Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Έμβρυοκαρδιολόγος ή όχι

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια, είμαι την 23+1 εβδομάδα και όταν έκανα την β- επιπέδου είδαμε την καρδιά του μωρού, από την αρχή της εξετάσεις όλα ήταν καλά και μετά είπε η γιατρός ας κάνουμε μια επαναληπτική εξέταση στην καρδιά και το κεφάλι πάλι , εκεί είδε ότι το μωρό δεν είχε καλή θέση και έτσι δεν μπορούσε να δει την καρδιά καλά και μου σύστησε να δω έμβρυοκαρδιολόγο. Στις παρατηρήσεις της φυσικά δεν γράφει κάτι τέτοιο ότι έχει κάτι το μωρό κτλ . Την ρώτησα με αν θα πρέπει ,αν το παιδί θα έχει θέμα και μας είπε πως δεν τρέχει κάτι αλλά επειδή εικαστικά κάνει φησιμα εγώ έτσι λέει αν θέλουμε να το δούμε. 

Εσείς τι θα κάνατε? Τι γνώμη έχετε? Εμείς έχουμε μπερδευτεί αλλά να σας πω κιόλας δεν αγχωνόμαστε είμαστε αισιόδοξοι.. 

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, Pegodou είπε:

Γεια σας κορίτσια, είμαι την 23+1 εβδομάδα και όταν έκανα την β- επιπέδου είδαμε την καρδιά του μωρού, από την αρχή της εξετάσεις όλα ήταν καλά και μετά είπε η γιατρός ας κάνουμε μια επαναληπτική εξέταση στην καρδιά και το κεφάλι πάλι , εκεί είδε ότι το μωρό δεν είχε καλή θέση και έτσι δεν μπορούσε να δει την καρδιά καλά και μου σύστησε να δω έμβρυοκαρδιολόγο. Στις παρατηρήσεις της φυσικά δεν γράφει κάτι τέτοιο ότι έχει κάτι το μωρό κτλ . Την ρώτησα με αν θα πρέπει ,αν το παιδί θα έχει θέμα και μας είπε πως δεν τρέχει κάτι αλλά επειδή εικαστικά κάνει φησιμα εγώ έτσι λέει αν θέλουμε να το δούμε. 

Εσείς τι θα κάνατε? Τι γνώμη έχετε? Εμείς έχουμε μπερδευτεί αλλά να σας πω κιόλας δεν αγχωνόμαστε είμαστε αισιόδοξοι.. 

Καλησπέρα , από την στιγμή που σου είπε να δει το μωρό εμβρυοκαρδιολογος γιατί να μην το δει ; εννοω τι σε κολλάει σε αυτό ; ένας υπέρηχος είναι ..... 

καποιοι το κάνουν πια και χωρίς προφανή ένδειξη . 

Ναι κορίτσια ευχαριστώ πολύ! Θα πάω εγώ στην καρδιολόγο μου για δίκαιες μου εξετάσεις και βεβαίωση για φυσιολογικό τοκετό και θα την ενημερώσω για το μωρό. 

κάποιοι γυναικολογοι το ζητάνε προληπτικά βάσει στατιστικών που λενε πως έχει αυξηθεί το ποσοστό νεογέννητων με κάποιο φύσημα, ο δικός μου μου είχε πει πως εαν δεν υπάρχουν ενδείξεις γ κατι είναι υπερβολή κ δεν το εκανα.σίγουρα το κανουν στο Ωνάσειο,  τουλάχιστον πριν 2 χρόνια δεν την κάλυπτε ο εοπυ κ κοστίζει περίπου 150 ευρώ 

Διαφημίσεις

γιατί όχι? και εμένα μου το είχε ζητήσει χωρίς να έχει ενδείξεις. ένας υπέρηχος είναι από ειδικό για την καρδούλα του! εμείς το κάναμε στο ωνάσειο. 

1/4/13...3/7/17...my 2 angel girls in the sky...XSZ4p3.png

1 hour ago, Sunshine8 είπε:

κάποιοι γυναικολογοι το ζητάνε προληπτικά βάσει στατιστικών που λενε πως έχει αυξηθεί το ποσοστό νεογέννητων με κάποιο φύσημα, ο δικός μου μου είχε πει πως εαν δεν υπάρχουν ενδείξεις γ κατι είναι υπερβολή κ δεν το εκανα.σίγουρα το κανουν στο Ωνάσειο,  τουλάχιστον πριν 2 χρόνια δεν την κάλυπτε ο εοπυ κ κοστίζει περίπου 150 ευρώ 

Εμείς μένουμε Θράκη και μας είναι δύσκολο και οικονομικά μια βόλτα στο Ωνάσειο. 

Είχα κάνει πριν χρόνια εγχείρηση εκεί γι'αυτό μας είπε και ο γιατρός , λέει εγώ τα βλέπω όλα καλά στην β επιπέδου αλλά θα έλεγα λόγο δικιάς μου εγχείρησης να το βλέπαμε.

πρίν από 3 λεπτά , Pleiad είπε:

γιατί όχι? και εμένα μου το είχε ζητήσει χωρίς να έχει ενδείξεις. ένας υπέρηχος είναι από ειδικό για την καρδούλα του! εμείς το κάναμε στο ωνάσειο. 

Λογικά θα ζείτε και Αθήνα η κοντά. Εμείς μένουμε Θράκη και όπως είπα μια βόλτα Αθήνα είναι δύσκολη και δεν έχουμε και σόι φίλους εκεί. 

πρίν από 4 λεπτά , Pegodou είπε:

Εμείς μένουμε Θράκη και μας είναι δύσκολο και οικονομικά μια βόλτα στο Ωνάσειο. 

Είχα κάνει πριν χρόνια εγχείρηση εκεί γι'αυτό μας είπε και ο γιατρός , λέει εγώ τα βλέπω όλα καλά στην β επιπέδου αλλά θα έλεγα λόγο δικιάς μου εγχείρησης να το βλέπαμε.

Λογικά θα ζείτε και Αθήνα η κοντά. Εμείς μένουμε Θράκη και όπως είπα μια βόλτα Αθήνα είναι δύσκολη και δεν έχουμε και σόι φίλους εκεί. 

είναι μεγάλη η απόσταση για να κατέβετε εδώ! δεν μπορεί να μην υπάρχει κάτι πιο κοντά, ακόμα και μέσα στο νοσοκομείο σας. Για ρώτησε. Αν δεν έχουν θα ξέρουν να σε κατευθύνουν. Ακριβώς επειδή υπάρχει ιστορικό με εσένα καλό είναι να το κάνεις, όχι ότι θα αλλάξει κάτι με το αποτέλεσμα, αλλά όπως μου είχε πει ο γιατρός μου, καλό είναι να ξέρουμε για να προσφέρουμε την κατάλληλη βοήθεια μόλις γεννηθεί

1/4/13...3/7/17...my 2 angel girls in the sky...XSZ4p3.png

Σίγουρα θα υπάρχει καποιος εμβρυοκαρδιολογος να το κανει πιο κοντα σας στη χειρότερη περίπτωση Θεσσαλονίκη  . Απο συνήθεια νόμιζα πως μιλαμε για αττική για αυτό προτεινα το Ωνάσειο 

19 ώρες πρίν, Pleiad είπε:
19 ώρες πρίν, Sunshine8 είπε:

Σίγουρα θα υπάρχει καποιος εμβρυοκαρδιολογος να το κανει πιο κοντα σας στη χειρότερη περίπτωση Θεσσαλονίκη  . Απο συνήθεια νόμιζα πως μιλαμε για αττική για αυτό προτεινα το Ωνάσειο 

Ναι είδαμε πως υπάρχει γιατρός στη Θεσσαλονίκη .

Δυστυχώς εδώ στην Ξάνθη όπου μένουμε δεν υπάρχει εμβρυοκαρδιολογος ,στα νοσοκομείο μόνο παιδίατροι και έξω παιδοκαρδιολογοι πολιτική λίγοι 

Διαφημίσεις

πρίν από 21 λεπτά , Pegodou είπε:

Ναι είδαμε πως υπάρχει γιατρός στη Θεσσαλονίκη .

Δυστυχώς εδώ στην Ξάνθη όπου μένουμε δεν υπάρχει εμβρυοκαρδιολογος ,στα νοσοκομείο μόνο παιδίατροι και έξω παιδοκαρδιολογοι πολιτική λίγοι 

Δεν μπορείτε να πάτε Θεσσαλονίκη ; 

On 2/11/2018 at 9:29 ΠΜ, Summer love είπε:

Δεν μπορείτε να πάτε Θεσσαλονίκη ; 

Αυτό θα κανονίσουμε σε λίγες ημέρες να δούμε αν υπάρχει και κάτι πιο κοντά στην Αλεξανδρούπολη αλλιώς Θεσσαλονίκη!! 

Απλά θέλω να μιλήσω και με την δικιά μου καρδιολόγο! 

2 ώρες πρίν, Pegodou είπε:

Αυτό θα κανονίσουμε σε λίγες ημέρες να δούμε αν υπάρχει και κάτι πιο κοντά στην Αλεξανδρούπολη αλλιώς Θεσσαλονίκη!! 

Απλά θέλω να μιλήσω και με την δικιά μου καρδιολόγο! 

Ναι κορίτσι μου , εύχομαι να είναι όλα καλά! 

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...