Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

αδυνατα μωρα

minion

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κορίτσια έχετε καμμιά ιδέα πώς θα την ταίζω στις διακοπές? όπως έχω προαναφέρει τρώμε μόνο βλέποντας διαφημίσεις...δεν έχω σκοπό να κλειστώ μέσα στο σπίτι για να τρώει...αλλά έξω πώς αλλιώς να την κάνω να απορροφηθεί??

και αποθηλασε επιτελους!

βρε culte μου, στις διακοπές έξω έχει διάφορα πράγματα που θα αποσπάσουν την προσοχή της άλλα παιδάκια, θάλασσα, ΚΟΥΝΙΕΣ, πουλάκια, κόσμο γενικά..........όταν είμαστε έξω η μπουμπίτσα τρώει μια χαρά αν έχουμε και κανα παιδάκι στην παρέα .........ουυυυυ η καλύτερη μου. :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ο μεγαλος μου 5ετων ειναι 16 κιλα [φτερο στον ανεμο] ολες οι εξετασεις που του εχουμε κανει ειναι αψογες. αν το παιδι τρωει και εχει ορεξη δε με σε νοιαζει καθολου

μην αγχώνεσαι και μένα η κόρη μου ήταν 5 ετών 16 κιλά..μάλιστα την πήγα στο γιατρό ταισμένη θυμαμαι κι είμασταν το τελευταίο του ραντεβού το βράδυ(σκέφτηκα ε μέχρι το βράδυ θα την μπουκώνω και θα είναι βαρύτερη!!) σήμερα είναι 6 χρονών και είναι 18 κιλά ε και τι έγινε..μια χαρά είναι

Λατρεύω τα παιδάκια μου!!

κορίτσια έχετε καμμιά ιδέα πώς θα την ταίζω στις διακοπές? όπως έχω προαναφέρει τρώμε μόνο βλέποντας διαφημίσεις...δεν έχω σκοπό να κλειστώ μέσα στο σπίτι για να τρώει...αλλά έξω πώς αλλιώς να την κάνω να απορροφηθεί??

αχ τι μου θύμισες και μένα η δικιά μου έτρωγε μόνο με διαφημίσεις.΄..όταν ήμουν εκτός σπιτιού σπάνια κατάφερνα να την ταίσω..τι έχω τραβήξει παναγία μου..πάντως εσύ μπορείς να δοκιμάσεις βόλτες, παιχνίδι στην άμμο με τα κουβαδάκια..και μαμ..όλα τα σχετικά..αχ υπομονή..

Λατρεύω τα παιδάκια μου!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα και από μένα. Διαβάζω πολύ καιρό το θέμα και είπα να γράψω και γω τον δικό μου καημό. Η κορούλα μου γεννήθηκε 3170 και 52 εκ. Τελευταία μέτρηση 7 μηνών 7000 κιλά και 70 εκ. Η παιδίατρος με έχει κάνει ράκος. Έχω κάνει 3 φορές εξετάσεις για ουρολοίμωξη όπου πάντα βγαίνει επιμολυσμένο το δείγμα. Χτες προσπάθησα να της ξαναπάρω δείγμα αλλά δεν τα κατάφερα. Είναι τόσο ζωηρό παιδί που το σακουλάκι όσο καλά και να το κολούσα έβγαινε. Σήμερα θα την πάω στο ΜΗΤΕΡΑ, μου είπαν ότι εκεί μπορεί να γίνει καλή δουλειά. Όσο για συμπτώματα τίποτα. Είναι ένα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ υπερκινητικό παιδί. Πολύ ζωντανό και χαρούμενο. Με το φάγητο μαρτύριο. Μόνο το μεσημεριανό τρώει και λίγη φρουτόκρεμα. Γάλα καθόλου, ότι προσπάθειες και αν κάνω, γιαούρτι τίποτα. Ο άντρας μου είναι παθολόγος και μου λέει να μην ασχολούμαι και ότι το παιδί είναι υγιέστατο απλά λιγόφαγο. Σε δύο εβδομάδες πάμε πάλι για ζύγισμα. Πιστεύω ότι αυτό το μήνα όχι μόνο δεν θα έχουμε πάρει αλλά θα έχουμε χάσει κιόλας. Το καταλαβαίνω όταν τη σηκώνω. Τι καημός πια αυτό το φαγητό...

εγω παντως δεν πιστευω οτι θα εχει χασει.ειναι πολυ δυσκολο τοσο μωρο να χασει.εσυ εχεις το αγχος σου και σκεφτεσαι διαφορα.εμενα ειναι 3,5 μηνων 6.5 κιλα και επειδη ειναι 67 ποντους μου λενε οτι ειναι αδυνατος.θα σου πω κατι που μας ειπε η παιδιατρος.ποτε να μην ζηλευεις τα παχουλα μωρα.εσενα απλα αποφασισε να γινει μοντελο και προσεχει απο τωρα τη διαατροφη της!!

Καλημέρα και από μένα. Διαβάζω πολύ καιρό το θέμα και είπα να γράψω και γω τον δικό μου καημό. Η κορούλα μου γεννήθηκε 3170 και 52 εκ. Τελευταία μέτρηση 7 μηνών 7000 κιλά και 70 εκ. Η παιδίατρος με έχει κάνει ράκος. Έχω κάνει 3 φορές εξετάσεις για ουρολοίμωξη όπου πάντα βγαίνει επιμολυσμένο το δείγμα. Χτες προσπάθησα να της ξαναπάρω δείγμα αλλά δεν τα κατάφερα. Είναι τόσο ζωηρό παιδί που το σακουλάκι όσο καλά και να το κολούσα έβγαινε. Σήμερα θα την πάω στο ΜΗΤΕΡΑ, μου είπαν ότι εκεί μπορεί να γίνει καλή δουλειά. Όσο για συμπτώματα τίποτα. Είναι ένα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ υπερκινητικό παιδί. Πολύ ζωντανό και χαρούμενο. Με το φάγητο μαρτύριο. Μόνο το μεσημεριανό τρώει και λίγη φρουτόκρεμα. Γάλα καθόλου, ότι προσπάθειες και αν κάνω, γιαούρτι τίποτα. Ο άντρας μου είναι παθολόγος και μου λέει να μην ασχολούμαι και ότι το παιδί είναι υγιέστατο απλά λιγόφαγο. Σε δύο εβδομάδες πάμε πάλι για ζύγισμα. Πιστεύω ότι αυτό το μήνα όχι μόνο δεν θα έχουμε πάρει αλλά θα έχουμε χάσει κιόλας. Το καταλαβαίνω όταν τη σηκώνω. Τι καημός πια αυτό το φαγητό...

Συγνώμη βρε Όλγα μου ο γιατρός, σου σημειώνει τις μετρήσεις στις καμπύλες στο βιβλιαράκι σας? γιατί αν υπολογίζω σωστά εσείς είστε κάπου στην μέση. :?::?:

όσον αφορά την εξέταση θέλει καλό πλύσιμο για να μην βγαίνει μολυσμένο το δείγμα, στο μητέρα θα το κάνουν σωστά (αν και άγαρμπα) .:mad::x

Είμαστε κοντά στη μέση, απλά τους πρώτους 3 μήνες έπαιρνε πολύ βάρος (όσο το θήλαζα) και από τον 3ο μήνα και μετά πέφτει σταδιακά. Βέβαια τώρα και λιγόφαγο έχει γίνει και υπερκινητικό.

Συγνώμη βρε Όλγα μου ο γιατρός, σου σημειώνει τις μετρήσεις στις καμπύλες στο βιβλιαράκι σας? γιατί αν υπολογίζω σωστά εσείς είστε κάπου στην μέση. :?::?:

όσον αφορά την εξέταση θέλει καλό πλύσιμο για να μην βγαίνει μολυσμένο το δείγμα, στο μητέρα θα το κάνουν σωστά (αν και άγαρμπα) .:mad::x

Τι εννοείς άγαρμπα? Θα είμαι και γω μέσα?

Διαφημίσεις

Είμαστε κοντά στη μέση, απλά τους πρώτους 3 μήνες έπαιρνε πολύ βάρος (όσο το θήλαζα) και από τον 3ο μήνα και μετά πέφτει σταδιακά. Βέβαια τώρα και λιγόφαγο έχει γίνει και υπερκινητικό.

αχα οι γνωστές υστερίες των γιατρών που όταν το παιδί θηλάζει παίρνει πολύ βάρος και μετά ξαφνικά φρενάρει. Νομίζω ότι θα ησυχάσεις λίγο αν διαβάσεις κάποια πράγματα στην ενότητα του θηλασμού.

Στο μητέρα δεν σε αφήνουν να είσαι μέσα όταν παίρνουν αίμα ή ούρα από το παιδί, δυστυχώς είσαι απέξω και το ακούς (έχω ρίξει κλάμα εγώ απέξω και η μπουμπίτσα μέσα……..) :cry::cry::cry:

age στη δικια μου ηταν αδυνατο να της βαλω το σακουλακι, απλα δε τα αφηνε μετα

μπηκε μιοα βδομαδα στο νοσοκομειο με υποψια ψευδομοναδας και δεν ειχε τιποτα

τελικα της πηρανε (και πριν απο λιγο καιρο και τοτε στο παιδων, κατευθειαν με ενεση απο την κυστουλα).

Δυστυχως ποναει αλλα για 20 δευτερα και τελειωσαμε

το προτιμω, απο το να τη βασανιζω 1 μηνα για να παρω το σακουλακι και στο τελος της βαλαμε και ορο για το τιποτα!

Για το μητερα καποια ειχε γραψει τα χειριστα απο αντιμετωπιση και απο αποτελεσματα

Δε ξερω προσωπικα οποτε και δε μπορω να το υποστηριξω

Αλλα αν ειναι στο 50% μαλλον ο παιδιατρος σου εχει το προβλημα!

Οσο παιζεις πανω απο 15% εεεε ενα λιγοφαγο παιδακι εχεις, σου κατσε ο κληρος και συνεχιζουμε

kKZUp2.png

Γατούλα μου της Όλγας το παιδάκι είναι στο 50% αν ήταν η δικιά μου τόσο θα έκανα ΠΑΡΤΥΥΥΥΥΥΥ :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Τώρα όσον αφορά το μητέρα δεν έχω και μετοχές εκεί :mrgreen::mrgreen: οπότε τι να πω έχει τα αρνητικά του άλλα και τα θετικά. Προσωπικά δεν έχω παράπονο και στην εγκυμοσύνη μου άλλα και στις εξετάσεις του παιδιού συνήθως πηγαίνω εκεί (εργάζεται η γιατρός μας εκεί όποτε η συμπεριφορά τους ίσως είναι κατα τι διαφορετική ξέρω και εγώ):?:-?

καλα αποτελεσματα

τα αλλα ειναι περιττα

πηγα την Α στη γαστρεντερολογο

της ειπα ιστορικο

μου λεει αφου δεν εχει δειξει τιποτα για ΓΟΠ μεχρι τωρα να κανουμε μια εξεταση που ελεγχεις αν ανατομικα ειναι ενταξει το στομαχακι

τωρα τα κινεζικα της δε μπορω να τα διαβασω, πως θα κλεισω ραντεβου αραγε?????? και αν αυτο δε δειξει τιποτα να δοκιμασουμε για κανα 3μηνο με καποιο φαρμακο να δουμε αν θα ελαττωθουν οι εμετοι

kKZUp2.png

ΓΑΤΟΥΛΑ ΜΗΠΩΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΥΠΕΡΗΧΟ?

ΟΛΓΑ 30 Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ 6.200 Και 66 εκ!!!

AGE ΑΥΤΟ ΤΟ 50% ΨΑΧΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ...ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΡΟ-ΣΥΖΥΓΟ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΘΗΣΥΧΑΖΕΙ!

CJ TI KANETE ?

Διαφημίσεις

μπα εγω πλεον και με το 25% ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενη!!!!!

μινιατουρα μου, ειναι διαβαση οισοφαγου στομαχου και 12δακτυλου

πρπει να πιει σκιαγραφικο και μετα κατι σαν ακτινογραφια!

μου λεει, να ειστε 2 ατομα!!!!!

ξαναπαιρνω, θα εχω και τον διδυμο! χρειαζομαι και 3ον??? ε οχι θα τον κρατησεις καποιος απο εμας!!! .......τον Βασιλη χαχαχαχαχα

ειναι επωδυνο? ...οχι καλε, θα πιει λιγο σκιαγραφικο με κατι που της αρεσει! γαλα χυμο???? χαχαχαχα τιποτα δε της αρεσει!!!!!

καλα την αλλη παρασκευη μας βλεπω να πεφτει πολυυυυυυ γελιο, ρεζιλι θα γινουμε ολοι

1000 φορες να μου πουν βαζω ενα σωληνακι και γκλουπ να της χωσουν το υγρο! αμφιβαλλω πολυ αν θα τα καταφερουμε!!!!

ο σκοπος της εξετασης και καλα ειναι αν θα δειξει καποια ανατομικη ανωμαλια που μπορει να προκαλει τους εμετους!

kKZUp2.png

Εγώ πάντως καταλαβαίνω τις ανησυχίες της Όλγας, γιατί το λογικό είναι ότι εφόσον το παιδί τρώει τόσο λίγο, από δω και πέρα θα πέφτει συνεχώς καμπύλες. Και μας μας καθησύχαζαν για τη μικρή, και γω κάπου έλεγα ότι είναι φάση και κάποια στιγμή θα πεινάσει... Μπααααα...

Από τον 8ο μήνα που της κόπηκε η όρεξη, μέχρι τώρα που είναι 20 μηνών, δεν έχει πάρει σχεδόν καθόλου βάρος. Πρέπει να είναι 9 κιλά. Και ούτε βλέπω να παίρνει κάποια στιγμή σύντομα. Κάπου διάβασα πρόσφατα ότι μέχρι το χρόνο τριπλασιάζουν το βάρος τους. Χλωμό το βλέπω πια να γίνει αυτό πριν τα δύο χρόνια... Βαρέθηκα να με καθησυχάζουν...:( Από ύψος ήταν στην 75η τους πρωτους μήνες. Τώρα αν είναι στη 15η καλά θα είναι...

Γατουλίτσα, συναδέρφισσα με το σαμιαμίδι, εύχομαι να βρείτε κάποια άκρη πάντως.

ΓΑΤΟΥΛΑ ΜΗΠΩΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΥΠΕΡΗΧΟ?

ΟΛΓΑ 30 Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ 6.200 Και 66 εκ!!!

AGE ΑΥΤΟ ΤΟ 50% ΨΑΧΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ...ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΡΟ-ΣΥΖΥΓΟ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΘΗΣΥΧΑΖΕΙ!

CJ TI KANETE ?

minion μου ο άντρας της Όλγας είναι γιατρός ο δικός μου απλά χαλαρός στο θέμα :mrgreen::mrgreen:

Γατούλα ελπίζω να πάνε όλα καλά περιμένουμε νέα δεν νομίζω ότι θα χρειαστεί να πιει μεγάλη ποσότητα.

Εμείς έχουμε καλά νέα χθές πήγαμε στην γιατρό για εμβόλιο και ζυγιστήκαμε πήρε μέσα σε 12 μέρες 285 γρ σχεδόν πλησιάσαμε την 10ή κάνω πάρτυ λέμεεεεεεεεεε :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Καλημέρα κορίτσια!!

Της έκανα την καλλιέργεια και περιμένω τα αποτελέσματα. Πολύ καλό το ΜΗΤΕΡΑ. Την έπλυναν πάρα πολύ καλά, ήμουν και γω μέσα γιατί έκλαιγε πάρα πολύ. Μας ταλαιπώρησε βέβαια μέχρι να ουρήσει. Πέρασε η 1η ώρα και έπρεπε να επαναλάβουμε την διαδικασία. Την δεύτερη φορά τα καταφέραμε.

Όσο για το φαγητό κάθε μέρα και χειρότερα. 5 κουταλιές όλη τη μέρα. Έβλεπα τα άλλα μωράκια με τα μαγουλάκια τους και τις διπλούλες τους και ζήλευα. Εμείς ούτε μία δίπλα δεν έχουμε. Και άμα περπατήσει, εκεί να δω τι θα μείνει...

Ηρθαμε παλι και εμείς ..........

Γεννηση : 35+2 2450κιλά & 48πόντους

9 ημερων: 2350 & 48εκ

16 ημερων : 2700 & 48,5εκ

26 ημερων : 3300 & 51εκ

57 ημερων : 4650 & 53,5εκ

3 μηνων και 9ημερων : 5550 & 59,5εκ

4,5 μηνων : 5930 & 63εκ

5μηνων και 23 ημερων : 6510 & 66εκ

7 μηνων και 11 ημερων : 7200 & 68εκ

8 μηνων και 17 ημερων : 7630 & 69,5εκ

10 μηνων και 10 ημερων : 8320 & 71,5εκ

12 μηνων : 8800 & 73,5εκ

14 μηνων και 22 ημερων : 9500 & 78εκ

Εμείς παίρνουμε κανα βραβείο;;;;;;;

Αφου με τις προηγούμενες μετρησεις δεν πείραμε δωρακι ....... ας ελπίσουμε να πάρουμε κατι σήμερα ......

Μετρηση πριν απο 1,5 ώρα :

16μηνων : 10000 και 79,5εκ ......

οχι καλε ! καθηστε παρεα, αδυνατα ειστε! απλα δε θα παρετε βραβειο! ουτ εκαι εμεις φυσικα

λοιπον 3-4 μερες με τη νταντα ειναι ολο μαμ μαμ μαμ, το πρωι για τα φρουτα και το αυγο, να βγαινει στην αυλη , τραβαει τη καρεκλα και ανεβαινει και περιμενει να φαει!!!!!!

και τους αρχισε και λιγοτερο λιωμενα, με λιιιιιιγα γρομπολακια

εγω να δω αυριο τι θα κανω, τι στοιχημα, ουτε καρεκλα θα παει να κατσει και στα γονατα θα τη κυνηγαω και στο μουλτι θα τα λειωσω οοολαααααα

να δουμε!!!!

kKZUp2.png

οχι καλε ! καθηστε παρεα, αδυνατα ειστε! απλα δε θα παρετε βραβειο! ουτ εκαι εμεις φυσικα

λοιπον 3-4 μερες με τη νταντα ειναι ολο μαμ μαμ μαμ, το πρωι για τα φρουτα και το αυγο, να βγαινει στην αυλη , τραβαει τη καρεκλα και ανεβαινει και περιμενει να φαει!!!!!!

και τους αρχισε και λιγοτερο λιωμενα, με λιιιιιιγα γρομπολακια

εγω να δω αυριο τι θα κανω, τι στοιχημα, ουτε καρεκλα θα παει να κατσει και στα γονατα θα τη κυνηγαω και στο μουλτι θα τα λειωσω οοολαααααα

να δουμε!!!!

ουπς....τωρα ειδα οτι τα τρωτε αλεσμενα ακομα ....... εμεις απο 11 μηνων το ΄κρύψαμε το multi ........

Για να δούμε ....... τουλαχιστον καβατζώσαμε το 10 ......... εχει ο θεός μεχρι το 11 ...........

μολις γυρισαμε απο τον γεννετιστη...ειναι σιγουρος οτι προκειται για το συνδρομο williams απλα περιμενουμε αρχες Σεπτεμβρη!!!!! τα επισημα αποτελεσματα...

τι να πω... ελπιζω και προσευχομαι....κοριτσια δεν πειραζει που δεν τρωνε τα ζουζουνια σας αρκει που ειναι γερα..

cj σε παρακαλω πες μου αν μπορεις αν το βαπτιστηρακι σου ειχε κανει και ποιες εξετασεις.

γατουλα το χιουμορ σου ειναι απαραιτητο τετοια στιγμη..

θα σας αφησω λιγο διαστημα για να επανελθω ψυχραιμοτερη...

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...