Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΜΗΠΩΣ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΛΑΘΟΣ????

Recommended Posts

ΟΜΟΡΦΕΣ ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ!!!

ΕΧΩ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ 2ΧΡΟΝΩΝ Κ ΚΑΤΙ ΜΕΡΟΥΛΕΣ.ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΦΕΤΟΣ ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΔΙΑΡΡΟΙΑ.ΤΗΣ ΕΦΤΙΑΧΝΑ ΡΥΖΙ ΜΕ ΛΕΜΟΝΙ ΝΑ ΤΟ ΣΩΣΩ.ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΟΥ ΑΝΕΒΑΣΕ 2ΜΕΡΕΣ ΠΥΡΕΤΟ Κ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΔΙΑΡΡΟΙΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Κ ΤΗΣ ΕΔΙΝΑ almiron ελευθ.λακτοζησ που το συνεχισα με δευτερο κουτι.γενιακ προσπαθω να το σωσω με ρυζι μπανανες και τετοια.ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΕΠΙΜΟΝΟ ΒΗΧΑ ΤΗΣ ΔΙΝΩ ΤΟ grintuss.ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΠΗΡΑΝ ΤΗΛ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ 2ΦΟΡΕΣ ΔΙΑΡΡΟΙΑ.ΑΠΟ ΤΑ 20 ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΕΙΧΑΝ ΜΕΙΝΕΙ ΤΑ 7!!ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΑ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΚΑΛΑ Κ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΣ ΚΑΝΩ ΓΕΝΕΘΛΙΑ.ΟΛΑ ΤΛΕΙΑ!!!ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΗΝ ΠΗΓΑ ΠΑΙΔΙΚΟ Κ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΔΙΑΡΡΟΙΑ.ΠΑΛΙ ΡΥΖΑΚΙ ΠΑΛΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΑΝ Κ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΩ ΕΤΣΙ ΓΕΝΙΚΑ.ΕΧΕΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Κ ΤΟ ΦΑΙ.ΒΕΒΑΙΑ ΑΝ ΔΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΜΕ ΤΟ ΦΑΙ ΟΜΩΣ...ΧΤΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 12 ΞΥΠΝΑΕΙ ΜΕ ΕΝΤΟΝΟ ΒΗΧΑ.ΤΗΣ ΕΔΩΣΑ ΣΙΡΟΠΑΚΙ ΝΑ ΜΑΛΑΚΩΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΤΗΣ ΕΒΑΛΑ ΝΕΡΑΚΙ ΜΕ ΥΚΑΛΥΤΠ ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΔΥΩΡΟ Κ ΗΡΕΜΗΣΕ.ΚΑΤΑ ΤΙΣ 4ΤΗΝ ΦΕΡΝΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΜΕ ΒΗΧΑ.ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΗΓΑ ΣΧΟΛΕΙΟ.Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ.ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ Κ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.ΟΛΟ ΑΡΡΩΣΤΟΥΛΙΚΟ ΕΙΝΑΙ Η ΦΤΣΑ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ???ΝΑ ΠΑΩ ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ???ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ.

Διαφημίσεις

ΟΜΟΡΦΕΣ ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ!!!

ΕΧΩ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ 2ΧΡΟΝΩΝ Κ ΚΑΤΙ ΜΕΡΟΥΛΕΣ.ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΦΕΤΟΣ ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΔΙΑΡΡΟΙΑ.ΤΗΣ ΕΦΤΙΑΧΝΑ ΡΥΖΙ ΜΕ ΛΕΜΟΝΙ ΝΑ ΤΟ ΣΩΣΩ.ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΟΥ ΑΝΕΒΑΣΕ 2ΜΕΡΕΣ ΠΥΡΕΤΟ Κ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΔΙΑΡΡΟΙΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Κ ΤΗΣ ΕΔΙΝΑ almiron ελευθ.λακτοζησ που το συνεχισα με δευτερο κουτι.γενιακ προσπαθω να το σωσω με ρυζι μπανανες και τετοια.ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΕΠΙΜΟΝΟ ΒΗΧΑ ΤΗΣ ΔΙΝΩ ΤΟ grintuss.ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΠΗΡΑΝ ΤΗΛ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ 2ΦΟΡΕΣ ΔΙΑΡΡΟΙΑ.ΑΠΟ ΤΑ 20 ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΕΙΧΑΝ ΜΕΙΝΕΙ ΤΑ 7!!ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΑ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΚΑΛΑ Κ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΣ ΚΑΝΩ ΓΕΝΕΘΛΙΑ.ΟΛΑ ΤΛΕΙΑ!!!ΔΗΛΑΔΗ 2ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ Κ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΗΝ ΠΗΓΑ ΠΑΙΔΙΚΟ Κ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΔΙΑΡΡΟΙΑ.ΠΑΛΙ ΡΥΖΑΚΙ ΠΑΛΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΑΝ Κ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΩ ΕΤΣΙ ΓΕΝΙΚΑ.ΕΧΕΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Κ ΤΟ ΦΑΙ.ΒΕΒΑΙΑ ΑΝ ΔΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΜΕ ΤΟ ΦΑΙ ΟΜΩΣ...ΧΤΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 12 ΞΥΠΝΑΕΙ ΜΕ ΕΝΤΟΝΟ ΒΗΧΑ.ΤΗΣ ΕΔΩΣΑ ΣΙΡΟΠΑΚΙ ΝΑ ΜΑΛΑΚΩΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΤΗΣ ΕΒΑΛΑ ΝΕΡΑΚΙ ΜΕ ΥΚΑΛΥΤΠ ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΔΥΩΡΟ Κ ΗΡΕΜΗΣΕ.ΚΑΤΑ ΤΙΣ 4ΤΗΝ ΦΕΡΝΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΜΕ ΒΗΧΑ.ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΗΓΑ ΣΧΟΛΕΙΟ.Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ.ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ Κ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.ΟΛΟ ΑΡΡΩΣΤΟΥΛΙΚΟ ΕΙΝΑΙ Η ΦΤΣΑ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ???ΝΑ ΠΑΩ ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ???ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ.

Η κορούλα σου προφανώς είχε γαστρεντερίτιδα, που υπήρχε μεγάλη επιδημία τον τελευταίο καιρό και τώρα κόλλησε κάποια άλλη ίωση. Αυτό που σου είπε ο παιδίατρος με τον παιδικό, συμβαίνει, το περάσαμε όλες. Να την ξαναπάς σήμερα κιόλας να την ξαναδεί, να σου πει τι ακριβώς έχει και να σου δώσει τη σωστή φαρμακευτική αγωγή. Περαστικά σας.

Αχ δυστυχώς έτσι είναι στον παιδικό (όσον αφορά τις αρρώστιες) και εμένα ο δικός μου έτσι είναι συνέχεια, αφού πιστεύω πως τσάμπα τον πληρώνω τον παδικό.

Εγώ μετά απο εντολή γιατρού τον σταμάτησα για έναν μήνα (νοσηλευτίκαμε και 5 μέρες στο νοσοκομείο οπότε έπρεπε να πάρει τα πάνω του)

Τώρα για το φαγητό δεν ξέρω να σου πω, εμένα τρώει κανονικά και στον παιδικό και στο σπίτι οπότε δεν μπορώ να σε βοηθήσω σε αυτό.

Πως το βλέπεις το παιδί στον παιδικό περνάει καλά??

Ειδικά με το βήχα δεν θα πρέπει να κάνεις από μόνη σου χειρισμούς, θα πρέπει ο παιδίατρος να διαπιστώσει αν οφείλεται σε βλέννες (μύξα κοινώς) ή ακροαστικά και μόνο αυτός θα σου πει αν πρέπει ή όχι να δώσεις σιρόπι.

Εσύ δεν μπορείς να κάνεις πολλά, προσπάθησε να τρώει καλά, να κοιμάται καλά, να αερίζεις κάθε μέρα το δωμάτιό της, να πλένετε χέρια και να τη βλέπει όσο γίνεται ο ήλιος.

Περαστικούλια

Διαφημίσεις

Η κορούλα σου προφανώς είχε γαστρεντερίτιδα, που υπήρχε μεγάλη επιδημία τον τελευταίο καιρό και τώρα κόλλησε κάποια άλλη ίωση. Αυτό που σου είπε ο παιδίατρος με τον παιδικό, συμβαίνει, το περάσαμε όλες. Να την ξαναπάς σήμερα κιόλας να την ξαναδεί, να σου πει τι ακριβώς έχει και να σου δώσει τη σωστή φαρμακευτική αγωγή. Περαστικά σας.

ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΩ...ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΜΩΡΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΑ....ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΙΑ ΟΜΩΣ!!!! ΑΝ Κ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΘΥΜΗΘΗΚΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΣΚΑΣΩ Κ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΒΡΕΘΗΚΕ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΟ ΚΟΞΙΚΑ.ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ Κ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΩ ΕΙΝΑΙ ΙΩΣΗ Κ ΑΝ ΔΩ ΚΑΤΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΩ ΤΗΛ.ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΩ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΜΗΠΩΣ ΤΗΝ ΠΑΩ ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΙ.ΡΕ ΤΙ ΤΡΑΒΑΝΕ ΚΙ ΑΥΤΑ.... :(:(:(:(

Αχ δυστυχώς έτσι είναι στον παιδικό (όσον αφορά τις αρρώστιες) και εμένα ο δικός μου έτσι είναι συνέχεια, αφού πιστεύω πως τσάμπα τον πληρώνω τον παδικό.

Εγώ μετά απο εντολή γιατρού τον σταμάτησα για έναν μήνα (νοσηλευτίκαμε και 5 μέρες στο νοσοκομείο οπότε έπρεπε να πάρει τα πάνω του)

Τώρα για το φαγητό δεν ξέρω να σου πω, εμένα τρώει κανονικά και στον παιδικό και στο σπίτι οπότε δεν μπορώ να σε βοηθήσω σε αυτό.

Πως το βλέπεις το παιδί στον παιδικό περνάει καλά??

ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΛΑ.ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΟΛΙΣ ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΚΟΛΠΑΚΙ Κ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΜΕΣΑ Κ ΦΕΥΓΩ.ΓΕΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΚΙ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΑΙΖΙ.ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΚΑΤΙ.ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΒΡΕΘΗΚΕ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΕ ΙΟ ΚΟΞΙΚΑ Κ ΜΗΠΩΣ ΚΟΛΛΗΣΕ.ΕΙΧΑΜΕ ΝΟΣΥΛΕΥΤΕΙ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΠΕΡΣΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Κ ΠΟΛΥ ΣΙΓΟΥΡΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΙΧΕ.

Ειδικά με το βήχα δεν θα πρέπει να κάνεις από μόνη σου χειρισμούς, θα πρέπει ο παιδίατρος να διαπιστώσει αν οφείλεται σε βλέννες (μύξα κοινώς) ή ακροαστικά και μόνο αυτός θα σου πει αν πρέπει ή όχι να δώσεις σιρόπι.

Εσύ δεν μπορείς να κάνεις πολλά, προσπάθησε να τρώει καλά, να κοιμάται καλά, να αερίζεις κάθε μέρα το δωμάτιό της, να πλένετε χέρια και να τη βλέπει όσο γίνεται ο ήλιος.

Περαστικούλια

ΤΟ grintuss ΕΙΝΑΙ ΣΙΡΟΠΙ ΜΕ ΜΕΛΙ Κ ΒΟΤΑΝ Κ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗΣ ΤΟ ΔΙΝΩ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΜΕΛΙ.ΒΕΒΑΙΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΑΝ ΔΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΡΘΕΙΣ.ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΡΟΥΘΟΥΝΙΖΕ Κ ΤΗΣ ΕΒΑΛΑ ΟΡΟ ΠΑΛΙ Κ ΗΡΕΜΗΣΕ.ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΝ ΡΩΤΗΣΑ ΓΙΑ ΜΣΚΑ(ΕΠΕΜΕΝΕ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΕΝΑ ΒΡΑΔΥ ΝΑ ΤΗΣ ΒΑΛΩ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΗΣ ΕΒΑΛΑ)ΚΑ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕ ΤΙ Κ ΠΩΣ Κ ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΑ!!!ΟΣΟ ΜΠΟΡΩ ΚΑΝΩ ΑΥΤΑ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ...Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΑΝΤΟΧΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΚΟΥΝΙΕΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΚΑΡΟΤΣΙ Κ ΣΤΟ ΣΟΥΠΕΡ.ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΑΠΛΑ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΠΙΟ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ

Δυστυχώς το να μην πάει τις μισές μέρες σχολείο γιατί είναι άρρωστη την πρώτη χρονιά, είναι αναμενόμενο. Υπομονή.

Αν συμβαίνει μία συγκεκριμένη μέρα η διάρροια, κοιτάξτε και μήπως κάτι στο φαγητό εκείνη τη μέρα την πειράζει, αν μαγειρεύουν στον παιδικό.

Διαφημίσεις

Δυστυχώς το να μην πάει τις μισές μέρες σχολείο γιατί είναι άρρωστη την πρώτη χρονιά, είναι αναμενόμενο. Υπομονή.

Αν συμβαίνει μία συγκεκριμένη μέρα η διάρροια, κοιτάξτε και μήπως κάτι στο φαγητό εκείνη τη μέρα την πειράζει, αν μαγειρεύουν στον παιδικό.

ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΧΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ!!!!!!ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΑΡΡΩΣΤΕΝΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΑΔΕΡΦΗΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΣΧΟΛΕΙΟ.ΟΧΙ ΟΤΙ ΔΕ Θ ΑΡΡΩΣΤΕΝΕ ΑΛΛΑ ΟΧΙ Κ ΤΟΣΟ...

Το θεωρώ εντελώς απίθανο ένα 2χρονο να παρουσιάζει ψυχοσωματικά συμπτώματα, ειδικά εφ' όσον δεν έχει άρνηση για τον παιδικό σταθμό. Όταν αρρωσταίνει, θα την πηγαίνεις παιδίατρο, δεν γίνεται αλλιώς. Ξέρω πολλά παιδιά που μεγάλωσαν με μεγαλύτερα και πάλι αρρώσταιναν πολύ συχνά την πρώτη "σχολική" τους χρονιά, δεν είσαστε η εξαίρεση.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...