Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Όλη μέρα και νύχτα αγκαλιά

ΓωΓω31

Recommended Posts

Κορίτσια καλημερα.. υπάρχει πιθανότητα να μου βγει βιβλίο εδώ αλλά θέλω γνώμες κ βοήθεια..έχω μια μπουμπου 3 μισή μηνών.γεννησα Αθήνα κάτσαμε να 40ισει κ να την δουν λίγο και οι δικοί μου κ γυρίσαμε Κέρκυρα όπου μένουμε.στην Αθήνα λοιπόν κ πιο μωρό που ήταν είχαμε μεν την γκρίνια για αγκαλιές κ σαν πρώτο παιδί την έπαιρνα εννοείται αλλά δεν είχαμε κούνιες κ δικό μας δωμάτιο κτλπ εκει.ουτε καρότσι στην αρχή..εντέλει ειμασταν αρκετές ώρες αγκαλιά.αργοτερα κούτσα κούτσα βρήκα καρότσι κ το ψιλό συνηθησε.κ στο κρεβάτι πάνω Μ κοιμόταν κ σιγά σιγά έμαθε δίπλα μ.αλλο που ξυπναει σε πανικο οταν το  καταλάβει..κ πάλι δεν μπορώ να φύγω από  δίπλα της..απο όταν γυρίσαμε σπίτι δεν θέλει τίποτα.δεν κάθεται πουθενά πάνω από τέταρτο τι σε ρηλαξ τι στην κούνια τι ξάπλα ανάσκελα δεν θέλει καθόλου!από όλα έχει!κ καταλήγει αγκαλιά συνέχεια γτ εγώ δεν μπορώ να αφήσω το παιδί να κλαίει μισή ώρα για να μάθει..δεν υπάρχει περίπτωση..κ οπότε είναι για νάνι πάλι πάνω μου κοιμάται με το Τζίτζι εκεί οπότε θέλει πιπιλαει.το χειροτερο είναι που δεν κάθεται ούτε καρότσι για βόλτα.οπως καταλαβαίνετε..είμαι κομμάτια.δεν έχω κ βοήθεια..η αλήθεια είναι από την μία δεν θέλω να ξεκολλήσει από πάνω Μ γτ όσο να ναι έχω δεθεί κ γω πολύ αλλά δεν θα της κάνει καλό γτ Γενάρη γυρνάω δουλειά.κλαιω που θα την αφήσω γτ δεν θέλει κ κανέναν αλλον.ειμαι τόσο κουρασμένη ψυχικά..δεν ξέρω τι να κάνω κ πως όλο γκρινιάζει άμα την έχω κάτω.. βοήθεια από μια απελπισμένη νέα Μανουλα..η ζωή μου κ το μικρό μου θαύματακι ..δεν θέλω να κλαίει...(είχα πρόβλημα προ εγκυμοσύνης)

Διαφημίσεις

Το μωρό θηλάζει; Μήπως είναι φυσικό να θέλει την μητέρα του συνέχεια αγκαλιά; Το θεωρώ φυσιολογικό, άσχετα αν μας κουράζει, και σε κατανοώ απολύτως. 

καλησπερα!!να σ ου ζησει το κοριτσακι σου!!δεν μπορεισ να κανεισ τιποτα!!καποια μωρα ειναι πιο γκρινιαρικα καποια πιο ησυχα !!εμεισ πεσαμε στα γκρινιαρικα!!ετσι και ο δικοσ μου..γκρινιαζειι συνεχεια...και ειμαστε ολοο αγκαλιαα!!!πονανε χερια πλατη...αλλα τι να κανω...τσαντιζομαι πολλεσ φορεσ..μετα στενοχωριεμαι να τον αφηνω να κλαειι...ξεκινησε με  παλινδρομηση που μας ταλαιπωρεισαι παααρα πολυ και ακομα μας ταλαιπωρει αλλα ειναι σε πολυ καλυτερη φαση(8 μηνων τωρα).στους 3 μηνεσ ξεκινησε και η φαγουρα με τα ουλα (η οποια πλεον εχει γινει απεριγραπτη). πηγαμε σπιτι μετα την γεννα με το μωρο να τσιριζει συνεχεια και να μην σταματαει ουτε στην αγκαλιαα,καλα που δεν εκλεινε το ματι του μεσ την μερα καθολου...ουτε βολτα μπορουσαμε να παμε γτ φυσικα εκλαιγε συνεχεια,ουτε βολτα με το καροτσι για περπατημα!!τωρα λοιπον που εχει μεγαλωσει λιγο ακομα και ειμαστε καλυτερα απο την παλινδρομηση τουλαχιστον,μπορουμε να παμε για εναν καφε αλλα παντα με φοβο χαχαχ!!περνουμε μαζι μπισκοτακια για μωρα,ψωμι,παιχνιδια,τα βαριεται ολα αμεσως βεβαια οποτε αρχιζουμε μια ο ενας αγκαλια μια ο αλλος και βολτα στην καφετερια(το καλο ειναι οτι πλεον καταλαβαινει πραγματακια οποτε θα χαζεψει με το περιβαλλον οσο τον εχουμε στην αγκαλια ) !! στην θαλασσα παμε,κανει το μπανιο του(του αρεσει παλι καλα) βγαινουμε τρωει την κρεμα του αρχιζει την γκρινια μας ακουσει οοολη η παραλια καιι...φευγουμε!!επισης δυο μηνεσ ημουν τελειως μονη μου!!και τωρα ο συζυγος θα ξαναφυγει για δουλεια εκτοσ πολης και εχω ξεκινησει και την εργασια μου!!εμενα αρχισε να ηρεμει καπως απο οταν μπηκε στην περπατουρα και μπορουσε να πηγαινει πχ να κοπαναει το τραπεζακι και να κανει οτι ζημια μπορει !!! οσο πιο ζωηρα ειναι τοσο πιο πολυ γκρινιαζουν γτ θελουν να απασχοληθουν με κατι(και οχι το ιδιο και το ιδιο γιατι το βαριουνται).!!σκεψου τον εαυτο σου,να σε βαζουν να καθεσαι σε μια καρεκλα και να μην μπορεισ να πας πουθενα, ε δεν θα θεσ!!αν μπορεισ να την απασχολησεις με κανενα παιχνιδακι,τραγουδια(εμενα του αρεσουν τα ζουζουνια τα εχω μαθει ολα απεξω,παλαμακια...!!υπομονηηη!!!

Το μωρό σου είναι απόλυτα φυσιολογικό. Πάρε ένα μάρσιπο για να ελευθερώσεις τα χέρια σου και να πηγαίνετε και βόλτες. Και απόλαυσε αυτή το δέσιμο όσο κρατάει. Όχι μόνο δεν κάνει κακό στο μωρό, αλλά ίσα ίσα, όσο πιο πολύ καλύπτονται οι ανάγκες του για αγκαλιά τώρα, τόσο πιο εύκολα θα αυτονομηθεί μεγαλώνοντας.

Από τώρα μέχρι τον Ιανουάριο, το μωρό θα έχει μεταμορφωθεί σιγά σιγά, σε ένα πλασματάκι που κάθεται, πιάνει παιχνιδάκια, τρώει στερεά, μη σε ανησυχεί αυτό . Στο κάτω κάτω, αν το πρόβλημα είναι πώς θα το αφήσεις με κάποιον, βρες τον άνθρωπο που όντως θα καλύψει τις ανάγκες του παιδιού, κι εγώ εργαζόμενη είμαι και ποτέ δε θα άφηνα το μωρό με κάποιον που περιμένει να το αφήνει απλά μόνο του να παίζει. Αν είναι να μείνει με κάποια κοπέλα στο σπίτι, απλά επέλεξε κάποια που θα το φροντίζει όπως θες εσύ (με αγκαλιές κλπ). Επειδή έχω babysitter συνεχόμενα κοντά 15 χρόνια τώρα (όχι για το ίδιο μωρό), έχω διαπιστώσει ότι είναι πολύ εύκολο να  βρεις κυρίες που καταλαβαίνουν ότι τα μωρά θέλουν αγκαλιές, και κυρίως μεγαλύτερης ηλικίας που έχουν εμπειρία και από άλλα μωράκια. Αν είναι να επιλέξεις σταθμό, και εκεί, υπάρχουν διαφορετικές φιλοσοφίες, και σε καμία περίπτωση δεν είναι σε όλους τους σταθμούς τα μωρά απλά όλη μέρα σε ένα πάρκο μόνα. Απλά θέλει λίγο ψάξιμο.

Ναι θηλάζουμε αποκλειστικά..άλλο θέμα είναι αυτό..άλλες μαμάδες που θηλάζουν μου βάζουν χέρι κ τα έχουν μάθει να κάθονται..οπότε κάνω κάτι λάθος εγώ .?. το βράδυ κοιμάται μεν αλλά δεν μπορώ να την βγάλω από πάνω μου γτ το έχει κάνει πιπίλα.χιχι κ πιπίλα δεν θέλει.διαφορετικα θα είχαμε ήσυχο ύπνο τουλάχιστον.sweety να είναι καλά ο μικρούλης..κάπως έτσι κ εμείς. Τα ζουζούνια είναι πλέον ξεπερασμένα για εμάς τα βαρέθηκαμε χαχα ρε συ όλη μέρα παιζουμε μαζί της ασχολούμαι το σπίτι και το φαι τα έχει αναλάβει ο συζηξ..ούτε να φάω δλδ μπορώ οπότε πεινάω .τι μαξιλάρια παλινδρόμησης αυτά που έχουν λίγο ύψος έχω πάρει να ξαπλώνει να μην νομίζει ότι είναι φλατ κάτω τι μαλακά..τώρα καινούργιο χούι να ξαπλώνω να περπατάει πάνω μου.να την κρατάω τόση ώρα έτσι είναι λίγο βαριά η ατιμουλα..7 μισή κιλά 3 μηνών.και για νάνι πάλι αγκαλιά οποτ αν κοιμηθεί 9 9 μισή που ξαπλώνω ξεχνάω οτιδήποτε μέχρι την επόμενη.απλα θέλω να ξέρω αν είναι τόσο νορμάλ.αν μου λες ομως ότι κ ο δικός σου ακόμα είναι έτσι...θα έχω πρόβλημα..πως θα πάω δουλειά..πως θα αντέξω μετά ΚΑΙ δουλειά δεν κάνω καθιστική.αχχχχχ από την άλλη όσο την κοιτάζω .... φωτογραφίζω κάθε στιγμή κ σπιθαμή στο κορμάκι της δεν ξέρω αν θα κάνω κι άλλο.χαχα την περπατουρα περιμένω κ γω η τουλάχιστον να αρχίσει να κάθεται μπας και...την έχω ξάπλα τόση ώρα..ξεκινήσαμε...χαχαχα καλημεραααα

Διαφημίσεις

Ενα τεταρτάκι για αρχή καλό είναι σ' αυτη την ηλικία. Μη σου πω και πολυ. Αν σε βλέπει να κανεις κ κάτι μπορει να αρχισει να οαρατηρει κ να καθεται κ παραπανω. Μη νομιζεις στην θδια φαση κ εγω φρικαρισμενη ημουν γιατι νομιζα οτι αν τον αφησω κατω 5 λεπτα θα γινει καταστροφη. Τα εγραφα κι εδω. Τελικα καμια σχεση. Τωρα 8 μηνων οταν ειναι απασχολημενος με τα παιχνιδια παμε να τον αγκαλιασουμε κ μας γραφει (αρκει να ξερει φυσικα οτι καποιιος ειναι διπλα του). Παρε γυμναστηριο, κρεμαστο για την κουνια, σιγα σιγα θα του τραβηξουν την προσοχη. το καροτσι ειναι θεμα, εμας στην αρχη ηθελε ανωμαλο δρομο μονο κ εκλαιγε αν σταματουσαμε να χαιρετησουμε εναν ανθρωπο. Αλλα σιγα σιγα κχωρις πιεση κ κλαμα εννοειται συνηθιζουν λιγακι. 

Απολυτα φυσιολογικα αυτα που γραφεις. Δεν εχουν σχεση με το πως ζουσατε τον πρωτο καιρο. Ειναι μωρακι ακομη και ειναι απολυτα λογικο να ζηταει την αγκαλια σου. Μην σε αγχωνει που θα φυγεις για τη δουλεια, τοτε θα ειναι αρκετους μηνες μεγαλυτερη και θα εχει αλλαξει, μιας που σ'αυτες τις ηλικιες ακομη και ο ενας μηνας κανει διαφορα. Δωσε της οσο αντεχεις την αγκαλια σου, δοκιμασε να παρεις μαρσιπο αγκαλιας για να ειναι ευχαριστημενη και να μην πιανεσαι να την κουβαλας μιας που σιγα-σιγα θα βαρυνει και θα δυσκολευεσαι. Και ο δικος μου παντως μεχρι 5 μηνων δεν καθοταν πουθενα μονος του ουτε 5 λεπτα, και στο καροτσι το ιδιο. Στους 5 μηνες μπηκε πρωτη φορα και μετα τους 6 αρχισε να καθεται βλεποντας τι γινεται τριγυρω, γιατι προηγουμενως ηταν αρκετα χαμηλη η κλιση και δεν εβλεπε τιποτα. Βγαιναμε με καροτσι και καταληγαμε στο μαρσιπο (που τον ειχα παντα μαζι) γιατι εκλαιγε. 

Οπλισου με δυναμη, δωσε οση περισσοτερη αγκαλια μπορεις, γιατι η αγκαλια ειναι αναγκηαπο τις πιο σημαντικες για τα μωρακια. Εκτος των αλλων, κοιτα να χορτασετε αγκαλιτσες τωρα γιατι μετα που θα δουλευεις θα λειπετε η μια στην αλλη ;-) 

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια! Να παίρνω δύναμη.. και μάρσιπο έχω..ούτε αυτό μας κάνει..το βράδυ μου ξύπνησε 4 ωρα για παιχνίδια πρώτη φορά νυσταζωωωωω.για κοπέλα δεν το συζητάω δεν βγαίνω οικονομικά για τέτοιο άνοιγμα.θα πάρει ο άντρας γονικη άδεια κ έχω κ τα πεθερικά τον χειμώνα δεν δουλεύουν μόνο καλοκαίρι δουλεύουν.. εκεί θα έχω το πρόβλημα..θα δουλεύουμε όλοι.αλλα κ πάλι .. σκέφτομαι ήδη οτι θα κλαιει 6 ώρες που θα λείπω.θα κλαίω κ Γω στην δουλειά..δεν θέλω να πάω μέχρι να χρονισει η αλήθεια είναι αλλά δεν γίνεται αλλιώς..είμαι υπερβολική? Απλά νιώθω ότι είμαι μόνη μου με την μπέμπα.κ δεν θέλει κι αυτή κανέναν άλλον..τεσπά ευχαριστω πολύ πολύ να χαίρεστε τα παιδάκια σας!μέρα με τη μέρα πάμε...

Διαφημίσεις

Βασικά μην μπαίνεις στη διαδικασία να σκέφτεσαι ότι θα μεγαλώσει το μωρό κ θα μπορείς να κάνεις το ένα ή το άλλο πράγμα γιατί αυτή η στιγμή δν θα έρθει. Δεν το λέω για να σου κάνω την έξυπνη γιατί κ εγώ πρόσφατα το διαπίστωσα και το εφάρμοσα. Και λέω κυρίως για την καθημερινότητα μέσα στο σπίτι γιατί για τις εξόδους, την κοινωνθκή ζωή κλπ είμαστε προετοιμασμένοι για το χειρότερο σενάριο, που τελικά μπορεί να μην ισχύσει κιόλας. Αλλά για το ότι η διαχείρθση χρόνου στο σπίτι δν θα είναι πια η ίδια, νομίζω δν είμαστε όλοι συνειδητοποιημένοι. Εγώ δν ήμουν πάντως. Και για καιρό καθόμουν έβλεπα έναχάος γύρω μου,  κ απλώς περίμενα να μεγαλώσει το παιδί για να μπορώ να κάνω υποτυπωδώς κάποια πράγματα στο σπίτι. Αλλά δν είναι έτσι κ όταν το κατάλαβα όλα έγιναν καλύτερα. Και μη νομίζεις ότι όταν δν θα θέλει αγκαλιά θα είναι πιο εύκολα γιατί τότε θα θέλει να κινηθεί οπότε εκεί κ αν πρέπει να έχεις πλήρη ετοιμότητα! Αν καταφέρεις να κάνεις δουλειες με μαρσιπο δοκιμασε το. Αλλιως δν πειραζει, ας κανει ο αντρας σου το σπιτι, δν θα παθει κατι ουτε το σπιτι ουτε αυτος- εκτος αν δν μαγειρευει καλα!. Εκτός αν έτσι ξεκόβεται από το μωρό όπως ερχικά το έπαθε ο δικός μου αλλά τότε άρχισα εγώ να ξεκινάω δουλειές, ο μικρός ξυπνούσε ή ζητούσε κάτι, αν δν μπορούσα να πάω πήγαινε ο άντρας μου κ έτσι ήρθε μια ισορροπία. Αν ζοριζεσαι πολύ σπίτι δοκίμασε βόλτες έξω με όποιο μέσο είναι πρόσφορο, τουλάχιστον να ξεσκάς κ θα είναι κ το μωρό πιο ήρεμο. 

On 25/8/2018 at 1:27 ΜΜ, ΓωΓω31 είπε:

Κορίτσια καλημερα.. υπάρχει πιθανότητα να μου βγει βιβλίο εδώ αλλά θέλω γνώμες κ βοήθεια..έχω μια μπουμπου 3 μισή μηνών.γεννησα Αθήνα κάτσαμε να 40ισει κ να την δουν λίγο και οι δικοί μου κ γυρίσαμε Κέρκυρα όπου μένουμε.στην Αθήνα λοιπόν κ πιο μωρό που ήταν είχαμε μεν την γκρίνια για αγκαλιές κ σαν πρώτο παιδί την έπαιρνα εννοείται αλλά δεν είχαμε κούνιες κ δικό μας δωμάτιο κτλπ εκει.ουτε καρότσι στην αρχή..εντέλει ειμασταν αρκετές ώρες αγκαλιά.αργοτερα κούτσα κούτσα βρήκα καρότσι κ το ψιλό συνηθησε.κ στο κρεβάτι πάνω Μ κοιμόταν κ σιγά σιγά έμαθε δίπλα μ.αλλο που ξυπναει σε πανικο οταν το  καταλάβει..κ πάλι δεν μπορώ να φύγω από  δίπλα της..απο όταν γυρίσαμε σπίτι δεν θέλει τίποτα.δεν κάθεται πουθενά πάνω από τέταρτο τι σε ρηλαξ τι στην κούνια τι ξάπλα ανάσκελα δεν θέλει καθόλου!από όλα έχει!κ καταλήγει αγκαλιά συνέχεια γτ εγώ δεν μπορώ να αφήσω το παιδί να κλαίει μισή ώρα για να μάθει..δεν υπάρχει περίπτωση..κ οπότε είναι για νάνι πάλι πάνω μου κοιμάται με το Τζίτζι εκεί οπότε θέλει πιπιλαει.το χειροτερο είναι που δεν κάθεται ούτε καρότσι για βόλτα.οπως καταλαβαίνετε..είμαι κομμάτια.δεν έχω κ βοήθεια..η αλήθεια είναι από την μία δεν θέλω να ξεκολλήσει από πάνω Μ γτ όσο να ναι έχω δεθεί κ γω πολύ αλλά δεν θα της κάνει καλό γτ Γενάρη γυρνάω δουλειά.κλαιω που θα την αφήσω γτ δεν θέλει κ κανέναν αλλον.ειμαι τόσο κουρασμένη ψυχικά..δεν ξέρω τι να κάνω κ πως όλο γκρινιάζει άμα την έχω κάτω.. βοήθεια από μια απελπισμένη νέα Μανουλα..η ζωή μου κ το μικρό μου θαύματακι ..δεν θέλω να κλαίει...(είχα πρόβλημα προ εγκυμοσύνης)

Ή αλήθεια είναι πως δεν έχω κάποια συμβουλή να σου γράψω για να σε βοηθήσω απ το να καταθεσω την εμπειρία μου για να δεις πως δεν είσαι ή μόνη.

Μέχρι έξι μηνών ο γιος μου περνούσε την μέρα του αγκαλιά μου. Στο ρηλαξ καθόταν για δέκα λεπτά σπαστά που ήθελε να τον απασχολω με τραγούδια, παιχνίδια κ αν έκανα να σηκωθω από δίπλα του γκρινιάζε. Τις δουλειές τις έκανα όταν κοιμοταν. Απ το εξάμηνο κ μετά έμπαινε για πεντε λεπτά στην περπατούρα, λίγο στο καθίσματακι φαγητου, κ λίγο στο πάρκο. Παρ όλα αυτά δεν μειώθηκαν οι αγκαλιες.

Στο καρότσι μπήκε μετά τον χρόνο, νωρίτερα για τις μετακινήσεις μας χρησιμοποιούσαμε μάρσιπο που το λατρεψαμε κι οι δυο.

Πλέον ο μικρός (20 μηνών ) δεν στέκεται σε αγκαλιά ούτε βέβαια κ  ή μέση μου σηκώνει τα κιλά του για ωρα. Αλλά μέχρι το χρόνο χόρτασα αγκαλιά! Με θυμάμαι συνέχεια με ένα μικρακι στα  χέρια  κ να σου πω .... μου λείπει κιολας αυτη η αίσθηση! Δεν το μετάνιωσα ποτέ που τον "κακομαθα". Άλλωστε λίγος είναι ο καιρός για αγκαλιτσα! Μετά δεν πιάνονται!

Για την επιστροφή σου στην δουλειά σκεψου πως έχεις μπροστά σου πέντε μήνες κ το μωρό θα είναι οχτώ μηνών. Πιθανότατα δεν θα έχει καμία σχέση με τώρα. Θα ενδιαφέρεται για το περιβάλλον γύρω του, θα θέλει να παίξει, να καθίσει κτλ

Το κακο είναι κ στον ύπνο που θέλει πάνω Μ.δεν μπορώ να κουνηθω χθες την ακούμπησα δίπλα μου κ ξύπνησε απευθειας στις 4 κ κοιμηθήκαμε 9 το πρωί για μια ώρα βαθύ ύπνο.την καταφερα στις ,6 ..6-9 πετάγονταν κ ξύπναγε.3 μήνες κοιμάμαι όρθια στην κυριολεξία χαχα έχω να ακουμπήσω κεφάλι σε μαξιλάρι δεν θυμάμαι από ποτέ..ούτε μάρσιπο θέλει..δεν ξέρω αν τώρα που θα κλείσει 4 μην το δει αλλιώς..όλο δοκιμάζω τι να κάνω..κάτι άλλο..τα έχετε σε πρόγραμμα ύπνου? Θα μου κοιμηθεί 3 φορές μες τη μέρα για μισή ώρα με 20' κ το βράδυ συνήθως 9 μισή εκτός αν δεν κοιμηθεί καλά τη μέρα από τις 8 μισή.δικο της προγραμμα.που σημαίνει εγώ πρεπει να έχω προλάβει τουαλέτα κ φαι..ποτέ δεν έχει γίνει...χιχι κι άμα δουλεύει κι ο άντρας 7-1 το βράδυ...ελπίδα καμιά..χορταινω αγκαλιές..

7 ώρες πρίν, ΓωΓω31 είπε:

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια! Να παίρνω δύναμη.. και μάρσιπο έχω..ούτε αυτό μας κάνει..το βράδυ μου ξύπνησε 4 ωρα για παιχνίδια πρώτη φορά νυσταζωωωωω.για κοπέλα δεν το συζητάω δεν βγαίνω οικονομικά για τέτοιο άνοιγμα.θα πάρει ο άντρας γονικη άδεια κ έχω κ τα πεθερικά τον χειμώνα δεν δουλεύουν μόνο καλοκαίρι δουλεύουν.. εκεί θα έχω το πρόβλημα..θα δουλεύουμε όλοι.αλλα κ πάλι .. σκέφτομαι ήδη οτι θα κλαιει 6 ώρες που θα λείπω.θα κλαίω κ Γω στην δουλειά..δεν θέλω να πάω μέχρι να χρονισει η αλήθεια είναι αλλά δεν γίνεται αλλιώς..είμαι υπερβολική? Απλά νιώθω ότι είμαι μόνη μου με την μπέμπα.κ δεν θέλει κι αυτή κανέναν άλλον..τεσπά ευχαριστω πολύ πολύ να χαίρεστε τα παιδάκια σας!μέρα με τη μέρα πάμε...

Μα καλά, αν είναι να μείνει με μπαμπά και πεθερικά, τι ανησυχείς; Μπορεί το μωρό σου τώρα να θέλει εσένα, αλλά θα συνηθίσει, οικεία του πρόσωπα είναι, θα μπουν σε μια ρουτίνα, μην το σκέφτεσαι. Εδώ ξένους ανθρώπους και τους συνηθίζουν σε μια μέρα. Και από τώρα μέχρι το άλλο καλοκαίρι, δεν έχει νόημα να αγωνιάς από τώρα, ένα ένα τα προβλήματα.

Δεν κάθεται μαζί τους ούτε για παιχνίδια κ με τον άντρα Μ το ίδιο.ποιο καλοκαίρι καλά θα ήταν.. Γενάρη γυρνάω μια μέρα μετά που μπαίνει 8 μήνα.. ειδικά στον σύζυγο ούτε για νανι ουτε για παιχνίδι του κλαίει..μόνο σε μένα βρει.. κατανοητό αλλά στον μπαμπά περίμενα να είναι ήρεμη.

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...