Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Βοήθεια συνδέσεις στο parentscafe

Recommended Posts

Καλησπέρα σας είμαι χρόνια στο φόρουμ ,και ξαναεπεστρεψα πριν 9 μήνες που έμεινα έγκυος,όπου κ άλλαξαν πολλά στο φόρουμ .Με τα πολλά κατάφερα να κάνω συνδέσει κ στο parentscafe cafe ,όπου για κάποιο λόγο εδώ κ αρκετές μέρες δεν με αφήνει να συνδεθώ ,μπορεί κάποιος να με βοηθήσει τι κάνω λάθος?Μπορώ να συνδεθώ με τους ίδιους κωδικούς που έχω στο parents.org.Ευχαριστω

Διαφημίσεις

Μήπως αν στείλεις κάποιο μνμ στο συντονιστή να σε βοηθήσει. Αλλιώς λογικά θα υπάρχει επιλογή ότι ξεχασες τους κωδικούς κ να σου σταλθεί μνμ στο μεηλ σου για να τους αλλάξεις. Μήπως συνδεθείς έτσι.

Αν γεννησες να σου ζήσει το μωράκι!!!

14 minutes ago, mama16 said:

Μήπως αν στείλεις κάποιο μνμ στο συντονιστή να σε βοηθήσει. Αλλιώς λογικά θα υπάρχει επιλογή ότι ξεχασες τους κωδικούς κ να σου σταλθεί μνμ στο μεηλ σου για να τους αλλάξεις. Μήπως συνδεθείς έτσι.

Αν γεννησες να σου ζήσει το μωράκι!!!

Σε ευχαριστώ πολύ για την απαντηση σου ,το μόνο που κατάφερα είναι να ανακτήσω κωδικούς για εδώ ,για το parentscafe όσες φορές κ να έστειλα ποτέ δεν μου έχουν στείλει κωδικό.Μπορεις να μου πεις πως θα βρω κάποιον συντονιστή?

Δεν έχω γεννήσει ακόμα είμαι στο μήνα μου,και είναι κρίμα να μην μπορέσω να μπω ,τόσους μήνες είχαμε δημιουργήσει ωραία παρέα με της μανουλες Οκτωβρίου!!!

Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω σίγουρα ποιανού αρμοδιότητα είναι. Ίσως να στείλεις μνμ ή στον @Συντονιστής Org ή στον @Συντονιστής Περιεχομένου. Αν πατήσεις πάνω στα ονόματα τους θα μπεις στο προφίλ τους κ δίπλα υπάρχει μια εικονιτσα που μπορεις να στείλεις προσωπικό μνμ. Ελπίζω να τα καταφέρεις. Κωδικούς δοκίμασες να αλλάξεις μέσω μεηλ?

15 minutes ago, mama16 said:

Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω σίγουρα ποιανού αρμοδιότητα είναι. Ίσως να στείλεις μνμ ή στον @Συντονιστής Org ή στον @Συντονιστής Περιεχομένου. Αν πατήσεις πάνω στα ονόματα τους θα μπεις στο προφίλ τους κ δίπλα υπάρχει μια εικονιτσα που μπορεις να στείλεις προσωπικό μνμ. Ελπίζω να τα καταφέρεις. Κωδικούς δοκίμασες να αλλάξεις μέσω μεηλ?

Ναι προσπάθησα και δεν μου στέλνουν εδώ κ μέρες.Επισης αν θυμάμαι καλά πρέπει να είχα συνδεθεί μέσο fb πάτησα κ εκεί τίποτα,προσπάθησα να φτιάξω νέο λογαριασμό με άλλο email επίσης δεν μου στέλνουν κωδικό επιβεβαίωσης.Σε ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σου.

Διαφημίσεις

πρίν από 11 λεπτά , βιολετα3 είπε:

Ναι προσπάθησα και δεν μου στέλνουν εδώ κ μέρες.Επισης αν θυμάμαι καλά πρέπει να είχα συνδεθεί μέσο fb πάτησα κ εκεί τίποτα,προσπάθησα να φτιάξω νέο λογαριασμό με άλλο email επίσης δεν μου στέλνουν κωδικό επιβεβαίωσης.Σε ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σου.

Δεν ξέρω κορίτσι μου τι άλλο θα μπορούσες να κάνεις. Αν δεν μπορείς να συνδεθείς κ με καινούργιο λογαριασμό ίσως έχει φάει κάποιο κόλλημα κ σε λίγες μέρες το διορθώσουν.. Μακάρι να σου απαντήσουν κάποια στιγμή κιόλας

Έχω κι εγώ το ίδιο πρόβλημα με το λογαριασμό μου στο Cafe. Έκανα επίσης όλα όσα έκανες κι εσύ, reset password, νεο λογαριασμο, Facebook. κλπ και τίποτα! Δε λαμβάνω κανένα email. Έστειλα και email στην επικοινωνία του Cafe, δεν μου απάντησαν. 

Ελπίζω να το δουν εδώ και κάτι να γινει:)

1 hour ago, Zouzou31 said:

Έχω κι εγώ το ίδιο πρόβλημα με το λογαριασμό μου στο Cafe. Έκανα επίσης όλα όσα έκανες κι εσύ, reset password, νεο λογαριασμο, Facebook. κλπ και τίποτα! Δε λαμβάνω κανένα email. Έστειλα και email στην επικοινωνία του Cafe, δεν μου απάντησαν. 

Ελπίζω να το δουν εδώ και κάτι να γινει:)

Ακριβως το ίδιο έκανα ότι υπήρχε ακόμα και να συνδεθώ με καινούργιο email.το μόνο που κατάφερα είναι να ανακτήσω νέο κωδικό για εδώ γιατί δεν τα θυμόμουν.Μακαρι γιατί είναι κρίμα .

Καλησπέρα έχω το ίδιο πρόβλημα έχω προσπαθήσει να γραφτω στο καφέ με 3 emails και δεν έρχεται ποτέ το email επιβεβαίωσης.εχω στείλει μήνυμα στο διαχειριστή δύο φορές και δε μου έχει απαντήσει κανείς. Ξέρει κανείς σε ποιον μπορούμε να απευθυνθούμε να βρούμε άκρη;

Και εγω εχω το ιδιο προβλημα με το parents cafe. Κανω εγγραφη και το email επιβεβαιωσης δεν ερχεται ποτε. Εχω προσπαθησει πολλες φορες και τα εχω κανει ολα. Το email επιβεβαιωσης δεν ερχεται ποτε. Εχω στειλει και email στον διαχειριστη

Διαφημίσεις

Εχω επικοινωνήσει με τους συντονιστές αλλά καμία απάντηση?Όσες είστε και στο parents cafe έχετε συνδεθεί με διαφορετικό email και κωδικό?

4 ώρες πρίν, βιολετα3 είπε:

Εχω επικοινωνήσει με τους συντονιστές αλλά καμία απάντηση?Όσες είστε και στο parents cafe έχετε συνδεθεί με διαφορετικό email και κωδικό?

Εγώ ακριβώς τον ίδιο έχω απ' ότι θυμάμαι..

πρίν από 57 λεπτά , βιολετα3 είπε:

Και πως συνδέθηκες?

Κανονικά είχα συνδεθεί, δεν μου είχε δημιουργήσει κάποιο θέμα. Τώρα πλέον δεν αποσυνδεομαι ποτέ από τη συσκευή που χρησιμοποιώ οπότε όταν μπαίνω συνδεομαι αυτόματα χωρίς κωδικούς

9 hours ago, mama16 said:

Κανονικά είχα συνδεθεί, δεν μου είχε δημιουργήσει κάποιο θέμα. Τώρα πλέον δεν αποσυνδεομαι ποτέ από τη συσκευή που χρησιμοποιώ οπότε όταν μπαίνω συνδεομαι αυτόματα χωρίς κωδικούς

Και εγώ έτσι το είχα πάντα σε σύνδεση αλλά ξαφνικά πριν 10 μέρες είχε αποσυνδεθεί πάτησα τους κωδικούς τίποτα ,έστειλα μήνυμα ,email καμία απάντηση ,μέχρι κ να συνδεθώ με νέο mail αλλά ποτέ δεν έγινε η εγγραφή.

Διαφημίσεις

On 7/10/2021 at 9:17 ΜΜ, Shakiraki είπε:

Καλησπέρα έχω το ίδιο πρόβλημα έχω προσπαθήσει να γραφτω στο καφέ με 3 emails και δεν έρχεται ποτέ το email επιβεβαίωσης.εχω στείλει μήνυμα στο διαχειριστή δύο φορές και δε μου έχει απαντήσει κανείς. Ξέρει κανείς σε ποιον μπορούμε να απευθυνθούμε να βρούμε άκρη;

Δυστυχως μια από τα ίδια και τιποτα ακόμα ,ούτε οι διαχειριστές απαντανουν ,αν κάποια κοπέλα είχε το ίδιο πρόβλημα και το έλυσε ας μας πει

πρίν από 11 λεπτά , Ilaeira είπε:

@Συντονιστής Περιεχομένου Μπορείτε να βοηθήσετε την κοπέλα;

Σε ευχαριστώ ,τους εχω στείλει και προσωπικό μήνυμα ,αλλά και email εδώ κ μέρες κ τίποτα,είναι κρίμα.

Μια απ'τα ίδια..έχω στείλει καιρό και πάνω από μια φορα απάντηση δεν έχω πάρει κι αυτός είναι ο λόγος που δεν μπορώ και να ποσταρω στο καφέ μόνο διαβάζω..λίγο τραγικό μου φαίνεται να μην υπάρχει ένας διαχειριστής.

17 ώρες πρίν, Shakiraki είπε:

Μια απ'τα ίδια..έχω στείλει καιρό και πάνω από μια φορα απάντηση δεν έχω πάρει κι αυτός είναι ο λόγος που δεν μπορώ και να ποσταρω στο καφέ μόνο διαβάζω..λίγο τραγικό μου φαίνεται να μην υπάρχει ένας διαχειριστής.

Κορίτσι μου εμενα έφτιαξε. Δοκίμασε ξανά αυτές τις μέρες 

On 10/24/2021 at 7:30 PM, Katerinakz said:

Κορίτσι μου εμενα έφτιαξε. Δοκίμασε ξανά αυτές τις μέρες 

Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!αληλουιααααααα! Έφτιαξε και μένα μετά από προσπάθειες μηνών.απιστευτο.

2 ώρες πρίν, little lamb είπε:

Θελω να γραφτω κι εγω στο parents cafe. Ομως δεν θυμαμαι τον κωδικο μου στο φορουμ γιατι μπαινω αυτοματα. Υπαρχει προβλημα αν βαλω αλλον εκει;

Οχι, ισα ισα θεωρω απο την στιγμη που ειναι διαφορετικα καλυτερα να εχεις διαφορετικο κωδικο. Εγω εχω κ διαφορετικο ονομα

On 25/10/2021 at 8:02 ΜΜ, Shakiraki είπε:

Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!αληλουιααααααα! Έφτιαξε και μένα μετά από προσπάθειες μηνών.απιστευτο.

Να σαι καλά κορίτσι μου 

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...