (σκέτους ), επίσης elxisdoro πάλι έχει , να τα κάνεις μόνη σου, μπορείς να βάλεις οτιδήποτε επάνω:wink:

κι εγώ σε αυτά τα δύο μαγαζιά βρήκα φτηνους σωλήνες!

http://adorex.gr/viewimage.php?id=66 0,58ευρω

αυτή την εταιρία τη θεωρώ απλά λίγο πιο αξιόπιστη από άποψη παράδοσης!

Εγώ έφτιαξα μπομπονιέρα σε μπουκάλι.

έχω βάλει οδηγίες εδώ για το πως τη στόλισα!

Αν θες καμιά άλλη οδηγία, τεχνική κλπ πες μου, πρόσφατα έφτιαξα πολλές παρόμοιες προσκλησεις μπομπο για φίλους κλπ. Μπορώ να σου ανεβάσω κι άλλο βιντεάκι!

Διαφημίσεις

Ευχαριστω πολυ κοριτσια!koritsaki tο κανεις να φαινεται πολυ ευκολο και με χαροποιει το γεγονοσ!αν χρειαστω κατι στο πως να το φτιαξω θα σου στειλω αν και το βιντεακι ειναι πολυ κατατοπιστικο!

• 2 εβδομάδες μετά...

κοριτσια εγω βρηκα σωληνες με 0,63.ειναι βεβαια διαφορετικοι απο την adorex που εχω δει,γιατι αυτοι ειναι με ισιο πατο οποτε μπορουν να σταθουν ορθιοι ,ενω της adorex εχουν καμπυλη στον πατο και πρεπει να τους βαζεις αναποδα,οποτε οταν θες π.χ να τους γεμισεις με αμμο ή κοχυλια θα πεφτουν.!επισης το ιδιο καταστημα εχει και πολλα αλλα βαζακια τυπου για προσκλητηριο.ειναι περιπου ιδια με της perla,.το καταστημα αυτο ειναι στο περιστερι και στον πειραια και εχει γενικωσ και αλλα ειδη βαπτισης και γαμου απο οτι εχω δει ,γιατι εχω ψωνισει απο εκει και εγω,λεγεται στρουμπας και εχει και σελιδα στο internet εαν θελετε να το βρειτε.

:D

• 2 εβδομάδες μετά...
  • 2 χρόνια μετά...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...