Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΧΩΡΙΣΑ!

antigoni84

Recommended Posts

δεν εχω επαφες,εκείνος με πήρε και τα ζήτησε,επισης μου είπε οτι θέλει να πεθάνω.δεν εχω αλλο κουραγιο,αρχίζω να παραιτούμε

Έπ...σε έπιασα....

Να παραιτηθείς από τι?

Ένα κάθαρμα ήταν...και μακάρι να πέθαινε αυτός που είναι ήδη γερασμένος...όχι εσύ νέα κοπέλα....και στη θέση σου θα του το λεγα κιόλας του πουρού που ήθελε νεανικό αίμα για να βγάλει τα απωθημένα του...

Τώρα στα πρακτικά θέματα...αν άλλαζες νούμερα (σταθερό, κινητό) πόσο εύκολο θα ήταν να σε βρει?

Αυτό που χρειάζεσαι είναι η ηρεμία σου και να κοιτάς μπροστά...όχι να μιζεριάζεις με τον κάθε αδικημένο της φύσης που βρέθηκε κατά λάθος στο δρόμο σου...

Να συντηρείς το θυμό σου εναντίον του....για να βγεις νικήτρια.....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 87
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

δεν μπορώ αλλο κοριτσια,του είπα για τα λεφτα να τα δωσω στο δικηγόρο του που τον ξέρω και ειπε σε φακελο στη πόρτα του,μολις γυρισα σπίτι πήρα ηρεμιστικό,πραγματικά δεν μπορώ να σταθώ στα πόδια μου,ακουσα τοσες καταρες σήμερα,δεν μπορώ αλλο,τα ματια μου σημερα δεν εχον σταματήσει να τρέχουν σήμερα,του είπα κ γω να μου δώσει τα δικα μου πράγματα και ειπε τα πέταξε,τα λεφτα τα ζητησε γιατι με ταιζε λέει στις ταβέρνες και εγω δεν εβαζα το χερι λέει στη τσέπη

Αχ βρε κορίτσι μου....

Να υποθέσω πως πήρε τα χρήματα που ζητούσε και θα σταματήσει να σε ενοχλεί ή θα θυμάται κάθε φορά κι άλλα ίσα ίσα για να σε γυρίζει πίσω?

Μίλησες με το δικηγόρο σου?

Για ασφαλιστικά μέτρα το σκέφτηκες?

Μα δεν είναι δυνατόν μια αποτυχημένη σχέση να σε κυνηγάει μια ζωή.....βάλε ένα τέλος.....

δεν εχω λεφτα για δικηγόρο,θα πάρω αυριο ο δικηγόρο του και δεν θα του δώσω τίποτα,μου εχει φάει πάνω απο τρεις χιλιάδες ευρω.η θα δωσω τελος σε αυτην την ιστορια η θα πεθανω εγω απ τη στεναχώρια μου

δεν εχω λεφτα για δικηγόρο,θα πάρω αυριο ο δικηγόρο του και δεν θα του δώσω τίποτα,μου εχει φάει πάνω απο τρεις χιλιάδες ευρω.η θα δωσω τελος σε αυτην την ιστορια η θα πεθανω εγω απ τη στεναχώρια μου

Α δεν του τα δωσες...είπα κι εγώ....

Κι αν θες τη γνώμη μου μην του δώσεις τίποτα άλλο....μη σηκώνεις τηλέφωνο αν είναι από αυτόν...άλλαξε τα νούμερά σου και γράφτον πανηγυρικά.....τι μπορεί να κάνει δηλαδή?

Διαφημίσεις

γράψτον τον τυπάκο...σύνδεσέ τον με Κάιρο...

Εδώ έχω γνωστή που της χρωστάει ο πρώην της από διατροφές κι όχι από "διαστροφές" για να κάνουμε και λίγο χιούμορ...4.000 και δεν μπορεί να τα πάρει και θα κυνηγήσει εσένα ο νόμος επειδή το λέει αυτός?

Εδώ με δικαστικές αποφάσεις και δε γίνεται τίποτα.....ο δικηγοράκος του τι λέει για όλα αυτά?

κουραστηκα πια,συνεχεια τα ιδια,απειλές,βρισιες,κουραστηκε η ψυχή μου,λες και του εκανα κακό,υπαρχει και Θεος

πας καλα δεν θα δωσεις τιποτα και σε κανεναν αυτο μας ελειπε να κραταμε και λογαριασμο και στις σχεσεις μας ποιος εδωσε και τι .Ακουσε λιγο δεν ειστε παντρεμενοι και δεν εχει κανενα δικαιωμα επανω σου την επομενη φορα που θα σε βρισει ή θα σε απειλησει αν μπορεις ηχογραφησε τον (ολα τα κινητα το εχουν αυτο) και μετα απειλησε τον εσυ οτι θα πας στην αστυνομια ασε που αυτο μπορεις να το κανεις ετσι και αλλιως για να τον μαζεψουν και λιγο και στο κατω κατω πεισμωσε ,θυμωσε και πες ή εγω ή εσυ παλιομαλ......κα .και φροντισε να βγει νικητρια η Αντιγονη :lol:

vXPNp3.png

QcHZp3.png

Εδώ έχω γνωστή που της χρωστάει ο πρώην της από διατροφές κι όχι από "διαστροφές" για να κάνουμε και λίγο χιούμορ...4.000 και δεν μπορεί να τα πάρει και θα κυνηγήσει εσένα ο νόμος επειδή το λέει αυτός?

Εδώ με δικαστικές αποφάσεις και δε γίνεται τίποτα.....ο δικηγοράκος του τι λέει για όλα αυτά?

Τηλεφωνό στο δικηγόρο του απο χτες και με αποφεύγει,το κτήνος μου είπε οτι ο δικηγόρος του ξέρει τι εχει γίνει και μάλιστα εχει δει και φωτογραφιες μου,τα εχω παρει πολύ ασχημα,επισης μου είπε οτι και η πρωην γυναίκα του είναι θυμωμενη μαζι μου και θα ερθει στη δουλειά μου,και ενα σωρο απειλές

Διαφημίσεις

Εγώ βρε κοπέλα μου δεν καταλαβαίνω γιατί συνεχίζεις και έχεις επαφές μαζί του....

σε παίρνει τηλ? μην το σηκώνεις!!!!

βάζει το δικηγόρο του να σε πάρει??? μην του μιλάς!!! να του το κλείνεις!!!

Γιατί τον παίρνεις εσύ τον δικηγόρο? κακώς!!!

Απέφυγε τους όπως ο διάολος το λιβάνι!!!

Και αν επιμένει, πήγαινε στην αστυνομία και βάλτους να τον πάρουν τηλέφωνο και να του πουν οτι έχουν καταγγελία για παρενόχληση...και να το κάνεις στ'αλήθεια...

μα να κάθεσαι να στεναχωριέσαι επειδή ο άνθρωπος δεν πάει καλά????????

Ε όχι!!!

Κοίτα τον εαυτό σου και άσε τον άλλο να κουρεύεται!!!!

ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΕΙ.ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΞΕΚΟΨΕΙΣ ΕΥΚΟΛΑ ΑΠ΄ΈΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.

ΜΠΟΡΕΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΤΗΣ ΝΑ ΛΕΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ.

Γνωρίζουμε όλοι ότι περνάς δύσκολα. Κουράγιο και υπομονή και όσο μπορείς μην ασχολείσαι με το θέμα. Μην σηκώνεις τηλέφωνα.

Και να σου πω: Πιστεύεις τις απειλές του? Σιγά μην είναι εναντίον σου η πρώην του. ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ.

Μην σηκώνεις τηλέφωνα.

Και το χαμομήλι βοηθάει πολύ. Πιες χαμομήλι στη δουλειά αφού είσαι αναγκαστικά εκεί. Και μην μιλάς γι αυτό.

Τα κομικς που είπε μία κοπελιά, είναι καλή λύση. Και τα σταυρόλεξα επίσης.

Κουράγιο.

Τηλεφωνό στο δικηγόρο του απο χτες και με αποφεύγει,το κτήνος μου είπε οτι ο δικηγόρος του ξέρει τι εχει γίνει και μάλιστα εχει δει και φωτογραφιες μου,τα εχω παρει πολύ ασχημα,επισης μου είπε οτι και η πρωην γυναίκα του είναι θυμωμενη μαζι μου και θα ερθει στη δουλειά μου,και ενα σωρο απειλές

Aντιγονακι μου ξεκολλα καλη μου μην παιρνεις κανεναν τηλ.μην φοβασαι κανεις δε θα ερθει,ειχα ακριβως την ιδια περιπτωση μα ακριβως μην μασας ολα γινονται γιατι εχει τρελαθει που εφυγες κ εμενα ετσι εκανε για να με πατησει ψυχολογικα μου ζηταγε λεφτα,μου εκλεψε λεφτα και μπηκε με κλειδι κρυφο τοτε στο σπιτι μου για να μου σπασει τα επιπλα!!!Επισης μου πηρε απο την ντουλαπα οτι δωρα μου χε κανει!!!!Ολα αυτα για να με εκβιασει ψυχολογικα και συνεχως απειλες ειχα.Επαιρνε εως και την μητερα μου στη μεση της νυχτας και της ελεγε να ψαξει να με βρει για να μου μιλησει γιατι φυσικα εγω καποια στιγμη δεν απαντουσα πλεον,και με εβριζε στην μητερα μου σου λεω για ψυχασθενεια.Επισης μου λεγε και μενα να πεθανω και μαλιστα συγκεκριμενα για να ξεβρωμισει ο τοπος!!!!Εννοειται οτι δεν του χα κανει τιποτα κακο απλα ηταν αρρωστος!!!Γιαυτο σου λεω ειναι σαν να βλεπω εμενα ετσι εκλαιγα κ γω και με σοκαραν τα λογια του.Φυσικα σταματησε να με ενοχλει καποια στιγμη.Μη φοβασαι απλα μην του μιλας καθολου.Προσπαθησε το.Θα δημιουργησει δυσαρεστες καταστασεις σιγουρα αλλα εσενα δεν προκειται να σου κανει κακο ειναι θρασσυδειλος ο ανθρωπος.Θωρακισε εσυ την ψυχη σου και θα το παρει χαμπαρι και θα κοψει.Μην επηρεαζεσαι.Προσπαθησε.Δεν εκανες τιποτα κακο.

DlkKp2.png

aoJjp3.png

Διαφημίσεις

ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΕΙ.ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΞΕΚΟΨΕΙΣ ΕΥΚΟΛΑ ΑΠ΄ΈΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.

ΜΠΟΡΕΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΤΗΣ ΝΑ ΛΕΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ.

Απο και κλείεται να αγαπάς κάποιον που φέρεται έτσι....με τίποτα όμως...κι αν κάποτε τον αγάπησε σίγουρα δεν τον αγάπησε για αυτή την άθλια συμπεριφορά....δεν υπάρχει πιο ξενέρωμα από αυτό....ξεαγαπάς φαντάζομαι στο πι και φι!!!!!!!!!!!!!!

Λοιπόν ένα καλό βρισίδι στον άθλιο τυπάκο και μια απειλή για αστυνομίες ίσως τον κάνουν να φοβηθεί και να λουφάξει.....μη σηκώνεις τηλέφωνα...ή μάλλον σήκωστο μια φορά και πες του τα χύμα....

Η πρώην γυναίκα του να κάτσει στα αυγά της....πόσους θα βάλεις πάνω από το κεφάλι σου κορίτσι μου?

Κόψε τα αποστήματα και ΠΡΟΧΩΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πάνω από όλα εσύ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μην το ξεχνάς!

εφυγα απ τη δουλεια νωρίτερα,κοντευα να λιποθυμήσω,σταματησα σ ενα μαγαζι και πρέπει να ημουν πολύ χαλια,γιατι βγήκε μια κυρία και μου εδωσε νερο,γιατι ημουν καταχλωμη,οταν συνηλθα και πήγα σπίτι προσπάθησα να βρω το δικηγόρο του αλλά δεν,και το κτηνος κρύβεται τωρα,κοντευα να τρελαθώ,εχτες μου είπε να σταματησω να απειλώ τους γονεις του,πηρα λοιπον τη μάνα του,η γυναίκα δεν είχε ιδεα,είπε οτι είναι φαντασίες του γιου της ολα αυτά και να μην τον πιστευω,μου είπε οτι ειναι ενοχος αυτος και οχι εγω,τις είπα και για τα λεφτα και επεσαν τα μούτρα της,φωναξε και τον αντρα της και του λέει το κοριτσι δεν μας εβρισε ποτε,ουτε μας χρωστάει τιποτα,με επιασαν τα κλάματα εκείνη τη στιγμη,ομως μου εφυγε ενα βάρος,τουλάχιστον με πιστευει κάποιος,αυτος λέει οι ειμαι του δρόμου και του φαγα λεφτά,με την πρωην γυναίκα του μίλησα το καλοκαίρι μια φορα,οταν εκείνος με απειλούσε οτι θα ερθει στη δουλειά μου η γυναίκα αυτή γιατί εγώ τους χώρισα,και προχτες μου είπε οτι η γυναικα αυτη με ψαχνει να μου κάνει μήνυση,αυτος εχει ρουχα μου σπίτι του και λέει απο δω κ απο κει τι κάναμε,δεν μπορώ αλλο,νρέπομαι να βγω εξω,καθεται και βρίζει την οικογενεια μου,σκεφτομαι να αλλάξω πόλη

να δειχνεις δυνατη προς τα εξω στο κατω κατω αυτος εχει το προβλημα και σου ειπα πηγαινε στην αστυνομια και μονο η συσταση που θα του κανει φτανει νομιζεις οτι αυτος χλωμιαζει και βγαινουν και του δινουν νερο και τι δουλεια εχεις εσυ να παιρνεις το δικηγορο του τηλεφωνο ; να μην ξαναπαρεις και ουτε να τους ξαναμιλησεις και αν μπορεις σηκω φυγε μερικες μερες πηγαινε σε καμμια φιλη αλλαξε παραστασεις

vXPNp3.png

QcHZp3.png

εχεις δίκιο δεν ξαναπαίρνω κανένα,αυτος μια χαρα περασε,εγω ανεχόμουν ενα κτηνος και περνάω τωρα ετσι μαρτυρικά,θα βαλω τη σκέψη μου σε τάξη,καθε βράδυ ξυπνάω και κλαίω δεν πάει αλλο ετσι

Θα σου κάνει μήνυση γιατί τους χώρισες?

Μα δεν της επέστρεψες το σκάρτο εμπόρευμα? :lol:

(για να γελάσουμε και λίγο)

Εσύ δηλαδή, μια ολόκληρη ζωή μικρότερη από τον μπούφο, και με καθόλου εμπειρία κατάφερες να τον χωρίσεις.....ενώ αυτός τι? αγαπούσε τη γυναίκα του?

Θύμα ήσουν κορίτσι μου, απλά σταμάτα να είσαι.....γείωσέ τους (για να μην πω κάτι χειρότερο)

Η γυναίκα του ψάχνει να σου κάνει μήνυση? επειδή τους χώρισες? βρε βρε βρε τι βρίσκουν και λένε τα λαμόγια στα κοριτσάκια και τα ψαρώνουν... Αντιγονούλα...ξεκόλλα, αυτό που σου λέει δεν ισχύει νομικά και ούτε και πρόκειται να κάνει τίποτα, να σε φοβήσει θέλει ο θρασύδειλος και βρίσκει και έδαφος να τα κάνει. Δε μου λες κοριτσάκι μου γιατί δεν μιλάς στους γονείς σου για όλα αυτά να σε βοηθήσουν? να του πουν μια κουβέντα του "κυρίου" να σου πω εγώ μετά απειλές και π@π@ριές!

Άντε γιατί τα παίρνω κρανίο με κάτι τέτοιους! :evil:

antigoni84, δεν πρόλαβα να διαβάσω όλες τις σελίδες, αλλά σου λέω το εξής: Την επόμενη φορά που θα σε απειλήσει με οποιονδήποτε τρόπο, είτε λεκτικά, είτε οτιδήποτε άλλο θα εκλάβεις εσύ ως απειλή, να του πεις ότι εαν σε παρενοχλήσει άλλη φορά, θα του κάνεις μύνηση εσυ για απειλή συκοφάντικη δυσφήμηση ( εφόσον λέει για σένα πράγματα ψευδή, κι εφόσον γνωρίζει ότι είναι ψευδή), εξύβριση, κλπ. Επίσης μπορείς να ζητήσεις με ασφαλιστικά μέτρα.. και αποζημίωση, καθώς επίσης και την απόστασή του από εσένα σε χ μέτρα. Μην φοβάσαι, και μην δίνεις αξία σε κίβδηλους ανθρώπους... και το κυριότερο μην επιτρέπεις σε κανένα να ασκεί επάνω σου εγκλήματα κατά της προσωπικής σου ελευθερίας.

Φιλικά, :D

antigoni84, δεν πρόλαβα να διαβάσω όλες τις σελίδες, αλλά σου λέω το εξής: Την επόμενη φορά που θα σε απειλήσει με οποιονδήποτε τρόπο, είτε λεκτικά, είτε οτιδήποτε άλλο θα εκλάβεις εσύ ως απειλή, να του πεις ότι εαν σε παρενοχλήσει άλλη φορά, θα του κάνεις μύνηση εσυ για απειλή συκοφάντικη δυσφήμηση ( εφόσον λέει για σένα πράγματα ψευδή, κι εφόσον γνωρίζει ότι είναι ψευδή), εξύβριση, κλπ. Επίσης μπορείς να ζητήσεις με ασφαλιστικά μέτρα.. και αποζημίωση, καθώς επίσης και την απόστασή του από εσένα σε χ μέτρα. Μην φοβάσαι, και μην δίνεις αξία σε κίβδηλους ανθρώπους... και το κυριότερο μην επιτρέπεις σε κανένα να ασκεί επάνω σου εγκλήματα κατά της προσωπικής σου ελευθερίας.

Φιλικά, :D

Η αποζημίωση σίγουρα θα τον τρομάξει το γύφτουλα.....για σκέψου το λίγο και πήγαινε σε ένα δικηγόρο...εξάλλου αυτός θα μιλήσει μαζί του όχι εσύ...

Είπες και πιο πριν πως το πρόβλημα με το δικηγόρο είναι το οικονομικό, αλλά αξίζει τον κόπο....θα σου κοστίσει πολύ λιγότερο και οικονομικά, αλλά κυρίως ψυχολογικά....

antigoni αυτός έχει πάρει χαμπάρι ότι σε έχει του χεριού του και τα κάνει αυτά..σε πάιζει και με άσχημο τρόπο...καλά τα 3000 πως τα έδωσες;μην είσαι χαζούλα.δεν έχει κανένα δικαίωμα να ζητάει χρήματα,και μάλιστα αυτό που κάνει είναι άσκηση ψυχολογικής βίας..κρίμα να αναλώνεις τον εαυτό σου έτσι άσχημα...κάποιον φίλο να σε στηρίξει δεν έχεις;σίγουρα αφού κάποια στιγμή άρχισες να βγαίνεις...βγήκες εκτός εαυτού αλλά μην του δίνεις την χαρά να ξέρει ότι σε κάνει ράκος...εγώ κάποτε είχα σχέση με κάποιον άσχημο αντικειμενικά άντρα..εμένα μου άρεσε το όλο στυλ,από το κόμπλεξ του με έκανε να νιώθω άσχημη,με σύγκρινε με μοντέλα κλπ...κάποια στιγμή αυτοπεπίθηση 0 γιατί με πιπιλούσε το κεφάλι...Έλα όμως που με ήρθε φλασιά και με βοήθησε η φίλη μου σε αυτό και τα έριξα μια κλωτσιά...και να αυτός μετά παρακαλώντας...δεν αξίζει κάποιος άνθρωπος την προσοχή μας αν μας κάνει να κλαίμε!!!ντύσου,βάψου και βγες έξω να περάσεις καλά!!!

g598zf3jh69s483c.png

ειμαι λίγο καλύτερα,ευχαριστώ για όλα κορίτσια,ηρεμησα λίγο,πρόκειται για φαιδρό υποκείμενο,νομιζα οτι με το να του δίνω λεφτα θα του εκλεινα το στόμα,αλλά μάταια,καθεται και λέει ενα σωρο για μένα αλλά δεν με νοιάζει πια,οσο για τη γυναίκα του λέει αυτος οτι την απείλησα και ψάχνει να με βρει,μαλλον για να με φοβίσει το λέει,ετσι μου ρχεται να τη πάρω και να της πω ετσι με λένε και εδω μένω κανε οτι θες,κουραστηκα να αλλάζω δουλειες και να ειμαι σαν κυνηγημένη,μου ελεγε οτι τα παιδια του θα με τσακίσουν στο ξύλο,εφτασα στα ορια,θα τους πάρω όλους αμπάριζα,δεν τον φοβαμαι πια,πρεπει να βρω τον εαυτό μου

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...