Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΧΩΡΙΣΑ!

antigoni84

Recommended Posts

πλέον έχει γίνει τελείως καραγκιόζης στα μάτια μου.Προχτές επαιρνε τηλέφωνο και μου έβαζε τραγούδι,δεν μιλούσε αλλά έβαζε τραγούδια!Τι να πεις με ενα τέτοιο άτομο?Είναι ανάξιο λόγου.Να πω επίσης οτι ηταν κάποτε παντρεμένος και μετά απο δύο χρόνια χώρισε,η πρώην σύζυγος του είναι μια καταπληκτική γυναίκα,που σε μια πολύ δύσκολη μου στιγμή εξαιτίας του ηταν δυσκολη,με στήριξε αφάνταστα,ακομα δακρύζω οταν τη θυμάμαι να μου μιλάει τόσο στοργικά.Υπάρχουν και άνθρωποι που στα 45 τους φέρονται σαν κακομαθημενα 5χρονα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 87
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

και ήθελα να σε ρωτήσω αν ήταν ξανά παντρεμένος.για τη διαφορά ηλικίας πιστεύω πως είναι αναλόγως τον άνθρωπο.. :lol::lol:

4Z1vp3.png

είμαι ερωτευμένη με την κόρη μου!!!!!!!!!!!!!

Εμενα δεν μ ενόχλησε στο συγκεκριμενο άνθρωπο τόσο η διαφορά ηλικίας οσο η ανεντιμοτητα απεναντι μου,ενα χαρακτηριστικο παράδειγμα ειναι οτι στο μνημοσυνο του πατερα μου με πηρε αγκαλια και μου είπε μη κλαις το μωρακι μας αν ειναι αγορακι θα βγάλουμε το ονομα του μπαμπα σου,και αυτό το είπε για να εξασφαλίσει την παρουσία μου στο κρεβάτι του.Επίσης να πω οτι ενω ηταν ευκατάστατος περιμενε απο εμενα που συντηρώ άλλους 2 ανθρωπους και ζούμε με 800€ το μηνα να του επιπλώσω το σπίτι,όταν πήγα να πάρω κάποια πράγματα,βασικά μόνο τα κεντητά ηθελα δεν μου άνοιξε!Τόσο αρπαχτικό!!

• 4 εβδομάδες μετά...

Κοπελιά όντως είσαι πολύ μικρη ακόμα οότε δεν χρειάζεται να σε βάζει από κάτω. Είναι καλό που πήρες αυτη την απόφαση σχετικά νωρίς!!!! Στην ηλικία που είσαι μπορείς να το δείς σαν μια άσχημη εμπειρία!!! Κάτι θα μάθεις κι απο αυτό!!!!!

Τώρα, για το μέλλον, όπως είπαν και οι προηγούμενοι, κοίτα να περάσεις καλά. Μην αγχώνεσαι για το πότε θα βρείς το άλλο σου μισό. Είναι βασικός κανόνας να μην φαίνεται προς τα έξω όταν ψάχνεσαι!!! Να είσαι cool και όλα θα πάνε καλά!!! :P

καλιο αργα παρα ποτε αν και στην περιπτωση σου θα ελεγα οτι ειναι μια χαρα νωρις φανταζεσαι τον εαυτο σου με παιδι με τον συγκεκριμενο ανθρωπο και χιλιαδες προβληματα που θα σου ηταν ισως πολυ πιο δυσκολο να χωρισεις???

οποτε καλυτερα τωρα

η ζωη ειναι μπροστα σου να την ζησεις οπως σου αξιζει

Διαφημίσεις

Μετα απο παρα πολύ καιρό νιωθω καλά και ήρεμη,εχω βέβαι πολύ θυμο για όσα περασα,θελω πολύ να τον χτυπήσω όπως έκανε και εκείνος,αυτό με πιάνει ωρες ωρες,αλλά ζω σαν άνθρωπος πια.Εχω αρχίσει να βγαίνω,και ξερετε τι νιώθω?πως οταν σκέφτεσαι την ευτυχία σου έρχεται!Πριν σκεφτόμουν πολύ αρνητικά,τωρα το διορθώνω σιγά σιγά.

Ευχαριστώ,με βοηθάτε όλοι παρα πολύ,πλέον δεν νιώθω μονη μου τοσο πολύ όπως πριν,εχω ανθρωπους να μιλήσω,εστω και αν δεν τους εχω δει ποτέ!ΥΠΑΡΧΟΥΝ όμως!! :)

Περιμενε και λιγο που θα φτιαξει ο καιρος και θα μεγαλωσει η μερα να δεις οτι θα εισαι ακομα καλυτερα. Πολλες φορες οταν εχεις ενα προβλημα, λιγο ο χειμωνας λιγο η μεγαλη νυχτα σε ριχνουν... :cool:

lcWup3.png

Διαφημίσεις

H αλήθεια είναι οτι κλείνεσαι μεσα με το χειμώνα.Ανυπομονώ να έρθει το καλοκαιράκι.Εχω αρχίσει δίαιτα και σκέφτομαι οτι θα έχω αδυνατίσει και θα βγαίνω κ.τ.λ.Αυτή την εποχή,το Φεβρουάριο συγκεκριμένα νιώθω πάντα πεσμένη,τέτοια εποχή έφυγε ο μπαμπάς μου,εχουμε και την εκταφή σε λίγες μέρες και είμαι κάπως.Θα περάσει όμως που θα πάει?Στα καλύτερα που έρχονται λοιπόν!! :)

Κοπέλα μου, αυτά που λες, τα ίδια ακριβώς, τα έχω περάσει κι εγώ.Τόσα ψέμματα μαζεμένα δεν έχω ξανακούσει σε όλη τη ζωή μου...

Να ξέρεις ότι όλα θα πάνε καλά.Εγώ έχω γίνει άλλος άνθρωπος!!ξαναβρήκα τον εαυτό μου, πήγα καλά στη δουλειά μου και από σχέσεις, είχα να διαλέγω.Η διαφορά είναι ότι με πέρναγε μόνο 3 χρόνια..Κι εγώ ήθελα να τον χτυπήσω και να πεθάνει και τέτοια.Σε κανά χρόνο θα δεις πως ούτε κι αυτό έχει νόημα..

• 1 month later...

antigoni84 πολύ καλά έκανες και τον παράτησες....αλλά έπρεπε πρώτα να πάρεις τα έπιπλα σου ή να τα καταστρέψεις και να του τα αφήσεις προίκα!!!!!η διαφοράηλικίας δεν είναι πάντα κακή αλλά κι εγώ που τα είχα με 12 χρόνια μεγαλύτερο ήταν μια σχέση καταπιεστική και τελικά χωρίς μέλλον γιατί κι αυτός δεν έλεγε να πάμε παρακάτω...μικρή ήμουν τότε αλλά σαν σχέση ήταν μεγάλη...μην μασάς....ελπίζω πως είσαι καλύτερα τώρα αφού έχεις καιρό να γράψεις εδώ..και μην ξεχνάς πως κάπου υπάρχει και για μας το ταίρι μας!!!είμαι 28 και τώρα περιμένω το 1ο παιδάκι μου...στα 25 δεν το σκεφτόμουν..

g598zf3jh69s483c.png

με το καλό να ερθει το μπεμπάκι σου :) Αυτό με τα έπιπλα με θυμώνει οταν το σκέφτομαι,το προίκισα κιόλας το κτήνος,αλλά είναι τόσο γύφτος που δεν μου έδωσε τίποτα γιατι μου είπε οτι και εγω πλήρωνα όταν βγαίναμε εξω,τετοιος καρμίρης,αλλά τα έχω αφήσει πίσω μου όλα αυτά.Μακάρι να βρω εναν καλό άνθρωπο να κάνω οικογένια,οπότε σε καλό μου βγήκε ο χωρισμός.

Παρομοια εμπειρια ειχα κι εγω Αντιγονη μου....απο την αναποδη ομως :)

Ημουν στην ηλικια σου κι εκεινος βιαζοταν να γνωρισει γονεις και να προχωρησουμε επειδη στενευαν τα ορια του και ηθελε πολυ ενα παιδι. Τον ηθελα πολυ αλλα δεν ενιωθα ετοιμη για οσα μου ζητουσε.

Τωρα στα 31 μου ειμαι εγκυος και περιμενω το πρωτο μου παιδακι με εναν συντροφο που με περναει μονο ενα χρονο. Βιωνουμε αλλιως τις καταστασεις οταν ειμαστε κοντινες ηλικιες. Εχει και η διαφορα ηλικιας τα καλα της, αλλα προσωπικα θα σου συνιστουσα να αφεθεις και να τα ζησεις ολα στο ζενιθ....και ο,τι ερθει :) Εισαι νεα και ωραια, ζησε τη ζωη οπως σου αξιζει :)

Καλη ζωη κοριτσαρα :)

as1cF1_0g410010MjRkfDAxMzRqfGxpdHRsZSBNaW5pIGlz.gif

Διαφημίσεις

Κοίτα λίγο και το θετικό της υπόθεσης

Σου έτυχε αυτό σε νεαρή ηλικία και τώρα πια έχεις και την πείρα και όλα τα χρόνια μπροστά σου για να φτιάξεις τη ζωή σου με ένα σωστό άτομο. Σε μερικούς έγινε το αντίθετο και όταν βρέθηκαν με το λάθος άτομο παντρεμένοι, είχαν μεν την πείρα αλλά όχι και τα χρονικά όρια να ξαναφτιάξουν τη ζωή τους.

keep up the good work girl! :wink:

Να ειστε καλά κορίτσια,ευχαριστώ για τη συμπαράσταση,προσπαθώ να το δω θετικά,ωρες ωρες νιώθω οτι δεν θα βρώ ποτέ κάποιον να με αγαπάει αληθινά,μετα σκέφτομαι οτι ολες ετσι λεμε μέχρι να γνωρίσουμε το σύντροφο μας :wink: και μετα τον συναντάμε και λέμε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.Πάντος είναι πολύ δύσκολες οι ανθρώπινες σχέσεις

Antigoni μου

ειναι δυσκολες οι ανθρωπινες σχεσεις αλλα δε θελει αγχος. Εισαι τοσο νεα! . Ειναι λογικο επειδη βγηκες απο μια μεγαλη σχεση που δοθηκες να νιωθεις κουρασμενη. Δεν χρειαζεται να βιαστεις για τιποτα, χαΛαραααα, που λεμε εμεις εδω στη Θεσσαλονικη :)

Οπως λεει πολυ σωστα η μαμα σου, μαθε να αγαπας τον εαυτο σου....επειδη μονο ετσι γινομαστε αξιαγαπητοι και για τους αλλους :)

Φιλιααα

as1cF1_0g410010MjRkfDAxMzRqfGxpdHRsZSBNaW5pIGlz.gif

• 2 εβδομάδες μετά...

σημερα πάλι μου ζήτησε λεφτά το κτήνος,τι να κάνω?δεν ειμαι και ψυχολογικά καλά,εγινα ακόμα πιο χάλια.Λέω να πάρω το δικηγόρο του τηλέφωνο που είναι και γνωστός μου,μηπως δεν ειναι καλή κίνηση?

Καλα βρε Αντιγόνη μου, κρατάς επαφές μετά από τόσα που πέρασες? Και σου ζήτησε και χρήματα που του τα έδωσες? Το σπίτι που του επίπλωσες δεν μετράει??????? Για πες, τι εξελίξεις έχουμε?

it's never too late to start all over again

καλά ρε κορίτσι αυτός δεν πάει καλά..τι κάθεσαι και τρελαίνεσαι;ας πάει να λέει αυτός..δηλαδή αν σε έλεγε πήδα από το μπαλκόνι θα αγχωνόσουν και γι΄αυτό;έλεος ο τύπος μήπως προσπαθεί να σε εκμεταλλευτεί;ο φίλος του τι να σε κάνει;σιγά να μην παραιτηθείς!!!κοιτάξου στον καθρέφτη και δες τον εαυτό σου και πες είμαι δυνατή εγώ...μην δίνεις σημασία στο λαμόγιο!!!τον τσιγκουναρά..κι εσύ ζήτα τα έπιπλα σου!!!μην λυγίζεις μια χαρά τα πήγαινες

g598zf3jh69s483c.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...