Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Κορδέλες μαλλιών

Recommended Posts

Καλησπέρα! Γνωρίζει κάποιος/α πού μπορώ να βρω σκέτες κορδέλες μαλλιών σε βρεφικό μέγεθος ώστε να ράψω ή να κολλήσω εγώ "στολίδια"; Ή αλλιώς πού μπορώ να βρω οικονομικές κορδέλες (έτοιμες "στολισμένες" δηλαδή). Γιατί όπου έχω δει είναι γύρω στο 10ευρο...

Διαφημίσεις

Μπορείς φυσικά να κοιτάξεις στο jumbo, αλλιώς και σε διάφορα μαγαζιά του κέντρου με αξεσουάρ (π.χ. στην Αιόλου, στην Βύσσης κλπ) λογικά θα υπάρχουν οικονομικά πράγματα.

Στο jumbo δεν έχει καθόλου κορδέλες και μου κάνει εντύπωση! Εκτός αν δεν κοιτάζω στο σωστό σημείο. Είδα μια παλιότερη συζήτηση εδώ και λένε για το Hondos, θα ρίξω μια ματιά. Και στο Λητώ είδα μερικές αλλά δεν προλάβαινα να δω αναλυτικά. Για διακοσμημένες μιλάω. Για σκέτες δεν ξέρω... Θα δω εκεί που μου λες. Έχω διάφορα στολίδια που προέρχονται από αλλού, πχ μπομπονιέρες, παλιές λαμπάδες κ.α. και σκέφτηκα να τα αξιοποιήσω σε κορδέλες.

Για κάτι τέτοιο ψάχνεις; 

aliexpress.com/item/32887811694.html?spm=2114.search0104.3.91.27a6c8e3m8acgC&ws_ab_test=searchweb0_0%2Csearchweb201602_6_10065_10068_319_10059_10884_317_10887_10696_321_322_10084_453_10083_454_10103_10618_10304_10307_10820_10821_537_10302_536%2Csearchweb201603_52%2CppcSwitch_0&algo_expid=15f3896f-c12d-4d8c-b29c-25e529433819-11&algo_pvid=15f3896f-c12d-4d8c-b29c-25e529433819

(Πάρε το πάνω ολόκληρο copy και paste απευθείας σε browser)

Διαφημίσεις

Πάντως και μένα μια θεία μου μου έκανε δώρο κορδελιτσες από το jumbo σε μοβ, βεραμαν και ροζ χρώμα με τρύπες, σαν πλεκτές, και κόλλησε από πάνω κάτι χειροποίητα υφασμάτινα λουλούδια που φτιάχνει η ίδια. Δεν ξέρω βέβαια αν θέλεις κάτι τέτοιο. Κοίτα στο online shop  τις έχει ακομα

Wish.com greece παμφθηνες και τέλειες κορδέλες!! Με 3 ευρω πάιρνεις κορδέλα υπερπαραγωγή! Με κάτι φιόγκους να! Εχουμε κανει τρελές εμφανίσεις με αυτές τις κορδέλες κι εδώ δεν τις βρίσκεις η τις βρίσκεις πανάκριβα 

Και στο Ali βρίσκεις που παρέθεσε ηvtgian απλώς εγώ δεν έχει τύχει να ψωνίσω από κει. Αλλά πάνω κάτω τα ίδια είναι. Έχει και σκέτες πάντως με 1 ευρώ. Αλλά δεν αξίζει. Δώσε 3 και έχεις τέλειες κορδέλες. 

Εγώ αγόρασα 2 βελουτέ  σε διάφορα χρώματα πιάνεις και κότσο αν θες  που φτάνει η κορδέλα ως κάτω στο μήκος των μαλλιών, με ένα φιογκάκι, θύμιζε παλιά εποχή πολυ πολυ girly

Κοτσους φοβερούς για το μπαλέτο έπαθαν πλάκα οι δασκαλες στα μαγαζιά με μπαλετικα κάτω από; 10 ευρώ δεν τα βρίσκεις αυτά κι εγώ έδωσα 2

Αυτη ας πούμε έχει 3 ευρω με τα Εξοδα και είναι πανέμορφη 

https://www.wish.com/m/c/5a9f80ffda00375362d3a1dd

Επεξεργάστηκαν by Nefeli2014

5 ώρες πρίν, Nefeli2014 είπε:

Wish.com greece παμφθηνες και τέλειες κορδέλες!! Με 3 ευρω πάιρνεις κορδέλα υπερπαραγωγή! Με κάτι φιόγκους να! Εχουμε κανει τρελές εμφανίσεις με αυτές τις κορδέλες κι εδώ δεν τις βρίσκεις η τις βρίσκεις πανάκριβα 

Και στο Ali βρίσκεις που παρέθεσε ηvtgian απλώς εγώ δεν έχει τύχει να ψωνίσω από κει. Αλλά πάνω κάτω τα ίδια είναι. Έχει και σκέτες πάντως με 1 ευρώ. Αλλά δεν αξίζει. Δώσε 3 και έχεις τέλειες κορδέλες. 

Εγώ αγόρασα 2 βελουτέ  σε διάφορα χρώματα πιάνεις και κότσο αν θες  που φτάνει η κορδέλα ως κάτω στο μήκος των μαλλιών, με ένα φιογκάκι, θύμιζε παλιά εποχή πολυ πολυ girly

Κοτσους φοβερούς για το μπαλέτο έπαθαν πλάκα οι δασκαλες στα μαγαζιά με μπαλετικα κάτω από; 10 ευρώ δεν τα βρίσκεις αυτά κι εγώ έδωσα 2

Αυτη ας πούμε έχει 3 ευρω με τα Εξοδα και είναι πανέμορφη 

https://www.wish.com/m/c/5a9f80ffda00375362d3a1dd

Ναι και στο wish εχει πολυ ωραια πράγματα αρκει να μην τα βιαζεσαι, γτ καθυστερουν μερικές φορές αρκετά.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...