Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Πεθερά που αποκαλεί το παιδί "κορακλα μου"

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους και όλες! 

Πολλές μπορεί να με γνωρίζετε χρόνια πριν όταν έδινα τον πολύ δύσκολο αγώνα μου να αποκτήσω κι εγώ το πλασματακι μου! 

Μετά από παααρα πολύ κόπο επιτέλους έγινα κι εγώ μανούλα. Η μικρή μου είναι πλεον 26 μηνών. Είναι ένα παιδί πολύ συνεργάσιμο και ανεξάρτητο. Δεν έχει χρειαστεί μέχρι στιγμής να μου την κρατήσει κανένας ούτε για 2 λεπτά (εκτός από τον μπαμπά της φυσικά κάποιες φορες) αφού ευτυχώς ή δυστυχώς δεν δουλεύω οπότε είμαστε μαζί όλη μέρα, κάθε μέρα με ότι αυτό συνεπάγεται ( παιχνίδι, βόλτες, όρια κτλ)

Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω έχει να κάνει με τη πεθερά μου. Έχει πολύσυζητηθεί το θέμα που έχει να κάνει ότι τα νήπια προτιμούν τις γιαγιάδες τους και οποιονδήποτε ασχοληθεί μαζί τους λίγο παραπάνω και έχω καλυφθεί από τις απαντήσεις των μελών. 

Το ερώτημα μου είναι το εξής?? 

Πώς θα αντιδρούσατε αν η πεθερά σας αποκαλούσε το παιδί σας "κορακλα" μου? Και όχι μια φορά.

Να τονίσω ότι πρόκειται για έναν τοξικό άνθρωπο που θέλει να παρεμβαίνει σε όλα. Βάζω όρια όπου μπορώ αλλά από την προηγούμενη εβδομάδα που ειπώθηκε αυτό έχω μπερδευτεί πολύ πως πρέπει να το χειριστώ αν ξανασυμβει γιατί εκείνη τη στιγμή δεν μίλησα και νομίζω κακώς έπραξα. Γενικά προσπαθεί να με υποβιβάζει σε ότι έχει να κάνει με την ανατροφή του παιδιού (ότι δεν έχω κάνει και τπτ ....φύτρωσε το παιδί) και φαίνεται να χαίρεται όταν το παιδί προτιμάει αυτήν αντί για εμάς (το έχω ακούσει συχνά να γίνεται)

Θα χαρώ να ακούσω τις απόψεις σαες

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...