Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Δωράκια για τους καλεσμένους του πάρτυ (4 ετών)

Recommended Posts

Γειά σας, θέλω να ρωτήσω αν έχετε ιδέες για το τι να δώσω στο πάρτυ της μικρής μου (4 ετών) ως δωράκι στους καλεσμένους (τα παιδιά δηλαδή) που θα έρθουν.

Μάλλον για αγοραστό το βλέπω δεν υπάρχει χρόνος ούτε για αστείο για χειροποιητο..

λογικά θα είναι 20 -24 το πολύ παιδιά.

φαντάζομαι εώς το πολύ 2 2μισυ ευρώ θα είναι που θα μπορεί να είναι το κόστος.

από αγοραστά πράγματα υπάρχει κάτι που θα προτείνατε και είχε επιτυχία / ήταν σπέσιαλ? .....???? ευχαριστώωωωω!

και χειροποιητα απο το etsy θα σκεφτομουν αλλα δε ξερω τι και αν θα εβρισκα κατι σε τετοιο κοστος...

Διαφημίσεις

Γειά σας, θέλω να ρωτήσω αν έχετε ιδέες για το τι να δώσω στο πάρτυ της μικρής μου (4 ετών) ως δωράκι στους καλεσμένους (τα παιδιά δηλαδή) που θα έρθουν.

Μάλλον για αγοραστό το βλέπω δεν υπάρχει χρόνος ούτε για αστείο για χειροποιητο..

από αγοραστά πράγματα υπάρχει κάτι που θα προτείνατε και είχε επιτυχία / ήταν σπέσιαλ? .....???? ευχαριστώωωωω!

και χειροποιητα απο το etsy θα σκεφτομουν αλλα δε ξερω τι και αν θα εβρισκα κατι σε τετοιο κοστος...

Αυτοκόλλητα. Με γύρω στο ευρώ το φύλλο (και μάλλον και πολύ λέω) από κατάστημα τύπου jumbo και τα λατρεύουν σε αυτή την ηλικία

Υπαρχουν πολλές κοπέλες που φτιάχνουν χειροποίητα πραγματάκια, ιδανικά θα έλεγα για τα δωράκια που θες...εγώ πχ για τα αγόρια, μεταξύ άλλων προσέφερα υφασμάτινο κρεμαστό Μονόγραμμα κ για τα κοριτσάκια στεκες με κολλημένο πάνω υφασμάτινο ζωάκι της επιλογής μου κ διαφορετικό για καθε παιδί...το κόστος για κάτι τέτοιο δεν ξεπερνάει τα 2,5? κ τα παιδάκια ξετρελάθηκαν...αν σε ενδιαφέρει κάτι τέτοιο πες μου να σου στείλω τα στοιχεία επικοινωνίας της κοπέλας...επίσης, εγω έχω φτιάξει κουμπαρα κ μολυβοθηκη με το όνομα του καθε παιδιού κ το θέμα που ειχα, στο ίδιο κόστος, αυτο απο επαγγελματία...τελος,μια πολυ ωραία ιδέα ειναι να χαρίσεις σοκολάτα ντυμένη με εξώφυλλο της επιλογής σου κ να γράψεις πχ πάνω απο το πάρτυ της "Μαρίας" την ημερομηνία κλπ...

jTRQp2.png KPxIp3.png

;Exει θέμα το παρτυ σου;Αν ναι μπορεις να βρεις στο ιντερνετ σακουλες με δωρακια ανα θεματική.Εγω το ειχα αποφασισει αλλά δεν το έκανα τελικα.Μια καλη ιδέα ειναι μπογιες-κυρομπογιες κ βιβλιαρακι για να γράφουν,ενα ημερολογιο με κλειδαρια για τα κοριτσια,μολυβοθήκη,κουμπαρας,μαρκαδοροι,καμια κορνιζα.Κοίτα να ειναι κατι πρακτικο.Μπογιες κ τετραδιάκια δεν θα πανε χαμενα.

πότε είναι τα γενέθλια ?

εγώ για τον μικρό μου που είναι προς χριστούγεννα τα γενέθλα, για το σχολείο που είναι πολλά παιδάκια παίρνω χριστουγεννιάτικα παραμυθάκια από το jumbo του 1 ?. μαζί με την σακουλίτσα του jumbo (που είναι δωρεάν) νομίζω ότι είναι μια χαρά.

για το σπίτι (που είναι λιγότερα τα παιδάκια) πέρσι που είχα κάνει πάρτυ τους είχα πάρει σκουφάκια ξωτικού του 1,50 ? κ τα φορούσαν τα παιδάκια την ώρα της τούρτας (αντί για το χάρτινο καπελάκι, ξέρετε) κ μετά τους τα έδωσα δώρο.

κατά καιρούς έχω δώσει κ σαπουνόφουσκες (τώρα το θεωρώ ξεπερασμένο κ πολυφορεμένο) και σετ στυλό γόμα κ χάρακα (είναι πιο ακριβό αλλά πιο χρήσιμο).

Διαφημίσεις

Αν θες να διαθεσεις τοσα χρηματα (2-2.5 ευρω) μπορεις να παρεις και σακουλακια με πλειμομπιλ. Κατα τα αλλα μ'αρεσουν και οι μπογιες που σου προτειναν. Μπορεις να βαλεις σε σακουλακια ενα πακετακι κραγιον, ενα γλυφιτζουρι, καραμελες, μπαλονια για να τα φουσκωσουν, καμια σφραγιδουλα, τετοια. Γενικα, πολλοι προτιμουν πολυ φτηνα δωρακια, ισα για να βγαλουν την υποχρεωση. Τα περισσοτερα, επειδη ειναι και φτηνιαρικα καταληγουν στα σκουπιδια γιατι χαλανε μεχρι να ξεπαρκαρεις. Προσωπικα προτιμω το τιποτα απο κατι τετοιο μια και τα δωρακια για τους καλεσμενους ειναι της μοδας αλλα δεν ειναι απαραιτητα. Αλλωστε ενα κουτι κραγιον ή μαρκαδοροι (επωνυμοι κιολας) - που ειναι και χρησιμα - κοστιζουν απο 1-1-5 ευρω. ;)

Εγώ θα σου πρότεινα να πας οπωσδήποτε μία βόλτα στο Μουστάκα ... δες εδώ... http://www.moustakastoys.gr/gr/custom-categories/products/koritsi/mikrodorakia-866/

Ζήτω η παιδική χαρά!!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...