Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Αναζητηση χειμερινου παπουτσιου

Recommended Posts

Αρχησα να ψαχνω για καινουργιο παπουτσακι (ξανα) που θα φορεσει απο το οκτωμβρη (οταν δεν αρκουν οι μπαλερινες πια). σκεφτομαι τα kickers αλλα τα μονα 

https://www.mortoglou.gr/paidika-mpotakia-321836-mov-derma-kastori-kickers-el

που βρισκω σε προσφορα ειναι με μονο αυτοκολλητο. Και ανφοτιεμαι κρατανε καλα το ποδαρακι, η καλητερα να βρω κατι με διπλο αυτοκλλητο η κατι με κορδονια.

Διαφημίσεις

Τα κορδόνια εκτός από άβολα για βρέφη νομίζω ότι είναι και επικίνδυνα. Με χριτσ χρατσ νομίζω είναι τα καλύτερα και ενδείκνυνται για μικρά παιδιά. Κάνε μια έρευνα αγοράς και σε άλλες εταιρείες. Για χειμερινό θα πας μποτάκι φαντάζομαι η κάτι σε τύπου αθλητικό .

για τον χειμωνα στην κορη μου παιρνω ενα αθλητικο κ ενα ζευγαρι μποτες.μπορεις να παρεις κ αθλητικο ψηλο σαν μποτακι.καλυτερα οχι κορδονια

δ ειναι οτι το μονο αυτοκολλητο δ θα το κραταει,αλλα αυτο που εβαλες το βρισκω χαμηλο,οχι για καθε μερα,κ αβολο το καστορι στο καθαρισμα

Επεξεργάστηκαν by vicky86

Μία μάρκα πολύ καλή και οικονομική σε ανατομικά δερμάτινα είναι η Βibelot, υπάρχουν σε διάφορα καταστήματα στην Αττική εάν κάνεις έρευνα στο Internet.

12 ώρες πρίν, Dust pink είπε:

Τα κορδόνια εκτός από άβολα για βρέφη νομίζω ότι είναι και επικίνδυνα. Με χριτσ χρατσ νομίζω είναι τα καλύτερα και ενδείκνυνται για μικρά παιδιά. Κάνε μια έρευνα αγοράς και σε άλλες εταιρείες. Για χειμερινό θα πας μποτάκι φαντάζομαι η κάτι σε τύπου αθλητικό .

Γιατί τα κορδόνια λες ότι είναι επικίνδυνα. Εμένα η φυσικοθεραπευτρια μου είχε προτείνει κικερς μποτάκια με κορδόνι. Στην αρχή ήθελα κ εγώ χρατς γιατί σκεφτόμουν ότι ήταν πιο βολικά αλλά κ στο κατάστημα με παιδικά μου είπαν ότι καλύτερα κορδόνι γιατί τα χρατς τα ανοιγοκλείνουν τα μικρά κ χαλάνε.. Μ είπαν στα κορδόνια απλά να κάνω διπλό κόμπο κ όντως έπιασε, ποτέ δεν το είχε πειράξει η μικρή κ από κοπέλες που είχαν χρατς είπαν ότι μετάνιωσαν γιατί γέμιζαν χνούδια κ χαλούσε το κούμπωμα.

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, mama16 είπε:

Γιατί τα κορδόνια λες ότι είναι επικίνδυνα. Εμένα η φυσικοθεραπευτρια μου είχε προτείνει κικερς μποτάκια με κορδόνι. Στην αρχή ήθελα κ εγώ χρατς γιατί σκεφτόμουν ότι ήταν πιο βολικά αλλά κ στο κατάστημα με παιδικά μου είπαν ότι καλύτερα κορδόνι γιατί τα χρατς τα ανοιγοκλείνουν τα μικρά κ χαλάνε.. Μ είπαν στα κορδόνια απλά να κάνω διπλό κόμπο κ όντως έπιασε, ποτέ δεν το είχε πειράξει η μικρή κ από κοπέλες που είχαν χρατς είπαν ότι μετάνιωσαν γιατί γέμιζαν χνούδια κ χαλούσε το κούμπωμα.

Φαντάζομαι ότι είναι με την άποψη ότι θα λυθούν ,θα τα λύσει εν πάση περιπτώσει θα κρέμονται στο έδαφος και θα πέσει. 

Εξαιρετικά παπούτσια είναι και τα camper (είναι λίγο ακριβά αλλά αξίζουν τα λεφτά τους) επίσης μπορείς να δεις και τα clarks. Αν είναι μικρό το παιδί δεν ενδείκνυνται τα αθλητικά και τα δύσκαμπτα παπούτσια.

Τα πρώτα μας ζευγάρια τα είχαμε πάρει από τα Μούγερ , και αυτά εξαιρετικά. Αλλά και τα kickers είναι πολύ καλά παπούτσια φυσικά.

Λοιπων προσπαθω να βρω κατι ονλινε με τισ εκπτωσεις..... Αν της παρω ενα ζευγαρι αθλητικα και ενα μποτακι (χαμηλο) αυτο μας καληπτει το φθηνοπωρο, μεχρη το χειμωνα σιγουρα θα αλλαξει παλι μεγεθως. Επησης τα εχω παιξει λιγο το ποσο γρηγορα μεγαλωνει το ποδι της. Την πασχα φορεσαμε ακομα 19 και τωρα ξεκηνησαμε να φοραμε 23, περιπου 6-8 εβδομαδες της κραταει ενα νουμερο. Τη νουμερο να της παρω τωρα 24 με σκοπο να το φορεσει σε κανα μηνα η να διακυνδυνεψει να παρω 23 και μπορει να φορεθει μονο για 2-3 εβδομαδες αν συνεχιζει να μεγαλωνει ετσι;

Διαφημίσεις

τα μουγερ πραγματι πολυ καλα

γενικα απο ιντερνετ παπουτσι θα δυσκολευομουν να παρω

δ μου εχει τυχει να μεγαλωσει τοσο πολυ το ποδι του.δλδ ανοιξη να φορανε 19 κ χειμωνα 21κ βγαλαμε με το 21ολο τον χειμωνα

απλα επειδη τα δοκιμαζουμε κοιταω να εχει ενα δαχτυλο κενο,αλλα αρκει να μην βγαινουν στο περπατημα

ισως αν μετρησεις το πελμα κ δεις το παπουτσι εσωτερικο μετρημα σε εκατοστα

1 hour ago, gorilaz είπε:

Πολυ ευχαριστημενη ως τωρα εμεινα με Camper και el naturalista.τσιμπανε λιγο αλλα το value for money ειναι τιμιο. 

Αν ειναι τοσο το μπατζετ τοτε υπαρχουν πολυ καλα παπουτσια, που υποστηριζουν την φυσικη κινηση και μυοσκελετικη αναπτυξη, αλλα απ'οτι καταλαβα δεν ειναι διατεθειμενη να δωσει τοσα χρηματα. Αληθεια, @Δωρα, μεχρι ποσα μπορεις να δωσεις, για να ξερουμε να προτεινουμε μαρκες;

Δεν ξερω αν εχεις ξαναπαρει απο ιντερνετ, συνηθως υπαρχει οδηγος μεγεθων, με τα εκατοστα του ποδιου που αντιστοιχουν στο αναλογο νουμερο (μπορεις να δεις στο διαδικτυο πως ακριβως μετραμε τα εκατοστα του ποδιου) και το πολυ πολυ να το επιστρεψεις για να σου στειλουν το σωστο νουμερο αν ερθει μεγαλυτερο ή μικροτερο. Φυσικα θα ψαξεις πρωτα σε καποιο καταστημα το ιδιο (ή της ιδιας μαρκας, συνηθως ακολουθουν τις ιδιες γραμμες σε ολα της ιδιας ομαδας πχ μποτακια ή αθλητικα κλπ) για να το δοκιμασεις και να εισαι σιγουρη οτι θα της κανει. Διαφορετικα στηριζεσαι στον οδηγο μεγεθων και αν εχεις ενδοιασμους μπορεις φυσικα να επικοινωνησεις μαζι τους ή με την ιδια της εταιρια και να ζητησεις διευκρινησεις.

Επεξεργάστηκαν by Sentir...natureza

Λοιπων βρηκα ενα kickers για 43 ευρω  πηρα το 24 τελικα και ο θεος βοηθος....και αθλητικα που ειναι 23,5 οποτε μαλλον θα ειμαστε ενταξη μεχρη τα χρηστουγεννα υποθετω....

κατι ακομα τις γαλοτσες απο την clarks τα εχει παρει κανεις; ειναι καλα;

Στα πρώτα παπούτσια της μικρής νούμερο 18 το εύρος επιλογών από εταιρείες στα μαγαζιά που κοίταξα ήταν περιορισμένο. Ήθελε camper δεν βρήκα και κατέληξα σε geox και clark. Έμεινα ικανοποιημένη από τα clark ,ηταν καλή αγορά. Αλλά αφορούσε πολύ μικρό μέγεθος ,στα μεγαλύτερα δεν ξέρω τι γίνεται. Αλλά φαντάζομαι πως θα είναι εξίσου ικανοποιητικά. Για τις βαλίτσες δεν ξέρω ,απλώς σου αναφέρω τις απόψεις μου για την εταιρεία σε περίπτωση που ενδιαφέρεσαι για αυτό.

Διαφημίσεις

10 ώρες πρίν, Dust pink είπε:

Φαντάζομαι ότι είναι με την άποψη ότι θα λυθούν ,θα τα λύσει εν πάση περιπτώσει θα κρέμονται στο έδαφος και θα πέσει. 

Α οκ σκεφτόμουν μήπως είχες ακούσει κάτι άλλο. Αυτό το θέμα λύνεται με διπλό κόμπο!

πρίν από 2 λεπτά , mama16 είπε:

Α οκ σκεφτόμουν μήπως είχες ακούσει κάτι άλλο. Αυτό το θέμα λύνεται με διπλό κόμπο!

Yπαρχει και ο κινδυνος πνιγμονης, αλλα εφοσον δεν αφηνεις ποτε ενα τοσο μικρο μωρο μονο του οι πιθανοτητες ειναι μηδαμινες. Παντως, κι εγω με διπλο κομπο την εβγαλα μια χαρα!

πρίν από 8 λεπτά , Sentir...natureza είπε:

Yπαρχει και ο κινδυνος πνιγμονης, αλλα εφοσον δεν αφηνεις ποτε ενα τοσο μικρο μωρο μονο του οι πιθανοτητες ειναι μηδαμινες. Παντως, κι εγω με διπλο κομπο την εβγαλα μια χαρα!

Καλά εννοείται ότι δεν αφήνεις μόνο του το μωρό, οτιδήποτε μπορεί να είναι επικίνδυνο

12 hours ago, Dust pink said:

Στα πρώτα παπούτσια της μικρής νούμερο 18 το εύρος επιλογών από εταιρείες στα μαγαζιά που κοίταξα ήταν περιορισμένο. Ήθελε camper δεν βρήκα και κατέληξα σε geox και clark. Έμεινα ικανοποιημένη από τα clark ,ηταν καλή αγορά. Αλλά αφορούσε πολύ μικρό μέγεθος ,στα μεγαλύτερα δεν ξέρω τι γίνεται. Αλλά φαντάζομαι πως θα είναι εξίσου ικανοποιητικά. Για τις βαλίτσες δεν ξέρω ,απλώς σου αναφέρω τις απόψεις μου για την εταιρεία σε περίπτωση που ενδιαφέρεσαι για αυτό.

Εχουμε ξαναπαρει clark και εμεις μαλλον πηραμε και εμεις απο την ιδια σειρα που πηρες εσυ.., το δικο μας ηταν 18,5 σαν μπαλερινες. Απλα επειδη οι γαλοτσες συνηθως δεν ειναι ανατομικες σκεφτομουν μηπως αυτα θα ηταν καλητερα η τελως παντων να ειναι ευχρηστα τουλαχιστον.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...