Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Τέστ ωορηξίας (2015-2017)

Recommended Posts

κοριτσια σας ευχαριστω για την συμπαρασταση και το οτι μου απαντησατε , μακαρι να ηταν μπεμπε ολα αυτα που νιωθω ...αλλα μαλλον ειναι στο μυαλο μου ολα... και βιαζομε κιολας :( πφ ....:(

-εχω διαβασει πολλα...μου λενε και φιλες μου διαφορα ..και μαλλον ειμαι κατα φαντασιαν ... τι αλλο ν πω..ευχομαι να σας απαντησω με καλα νεα στο τελος του μηνα..! :roll:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 171
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ελλη11 είπε:
κοριτσια σας ευχαριστω για την συμπαρασταση και το οτι μου απαντησατε , μακαρι να ηταν μπεμπε ολα αυτα που νιωθω ...αλλα μαλλον ειναι στο μυαλο μου ολα... και βιαζομε κιολας :( πφ ....:(

-εχω διαβασει πολλα...μου λενε και φιλες μου διαφορα ..και μαλλον ειμαι κατα φαντασιαν ... τι αλλο ν πω..ευχομαι να σας απαντησω με καλα νεα στο τελος του μηνα..! :roll:

Κοιτα πρεπει να το οργανωσεις καλητερα αυτο ειναι ολο με τα υγρα δεν βγαζεις ακρη πιστεψε με μονο με τεστακια θα πεσεις μεσα. Μην ανχωνεσε καποια στιγμη θα κατσει να ειναι κ ο αντρας σου κοντα τις γονιμες μερες κ να εχεις πιο συχνες επαφες. Η συχνοουρια σε επιασε απτο ανχος σου σιγουρα. Μην ανχωνεσε ετσι μπλοκαρεις τον οργανισμο σου. Απλα θα εχεις επαφες οσο πιο συχνα μπορεις να δεις τον αντρα σου κ θα πετυχεις ωορηξια σιγουρα!!

ninaki80 είπε:
Κοιτα πρεπει να το οργανωσεις καλητερα αυτο ειναι ολο με τα υγρα δεν βγαζεις ακρη πιστεψε με μονο με τεστακια θα πεσεις μεσα. Μην ανχωνεσε καποια στιγμη θα κατσει να ειναι κ ο αντρας σου κοντα τις γονιμες μερες κ να εχεις πιο συχνες επαφες. Η συχνοουρια σε επιασε απτο ανχος σου σιγουρα. Μην ανχωνεσε ετσι μπλοκαρεις τον οργανισμο σου. Απλα θα εχεις επαφες οσο πιο συχνα μπορεις να δεις τον αντρα σου κ θα πετυχεις ωορηξια σιγουρα!!

νινα μου καλησπερα και παλι σε ευχαριστω πολυ, ισως οντως απο ανχος θα εχω μπλοκαρει τα παντα το μονο σιγουρο,και καθυστεριση να εχω αργτερα σιγουρα θα την εχω απο ανχος ...χαχαχ οποτε καλυτερα να ηρεμισω :P θα προσπαθησω να μην το σκεφτομαι :lol:

-- να κανω κ μια παρενθεση ακομη,βαση τον υπολογισμων και της εφαρμογης που εχω κατεβασει στο κινητο μ ειναι σημερα η ωορριξια ,αλλα δεν εχω θερμοκρασια υψηλη ,εχω 36,7 οπως αυτες τις τελευταιες μερες ( κανονικα εχω 36,5 στις μερες μετα τη περιοδο) , και δεν εχω τα 'σημαδια' της...πιθανον εχει γινει πιο νωρις ,οπως κι αλλες φορες μου ετυχε ...:roll: ποναει κ το στηθος μου ειναι λιγο 'μυγαγγυχτο' ας ελπιζω λιγακι ...κι ας προσπαθησω να το ξεχασω μεχρι της 27-28 ....:roll::roll:

• 1 month later...

Κοριτσια καλησπερα!!! Θα ηθελα αν ξερει καποια απο εσας να με βοηθησει στο εξης. Λοιπον, με κυκλο 28-30 ημερων ειχαμε ελευθερη επαφη με τον συζυγο την 8η μερα του κυκλου καθως ημουν σιγουρη οτι δεν θα υπαρξει ενδεχομενο εγκυμοσυνης. Σημερα ομως το πρωι (10η μερα) ενιωθα κατι πονους ωορηξιας. Ειχα ενα τελευταιο τεστακι ωορηξιας κ ειπα να το κανω να δω. Το αποτελεσμα ηταν θετικο, η φατσουλα χαμογελασε. Κ εδω τωρα τιθεται το ερωτημα. Υπαρχει πιθανοτητα να υπαρξει εγκυμοσυνη???

λένη26 είπε:
Κοριτσια καλησπερα!!! Θα ηθελα αν ξερει καποια απο εσας να με βοηθησει στο εξης. Λοιπον, με κυκλο 28-30 ημερων ειχαμε ελευθερη επαφη με τον συζυγο την 8η μερα του κυκλου καθως ημουν σιγουρη οτι δεν θα υπαρξει ενδεχομενο εγκυμοσυνης. Σημερα ομως το πρωι (10η μερα) ενιωθα κατι πονους ωορηξιας. Ειχα ενα τελευταιο τεστακι ωορηξιας κ ειπα να το κανω να δω. Το αποτελεσμα ηταν θετικο, η φατσουλα χαμογελασε. Κ εδω τωρα τιθεται το ερωτημα. Υπαρχει πιθανοτητα να υπαρξει εγκυμοσυνη???

Κ βεβαια ειναι πιθανο κ μαλιστα αρκετα το σπερμα ζει τρεις μερες !! Ακομα κ σε σταθερο κυκλο ποτε δεν ξερεις με σιγουρια ποτε θα γινει η ωορηξια σου μπορει να αλλαξει εκει που δεν το περιμενεις κ να γινει πιο νωρις ή κ πιο αργα οποτε ασφαλεις μερες δεν υπαρχουν.

Διαφημίσεις

ninaki80 είπε:
Κ βεβαια ειναι πιθανο κ μαλιστα αρκετα το σπερμα ζει τρεις μερες !! Ακομα κ σε σταθερο κυκλο ποτε δεν ξερεις με σιγουρια ποτε θα γινει η ωορηξια σου μπορει να αλλαξει εκει που δεν το περιμενεις κ να γινει πιο νωρις ή κ πιο αργα οποτε ασφαλεις μερες δεν υπαρχουν.

Καταρχην σε ευχαριστω για την απαντηση σου!!! Δηλαδη το οτι το τεστ βγηκε θετικο σημαινει οτι σημερα ειναι η ωορηξια??? Συγνωμη αν κουρασα αλλα μου φαινεται πολυ νωρις.

λένη26 είπε:
Καταρχην σε ευχαριστω για την απαντηση σου!!! Δηλαδη το οτι το τεστ βγηκε θετικο σημαινει οτι σημερα ειναι η ωορηξια??? Συγνωμη αν κουρασα αλλα μου φαινεται πολυ νωρις.

Το τεστ δειχνει οτι θα γινει σημερα ή αυριο η ωορηξια. Ενας κυκλος μπορει να διαταραχθει για τρεις τεσσερις μερες χωρις αυτο να αποτελει προβλημα μπορει να γινει δυο τρεις μερες πιο νωρις η ωορηξια σου λογω πολλων συνθηκων οπως ανχος κτλ δεν σημαινει κατι ο οργανισμος σου δεν ειναι κομπιουτερ. Αντι να σου ερθει περιοδος στις 28 μερες ισως σου ερθει στης 26-27. Συμβαινουν αυτα.

λένη26 είπε:

απο οσο ξερω μπορει σμρ μπορει και αυριο!νομίζω οτι απο την στιγμη που θα δεις θετικο μπορει να γινει σε 24 ωρες..εχω τεστ και γραφουν πανω απλα δεν τα εχω κοντα τωρα και δεν θυμαμαι ακριβως!

elenakii22 είπε:
ninaki80 στο parents Cafe εχεις λογαριασμο?επειδη ειδα οτι θα κλεισει το φορουμ αν φτιαξεις εγω εχω το ιδιο ονομα κ εκει..στειλε μου μνμ μην χαθουμε!

ελα κοριτσακι μου τι κανεις?? Οχι βρε δεν κλεινει απλα λογισμικο θα αλλαξει κ θα μεινει κλειστο για δυο μερες! Αυτο που γραφει απο πανω δεν λες???

Διαφημίσεις

ninaki80 είπε:
ελα κοριτσακι μου τι κανεις?? Οχι βρε δεν κλεινει απλα λογισμικο θα αλλαξει κ θα μεινει κλειστο για δυο μερες! Αυτο που γραφει απο πανω δεν λες???

ναι αυτο λεω...ελπιζω να μην μας διαγραψουν τα θεματα!

elenakii22 είπε:
ναι αυτο λεω...ελπιζω να μην μας διαγραψουν τα θεματα!

Ελενακι μου δεν νομιζω να τα σβησουν να παει τοση γνωση χαμενη!! Απλα θα αλλαξει η εικονα οταν μπαινουμε μεσα. Αλλα θα τα μαθουμε!!!

ninaki80 είπε:
Ελενακι μου δεν νομιζω να τα σβησουν να παει τοση γνωση χαμενη!! Απλα θα αλλαξει η εικονα οταν μπαινουμε μεσα. Αλλα θα τα μαθουμε!!!

εγω για κακο κ για κακο εφτιαξα κ εναν κωδικο στο καφέ!αλλα εδω μιλαμε τοσο καιρο. τις κοπελες εκει δεν τις ξερω καθολου!

elenakii22 είπε:
εγω για κακο κ για κακο εφτιαξα κ εναν κωδικο στο καφέ!αλλα εδω μιλαμε τοσο καιρο. τις κοπελες εκει δεν τις ξερω καθολου!

Α κοριτσι βαλτε ερτ1 εχει εκπομπη για θεματα γονιμοτητας.

Διαφημίσεις

• 2 εβδομάδες μετά...

Κορίτσια καλημέρα!Έκανα τεστ ωορρηξίας και μου έβγαλε θετικό την 20η μέρα του κύκλου.Η περίοδος αναμένεται κανονικά στις 28 μέρες όπως πάντα ή τραβάει και αυτή 5-6 μέρες πίσω?Πότε μπορώ να κάνω το πρώτο τεστ?

despoinio είπε:
Κορίτσια καλημέρα!Έκανα τεστ ωορρηξίας και μου έβγαλε θετικό την 20η μέρα του κύκλου.Η περίοδος αναμένεται κανονικά στις 28 μέρες όπως πάντα ή τραβάει και αυτή 5-6 μέρες πίσω?Πότε μπορώ να κάνω το πρώτο τεστ?

Καλησπέρα, απο τη μερα που βγαινει το τεστ ωορρηξιας θετικο η περιοδος αναμενεται σε 14-16 ημερες! Επομένως ναι, τραβαει πισω.

Συνεπώς τεστ εγκυμοσύνης μετα απο την παροδο αυτων. Καλά αποτελέσματα :)

• 2 εβδομάδες μετά...

Κορίτσια καλησπέρα.Τελικά στο πρώτο μήνα που δοκίμασα τα τεστ δεν έγινε κάι αδιαθέτησα:)Βέβαια μου βγήκε θετικό τεστ ωορρηξίας αργά το απόγευμα,έκανα το βράδυ τη προσπάθεια μου και την επόμενη μέρα έπεσε ταξίδι επαγγελματικό.Θέλει και την επόμενη μέρα να κάνεις για να είσαι σίγουρη?:confused::P

despoinio είπε:
Κορίτσια καλησπέρα.Τελικά στο πρώτο μήνα που δοκίμασα τα τεστ δεν έγινε κάι αδιαθέτησα:)Βέβαια μου βγήκε θετικό τεστ ωορρηξίας αργά το απόγευμα,έκανα το βράδυ τη προσπάθεια μου και την επόμενη μέρα έπεσε ταξίδι επαγγελματικό.Θέλει και την επόμενη μέρα να κάνεις για να είσαι σίγουρη?:confused::P

Ε για καλητερα ειναι να κανεις κ την επομενη ή αν οχι την μεθεπομενη. Δηλαδη μερα παρα μερα. Επισης δεν πρεπει να εχεις μεινει χωρις επαφες παραπανω απο 5 μερες γιατι μετα την πρωτη φορα που θα γινει επαφη δεν ειναι ανανεωμενο το σπερμα κ ειναι ψιλοψοφιο. Να κοιτας μερα παρα μερα στο περιπου να το πας.

ninaki80 είπε:
Ε για καλητερα ειναι να κανεις κ την επομενη ή αν οχι την μεθεπομενη. Δηλαδη μερα παρα μερα. Επισης δεν πρεπει να εχεις μεινει χωρις επαφες παραπανω απο 5 μερες γιατι μετα την πρωτη φορα που θα γινει επαφη δεν ειναι ανανεωμενο το σπερμα κ ειναι ψιλοψοφιο. Να κοιτας μερα παρα μερα στο περιπου να το πας.

Σοβαρά?Και εγώ τον κακομοίρη τον κράταγα με την όρεξη μέχρι τις μέρες μου!Ότι να ναι..Συνήθως σε έναν οργανισμό χωρίς θέματα πόσο καιρό από τη χρήση των τεστ υπάρχει αποτέλεσμα?

despoinio είπε:
Σοβαρά?Και εγώ τον κακομοίρη τον κράταγα με την όρεξη μέχρι τις μέρες μου!Ότι να ναι..Συνήθως σε έναν οργανισμό χωρίς θέματα πόσο καιρό από τη χρήση των τεστ υπάρχει αποτέλεσμα?

Οχι παιδι μου τσαμπα οι επαφες ετσι στις πεντε μερες παει το σπερμα!! Το ιδανικο ειναι τρεις μερες πριν τις γονιμες μερες να υπαρχει επαφη κ τις γονιμες μερα παρα μερα μετα. Οι γιατροι λενε οτι καθε φορα που εχεις επαφες τις μερες ωορηξιας εχεις περιπου ενα 20% πιθανοτητα να συλλαβεις. Αν εισαι μικρουλα δεν χρειαζετε να βιαζεσε μεσα σε ενα χρονο θα εχεις μεινει εγκυος. Αν εισαι πανω απο 30 στο εξαμηνο ξεκινα εξετασεις. Πιστευω σε ενα εξαμηνο μεσα θα εισαι εγκυος χρησιμοποιοντας τεστακια! Μην ανχωνεσε!!!

• 4 εβδομάδες μετά...

Γειά σας Χωρίσαμε τις παλιότερες δημοσιεύσειες από τις πιο προσφατες. Στόχος αυτών των παρεμβάσεων είναι να μειωθεί η βάση δεδομένων με μείωση αριθμού συνολικών μηνυμάτων του φόρουμ, για τεχνικούς και οικονομικούς λόγους.

Οι παλιότερες που προβλέπεται να διαγραφούν, είναι πρό του έτους 2015 και βρίσκονται εδώ http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=27121

Παρακαλούμε εάν έχετε χρήσιμες πληροφορίες κάντε αναφορά δημοσίευσης στα κείμενα που θέλετε να διατηρηθούν.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόηση.

Βοηθήστε στη διατήρηση της λειτουργικότητας του forum κάνοντας χρήση της αναζήτησης & αναφοράς.  Αν παρατηρήσετε κάποια δημοσίευση που θεωρείτε περίεργη επιθετική ή ενάντια στους κανόνες κάντε αναφορά δημοσίευσης  Οδηγίες για το πως γίνεται η αναφορά δείτε εδώ   Ευχαριστούμε

Ακολουθήστε μας και στο Instagram:

follow_insta.png.f136a60ab3d6a108659752cf6fcc0a5a.pngfollow_cafe.jpg.0bc77dbbb8cab70c6c8919c95cac08b8.jpg

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...