Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Να μαι πάλι.....

Recommended Posts

Καταρχήν Καλησπέρα.... Σας έχω νέα για την μικρή μου, εδώ και 1 βδομαδα ίσως και περισσότερο έχει μεταφερθεί στην αίθουσα (2). Για να καταλαβαιτε τα μωρά περνάνε ανάλογα την κατάσταση τους από τρείς αίθουσες, στην (3) που ήταν ήταν, είναι για τις σοβαρές καταστάσεις.

Τρώει αρκετά και ευτήχώς ακόμη της δίνω και από το δικό μου γάλα άν και αρχίζει να ελαττώνεται. Για να είμαι ειλικρινής έχω κουράστεί αρκέτα με το θήλαστρο κάθε λίγο και λιγάκι αποστήρωση και τα σχετικά, αλλά τι να κάνω και δόξα τον θεό, γιατί με τέτοια ταραχή και άγχός απόρω πως έχω ακόμη. Η μικρή λοιπόν είναι κάλα στην υγεία της και έχει ξεπεράσει τον πρώτο σοβαρό κύνδινο για την ζωή της, Εχει φτάσει στα 1400γρ. και απλά πέριμένουμε να μεγαλώσει να πάει περίπου στα 1700 για να πάει στην (1) για λιγο καιρό και μετά σπιτάκι......

Ανυπομονώ να την κρατήσω στην αγγαλιά μου,

Διαφημίσεις

Τα νέα σας είναι πράγματι πολύ πολύ ευχάριστά!

Ολα θα πάνε καλά και γρήγορα (τοσο που ούτε θα το καταλάβεις!) θα μας γράφεις τα νεα σας στο post : ΤΑ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ!

Να της δώσεις ένα τρυφερό χαδάκι απο μενα!

Κουράγιο σε εσας! Η μεγάλη μερα δεν αργεί!

με το καλό Γατονι να την κρατησεις αγκαλία !

πολυ μεγάλη χαρά μας δίνουν τα νέα σου !!!! :D

Eίναι προτιμότερο σε ένα παιδί να περισσεύει η αγάπη παρά να του λείπει....

Μπράβο γατόνι!!! Αντε θα δείτε θα περάσει ο καιρός και κοιτα να θηλάζεις οσο περισσότερο γίνεται....ειναι σημαντικό να της δίνεις ενα κομματι απο τον εαυτό σου καθε μέρα τώρα που δεν ειστε συνέχεια μαζί!

Διαφημίσεις

Άντε γατονάκι με το καλο να πάτε σπιτάκι σας και σύντομα να ξεχάσετε όλη αυτή την άσκημη περιπέτεια... Ένα μεγάλο φιλί στο ηρωικό μωρό μου... και ένα στην ηρωική μαμά του. Κάνε κουράγιο με το θήλαστρο, να σκέφτεσαι ότι το γαλατάκι σου δυναμώνει το ανοσοποιητικό του... ζήτα από κανέναν άλλο να σε βοηθήσει με τις αποστειρώσεις. Φαντάζομαι ότι είναι μεγάλη η κουρασή σου αλλά όσο μπορείς πάλεψέ το με το θηλασμό! Μόλις πάτε σπιτι δεν θα έχεις ανάγκη το θήλαστρο γιατί θα μπορεί το μπουμπούκι θα θηλάσει μονο του. Εντάξει δεν θέλω να σε πρήζω άλλο... πολλά πολλά φιλιά

Το τρίτο κοντό μου ανθρωπάκι τσουυυυυπ βγήκε στις 8/12/2011!!!

Φανταζομαι οτι σιτιζεται ακομη με σωληνακι. Στα 1600 γρ θα της δωσουν μπιμπερο, οποτε να εισαι σε ετοιμοτητα...ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙΣ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΝΑ ΤΗΝ ΤΑΙΣΕΙΣ!!!!!! :D:D:D:D:D:D

Ευχαριστώ ...

Ε!ναι ελπίζω μέσα Δεκεβρίου να την έχω σπιτάκι μας, Σε λίγο καιρό θα άρχισω να παραγγέλνω και τα πραγματάκια της και να κάνω κάποιες αλλάγες. Το έχουμε αργήσει γιατί δεν ξέραμε τι θα γίνει.

Ναι τρέφεται με το σωλινάκι αλλά μας είπανε ότι σε λίγο διάστημα θα της δώσουν δοκιμαστικά μια πιπίλα να πιπιλάει για να σινηθίζει.

γατονι τι ωραια νεα ειναι αυτα;

ευχομαι αυτες οι γιορτες να ειναι οι πιο ευτυχισμενες γιορτες ως τωρα και απο 'δω και περα να ειναι ετσι καθε χρονο χαρουμενες οικογενιακες!!!!!

QnFwm8.png

VyFvm8.png

Διαφημίσεις

Καταρχήν Καλησπέρα.... Σας έχω νέα για την μικρή μου, εδώ και 1 βδομαδα ίσως και περισσότερο έχει μεταφερθεί στην αίθουσα (2). Για να καταλαβαιτε τα μωρά περνάνε ανάλογα την κατάσταση τους από τρείς αίθουσες, στην (3) που ήταν ήταν, είναι για τις σοβαρές καταστάσεις.

Τρώει αρκετά και ευτήχώς ακόμη της δίνω και από το δικό μου γάλα άν και αρχίζει να ελαττώνεται. Για να είμαι ειλικρινής έχω κουράστεί αρκέτα με το θήλαστρο κάθε λίγο και λιγάκι αποστήρωση και τα σχετικά, αλλά τι να κάνω και δόξα τον θεό, γιατί με τέτοια ταραχή και άγχός απόρω πως έχω ακόμη. Η μικρή λοιπόν είναι κάλα στην υγεία της και έχει ξεπεράσει τον πρώτο σοβαρό κύνδινο για την ζωή της, Εχει φτάσει στα 1400γρ. και απλά πέριμένουμε να μεγαλώσει να πάει περίπου στα 1700 για να πάει στην (1) για λιγο καιρό και μετά σπιτάκι......

Ανυπομονώ να την κρατήσω στην αγγαλιά μου,

Gatoni μου μήν αγχώνεσαι καθόλου για τη μπουμπουκα σου!!!!! Ειναι προωρακι αν καταλαβα καλα???? Και η μικρή της κολητής μου γεννηθηκε πριν καν μπει στον 6ο και ειχαμε ολοι απιστευτο αγχος και όμως η μικρουλα τα καταφερε και προχθές της καναμε γενέθλια για ένα χρόνο(ασχετα αν θεωρητικα θέλει αλλους 3 μήνες για να τον κλεισει :D ) Don't worry καλή μου οι γυναικες ειμαστε εφτάψυχες!!!! αντε με το καλο να κανετε χριστούγεννα στο σπιτακι σας με τη μπεμπούλα σας!

ejdnoznx2qfczs7i.png

με το καλό να την κρατήσεις αγκαλίτσα και να σε κοιτάξει μέσα στα μάτια..θα ζήσεις την πιο πολύτιμη στιγμή της ζωής σου :lol::lol:

4Z1vp3.png

είμαι ερωτευμένη με την κόρη μου!!!!!!!!!!!!!

Οπως σου τα είπε η Jean! Στα 1600 θα την παρεις αγκαλίτσα να την ταϊσεις! Με το καλό! Ετοιμάσου! :D

Great minds discuss ideas, average minds discuss events, small minds discuss people.

Μια χαρούλα πάει το gatonάκι!!!! Πολύ χάρηκα! ʼντε Χριστούγεννα όλοι μαζί στο σπίτι και όλα αυτά να είναι μία ανάμνηση...

Για το γάλα παλεψέ το γιατί το νινάκι σου σε αυτή τη φάση το έχει πιο πολύ ανάγκη από οποιοδήποτε άλλο παιδάκι. Κουράγιο μάνα!

Διαφημίσεις

ΤΕΛΕΙΑ φτου φτου να συνεχισετε ετσι!μπραβο στο gatonaki σου που ειναι power και παει τοσο καλα αντε κανε λιγη υπομονη ακομα και γρηγορα θα ειστε στο σπιτακι σας να κανετε γιορτες οικογενειακως :D προσπαθησε να κρατησεις το γαλατακι σου να προσφερεις στην μικρη σου το καλυτερο,πολλες ευχες να συνεχισουν ολα να πηγαινουν ετσι καλα για το μικρο σου.

μπραβο σασ και στη μανουλα και στο μωρουδακι σου!!!!τα νεα σασ ειναι παρα πολυ ευχαριστα!!!αντε με το καλο να κανετε χριστουγεννα ολοι μαζι στο σπιτακι σασ!!!!

Άχου μωρέ ψυχούλα!!! Τί δύναμη έχει αυτό το μωράκι και παλεύει για την ζωούλα του! Είναι πάρα πολύ δυνατό και έχει ξεπεράσει όλους τους κινδύνους. Gatoni κοπέλα μου καλό κουράγιο, να της δίνεις το δικό σου γάλα και να σκέφτεσαι ότι είναι καλά το μωράκι σου κι ότι αυτά τα Χριστοούγεννα θα είναι για σένα ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!!!!!Θέλουμε να μας γράφεις τα νέα σου.Όλα θα πάνε πολυ καλά, μην στενοχωριέσαι, τελειώνουν τα βάσανά σας! Ολα καλά!!! :):):):):)

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΓΑΤΟΝΑΚΙ ΣΟΥ. ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΕΡΑΣΑ ΑΛΛΑ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟ ΠΑΙΔΩΝ. ΠΕΡΑΣΑΝ 57 ΜΕΡΕΣ ΣΤΗ ΜΕΝ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΜΑΣ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΙΟ ΤΕΛΕΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΑΣ. ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΗ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ. ΝΑ ΤΗΣ ΔΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΦΙΛΑΚΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ.

xzDLp2.png

fa5gp2.png

Καλησπέρα ... Τι κάνετε μανούλες??

Εγώ πάλι τρέχω μέρα νύχτα στην μπεμπούλα μου, η οποία έχει φτάσει στα 1530γρ. πάει πολύ καλά και στις εξετάσεις που της κάνουν.

Εντωμετάξύ το απόγευμα που πάμε μαζί γίνεται πόλυ παιχνιδιάρα και μάλιστα από εχθές της πήγα και μιά πιπίλα για να μαθει την κίνηση γιατί κοντέυει να φάει τα χέρια της εκτός της άλλης :D.

Επίσης μου έδειξε και μια μαία πώς μπορώ να την σηκώσω λιγάκι αλλά διστηχώς όχι από έξω, αλλα δεν έχει σημασία το συναίσθημα και η χαρά μου ήταν μεγάλη.

Εύχομαι πραγμάτικα τα Χριστούγεννα να έχει βάλει τα γραμμάρια που πρέπει και να μπορει να τρώει και με μπιμπερο για να έρθει επιτέλους στο σπιτάκι μας...

Αυτά τα νεότερα κορίτσια και χαίρομαι που εκτος από μένα περιμένετε να σας πώ και τα ευχάριστα και σε εσάς.

Σιγουρα ο Αι Βασίλης φέτος θα σου φέρει το καλύτερο του δώρο!

Το γατονάκι με χριστουγεννιάτικο σκουφάκι!

Χαίρομαι πάρα πολύ με τα νέα σου!

Μακάρι όλα τα μωράκια που βρίσκονται μακριά απο τις μανούλες τους να τα καταφέρουν να επιστρέψουν στην αγκαλιά τους, στην ζεστασιά του σπιτιού τους!

γατόνι υπέροχα νέα εύχομαι αυτά τα Χριστούγεννα να είναι η αρχή για πολλά άλλα υπέροχα, μαγικα κι ευτυχισμένα Χριστούγεννα που θα ακολουθήσουν!Με το καλό να πάρεις αγκαλίτσα το γατονάκι σου!