Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

τωρα δεν ξερω αν ειμαι στο σωστο θεμα αλλα βρε κοριτσια μοιαζει καθολου η οστρακια με το λοιμωδες ερυθημα?

ειδα φωτογραφιες στο ιντερνετ και δε μοιαζει καθολου!!

η μεγαλη μου η κορη ειχε ενα εξανθημα που αρχικα η παιδιατρος το ειπε ατυπη οστρακια μετα το ειπε κνιδωση και τελικα μας εστειλε σε παιδοδερματολογο ο οποιος διεγνωσε και επιβεβαιωσε με εξετασεις λοιμωδες ερυθημα..το χειροτερο ολων ειναι οτι ειμαι εγκυος στο τριτο μου παιδι στο 1ο τριμηνο και αυτο που εχει η μεγαλη μου η κορη ειναι πολυ επικινδυνο για τις εγκυες..εχω τρελλαθει!!!!!

γνωριζετε κατι?

• 1 χρόνο μετά...

Διαφημίσεις

Καλησπέρα, να μοιραστώ την εμπειρία μου και αν έχει κάποια παρόμοια ας μου πεί..... Πέρυσι την Άνοιξη ο Μικρός στα πέντε κοντά παρουσιάζει μέσα στην νύχτα τρελό πονόκοιλο , εμετό, την επόμενη μέρα πυρετό εως 39 και στο τέλος της μέρας εξάνθημα σε όλο το σώμα και στο στόμα φραουλίτσα γλώσσα! Οστρακιά λοιπόν μετά το strep-test και αντιβίωση claripen για δέκα μέρες. Όλα πήγαιναν καλά πέρασαν οι δέκα μέρες οκ ο μικρός. Μια εβδομάδα μετά πάλι τα ίδια, με ακριβώς την ίδια συμπτωματολογία!!! Άλλες 10 μέρες proceff και ευτυχώς μας τελείωσε! κάναμε τεστ για ούρα και ήτα όλα καλά. Την Τρίτη το λοιπόν πρίν 2 εβδομάδες είχαμε και πάλι ακριβώς την ίδια ιστορία!! Μα ακριβώς!! Το Σάββατο τελείωσε η αντιβίωση και σήμερα πάλι τα ίδια!! δεν περνάει με τπτ!! τυχαία του έκανα εξετάσεις αίματος το πρωί και τα λευκά του είναι ανεβασμένα στο διπλάσιο!!! Η γλώσσα εγινε και πάλι φραουλίτσα αλλά δεν έχουμε ψηλό πύρετο μόνο δέκατα μέχρι 37,8. Άυριο θα πάω για καλλιέργεια φαρυγγικού να δούμε αν είναι όντως στρεπτόκοκκος και πάλι. Έχω τρελαθέι βασικά γιατι υποτροπιάζει συνέχεια και φοβάμαι για άλλες παθήσεις που μπορεί να μας προκαλέσει.Σήμερα διάβαζα για τον ρευματικό πυρετό και τα έχω δεί ολα!!! Και μου παραπονιόταν σήμερα για πόνο στο πίσω μέρος του κεφαλιού. Έχετε ακούσει κάτι παρόμοιο.... η Γιατρός μας είπε οτι λόγο της αντιβίωσης μπορεί κ να μην φανεί στο τεστ ο στρεπτοκοκκος ή μπορεί να περνάει στο καπάκι ίωση.....

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...