Χώροι δεξιώσεων, Τραπέζι βάφτισης & Κεράσματα, Στολισμοί
398 θέματα σε αυτή την ενότητα
-
- 0 απαντήσεις
- 14k εμφανίσεις
Κορίτσια ψάχνω ένα καλό κ οικονομικό μαγαζί για να κάνω το τραπέζι μετά τα βαφτίσια μας! Κατα προτίμηση σε ανατολική Θεσ/νικη! εμείς είμαστε Θέρμη! Κάθε πρόταση κ βοήθεια δεκτή!
Last reply by myheart, -
Διαφημίσεις
-
- 11 απαντήσεις
- 15,7k εμφανίσεις
Γεια σας γειτονοπούλες!Το καλοκαιράκι που έρχεται θα βαφτίσω τη μικρή μου και το θέμα θα είναι γοργόνα! (Μετά από 100 διαφορετικά θέματα που κάθε μέρα αποφάσιζα...)Έχετε καμιά ιδέα για στολισμό κέντρου - το οποίο είναι σχεδόν παραθαλάσσιο, πώς να κάνω μόνη μου τις προσκλήσεις και τις μπομπονιέρες?Πιάνουν τα χέρια μου θα έλεγα και για αυτό το σκέφτομαι τόσο νωρίς ώστε αν είναι να κάνω κάτι που θέλει χρόνο, μην τρέχω τελευταία στιγμή!Όλες οι ιδέες είναι καλοδεχούμενες!!!!!!
Last reply by katerina', -
- 18 απαντήσεις
- 52,4k εμφανίσεις
Καλησπέρα, στις 26 Οκτωβρίου βαπτίζουμε το τρίτο μας παιδάκι (αγοράκι) και θα ήθελα τη βοήθειά σας για το τραγούδι που θα παίζει όταν μπούμε στο κέντρο για να κόψουμε την τούρτα. Στην κόρη μου είχα βάλει τα παπάκια και στον γιο μου τα στρουμφάκια. Θέλω κάτι χαρούμενο. Έχετε να μου προτείνετε κάτι;
Last reply by μητσουκο, -
- 50 απαντήσεις
- 48,7k εμφανίσεις
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΘΑ ΒΑΠΤΙΣΩ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΑΡΧΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΒΡΩ ΜΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΕ ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΧΩΡΟ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ CATERING. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.
Last reply by Σαννυ, -
- 0 απαντήσεις
- 15,6k εμφανίσεις
καποιος καποια απο εκει που να εχει στο νου του καποιο χωρο/ταβερνα για τραπεζι στη σαλαμινα?
Last reply by ellii, -
- 9 απαντήσεις
- 17,1k εμφανίσεις
Γεια σας! Θέλω κι εγώ να βοηθηθώ από εσάς τις χρυσοχέρες μαμάδες: Θέλω να βαφτίσω τη μικρούλα μου στην εκκλησία του Αγίου Κηρυκού στην Κόξαρη Γουβών του Δήμου Χερσονήσου για όσους ξέρουν!Πολύ ωραίο μέρος και ένιωσα πολύ κοντά μου τον Άγιο Κηρυκό όταν γέννησα -αξίζει να διαβάσετε την ιστορία του στο ίντερνετ.Έχετε να μου προτείνετε κάποια ωραία ταβέρνα- κεντράκι για περίπου 150 άτομα εκεί κοντά στις Γούβες για μετά?Γιατί εκεί κολλάω, δεν έχω υπόψην κάτι που να μου αρέσει.Και κανένα πρωτότυπο θέμα βάπτισης βρε κορίτσια!Φιλάκια!!!
Last reply by Μαμά Κέιλι, -
- 22 απαντήσεις
- 24,7k εμφανίσεις
Καμιά ιδέα για τραπέζι για 15 περίπου άτομα; Περιοχές Νέα Μάκρη, Ραφήνα, Μάτι, Αρτέμιδα...κτλ εκεί κοντά... Να είναι κάτι ιδιαίτερο θα ήθελα...Όχι μία απλή χασαποταβέρνα...
Last reply by mamymamy, -
- 6 απαντήσεις
- 16,6k εμφανίσεις
τον επομενο αυγουστο θα κανουμε τη βαπτιση του μωρου μας και θα παντρευτουμε με θρησκευτικο γαμο.μετα την τελεση των μυστηριων τι προτεινετε να κανουμε τραπεζι σε καποιο μαγαζι?μετα απο μινι ερευνα ειδα οτι ερχεται περιπου 18 ευρω το ατομο,ή με μπουφε σε καποιο χωρο?δεν εχω ιδεα για το κοστος του catering.αν με διαφωτιζατε πολυ θα βοηθουσε
Last reply by molgam, -
- 0 απαντήσεις
- 16,2k εμφανίσεις
Καλημέρα σε ολους, γραφω πρωτη φορά στο φορουμ και θα ηθελα τη γνωμη σας και τη βοηθεια σας. Στις 28/9 θα βαφτισουμε την κορουλα μας στην Αιγινα στον Αγ. Νεκταριο. Θα ηθελα αν γνωρίζετε πληροφορίες για το που μπορούμε να κανουμε ενα τραπεζι σε 80-100 ατομα. Θα προτιμουσαμε καποιο μικρο κτηματακι, η καμια ωραια ταβερνα που να εχουν κι εσωτερικο χωρο μηπως εχει κακοκαιρια. Επισης θελουμε να βαλουμε 1-2 πουλμαν για τους καλεσμενους μας που να τους μεταφερουν απο την εκκλησια προς το κεντρο και μετα προς το λιμανι. Οποιαδηποτε πληροφορία θα με βοηθούσε πολυ. Ευχαριστω εκ των προτερων
Last reply by giotasin, -
- 21 απαντήσεις
- 25,5k εμφανίσεις
Έχει συνεργαστεί κανείς με το catering cine κεραμεικός ή έχει δοκιμάσει το φαγητό του σε κάποια εκδήλωση να μου πει γνώμες? Από το τηλέφωνο μου φάνηκαν ευγενικοί και συνεργάσιμοι και η προσφορά τους είναι καλή και οικονομικότερη απο τα περισσότερα catering που απευθύνθηκα αλλά δεν έχω δοκιμάσει το φαγητό τους. Επίσης έχετε καμιά πρόταση που να απευθυνθώ για διακόσμηση στα Β. Προάστια? Δεν θέλω κάτι φοβερό, κάτι λιττό, όμορφο και διακριτικό. Επίσης αν καμιά έχει κάποια πρόταση για κάποιο όμορφο χώρο με κήπο και καλό φαγητό σε Μαρούσι, Βριλήσσια, Μελίσσια, Χαλάνδρι, Αγία Παρασκευή κλπ. ας μου την αναφέρει. Δεν θα ήθελα ταβέρνα και σίγουρα όχι τα πολυφορεμένα στις βαφτίσει…
Last reply by dimela, -
- 20 απαντήσεις
- 25,4k εμφανίσεις
Γεια σας κορίτσια, θέλω να ρωτήσω τη γνώμη σας για το κόστος του φωτογράφου για τη βάφτιση. Ένας γνωστός του ξαδέρφου μου μας έκανε μια προσφορά και έτσι όπως τα υπολογίζω βγαίνει γύρω στα 550 ευρώ (βάφτιση, επεξεργασία φωτογραφιών, τα άλμπουμ και αρκετές εκτυπώσεις). Αυτό το ποσό τώρα είναι πολύ ή λίγο;;; εμένα μου φαίνεται εξωφρενικά πολύ, σας παρακαλώ πείτε μου τη γνώμη σας
Last reply by abebablom, -
- 0 απαντήσεις
- 16,8k εμφανίσεις
Καλημέρα! Ξέρει καμία αν στο Κτήμα Πεντελικόν απαιτεί ελάχιστο αριθμό ατόμων για βάπτιση; Σκεφτόμαστε να κάνουμε τη βάπτιση εκεί, αλλά θα έχουμε το πολύ 60 ενήλικες και 20 παιδιά.
Last reply by Beatle, -
- 10 απαντήσεις
- 21,7k εμφανίσεις
Καλησπέρα. Το Μάιο (Σάββατο μεσημέρι) κανονίσαμε να κάνουμε τη βάφτιση του γιου μας στη Μυρτιδιώτισσα στο Μικρολίμανο και είμαι σε αναζήτηση μαγαζιού για το τραπέζι. Θα ήθελα ιδανικά να βρω έναν χώρο στο Μικρολίμανο ή κάπου κοντά.Θα είμαστε 150 άτομα περίπου (τουλάχιστον έτσι ελπίζω αν περιορισθούν και οι γονείς λιγάκι) και θα ήθελα ένα χώρο φωτεινό και όχι στημένο). Σκεφτόμουν τον Βόσπορο, τον Ιστιοπλοϊκό ή το Αμμος. Εχει βρεθεί καμιά σας σε τραπέζι στους χώρους αυτούς, ποιες ήταν οι εντυπώσεις σας και ξέρετε πόσο περίπου κοστίζει το άτομο; Εάν έχετε καμιά άλλη ιδέα πολύ ευχαρίστως να την ακούσω. Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθειά σας.
Last reply by marianita78, -
- 6 απαντήσεις
- 18,1k εμφανίσεις
Καλησπέρα. Ξέρω ότι υπάρχουν ήδη ένα σωρό ίδια θέματα στο forum, αλλά δε βλέπω κανένα πρόσφατο, με αποτέλεσμα τα όσα έχουν ειπωθεί εν έτει 2008 να μην ισχύουν πλέον (δοκίμασα μέχρι και τηλέφωνα καταστημάτων, αλλά δεν ισχύουν πια -προφανώς έχουν κλείσει). Θα ήθελα να με βοηθήσετε διότι σκοπεύω να βαπτίσω τη μικρή μου τον Ιούνιο και έχω σπάσει το κεφάλι μου να βρω μέρος για το τραπέζι μετά. Ο άντρας μου είναι αντίθετος στην όλη ιδέα - εκείνος μου είπε να μην κάνουμε τίποτα μετά- αλλά εμένα δε μου αρέσει η ... "βάφτιση ξεροσφύρι" και θέλω και κάτι για μετά, αλλά πολύ οικονομικό, της τάξεως των 15-20 ευρώ ανά άτομο, γιατί με περισσότερα δε βλέπω να πείθεται!!! χιχιχι Έχετε…
Last reply by ioannis1978, -
- 1 απάντηση
- 16,9k εμφανίσεις
Καλησπέρα, Οργανώνουμε σιγά σιγά τα βαφτίσια της κορης μας - και ψάχνουμε στα νότια προάστια φάληρο - ελληνικο - γλύφάδα - βουλιαγμένη κτλ, κάποια οικονομική ταβέρνα ή χώρο εκδηλώσεων. η βάφτηση θα γίνει στην Βουλιαγμένη και μιλάμε για 100 άτομα περίπου και 30 παιδιά.... Δεν θέλουμε να ξεφύγουμε σε κόστος - έως 20ευρο το άτομο.... ξέρει κανείς κάποιο τέτοιο χώρο???
Last reply by kardoulini, -
- 15 απαντήσεις
- 31,1k εμφανίσεις
ΚΑΛΗΜΕΡΑ. ΨΑΧΝΩ ΝΑ ΒΡΩ ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ ΜΑΓΑΖΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΦΤΙΣΩ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΛΟ ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΛΗ ΘΕΑ. ΜΠΟΡΕΙ ΣΤΑ ΒΡΑΧΝΑΙΪΚΑ Ή ΣΤΟ ΡΙΟ. ΑΚΟΜΑ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΝΩ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ? ΣΕ 1 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΠΑΩ ΠΑΤΡΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΔΩ ΚΑΠΟΙΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ.
Last reply by μπεμπηςς μου, -
- 15 απαντήσεις
- 30k εμφανίσεις
ΕΚΛΕΙΣΑ ΤΗΝ ΒΑΦΤΙΣΗ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΜΟΥ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΣΤΗΝ ΑΓ.ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΠΑΤΩΝ (ΣΥΝΟΡΑ ΜΕ ΛΟΥΤΣΑ) ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΡΑΠΕΖΙ ΣΤΟ ALBATROSS ΣΤΟ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΛΟΥΤΣΑΣ, ΕΝΑΣ ΩΡΑΙΟΣ ΧΩΡΟΣ ΜΕ ΓΚΑΖΟΝ , ΔΙΠΛΑ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΗΠΟΥ ΓΙΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ.
Last reply by mamymamy, -
- 0 απαντήσεις
- 16,1k εμφανίσεις
Καλησπέρα, Ήθελα να ρωτήσω εμπειρίες από το γιαλλού κλαμπ μιας και σκεφτομαστε να κανουμε εκει βάπτιση. Έχει κανει κάποια ή κάποιος εκδήλωση εκέι βάπτιση, γάμο, παρτυ κλπ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων...
Last reply by Kavourina, -
- 10 απαντήσεις
- 21,8k εμφανίσεις
Καλησπερα σας Βαπτιζω το παλικαρι μου στο τελος του Ιονιου. Δυστηχως δεν μας παιρνει να καλεσουμε ολο τον κοσμο καιετσι καταλληξαμε στο αριθμο 60 εως 65. Η Βαπτιση θα γινει σε εκκλησια της Λυκοβρυσης Κυριακη μεσημερι Θα ηθελα λοιπον την γνωμη σας για ταβερνα-εστιατοριο καλο θα ηταν να δεχεται και μουσικη σε Μεταμορφωση Νεα Ιωνια Νεο Ηρακλειο Χαλανδρι Αγια Παρασκευη 'η οπου αλλου αλλα να μην θελω καραβι για να παω Εχω δει τα εξης αλλα περιμενω και τις γνωμες σας Ποτηρακι - Λυκοβρυση ΑιΒαλι -Νεα Ιωνια Γαιδαρος - Αγια Παρασκευη. Ειδα και τις Λευκες στο Γαλατσι αλλα το θεωρω ακαταληλο για Βαπτιση. Περιμενω τις γνωμες σας ευχαριστω.
Last reply by despoina, -
- 0 απαντήσεις
- 16k εμφανίσεις
Καλησπερα σε ολους.Το καλοκαιρι θα βαφτισουμε το γιο μας στα Χανια.Για οσους ξερουν το μυστηριο μαλλον θα γινει στον Προφητη Ελισσαιο,στο Δρομονερο που ειναι πανεμορφο.Επειδη η βαφτιση θα ειναι μικρη{περιπου 20-30) ατομα,θελω να ρωτησω αν γνωριζετε καποια ταβερνα καλη.Ή στο Δρομονερο ή καπου κοντα στη θαλασσα.Ευχαριστω πολυ!
Last reply by diminna, -
- 6 απαντήσεις
- 19,3k εμφανίσεις
Κορίτσια καλημερα χρειάζομαι βοήθεια θέλω να βάλω στις σαπουνοφουσκες αυτοκόλλητες ετικέτες με το όνομα του μωρού ξέρετε που μπορω να βρω?
Last reply by μαριαvagelinos, -
- 0 απαντήσεις
- 16,6k εμφανίσεις
Κορίτσια πρόκειται να βαπτίσουμε τον Σεπτέμβριο, μάλλον στον Προφ.Ηλία στην Καστέλα (όπως τον πρώτο μας υιο),και σκεφτόμουν για τραπέζι στον Αχινό ή στο Ημεροβίγλι στην Πειραική. Γνωρίζετε κάτι σχετικό για τα μαγαζιά αυτά,ή έχετε να προτείνετε κάτι άλλο στην περιοχή; Στα παραπάνω μαγαζιά είχα πάει παλαιότερα ως πελάτισσα και θέλω να τα επισκεφτώ ξανά απο κοντά. Κάθε πληροφορία δεκτή...ευχαριστώ
Last reply by ΒΑΒΥ ΒΟΥ, -
- 3 απαντήσεις
- 16,2k εμφανίσεις
Κορίτσια καλημερα χρειάζομαι βοήθεια έφτιαξα cake pops αυτά μου βγήκαν μια χαρά το προβλημα ειναι με το χρώμα της λευκής σοκολάτας μόλις έβαλα μεσα μια σταγόνα χρώμα η σοκολάτα επηξε μήπως ξέρετε γιατι? τι δεν έκανα καλα
Last reply by ravT, -
- 16 απαντήσεις
- 22k εμφανίσεις
Καλησπέρα σας...ΑΧ βοηθήστε με εαν μπορείτε κορίτσια για πρωτότυπη λύση μπομπονιερας.
Last reply by * Maraki *, -
- 8 απαντήσεις
- 22,4k εμφανίσεις
Καλησπέρα κορίτσια μήπως γνωρίζει κάποια κοπέλα από το σέρβις και τα φαγητά του Akanthus στο χώρο ΑΣΤΕΡΙΑ στην παραλία της Γλυφάδας; Μου έχουν δώσει μία αρκετά καλή προσφορά και σκέφτομαι να το κλείσω άμεσα για να μη χάσω την ημερομηνία. Κάθε εμπειρία στο συγκεκριμένο μέρος, ευπρόσδεκτη! Επίσης, αν κάποια κοπέλα έχει μείνει ΠΟΛΥ ευχαριστημένη από άτομα που ασχολούνται με τη δημιουργική απασχόληση των παιδιών κατά τη διάρκεια του τραπεζιού, παρακαλώ στείλτε pm. Να'στε καλά και Καλό ΣΚ!
Last reply by mama35+,
-
Προτεινόμενα Θέματα
-
- 38 απαντήσεις
- 19.491 εμφανίσεις
-
- 2 απαντήσεις
- 9.200 εμφανίσεις
-
- 0 απαντήσεις
- 7.595 εμφανίσεις