Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ξυπνάει κάθε βράδυ επειδή τα έχει βρέξει όλα!!!

Recommended Posts

Καλησπέρα σας!!!

Έχω ένα αγοράκι 8 μηνών, είναι ένας πολύς γλυκός και καλός μπέμπης και γενικά κοιμάται αρκετά. Τον τελευταίο καιρό σε καθημερινή βάση ξυπνάει γύρω στις 5.30 με 6 επειδή είναι κατουρημένος παντού!!! Σεντόνια φορμάκια κορμάκια τα πάντα ... έχω δοκιμάσει να του γυρίζω το μπροστινό μέρος της πάνας, να του κατεβάζω το πουλάκι προς τα κάτω, να του αλλάζω πάνα πάντα μετά το τελευταίο γάλα τίποτα δεν λειτουργεί ... έχετε καμιά ιδέα? Όχι τίποτε άλλο του χαλάει τον ύπνο του μωρού μου. Οι πάνες που χρησιμοποιούμε είναι τα γνωστά pamp...

Σας ευχαριστώ!!!

Διαφημίσεις

Μήπως να άλλαζες μάρκα? Στην δικιά μας περίπτωση η κόρη μου είχε βολευτεί μία άλλη μάρκα ( Libe.... ) ενώ ο γιός μου με αυτήν κατουριόταν συχνά. Τελικά βολεύτηκε με την μάρκα που χρησιμοποιείς κι εσύ.

BdmAp3.png

Mήπως το νούμερο που χρησιμοποιείς είναι μεγάλο γι' αυτόν και γι' αυτό υπάρχουν διαρροές; Τσέκαρέ το κι αν δεν είναι αυτό, δοκίμασε να αλλάξεις μάρκα πάνας.

Κ γω αλλαγη πανας θα προτεινα.ειτε μαρκα(κ μεις ειχαμε διαρροες με αυτες που λες)ειτε μεγεθος.μπορει να χρειαζεστε ειτε μεγαλυτερο μεγεθος ειτε μικροτερο

Το βράδυ είχαμε και εμείς το ίδιο πρόβλημα (χρησιμοποιώ άλλη μάρκα) και αυτό που με βοηθήσε είναι πως την νύχτα του φοράω το ίδιο νούμερο μεν πάνας αλλά το plus.

Έχει περισσότερη απορροφητικότητα.

Διαφημίσεις

Το βράδυ είχαμε και εμείς το ίδιο πρόβλημα (χρησιμοποιώ άλλη μάρκα) και αυτό που με βοηθήσε είναι πως την νύχτα του φοράω το ίδιο νούμερο μεν πάνας αλλά το plus.

Έχει περισσότερη απορροφητικότητα.

Κατρουλιάρικο μωρε!!!!!!

Να σας ζήσει κ μένα τόσο ειναι κοριτσάκι!!

Το λογικό ειναι να φταίει το νούμερο.

Δείτε πως εφαρμόζει στα μπουτάκια του.

Με τα κακά έχετε διαρροές;;

Όπως είπαν πριν το βράδυ πιο αποροφητικές να χρησιμοποιείτε και το σωστό νούμερο πάντα.

Ποιες pamp φοράτε κ πόσα κιλά είστε;

Κατρουλιάρικο μωρε!!!!!!

Να σας ζήσει κ μένα τόσο ειναι κοριτσάκι!!

Το λογικό ειναι να φταίει το νούμερο.

Δείτε πως εφαρμόζει στα μπουτάκια του.

Με τα κακά έχετε διαρροές;;

Όπως είπαν πριν το βράδυ πιο αποροφητικές να χρησιμοποιείτε και το σωστό νούμερο πάντα.

Ποιες pamp φοράτε κ πόσα κιλά είστε;

Καλα εεε άσχετη

Το quote ειναι για τη θεματοθέτρια

Συγνώμη!!

Kορίτσια μου σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας!

Το νούμερο της πάνας είναι σωστό πιστεύω, είμαστε 10250 στα κιλά και του φοράω 4+ Κατά τη διάρκεια της ημέρας δεν έχουμε θέματα διαρροών, το βράδυ μόνο. Αλήθεια και τα δικά σας όταν ξυπνάνε έχουν τόσα πολλά τσίσα ? Γιατί εμάς η πάνα ζυγίζει κανένα κιλό :confused:

Όσες φορές είχαμε τέτοιο θέμα, ανέβαινα νούμερο στις πάνες. Επίσης αν το παιδί πίνει πολλά υγρά, θα τα βγάλει κιόλας. Το να του αλλάζεις πάνα μετά το τελευταίο γεύμα δε λέει, κάτι. Δεν τα κάνει αμέσως μετά.

Εμένα αυτό τον καιρό πάλι κάθε 1-2 νύχτες έχουμε τα βρεξιματάκια μας αλλά αυτό ΜΕΤΑ το πρωινό γάλα, δηλαδή μετά από 11-12 ώρες ύπνου.

Υπόψιν, παίζει ρόλο η θερμοκρασία (αν το παιδί κρυώνει, ναι κατουράει συχνότερα) επίσης η στάση ύπνου. Ο δικός μου κοιμάται μπρούμυτα οπότε εκεί που είναι ήδη γεμάτη η πάνα την πιέζει στο στρώμα και έχουμε τις υγρασίες μας.

Προτείνω αλλαγή πάνας, όχι μετά το τελευταίο γάλα αλλά πριν πας για ύπνο. Αν για παράδειγμα, το παιδί πίνει το γάλα του στις 9 και εσύ πας για ύπνο στις 12, να του αλλάζεις ξανά πάνα τότε.

Να σου ζήσει!

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

Kορίτσια μου σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας!

Το νούμερο της πάνας είναι σωστό πιστεύω, είμαστε 10250 στα κιλά και του φοράω 4+ Κατά τη διάρκεια της ημέρας δεν έχουμε θέματα διαρροών, το βράδυ μόνο. Αλήθεια και τα δικά σας όταν ξυπνάνε έχουν τόσα πολλά τσίσα ? Γιατί εμάς η πάνα ζυγίζει κανένα κιλό :confused:

Και εγω αυτό της φοράω το βράδυ!

Ναι η πάνα το πρωί ειναι πολυυυυυ βαριά!!!!

Αλλα διαρροές δεν εχουμε οταν κοιμάται :)

Θα βρείτε τη λύση!

Διαφημίσεις

Όσες φορές είχαμε τέτοιο θέμα, ανέβαινα νούμερο στις πάνες. Επίσης αν το παιδί πίνει πολλά υγρά, θα τα βγάλει κιόλας. Το να του αλλάζεις πάνα μετά το τελευταίο γεύμα δε λέει, κάτι. Δεν τα κάνει αμέσως μετά.

Εμένα αυτό τον καιρό πάλι κάθε 1-2 νύχτες έχουμε τα βρεξιματάκια μας αλλά αυτό ΜΕΤΑ το πρωινό γάλα, δηλαδή μετά από 11-12 ώρες ύπνου.

Υπόψιν, παίζει ρόλο η θερμοκρασία (αν το παιδί κρυώνει, ναι κατουράει συχνότερα) επίσης η στάση ύπνου. Ο δικός μου κοιμάται μπρούμυτα οπότε εκεί που είναι ήδη γεμάτη η πάνα την πιέζει στο στρώμα και έχουμε τις υγρασίες μας.

Προτείνω αλλαγή πάνας, όχι μετά το τελευταίο γάλα αλλά πριν πας για ύπνο. Αν για παράδειγμα, το παιδί πίνει το γάλα του στις 9 και εσύ πας για ύπνο στις 12, να του αλλάζεις ξανά πάνα τότε.

Να σου ζήσει!

Μπρούμυτα κοιμάται και ο δικός μου :rolleyes: τώρα όσον αφορά το κρύο, αυτές τις μέρες που έχει ψυχρούλα το βράδυ του φοράω εσώρουχο κοντομάνικο και από πάνω πιτζαμο φορμάκι, τον σκεπάζω με μια πικέ κουβερτούλα ... λέτε να κρυώνει ???

Θα δοκιμάσω να του αλλάξω μια πάνα πιο αργά ... απλά συνήθως κοιμάται ο μπέμπης κατά τις 9 και εγώ ακολουθώ κατά τις 10 με τις κότες :D

Διαφημίσεις

Και εμεις βαζουμε baby dry παμπ κ απο τοτε που τα ξεκινησαμε δεν ειχαμε ποτε προβλημα. Ο δικος μου ειναι 9500 και 15 μηνων και του φοραω το 5. Το 4+ φοραω στα κοριτσακια που ειναι 8000 κ 8500 κιλα. Δεν δοκιμαζεις τ 5 κ dry και εσυ? Πιστευω θα λυθει το θεμα σου

Εννοούσα ποιο μοντέλο των pampers, γιατί δεν είναι όλα τα ίδια. Τα baby dry είναι τα καλύτερα, άλλα, όπως π.χ. τα active fit δεν είναι το ίδιο καλά.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...