Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μικροβιολογικό εργαστήριο Λάρισα

mama16

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια, μήπως κάποιος γνωρίζει ένα καλό μικροβιολογικό εργαστήριο στη Λάρισα για λήψη αίματος σε μωρό 1 χρόνων?? Γιατί την επόμενη εβδομάδα θα πρέπει να κάνω στην κόρη μ εξετάσεις αίματος αλλά δεν θέλω να την τρυπήσουν 100 φορές! Την προηγούμενη φορά που κάναμε χρειάστηκε να την κάνουν 3 τρυπηματα ενώ 4 μηνών που της είχε πάρει αίμα η παιδίατρος την βρήκε κατευθείαν φλέβα..

Διαφημίσεις

3 ώρες πρίν, vicky86 είπε:

Δ μπορει να κανει την αιμοληψια η παιδιατρος;

Δεν νομίζω να μ την κάνει γιατί ξέρει ότι την κάνουν κ τα μικροβιολογικά. Την πρώτη φορά που μ την είχε κάνει αυτή ήταν επειδή το μικροβιολογικό δεν αναλάμβανε σε τόσο μικρό μωρακι κ έδωσε όλα τα εξαρτήματα στη γιατρό κ μετα πήγαμε το αίμα στο εργαστήριο. Ολόκληρη διαδικασία. Εσάς ή παιδίατρος σας παίρνει αίμα ή ακόμα δεν έχετε κάνει εξέταση?

Τωρα που χρονισε το αναβαλλαμε για ενα μηνα γτ ειχε ιωση,πιο μικρο του πηρε η ιδια,αλλα εχει μικροβιολογικο στον ιδιο οροφο

Η μεγαλη δινει ανετα,κατα τυχη εκει που παω εγω εχει πολυ καλους γιατρους κ συνεργαστηκε η μικρη

Αν το παρει ο γιατρος του μικροβιολογικου συνηθως εχουν πειρα κ το κανουν πιο ευκολα

2 παιδάκια έχεις να σ ζήσουν!!! Το ένα το παιδάκι σ πρέπει να είναι μισο-ενα μήνα μεγαλύτερο απ την δικιά μ! :) τυχερή είσαι που είναι έμπειροι οι γιατροί στο μικροβιολογικό!

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...