Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Βάφτιση-Παναγία η Καστριανή στη Τζιά (Κέα)

mamartista

Recommended Posts

Κορίτσια βοήθεια. Οποια εχει κανει βάφτιση στο μοναστήρι στην Κέα ή έστω έχει πάει σαν καλεσμένη να γράψει πληροφορίες και λεπτομέρειες.

Ευχαριστω μανούλες!!

Διαφημίσεις

τηλεφωνα επικοινωνιας, αν μεινατε εκει, ποσο κοστισε, πως ηταν ο παπας με το μωρο, αν θα το ξανακανες . Γενικα μια περιγραφη θα με βοηθουσε . Σε ευχαριστω πολυ Ταρα!

Κορίτσια βοήθεια. Οποια εχει κανει βάφτιση στο μοναστήρι στην Κέα ή έστω έχει πάει σαν καλεσμένη να γράψει πληροφορίες και λεπτομέρειες.

Ευχαριστω μανούλες!!

Καλημέρα! Θα κάνουμε εμείς βάφτιση στο μοναστήρι το Μάιο, τι ακριβώς θέλεις να μάθεις? Εμείς έχουμε κλείσει και τα κελιά/δωμάτια για νονούς κλπ. και κοστίζουν 30? τη μέρα. Επίσης αν θέλεις μπορείς να σερβίρεις μετά γλυκό, φαγητό κλπ. αλλά χωρίς μουσική. Δε μου έρχεται κάτι άλλο έτσι, πες μου τι άλλο χρειάζεσαι να σου πω. Για πότε λέτε? Εμείς 29 Μαϊου:P:p:p:p

4vVfp3.png

QaBBp2.png

Καλημέρα! Θα κάνουμε εμείς βάφτιση στο μοναστήρι το Μάιο, τι ακριβώς θέλεις να μάθεις? Εμείς έχουμε κλείσει και τα κελιά/δωμάτια για νονούς κλπ. και κοστίζουν 30? τη μέρα. Επίσης αν θέλεις μπορείς να σερβίρεις μετά γλυκό, φαγητό κλπ. αλλά χωρίς μουσική. Δε μου έρχεται κάτι άλλο έτσι, πες μου τι άλλο χρειάζεσαι να σου πω. Για πότε λέτε? Εμείς 29 Μαϊου:P:p:p:p

gia Oktovrio leme. Einai kalos o pappas?? giati den tous antexw poy vutane to mwro san saki me patates kai toy petane ta ladia me ta nera sta mutra...

Εχεις τηλεφωνο?Ποσα κελια ειναι?

Ευχαριστω!!

Διαφημίσεις

Δεν εχω κανει βαφτιση εκει, αλλα εχω μεινει για σ+κ. Μπορω να μαθω ωστοσο καποια πραγματα, αλλα η τελευταια σου ερωτηση ειναι και λιγο περιεργη! Δεν εχω δει ποτε να βουτανε το μωρο οπως λες σα σακι με πατατες και να του πετανε λαδια στα μουτρα!

Ο παπάς είναι πάρα πολύ καλός, εμείς εκεί πήγαμε και για ευχή στις 40 μέρες και ήταν πολύ καλός και προσεκτικός μαζί της. Θα σου στείλω το απόγευμα περισσότερα στοιχεία γιατί τώρα είμαι δουλειά και δεν τα έχω μαζί μου.

4vVfp3.png

QaBBp2.png

Δεν εχω κανει βαφτιση εκει, αλλα εχω μεινει για σ+κ. Μπορω να μαθω ωστοσο καποια πραγματα, αλλα η τελευταια σου ερωτηση ειναι και λιγο περιεργη! Δεν εχω δει ποτε να βουτανε το μωρο οπως λες σα σακι με πατατες και να του πετανε λαδια στα μουτρα!

πολυ περιεργο που δεν εχεις δει...

βεβαια εγω βλεπω πολλά μυστηρια λογω δουλειας

Μένουμε κεα τα καλοκαίρια και ξέρω ότι ο παπας είναι πολύ καλός, έχω πάει και σε βάφτιση φίλης, μόνο που η εκκλησία είναι μικρή και ο περισσότερος κόσμος είναι έξω και δεν βλέπει το μυστήριο. Ειναι πολύ ωραία όμως απ΄ έξω που μοιράζουν τις μπομπο και βγάζουν φωτο και έχει αρκετό χώρο. Το αρνητικό είναι ότι είναι αρκετή απόσταση το πηγαινε και το έλα απ΄το λιμάνι. πρέπει να εχουν όλοι μεταφορικό μέσο κια να σκεφτείς αρκετά αν κάνεις κάπου αλλού τραπέζι.

Μένουμε κεα τα καλοκαίρια και ξέρω ότι ο παπας είναι πολύ καλός, έχω πάει και σε βάφτιση φίλης, μόνο που η εκκλησία είναι μικρή και ο περισσότερος κόσμος είναι έξω και δεν βλέπει το μυστήριο. Ειναι πολύ ωραία όμως απ΄ έξω που μοιράζουν τις μπομπο και βγάζουν φωτο και έχει αρκετό χώρο. Το αρνητικό είναι ότι είναι αρκετή απόσταση το πηγαινε και το έλα απ΄το λιμάνι. πρέπει να εχουν όλοι μεταφορικό μέσο κια να σκεφτείς αρκετά αν κάνεις κάπου αλλού τραπέζι.

ΑΑΑΑΑΑα σε ευχαριστω πολυ. πολυ χαρηκα με τον καλο παππα γιατι στην Αθηνα δε βρισκω γλυκο παππα κ να ειναι και λιγο ατμοσφαιρικο το εκκλησακι.Ποσα κελια εχει περιπου?δεν πειραζει για το χωρο ας ερθουν λιγοι κ αγαπημενοι. Εχει καμια παραλια εκει κοντα για πικνικ?Θυμαμαι ηταν πολυ απομακρυσμενο...

Διαφημίσεις

Ο παπάς είναι πάρα πολύ καλός, εμείς εκεί πήγαμε και για ευχή στις 40 μέρες και ήταν πολύ καλός και προσεκτικός μαζί της. Θα σου στείλω το απόγευμα περισσότερα στοιχεία γιατί τώρα είμαι δουλειά και δεν τα έχω μαζί μου.

σευχαριστω παρα πολυ

Διαφημίσεις

ΑΑΑΑΑΑα σε ευχαριστω πολυ. πολυ χαρηκα με τον καλο παππα γιατι στην Αθηνα δε βρισκω γλυκο παππα κ να ειναι και λιγο ατμοσφαιρικο το εκκλησακι.Ποσα κελια εχει περιπου?δεν πειραζει για το χωρο ας ερθουν λιγοι κ αγαπημενοι. Εχει καμια παραλια εκει κοντα για πικνικ?Θυμαμαι ηταν πολυ απομακρυσμενο...

Πηγαίνοντας από το λιμάνι για την Καστριανή και επιστρέφοντας περνάτε από τον Οτζια. Είναι μία όμορφη παραλία με αλμυρίκια, ξύλινα σκίαστρα και παγκάκια. Είναι η ιδανικότερη παραλία για τα παιδιά. Αν σκέφτεσαι κάτι γα πικ-νικ νομίζω ότι είναι ιδανικό. Εκέι υπάρχει μία ταβέρνα αλλά δεν θα στη συνιστούσα,αλλά μπορείτε να προμηθευτείτε από εκεί καφέ, νερό, αναψυκτικά, παγωτά. Εμείς πολύ συχνά τα απογεύματα καταλήγουμε μετα το μπάνιο μας να καθόμασε ως αργά μέχρι που νυχτώνει, τρώμε, πίνουμε και τα πάμε μετά κατευθείαν για υπνο τα πιτσιρίκια!

Υπαρχουν 10-12 κελια στην Καστριανη, και αν αποφασισετε να κανετε εκει τη βαπτιση, θα πρεπει να κλεισεις εγκαιρως.

Για τον Οτζια θα συμφωνησω κι εγω.

Θενκσ κοριτσια μου!! Στειλτε και κανα τηλεφωνο αν εχετε!!Για τον Οτζια δεν ξερω , πολυ πολυσυχναστο τον θυμαμαι αλλα θα βολεψει που εχει την ταβερνα. ΑΑΑΑ μολις μου ρθε η ιδεα . Εκεινο το μπαρακι πανω στη θαλασσα υπαρχει ακομα?Στο Βουρκαρι?

Μήπως εννοείς το μπαράκι στο γιαλισκάρι, λίγο πριν μπεις στο βουρκάρι, που είναι πάνω στην άμμο? Λέγεται ¨Τα άστρα¨. Εκεί γίνονται πάρτυ για βαφτήσεις και γάμους κάθε καλοκαίρι αλλα θα ναι σίγουρα ακριβά!Αν είστε λίγα άτομα και θέλεις κάτι σε παρτυ κατάσταση ωραία θα είναι στο βουρκάρι στο BOTSI. Είναι σε όροφο, οπότε και αποφεύγεις τα αυτοκίνητα που περνάνε από κάτω και έχει πολύ ωραία θέα και είναι και σκεπασμένο και ανοιχτο. Είναι καφε-μπαράκι, με ωραία σπιτικά γλυκά και ποικιλίες με κρητικό ρακί. Επίσης για φαγητό αν σκέφτεσαι κάτι σε ταβέρνα καλό φαγητό έχουν οι 9ΚΟΡΕΣ και ο ΑΡΙΣΤΟΣ.

Mprabo ayto sto Gialiskari!!!Ναι μαλλον θα παει πολυ ακριβα...και δεν μπορεις να μην κερασεις φαγητακι ... Ξεροσφυρ!!

Ευχαριστω πολυ κοριτσια για τις Τζιωτικες συμβουλες σας. Θα παω να τα δω ολα ιδιοις ομασι !!

• 2 months later...

Εχουμε σπιτι στην τζια κ θα κανουμε 6 ιουνιου τα βαφτισια τις κορης μας στην παναγια κ μετα τραπεζι στις εννεα κορες στο βουρκαρι.Ο Πετρος εχει το καλυτερο φαγητο !Ταστρα οκ ειναι ωραια σαν τοποθεσια αλλα το φαγητο οχι τοσο καλο. ο παππα Λευτερης πολυ καλος . για γλυκα μετα το μυστηριο απο τον Δεμεναγα. φωτογραφειες ο Χρηστος στην Κορρησια.απλα δυσκολευτηκα αρκετα με τα δωματια γιατι ηταν ολα κλεισμενα απο πολυ νωρις, ακομα ψαχνω για μερικουσ φιλουσ μας. Κ επισης κλεισε νωρις εισητηρια.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...