Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

εορταστικο ευκολο μενου


luluka

Recommended Posts

Κορίτσια καλησπέρα!Πρόσφατα έχασα την μαμά μου και ετσι εγω και αδελφες μου θα περασουμε μονες για πρωτη φορα τα χριστουγεννα.:-(

Όμως εγω θελω στην μνημη της να κανω αυτό που εκανε η ιδια κάθε φορα τα χριστουγεννα δηλαδή να μαζεψω την οικογενεια σπιτιμας για φαγητο.(τις αδελφες μου και τους γαμπρούς μου).Προτείνετε μου καποιο ευκολο μενου γιατι είμαι καπως απειρη. Ευχαριστω

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Κορίτσια καλησπέρα!Πρόσφατα έχασα την μαμά μου και ετσι εγω και αδελφες μου θα περασουμε μονες για πρωτη φορα τα χριστουγεννα.:-(

Όμως εγω θελω στην μνημη της να κανω αυτό που εκανε η ιδια κάθε φορα τα χριστουγεννα δηλαδή να μαζεψω την οικογενεια σπιτιμας για φαγητο.(τις αδελφες μου και τους γαμπρούς μου).Προτείνετε μου καποιο ευκολο μενου γιατι είμαι καπως απειρη. Ευχαριστω

 

Τα συλλυπητήρια μου:( αυτό που σκέφτεσαι είναι πολύ γλυκό, μπράβο σου!

Όσο για το μενού εγώ θα πρότεινα να πάρεις έτοιμο ρόλο χοιρινό η κοτόπουλο από το κρεοπωλειο το οποίο το βάζεις φούρνο κ ανάλογα κ το μέγεθος απλά ψήνει κανένα 3ωρο.κ μια τηγανια χοιρινό η κοτόπουλο (το αντίθετο από το ρολο). Εκεί έχεις πολλές επιλογές ανάλογα τι σας αρέσει. Με λαχανικά, πιπεριές, μανιτάρια, μπέικον-τυριά, σάλτσα μουστάρδα, μπαλσαμικου, γλυκό ξινό, κρέμα γάλακτος..

Συνοδευτικό ρύζι με λαχανικά. Από σαλάτες λάχανο-καρότο, μακαρονοσαλατα κρύα, η πράσινη με Λιαστη, κ κρέμα μπαλσαμικο-μελι. Μπορείς να βγάλεις κ μια πιατελα με διαφορα τυρακια.γλυκο μπορείς να πάρεις κ ετοιμο

Link to comment
Share on other sites

Συλλυπητήρια...πολυ ευγενική η χειρονομία σου...θα συμφωνήσω κ εγω για το γεμιστό ρολό...αρεσει σε όλους κ ειναι safe επιλογή...θα το συνοδεύσεις με πατατούλες κ μπορείς παράλληλα να φτιάξεις κ πιλάφι με λαχανικά...μια πιτουλα επίσης τυρόπιτα ή σπανακόπιτα ως συνοδευτικό...μια αλλη επιλογή ειναι το σουφλέ φούρνου με μακαρόνια ή ψωμί του τοςτ...επιςης, θα σου πρότεινα να φτιαξεις κ μια πατατοσαλάτα...φτιάξε 2 διαφορετικές σαλατούλες πχ χωριάτικη ή ντάκο κ πράσινη ή ανάμεικτη σαλατα με λάχανο, καρότο, μαρούλι κλπ...σε μια πιατελιτσα μπορεις να βάλεις 2-3 είδη τυριών κ αλλαντικών κ φυσικα μπορεις να παραγγείλεις ατομικά ψωμάκια κ κριτσινακια απο το φούρνο...τέλος, μην παραλείψεις το γλυκό...αν δεν το πολυέχεις πάρε απέξω...μια χαρά ειναι κ τα έτοιμα...καλές γιορτές...

 

υγ: μη διστάσεις να ζητήσεις βοήθεια απο τις αδερφές σου...

jTRQp2.png KPxIp3.png
Link to comment
Share on other sites

Είναι πάρα πολύ ωραία και συγκινητική η ιδέα σου!

Θα μπορούσατε, ίσως, να συνεννοηθείτε με τις αδερφές σου/ τους συζύγους τους -δεν ξέρω ποιος μαγειρεύει- να μοιραστείτε το μαγείρεμα και να φέρει ο καθένας από κάτι...θα ήταν πολύ γλυκό!!

LRaHp2.pngHw9ip2.png
Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα.

 

Επειδή είμαι κι εγώ λίγο ανεπρόκοπη και τα περίπλοκα φαγητά δεν τα σκαμπάζω πολύ, σε αντίστοιχες περιστάσεις φτιάχνω πάντα ένα σουφλέ ζυμαρικών με τυριά και κρέμα γάλακτος στον φούρνο και αυτό το χοιρινό http://www.argiro.gr/recipe/marinarismeno-xoirino-sti-gastra-me-esperidoeidi-kai-patates/ το οποίο το βρίσκω πολύ εύκολο και πετυχαίνει πάντα (το κάνω ακριβώς όπως το λέει η συνταγή, παραλείπω όμως το σκόρδο).

 

Μπορείς να κάνεις και μια αλμυρή τάρτα και έτοιμη ζύμη από τις πολλές που κυκλοφορούν στην αγορά και με γέμιση με συνταγή που θα βρεις από το ιντέρνετ (υπάρχουν πολλές εύκολες) και μαζί με μια σαλάτα είναι υπεραρκετά.

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Το σουφλέ είναι πράγματι πανεύκολο, όπως και το ρολό και το χοιρινό στο φούρνο.

Εγώ πρόσφατα έκανα ένα μοσχαράκι κοκκινιστό με δαμάσκηνα και ήταν πολύ νόστιμο. Στα plus (γι'αυτό και σκέπτομαι να το σερβίρω κι εγώ σε μελλοντικό τραπέζωμα), είναι ότι όσο το έχεις στην κατσαρόλα να γίνεται (1,5-2 ώρες περίπου) μπορείς να ετοιμάζεις κάτι άλλο στο φρούρνο, βλ. σουφλέ, τάρτα κτλ. Κι επειδή έχει τα δαμάσκηνα διαφοροποιείται λίγο από το κλασικό κοκκινιστό και οπτικά (η σάλτσα είναι πιο σκουρόχρωμη) και γευστικά (γλυκίζει ελαφρώς). Ιδού η συνταγή:

http://akispetretzikis.com/el/categories/almyres-pites-tartes/kreatopita-me-mosxari-kokkinisto-petivie

Ιδού και το βίντεο (για να χαζέψεις λίγο Άκη, όχι γι'άλλο λόγο :P)

 

Eσύ θα πας στο σκέλος της ΓΕΜΙΣΗΣ (ναι, έφτιαξα τη γέμιση και όχι όλη την πίτα). Όπως θα δεις, είναι και αυτό πολύ πολύ εύκολο να το φτιάξεις!

Link to comment
Share on other sites

κατ' αρχήν συλλυπητήρια για τη μανούλα σου.

 

σου δίνω μερικές ιδέες που έχω φτιάξει κατά καιρούς σε τραπεζώματα και γενικώς αρέσουν και είναι κ εύκολα:

 

- Λαζάνια με κιμά (φτιάχνεις τον κιμά με τον γνωστό κλασσικό τρόπο κ βάζεις στο ταψί μία στρώση λαζάνια, μία κιμά, τυρί τριμμένο, έτοιμη σάλτσα πουμαρό ας πούμε 1 φλυτζάνι , άλλη μία στρώση τα ίδια κ τελειώνεις με λαζάνια, πουμαρό, 1 κρέμα γάλακτος κ τυρί τριμμένο - σκεπάζεις με λαδόκολα κ αλουμινόχαρτο κ ψήνεις μισή ωρίτσα και μετά ξεσκεπάζεις κ ψήνεις άλλο ένα τεταρτάκι - προσοχή να έχει αρκετά υγρά το ταψί για να βράσουν τα λαζάνια)

 

- μοσχαράκι στην γάστρα - πανεύκολο, αλλά σου έχει τον φούρνο ρεζερβέ για 2-3 ώρες - σου επισυνάπτω συνταγή

https://www.sintagespareas.gr/sintages/mosxaraki-me-aroma-mesogeiou-sti-ladokolla.html

 

- έτοιμες κρέπες με ζαμπόν - τυρί - κρέμα γάλακτος

 

- τηγανιά χοιρινό με κρεμμύδια κ πιπεριές

 

- καροτοσαλάτα (καρότο τριμμένο, καρυδόψιχα με 1 σκελίδα σκόρδο στο μούλτι, μαγιονέζα, γιαουρτι, αλατοπίπερο κ ανακατεύεις)

 

- ριζοσαλάτα (ρύζι μπασμάτι να κρατάει λίγο, το βάζεις σε μπωλ, βάζεις λίγο λαδάκι, μετά μία κίτρινη κ μία κόκκινη πιπεριά σε κύβους, και περιχύνεις με σως γιαούρτι - μαγιονέζα - πάπρικα - κάρυ - αλάτι)

 

καλή επιτυχία

Link to comment
Share on other sites

προσθέτω κ το γάλα στα λαζάνια γιατί το ξέχασα

 

κατ' αρχήν συλλυπητήρια για τη μανούλα σου.

 

σου δίνω μερικές ιδέες που έχω φτιάξει κατά καιρούς σε τραπεζώματα και γενικώς αρέσουν και είναι κ εύκολα:

 

- Λαζάνια με κιμά (φτιάχνεις τον κιμά με τον γνωστό κλασσικό τρόπο κ βάζεις στο ταψί μία στρώση λαζάνια, μία κιμά, τυρί τριμμένο, έτοιμη σάλτσα πουμαρό ας πούμε 1 φλυτζάνι , 1 φλυτζάνι γάλα, άλλη μία στρώση τα ίδια κ τελειώνεις με λαζάνια, πουμαρό, 1 κρέμα γάλακτος κ τυρί τριμμένο - σκεπάζεις με λαδόκολα κ αλουμινόχαρτο κ ψήνεις μισή ωρίτσα και μετά ξεσκεπάζεις κ ψήνεις άλλο ένα τεταρτάκι - προσοχή να έχει αρκετά υγρά το ταψί για να βράσουν τα λαζάνια)

 

- μοσχαράκι στην γάστρα - πανεύκολο, αλλά σου έχει τον φούρνο ρεζερβέ για 2-3 ώρες - σου επισυνάπτω συνταγή

https://www.sintagespareas.gr/sintages/mosxaraki-me-aroma-mesogeiou-sti-ladokolla.html

 

- έτοιμες κρέπες με ζαμπόν - τυρί - κρέμα γάλακτος

 

- τηγανιά χοιρινό με κρεμμύδια κ πιπεριές

 

- καροτοσαλάτα (καρότο τριμμένο, καρυδόψιχα με 1 σκελίδα σκόρδο στο μούλτι, μαγιονέζα, γιαουρτι, αλατοπίπερο κ ανακατεύεις)

 

- ριζοσαλάτα (ρύζι μπασμάτι να κρατάει λίγο, το βάζεις σε μπωλ, βάζεις λίγο λαδάκι, μετά μία κίτρινη κ μία κόκκινη πιπεριά σε κύβους, και περιχύνεις με σως γιαούρτι - μαγιονέζα - πάπρικα - κάρυ - αλάτι)

 

καλή επιτυχία

Link to comment
Share on other sites

κατ' αρχήν συλλυπητήρια για τη μανούλα σου.

 

σου δίνω μερικές ιδέες που έχω φτιάξει κατά καιρούς σε τραπεζώματα και γενικώς αρέσουν και είναι κ εύκολα:

 

- Λαζάνια με κιμά (φτιάχνεις τον κιμά με τον γνωστό κλασσικό τρόπο κ βάζεις στο ταψί μία στρώση λαζάνια, μία κιμά, τυρί τριμμένο, έτοιμη σάλτσα πουμαρό ας πούμε 1 φλυτζάνι , άλλη μία στρώση τα ίδια κ τελειώνεις με λαζάνια, πουμαρό, 1 κρέμα γάλακτος κ τυρί τριμμένο - σκεπάζεις με λαδόκολα κ αλουμινόχαρτο κ ψήνεις μισή ωρίτσα και μετά ξεσκεπάζεις κ ψήνεις άλλο ένα τεταρτάκι - προσοχή να έχει αρκετά υγρά το ταψί για να βράσουν τα λαζάνια)

 

- μοσχαράκι στην γάστρα - πανεύκολο, αλλά σου έχει τον φούρνο ρεζερβέ για 2-3 ώρες - σου επισυνάπτω συνταγή

https://www.sintagespareas.gr/sintages/mosxaraki-me-aroma-mesogeiou-sti-ladokolla.html

 

- έτοιμες κρέπες με ζαμπόν - τυρί - κρέμα γάλακτος

 

- τηγανιά χοιρινό με κρεμμύδια κ πιπεριές

 

- καροτοσαλάτα (καρότο τριμμένο, καρυδόψιχα με 1 σκελίδα σκόρδο στο μούλτι, μαγιονέζα, γιαουρτι, αλατοπίπερο κ ανακατεύεις)

 

- ριζοσαλάτα (ρύζι μπασμάτι να κρατάει λίγο, το βάζεις σε μπωλ, βάζεις λίγο λαδάκι, μετά μία κίτρινη κ μία κόκκινη πιπεριά σε κύβους, και περιχύνεις με σως γιαούρτι - μαγιονέζα - πάπρικα - κάρυ - αλάτι)

 

καλή επιτυχία

 

Οι κρέπες είναι πολύ ωραίο ορεκτικο..

Πωπω αννουλεν θα κάνω κ γω την καροτοσαλατα κ τη ρυζοσαλατα. Thanx

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Vicky, για πόσα άτομα είναι το τραπέζι? Θα υπάρχουν και παιδιά?

 

Αρχικα σας ευχαριστω για την βοηθεια σας.Το τραπεζι θα είναι για 8 ατομα μεταξυ αυτων τα 3 ανιψάκια μου.Για το κυριως σκεφτομουν και εγω κατι σε κρεας στον φουρνο.Αλλα το συνοδευτικο ;

Link to comment
Share on other sites

Το χοιρινό που σου προτείνουν τα κορίτσια είναι ιδανικό για μικρούς και μεγάλους νομίζω. Συνοδευτικά μπορείς να κάνεις πατάτες φούρνου, ρύζι - γέμιση γαλοπούλας (αν σας αρέσει, εμείς τρελαινόμαστε) ή και ένα σουφλέ με μακαρόνια. Με τα κρεατικά πάνε ωραία οι τάρτες και είναι λιγότερο μπελαλίδικες από τις πίτες όπως σου έχουν πει και τα κορίτσια. Αν θες μπορείς να κάνεις κι ένα σπετσοφάι με λουκάνικα. Θα βρεις άπειρες συνταγές στο νετ που θα ταιριάζουν με τα γούστα σου. ;) Μια πιατέλα με τυριά ή και μια με αλλαντικά είναι εύκολη λύση και γρήγορη επίσης!

 

Εύχομαι να περάσετε καλά και να ζήσετε να θυμόσαστε την μαμά σας πάντα αγαπημένοι! :)

Link to comment
Share on other sites

Αυτά είναι... Συνεχίστε εσείς, μην ενοχλείστε...

Εγώ για σας το έβαλα, δεν είναι του γούστου μου ο εν λόγω :cool:

κατ' αρχήν συλλυπητήρια για τη μανούλα σου.

 

σου δίνω μερικές ιδέες που έχω φτιάξει κατά καιρούς σε τραπεζώματα και γενικώς αρέσουν και είναι κ εύκολα:

 

- Λαζάνια με κιμά (φτιάχνεις τον κιμά με τον γνωστό κλασσικό τρόπο κ βάζεις στο ταψί μία στρώση λαζάνια, μία κιμά, τυρί τριμμένο, έτοιμη σάλτσα πουμαρό ας πούμε 1 φλυτζάνι , άλλη μία στρώση τα ίδια κ τελειώνεις με λαζάνια, πουμαρό, 1 κρέμα γάλακτος κ τυρί τριμμένο - σκεπάζεις με λαδόκολα κ αλουμινόχαρτο κ ψήνεις μισή ωρίτσα και μετά ξεσκεπάζεις κ ψήνεις άλλο ένα τεταρτάκι - προσοχή να έχει αρκετά υγρά το ταψί για να βράσουν τα λαζάνια)

 

- μοσχαράκι στην γάστρα - πανεύκολο, αλλά σου έχει τον φούρνο ρεζερβέ για 2-3 ώρες - σου επισυνάπτω συνταγή

https://www.sintagespareas.gr/sintages/mosxaraki-me-aroma-mesogeiou-sti-ladokolla.html

 

- έτοιμες κρέπες με ζαμπόν - τυρί - κρέμα γάλακτος

 

- τηγανιά χοιρινό με κρεμμύδια κ πιπεριές

 

- καροτοσαλάτα (καρότο τριμμένο, καρυδόψιχα με 1 σκελίδα σκόρδο στο μούλτι, μαγιονέζα, γιαουρτι, αλατοπίπερο κ ανακατεύεις)

 

- ριζοσαλάτα (ρύζι μπασμάτι να κρατάει λίγο, το βάζεις σε μπωλ, βάζεις λίγο λαδάκι, μετά μία κίτρινη κ μία κόκκινη πιπεριά σε κύβους, και περιχύνεις με σως γιαούρτι - μαγιονέζα - πάπρικα - κάρυ - αλάτι)

 

καλή επιτυχία

Ωραίες ιδέες και για εμάς!

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Ωραιες οι ιδεες σας, ευχαριστουμε!

 

Επειδη εργαζομαι μεχρι τελευταια στιγμη τα χριστουγεννα, κανω ενα μενου πανευκολο, δεν εχει προετοιμασια. Σας παραθετω μερικα για ιδεες.

 

-Κατσικι στη γαστρα με μυρωδικα και πατατες-απλα τα ριχνεις ολα μεσα και τα αφηνεις να ψηνονται.

 

-Κοτοσαλατα με κοτοπουλο που εχεις ψησει στο φουρνο την προηγουμενη. Την ημερα του τραπεζιου το ξεψαχνιζεις, βαζεις μεσα βραστο αυγο, καροτο, μαγιονεζα και πιπερι.

 

-Ταλιατελλες φουρνου με κρεμα γαλακτος, τυρια, μπεικον και ζαμπον. Απλα βραζεις τις ταλιατελλες, ριχνεις ολα τα συστατικα σε ενα ταψι και ψηνεις.

 

Συμπληρωματικα οπως πιτες που θα εχεις συνεννοηθει να σου φερουν κολλητοι και συγγενεις αντι για γλυκα, πλατω με τυρια, βολοβαν με ετοιμες σαλατες ή ντιπ απο το σουπερ μαρκετ και φυσικα διαφορες ευκολες σαλατες, βοηθουν παρα πολυ.

 

Γενικα, αποφευγω το τηγανι, γιατι θελει να το κανεις εκεινη τη στιγμη και δεν θελω να ειμαι μακρια απο τους καλεσμενους μου.

Link to comment
Share on other sites

luluka, συλλυπητήρια για τη μαμά σας.

Σου έδωσαν τα κορίτσια πολύ όμορφες συνταγές!

Απλά θα συπληρώσω να μην παραλείψεις το γλυκό!!!

Εγώ όταν έχω αρκετά άτομα φτιάχνω αυτό. Είναι πανεύκολο, δε θέλει τίποτα το ιδιαίτερο (χτυπημα με μίξερ, ψήσιμο, ταλαιπωρίες, κλπ), απλώς πρέπει να ξεκινήσεις να φτιάχνεις τα επίπεδα από το προηγούμενο βράδυ για να προλαβουν να παγώσουν στο ψυγείο, και να αφήσεις το τελυταίο layer την ημέρα του τραπεζιού. Επίσης το φτιάχνω σε ατομικά ποτηράκια κι είναι εντυπωσιακό.

 

[Αν το τραπέζι γίνει ανήμερα Πρωτοχρονιάς (αν και βέβαια γράφεις Χριστούγεννα...) να φτιάξεις βασιλόπιτα με κέρμα και να έχεις κι ένα συμβολικό δώρο για όποιον το κερδίσει (π.χ. ένα γούρι).]

Link to comment
Share on other sites

.......

Ωραίες ιδέες και για εμάς!

 

Οι κρέπες είναι πολύ ωραίο ορεκτικο..

Πωπω αννουλεν θα κάνω κ γω την καροτοσαλατα κ τη ρυζοσαλατα. Thanx

 

Ευχαριστώ tzatzikaki. Παρακαλώ vicky86.

 

Ειδικά για την καροτοσαλάτα κ την ρυζοσαλάτα που έχουν πάντοτε τεράστια επιτυχία, μπορείτε να τα φτιάξετε από την προηγούμενη ημέρα, απλώς την ριζοσαλάτα να την βγάλετε από το ψυγείο καμμιά ωρίτσα πριν το "φάγωμα" για να έρθει η σως στην σωστή υφή (πήζει αρκετά στο ψυγείο). Εγώ προσωπικά βάζω στη σως πολύ πάπρικα, δηλαδή πάνω από μία κουταλιά της σούπας, κ ροζίζει έτσι. Δεν βάζω καθόλου κέτσαπ, γιατί με την κέτσαπ έχει την γεύση της ετοιματζίδικης σαλάτας του σεφ.

Link to comment
Share on other sites

Συλληπητηρια κι από εμενα.Πολυ ομορφη η σκεψη σου.

Λοιπον εγω θα σου ελεγα να κανεις σιγουρα κατι με μακαρονια.Εγω κανω ένα σα παστιτσιο με λαζανια η κανελόνια ή ένα σουφλε ευκολο.

Δες πχ αυτή τη συνταγή

 

https://www.sintagespareas.gr/sintages/ta-kanelonia-tis-marias.html

 

Είναι ευκολη.Μπορεις γεμισεις τα κανελόνια κανονικα από την προηγουμενη μερα.Ανημερα απλα προσθετεις το γαλα και ψηνεις.τα δικα μου πιστιρικια ξετρελαίνονται.

 

και βαλε και καποιο κρεας στο φουρνο...χοιρινο θα σου πω κι εγω μιας και είναι Χριστούγεννα.Παρεενα μπουτι ολοκληρο χοιρινο κανε τρυπουλες με ένα μαχαιρι και βαλε μεσα σκορδο ,αλειψε το με βουτυρο ,πορτοκαλι,μουσταρδα και ψησε.Μονο που θελει πολλες ωρες ψήσιμο.Αλλα είναι ευκολο.Υπαρχουν πολλες συνταγες στο διαδικτυο.Φτιαξε και μια σαλατουλα.Εγω παντα μαρουλι κανω.Μια μεγαλη βαζω μεσα και ξηρους καρπουσ,ροδια,κρουτον,παρμεζανα,σως και δε μενει τπτ.

και μονο με αυτά μια χαρα θα εισαι.αλλιως φτιαξε και λιγο πουρο.Κι ένα γλυκακι ευκολο και εισαι τελεια.Μη σου πω το γλυκακι μπορεις να το αγορασεις αν δε θες να μπλέξεις.

 

Ευχομαι να περασετε τελεια.

Link to comment
Share on other sites

Αν βαλεις χοιρινο μπουτι στο φουρνο βαλτο πρωτα σε δυνατη θερμοκρασια να παρει χρωμα και μετα χαμηλωσε το και αστο να ψηθει.Υπολογησε 1 ωρα ψήσιμο ανα κιλο κρεατος περιπου..μη το παραψησεις κιολας.Κρατα σε ένα μπολακι λιωμενο βουτυρο και αλειψε το κάθε τοσο με ένα πινελακι ενώ ψηνεται.

 

Επισης ζητα στο χασαπη σου να βγαλει το κοκαλο και να το χαραξει από πανω σε τετραγωνάκια.

Link to comment
Share on other sites

Για συνοδευτικό, θα σου βάλω μία συνταγή που μας έχει βγάλει πολλές φορές ασπροπρόσωπους σε τραπέζια -έχει μάλιστα, και μια ''γιορτινή'' γεύση.

https://www.sintagespareas.gr/sintages/risotto-me-manitaria.html

LRaHp2.pngHw9ip2.png
Link to comment
Share on other sites

στρωνουμε σε ενα ταψι σφολιατα.ριχνουμε κομμενο σε κομματακια πρριζακι και τυρι τριμμενο απο πανω μανιταρια και χτυπαμε δυο αυγα με 1 κρεμα γαλακ μουσταρδα αλατι πιπερι και το χυνουμε.το ψηνουμε να ροδισει.ειναι μουρλια

7Ggjp2.png

 

Link to comment
Share on other sites

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...