Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΩ ΟΛΑ!!!!!!!

athens2006

Recommended Posts

Και να σου πω κατι στην τελικη(μην θυμωσεις) ετσι οπως τα περιεγραφεις

καταλαβα οτι αυτος κυνηγαει τα ονειρα του!!

Εσυ γλυκια μου γιατι να μην κυνηγησεις τα δικα σου???

Εσενα γιατι σε εβαλε να γινεις κυνηγος των δικων του φιλοδοξιων!!!!??

εεεε???:lol::lol::lol:

Αντε μην με πιασουν τα φεμινιστικα μου!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 146
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δυστυχως οταν σε μια οικογενεια εμφανιστουν σοβαρα οικονομικα προβληματα, τοτε σιγουρα η αγαπη μονο δε φτανει...

Ο συζυγος σου μαλλον εχει προβλημα με το να δουλευει υπαλληλος, αλλα εφοσον τοσα χρονια τωρα εχει κανει τοσες προσπαθειες και δεν του βγαινει δεν καταλαβαινω γιατι το συνεχιζει με τοσο σοβαρες επιπτωσεις στην οικογενεια και τα παιδια του... Φταις κι εσυ γιατι τον αφησες να μπει σε αυτον τον φαυλο κυκλο, εγω δεν υπηρχε περιπτωση να φορτωνομουν τετοια χρεη, οσο κακια κι αν ακουγομαι...

Οπως ειπαν και τα κοριτσια, εδω μιλαμε για θεμα επιβιωσης, πρεπει να βρε αμεσα οχι μια αλλα 2 και 3 δουλειες εν αναγκη για να μπορεσει να ζησει την οικογενεια του, ειναι ντροπη να περιμενει να ζησετε 5 ατομα με το δικο σου μισθο... Καντε μια σοβαρη συζητηση και ταρακουνησε τον γιατι το θεμα ειναι σοβαρο και στο τελος σιγουρα μονο εσυ και το παιδι σου θα ειστε οι χαμενοι :?

oaiqp2.pngm9YLp2.png

Διαφημίσεις

Δυστυχώς περνάμε κι εμείς ως οικογένεια μια αντίστοιχη οικονομική κρίση. Πιστεύω πως λιγότερο ή περισσότερο όλες μας το έχουμε περάσει.

Αυτό που δεν αντέχω στον άντρα μου είναι το να νομίζει πως όλα θα πάνε καλά, όλα θα διορθωθούν και να μη σκέφτεται την τωρινή άσχημη κατάσταση αλλά και το ενδεχόμενο να μην πάνε καλά τα πράγματα.

Το συζητήσαμε πάρα πολλές φορές, μα πάρα πολλές φορές, και τώρα νομίζω πως βγάζουμε μια άκρη. Έχουμε δύο αυτοκίνητα τα οποία θα πουλήσουμε για να παρουμε χρήματα να ξεχρεώσουμε 2-3 από τα δάνεια που έχουμε και να βολευτούμε με παλιά φτηνά μεταχειρισμένα. Ψάχνω να βρω δουλειά, μιας και εργαζόμασταν μαζί στη βιοτεχνία του αλλά τώρα δεν γίνεται να μην βρω άλλη δουλειά αφού από τη βιοτεχνία χρήματα δεν μένουν για το σπίτι, μόνο χρέη. Εχω να πληρώσω το σχολείο των παιδιών από τον Άυγουστο αλλά δεν με ενόχλησε κανείς ευτυχώς. Ο άντρας μου βγαίνει πλέον και ο ίδιος ταξίδια για πωλήσεις και εισπράξεις και γυρνάει σπίτι τα άγρια μεσάνυχτα ενώ γυρνούσε τα απογεύματα.

Και οι δύο κάνουμε προσπάθειες για να διορθώσουμε την κατάσταση, για να βρούμε λύση, συζητάμε συνέχεια και προσπαθούμε να φανούμε δυνατοί για μας αλλά και για τα παιδιά μας.

Κάνε κουράγιο αλλά όχι μόνη σου :!: Δεν είσαι μόνη σου σ' αυτή τη σχέση. Και εν πάση περιπτώση αν είσαι να σου το πει και θα βρεις / βρούμε μια λύση. Μήν το βάζεις κάτω.

Μάρθα

καταρχην σας ευχαριστω ολες για τις απαντησεις σας.

Οσον αφορά το θεμα του μαγαζιου και εγώ θεωρώ οτι ειναι απο τις πιο δυσκολες εποχες και το ξέρω, εξάλου δουλευω λογιστρια σε μια εταιρεια και βλεπω τι γινεται παντου.

Οσον αφορα τη δευτερη δουλειά, ετσι ξεκινησε και το τωρινο μαγαζι. Αρχισε να συνεργαζεται με καποιον και τελικα παρατησε τη πρωινη δουλεια και τα ζεστα 1500,00 για να λυμοκτονουμε 4 μηνες τωρα. Οσο για δευτερη δουλεια, θεωρει οτι επειδη πρεπει να κυνηγησει το μαγαζι τωρα δεν εχει χρονο για κατι τετοιο.

Λυπάμαι ομως που το λεω αλλά εχει χρονο απλετο τα απογευματα και τα ΣΚ. Εδω ο πατέρας μου ειναι 55 ετων και κάνει δυο δουλειές!

Οσον αφορά το παιδι, λογω του οτι εβγαζε το διαζυγιο το διαστημα που εγω γεννησα, ο δικηγορος ειπε να μην το αναγνωρισει απο την αρχη. Τωρα θα μου πειτε πέρασαν 3 χρονια, ε δεν μπορω να τον παρω απο το χερακι να τον παω. Και υπάρχει ενα θεμα οτι εγώ θελω μονο την αναγνωριση, το επιθετο του παιδιου δεν θελω να αλλαξει, εχει το δικο μου.

Σκοπος μου ειναι να τον αφυπνισω.

Ονειρα εχω και εγώ πολλά. Εκανα και αιτηση στο ανοιχτο πανεπιστημιο αλλά μαλλον άδικα γιατι που λεφτα για πολυτελειες....

Οσο για το παιδικο σταθμο, δυστυχως φετος με πολλές καθυστερήσεις εχω καταφέρει να τους πληρώσω τους δυο απο τους 4 μηνες που χρωστάω και δεν θελουν λεει να το ρισκαρουν φορολογικα. Δεν μπορω να επιμεινω αφου το λαθος ειναι δικο μου.

Αναγνωριζω οτι εκανα λαθη πολλα... Τον εμπιστευτηκα απολυτα και τυφλα. Τωρα την πληρωνω. Δεν με πειραζει για μενα, εξάλλου δικες μου ηταν οι αποφάσεις. Αλλλα για το παιδι. ΘΕΛΩ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ. Και δεν τα εχει, δεν εχω να του προσφερω...τα βασικα! Αυτο με εξαγριωνει, με θυμώνει, με κανει να λεω και να κανω πραγματα ειλικρινα χωρις λογικη.

Τι να του πω, δεν ξερω. Πως να τον ταρακουνησω.

Τα σκεφτομαι πολυ καιρο ολα αυτά. Ηθελα να κανω μια συζητηση, ξέρω ποιο θα ειναι το αποτελεσμα... ο χωρισμος ή τουλαχιστον αυτο φανταζομαι οτι θα επιλεξει. Ειπα να μην το κανω ενοψει εορτων γιατι θα κατεβουν οι δικοι μου για Πρωτοχρονια και δεν θελω να καταλαβουν κατι.

Οσον αφορά το θεμα με τους γονεις μου, λαθος διατυπωση εκανα πριν. Ο πατέρας μου δεν μου επετρεψε να παω στο νοσοκομειο γιατι δεν ηθελε να με δει γιατι επελεξα να φυγω με τον αντρα μου και οχι να χωρισω οπως μου ελεγαν.

Μάρθα πιστεύω χωρίς να το έχω ερευνήσει αλλα από τι ακούω γύρω μου το 75% (και αισιοδοξο ποσοστό λέω) αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα.

Είτε δεν θα μπορεί να αποταμιεύσει πια, ή θα έχει κάποιο στεγαστικό, ή θα είναι δάνεια και κάρτες.... λιγο πολύ όλοι το αντιμετωπίζουμε.

Το θέμα είναι τι κάνουμε?

. Οσο για δευτερη δουλεια, θεωρει οτι επειδη πρεπει να κυνηγησει το μαγαζι τωρα δεν εχει χρονο για κατι τετοιο.

Λυπάμαι ομως που το λεω αλλά εχει χρονο απλετο τα απογευματα και τα ΣΚ. Εδω ο πατέρας μου ειναι 55 ετων και κάνει δυο δουλειές!

μου ελεγαν.

:?:?:?

hGbPp3.png

Διαφημίσεις

Συγνωμι ειρήνη μου τα παιδια από τον πρωτο του γαμο, ποσο ετων ειναι? με τις πορους ζουν? Το λαθος σου για'μενα ειναι αυτο που ειπες ΤΥΦΛΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ.Μια παροιμια λεει "φυλαγε τα ρουχα σου για να'χεις τα μισα".Συμφωνω με τα αλλα κοριτσια οτι πρεπει να ταρακουνηθει αλλα θελει προσοχη στον τροπο που θα το κανεις.Σκεφτειτε οτι ολα τα χρεη ειναι στο ονομα της Ειρηνης.Ειχε μια μερα στην Τατιανα ενα θεμα μια γυναικα ακριβως στην ιδια κατασταση με την Ειρηνη που δυστυχως ενω ειχε τα παντα,δουλευε και τα ακουμπουσε στον "κυριο" στα 45 εμεινε μονη με τα χρεη ΤΟΥ να την εχουν πνιξει και κυδινευε να χασει το σπιτι της.Και ολα αυτα? ΑΠΟ ΤΥΦΛΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ

rQGhp3.png

Τα παιδια από τον προηγουμενο γαμο ειναι μια ανοιχτη πληγή. Ο ένας ειναι 17,5 και ο αλλος 16,5. Εχουν σταματησει το σχολειο γιατι δεν ηθελαν και γιατι δεν τους ηθελε και κανενα σχολειο..... :oops:

Ειπαν θα δουλεψουν αλλά δουλευουν στο ξαπλωπουλο και πηγαινουν στο μαγαζι μαζι με τον αντρα μου για να μαθουν τη δουλεια..

Μη ρωτάτε για πορους...

Αυτο που ειπες dalia για τα χρεη αυτο ειναι που με φρεναρει πολύ. Τι γινεται αν μετα απο συζητηση αποποιηθει των ευθυνων του και φυγει;

Ποιος πληρωνει τη νυφη; Ποσες δουλειες πρεπει να κανω μετα για να ξεχρεωσω μονη μου;

Αφου το μαγαζι ειναι στο ονομα σου κλειστο και δηλωσε πτωχευση..

τι τους εχει ςολους εκει μεσα και τους ταιζεις???????? :twisted::twisted::twisted:

Εσυ που εισαι μεσα σε ολα αυτα?Περνας καλα?

hGbPp3.png

Συγνωμη κουκλα μου , τριξτους τα δοντια .. 3 ανδρες να περιμενουν απο εσενα??????? Βαλε και τους τρεις κατω και εξηγησου ηρεμα και καθαρα .

Μονη μου ????? Ουτε στον παραδεισο

Το θέμα της πτωχευσης ειναι πολύ σοβαρό.

Αν δηλώσεις πτώχευση σχεδον για ολη σου τη ζωη δεν μπορεις να αποκτησεις τιποτα, ουτε να κληρονομήσεις, και οι πορτες των τραπεζων κλεινουν. Αυτά γνωριζω. Αν υπάρχει δικηγορος αναμεσα μας ή γνωστης των πραγμάτων ευχαριστως να ακουσω μια αλλη αποψη.

Οσον αφορά τη δικη μου συνεισφορα στο μαγαζι.... ολη νυχτα στον υπολογιστη να φτιαξω οτι χρειαζεται ενα μαγαζι απο προσπεκτους,τιμοκαταλογους,σελιδα στο internet, καρτουλες,να στελνω mails, να προσπαθω να φέρω πελάτες....

τι με ρωτησες"Περνας καλα?" Δεν ξέρω/Δεν απαντώ........

Διαφημίσεις

Τα αλλα δυο παιδια ειναι αρκετα μεγαλα, και εφοσον δεν θελουν να συνεχισουν το σχολειο, θα μπορουσαν να βρουν μια δουλεια και να βοηθουν την κατασταση (τουλαχιστον να βγαζουν τα εξοδα τους)...

Παντως εχω εναν κομπο στο λαιμο ολη την ωρα διαβαζοντας αυτα που περνας, ποσο μαλλον να τα ζουσα :?:?:?

oaiqp2.pngm9YLp2.png

Το θέμα της πτωχευσης ειναι πολύ σοβαρό.

Αν δηλώσεις πτώχευση σχεδον για ολη σου τη ζωη δεν μπορεις να αποκτησεις τιποτα, ουτε να κληρονομήσεις, και οι πορτες των τραπεζων κλεινουν. Αυτά γνωριζω. Αν υπάρχει δικηγορος αναμεσα μας ή γνωστης των πραγμάτων ευχαριστως να ακουσω μια αλλη αποψη.

Οσον αφορά τη δικη μου συνεισφορα στο μαγαζι.... ολη νυχτα στον υπολογιστη να φτιαξω οτι χρειαζεται ενα μαγαζι απο προσπεκτους,τιμοκαταλογους,σελιδα στο internet, καρτουλες,να στελνω mails, να προσπαθω να φέρω πελάτες....

τι με ρωτησες"Περνας καλα?" Δεν ξέρω/Δεν απαντώ........

Ψαξτο.Καποιος τροπος θα υπαρχει και στην τελικη διωχτους απο το μαγαζι και δουλεψε το εσυ.Σιγουρα εισαι πιο αξια

hGbPp3.png

Παντως εγω νευριαζω οσο διαβαζω τα καινουρια που γραφεις!Γιατι θεε μου οι γυναικες να γινομαστε θυματα και μετα να λεμε οτι τους αγαπαμε και απο πανω!!!Αντε ρε Ειρηνη κανε κατι!Μιλα του!!Μιλα και στους γονεις σου και θα δεις ολα θα γινουν!!Να σε βοηθησουν τουλαχιστον με το σχολειο του μικρου!Δηλαδη ποιος θα το κοιταει απο βδομαδα αμα δεν το στειλεις???Του το ειπες το συγκεκριμενο προβλημα??Τι λυση εχει να δωσει!!!???

ειναι η μοναδικη φορα που εχω απαντησει τοσο πολυ σε ενα ποστ γιατι νιωθω κι εγω αυτο τον κομπο που αναφερθηκε πιο πριν.

εισαι μικρη εχεις ολη τη ζωη μπροστα σου και τη χαραμιζεις μιζεριαζοντας.ΟΚ εκανες λαθος επιλογες,φανταζομαι το ξερεις.Παρε την κατασταση στα χερια σου και τη ζωη σου μαζι γιατι απο οτι καταλαβαινω ως τωρα αλλοι την κατευθυνουν.

Ολοι εχουμε επιλογες.Μονο στα θεματα υγειας δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα...

hGbPp3.png

με το σχολειο του μικρου!Δηλαδη ποιος θα το κοιταει απο βδομαδα αμα δεν το στειλεις???Του το ειπες το συγκεκριμενο προβλημα??Τι λυση εχει να δωσει!!!???

Το πρώι με το ζόρι έστειλα αλλα 200,00 στον παιδικο και οταν μου ζήτησε λεφτά του ειπα πως δεν έχω(αλήθεια, με 20,00 ειμαι). Τσατίστηκε κάπως,του ειπα πως απο Δευτέρα ουτε εγώ θα δουλευώ γιατι ποιος θα κραταει το παιδι και ειπε ο μικρος ο γιος του. Ναι μεν ο μικρος τα καταφέρνει τελεια με τον μικρο αλλά δεν μπορώ να τον εμπιστευτω τοσες ωρες και δεν ειναι και λυση αυτή!

Το σχολειο πρεπει να πληρωθει! Μετά τι γίνεται ψάχνουμε για νεο παιδικο;

Και με την υγεία ακόμη το παλεύουμε.........

Συγγνώμη που θα στο πω, αλλά δεν μπορώ βρε irene-stathis αλλά έτσι κι αλλιώς δεν με ξέρεις. Αλλά πιστεύω πως και μπροστά μου να σε είχα το ίδιο θα σου έλεγα δεν θα άντεχα!

Τόση βλακεία και τόση εξυπνάδα ταυτόχρονα σ' ένα μυαλό???? :shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

Κωνσταντίνος 30-03-2004

Χριστίνα-Λαμπρινή 7-11-2008

Και θα ξανασυμφωνησω με την Όλγα.

εισαι μικρη εχεις ολη τη ζωη μπροστα σου και τη χαραμιζεις μιζεριαζοντας.ΟΚ εκανες λαθος επιλογες,φανταζομαι το ξερεις.Παρε την κατασταση στα χερια σου και τη ζωη σου μαζι γιατι απο οτι καταλαβαινω ως τωρα αλλοι την κατευθυνουν.

Και δηλαδη εσυ θα εμπιστευθεις το παιδακι σενα αλλο παιδι?Οσο να πεις ειναι παιδι!Και δεν πρεπει να φορτωθει με μια τετοια ευθυνη!Αλλο για μια δυο ωρες αλλο για ολη μερα επι πολλες μερες!

Να σου πω σε καταλαβαινω την ψυχολογια σου!Οτι και να σου πουμε εσυ θα κανεις αυτο που νομιζεις ακομα και αν δεν ειναι σωστο για τους υπολοιπους!Μακαρι να ειχα ενα μαγικο ραβδακι και να μπορουσα να σε βοηθησω και να σε βγαλω απο ολο αυτο το λουκι!Παντως ειναι κριμα που το περνας ολο αυτο μονη σου!!

Να σε ρωτησω λιγο και κατι αλλο?Αν δεν ειχατε τα οικονομικα πιστευεις θα τα πηγαινατε καλα πιστευεις?

Να σε ρωτησω λιγο και κατι αλλο?Αν δεν ειχατε τα οικονομικα πιστευεις θα τα πηγαινατε καλα πιστευεις?

Πιστεύω πως χωρίς το οικονομικο προβλημα θα ειμασταν καλυτερα.

Με αγαπάει, ειναι τρυφερος, ρομαντικος, με νοιαζεται, ειναι καλος με τον μικρο αν και εχω αναλαβει περισσοτερες ευθυνες εγώ γιατι βλέπω καποια λάθη του στη συμπεριφορά των μεγάλων γιων και δεν θελω να επαναληφθουν.

Πιστεύω πως θα ειμασταν καλύτερα, του αρέσει να προσφέρει να δινει... οταν έχει...

Συγνωμη που θα στο πω αλλα οταν αγαπαμε βρισκουμε τροπους να προσφερουμε και να κανουμε αυτυχισμενους αυτους που αγαπαμε δε τους χωνουμε ως το λαιμο και χωρις καμμια εξασφαλιση.Αν παθει κατι αυριο το πρωι εσυ τι θα γινεις?το χει σκεφτει?

hGbPp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...