Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Να μαι πάλι.....

Recommended Posts

Γατόνι μου καταπληκτικά τα νέα σας!!! Αχ πόσο χαίρομαι!!! Με το καλό κοριτσάκι μου να βλέπεις την μπεμπουλινα σου μέρα με τη μέρα να μεγαλώνει όλο και πιο πολύ!!! Eυχομαι τα Χριστούγεννα να τα περάσετε σπιτάκι σας με το μικρό γατονάκι σας αγκαλίτσα!!!

777881epk801baub.gif

1aLup3.png

BtUIp3.png

Διαφημίσεις

αλλά τι να κάνω και δόξα τον θεό, γιατί με τέτοια ταραχή και άγχός απόρω πως έχω ακόμη. ,

Gatoni μου, άκου: καμία δική σου ψυχολογική επιβάρυνση δεν μπορεί να επηρεάσει τη γαλουχία σου. Υπάρχει μια βαρβάτη παραπληροφόρηση σε αυτό το σημείο, τύπου "μη στεναχωριέσαι, δεν κάνει, θα σου κοπεί το γάλα, κλπ". Το γάλα εκκρίνεται λόγω προλακτίνης στον εγκέφαλο - η ορμόνη αυτή δεν υπόκειται σε συναισθηματισμούς και λοιπούς μεταφυσικούς παράγοντες.

Συμπέρασμα: όσο το στήθος σου παίρνει ερέθισμα (θήλαστρο προς το παρόν, μωρό σε λίγο καιρό), θα παράγει γάλα.

Υπάρχουν μαμάδες που βίωσαν θάνατο, δυστυχία, απώλεια και ποτέ δεν διακυβεύτηκε το γάλα τους. Αυτό μπορεί να στο επιβεβαιώσει και η Αγλαϊα, στην ενότητα του Θηλασμού, που αποτελεί αξιόπιστη και έγκυρη πηγή πληροφόρησης.

Χαίρομαι τόσο που πλησιάζει ο καιρός της αγκαλιάς για σένα και το μωρό σου!

Να είσαι καλά :)

Φιλικά,

Ηρώ

«Το μυστικό της Επιτυχίας: Να πηγαίνεις από αποτυχία σε αποτυχία χωρίς να χάνεις το ηθικό σου..»

Με το καλό Gatoni να δεχτείς την κουκλίτσα σου! Πραγματικά σας σκεφτόμουν, όλα θα πάνε καλά και η μικρούλα σου θα είναι σύντομα κοντά σας! Να μας ενημερώνεις καλή μου και μην ανησυχείς για τίποτα! :D

7uEBp2.png M3GSp2.png

Μπραβο Γατόνι τελεια νεα. Οπως φαινεται θα την εχεις πολυ πολυ συντομα κοντα σου και εσεις θα ξεχασετε το ιδιο συντομα την περιπετεια σας.

Animation3-6.gif

"Some only dream of Angels, I held three in my arms"

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...