Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Μάλλον έμπλεξα

Recommended Posts

Καλησπέρα.Θα ηθελα για αλλη μια φορα τη γνωμη σας για ενα θέμα που μου προεκυψε κ δεν ξερω πώς να το χειριστω.Φιλη μου αποφασισε να ενταχθει σε ταχυρρυθμο τμημα Αγγλικων για να παρει το lower που της χρειαζεται για τη δουλεια της.Δεν ξερω πώς λειτουργει το σύστημα τώρα ,δεν γραφηκε σε φροντιστηριο αλλά σε καποιο ινστιτουτο κ σε 3-4 μηνες θα παρει το πτυχιο μη ξεροντας καθολου Αγγλικα.Της φανηκε βουνο γιατι εκει ζητουν προχωρημενα πραγματα απο ατομα που υποτιθεται δεν ηξεραν τιποτα κ ενω πληρωσε ηθελε να τα παρατησει.Της λεω λοιπον (αφου μιλησε κ με τον υπευθυνο κ της ειπε όλα καλα θα πανε)"μη σταματας κ αν χρειαστεις βοηθεια εδω ειμαι"(βοηθαω κ το γιο της στα αγγλικα εξάλλου)

Κ για να μην σας κουράζω μου φερνει να της κανω όλες τις ασκησεις που τους βαζει καθε φορα,λεγοντας μ πως δεν μπορει να κανει τιποτα μονη της.Αφενος την καταλαβαινω ,αφετερου δεν μπορω 3φορες την εβδομαδα τα πρωινα που θελω να κανω τις δουλειες μ ,να ηρεμησω να κανω Αγγλικα.Εγω προσφερθηκα για βοηθεια,αποριες,διορθωση οχι να βγαλω εγω την ταξη.Κ μιλαμε για αρκετη δουλεια Δεν ξερω πώς να της το πω.Της ειπα κατι πλαγιως κ μ λεει "τι να κανω δεν ξερω τιποτα αν ειναι θα τα παρατησω."

Διαφημίσεις

Καλησπέρα.Θα ηθελα για αλλη μια φορα τη γνωμη σας για ενα θέμα που μου προεκυψε κ δεν ξερω πώς να το χειριστω.Φιλη μου αποφασισε να ενταχθει σε ταχυρρυθμο τμημα Αγγλικων για να παρει το lower που της χρειαζεται για τη δουλεια της.Δεν ξερω πώς λειτουργει το σύστημα τώρα ,δεν γραφηκε σε φροντιστηριο αλλά σε καποιο ινστιτουτο κ σε 3-4 μηνες θα παρει το πτυχιο μη ξεροντας καθολου Αγγλικα.Της φανηκε βουνο γιατι εκει ζητουν προχωρημενα πραγματα απο ατομα που υποτιθεται δεν ηξεραν τιποτα κ ενω πληρωσε ηθελε να τα παρατησει.Της λεω λοιπον (αφου μιλησε κ με τον υπευθυνο κ της ειπε όλα καλα θα πανε)"μη σταματας κ αν χρειαστεις βοηθεια εδω ειμαι"(βοηθαω κ το γιο της στα αγγλικα εξάλλου)

Κ για να μην σας κουράζω μου φερνει να της κανω όλες τις ασκησεις που τους βαζει καθε φορα,λεγοντας μ πως δεν μπορει να κανει τιποτα μονη της.Αφενος την καταλαβαινω ,αφετερου δεν μπορω 3φορες την εβδομαδα τα πρωινα που θελω να κανω τις δουλειες μ ,να ηρεμησω να κανω Αγγλικα.Εγω προσφερθηκα για βοηθεια,αποριες,διορθωση οχι να βγαλω εγω την ταξη.Κ μιλαμε για αρκετη δουλεια Δεν ξερω πώς να της το πω.Της ειπα κατι πλαγιως κ μ λεει "τι να κανω δεν ξερω τιποτα αν ειναι θα τα παρατησω."

Eίσαι καθηγήτρια αγγλικών? Πιστεύεις ότι υπάρχει μία πιθανότητα στις 1000 να φτάσει κάποιος από το 0 σε επίπεδο Β2 μέσα σε 4 μήνες? Αν ναι , και προσέφερες βοήθεια σε αυτό το τιτάνιο έργο, μάλλον λίγη θα την έλεγα τη βοήθεια τριών πρωινών τη βδομάδα. Σαν φίλη και και σαν επαγγελματίας κυρίως τι βοήθεια φανταζόσουν εσύ ότι θα ήταν αρκούντως ικανοποιητική ώστε να κάνει τη διαφορά για να μην τα παρατήσει?

Τώρα από εκεί και πέρα, αν δεν μπορείς να ανταπεξέλθεις, της το λες στα ίσια. Ποιός άλλος τρόπος υπάρχει δηλαδή και προβληματίζεσαι?

Eίσαι καθηγήτρια αγγλικών? Πιστεύεις ότι υπάρχει μία πιθανότητα στις 1000 να φτάσει κάποιος από το 0 σε επίπεδο Β2 μέσα σε 4 μήνες? Αν ναι , και προσέφερες βοήθεια σε αυτό το τιτάνιο έργο, μάλλον λίγη θα την έλεγα τη βοήθεια τριών πρωινών τη βδομάδα. Σαν φίλη και και σαν επαγγελματίας κυρίως τι βοήθεια φανταζόσουν εσύ ότι θα ήταν αρκούντως ικανοποιητική ώστε να κάνει τη διαφορά για να μην τα παρατήσει?

Τώρα από εκεί και πέρα, αν δεν μπορείς να ανταπεξέλθεις, της το λες στα ίσια. Ποιός άλλος τρόπος υπάρχει δηλαδή και προβληματίζεσαι?

Κοιτα ,απο ο,τι καταλαβα μετα που προτεινα τη βοηθεια,το θεμα ειναι τυπικο,πηγαινουν εκει κανουν ασκησεις όπως μπορουν,τωρα τι γινεται στο τελος δεν ξερω ,παντως καποιος τροπος θα υπαρχει να πανε όλα καλα,οπως τονισε κ ο υπευθυνος.Παντως η ουσια ειναι οτι δεν πανε να μαθουν όπως καταλαβα.Προβληματιζομαι γιατι δεν ξερω πως θα το παρει αν της πω δεν μπορω να κανω ολες τις ασκησεις σου ,προσπαθησε μονη.Ειναι δεδομενο οτι δεν μπορει.Απ΄την αλλη σιχαινομαι να πιεζομαι συναισθηματικα κ να υποκυπτω.

Όντως μπλέξιμο βρε παιδί μου...αλλά κι αυτή, μεγάλη γυναίκα, συμπεριφέρεται σαν έφηβη (και χειρότερα). Δηλαδή αυτή δεν την ενδιαφέρει ότι δεν θα ξέρει τίποτα; Το θέλει το δίπλωμα μόνο ως τυπικό προσόν, δε θα της χρησιμεύσει ουσιαστικά στη δουλειά της;

Και τι εννοεί ο υπέυθυνος, όλα θα πάνε καλά στο τέλος, ότι θα λαδώσει για να πάρουν το πτυχίο; Μου φαίνεται πως έχει πέσει σε απατεώνες...

Διαφημίσεις

Υπαρχουν δλδ ινστιτούτα/φροντιστηρια που δινουν πτυχια χωρις ο άλλος να εχει γνωσεις?Με λάδωμα?Καλα εσενα που εισαι και καθηγητρια αγγλικων αν καταλαβα καλα δε σε ενοχλεί αυτό?Δεχεσαι να βοηθήσεις δλδ σε κατι τετοιο?Οι υπολοιποι δλδ που φαγαμε και οσοι συνεχιζουν να τρωνε χρονια στα θρανια για να μαθουν ξενες γλωσσες είναι τα κοροιδα της υπόθεσης?

Της το λες ότι τόσο μπορείς να την βοηθήσεις τόσο θα την βοηθήσεις.. δηλ. άμα μπορείς 1 ώρα την εβδομάδα, τόσο όχι παραπάνω.. ούτως ή άλλως για την δουλειά της προφανώς το θέλει για τυπικούς λόγους δηλ. να υπάρχει το χαρτί άσχετα αν δεν ξέρει γρι αγγλικά... δεν ξέρω και σε τι δουλειά δουλεύει, σε εμάς όμως όταν λέμε ότι θέλουμε ξένη γλώσσα για να πάρουμε κάποιον στη δουλειά το εννούμε.. και περνάνε από διάφορα τεστ ελέγχου για το τι ξέρουν... τώρα, συγνώμη που θα στο πω, η φίλη σου χέστηκε να μάθει αγγλικά (παρόλο που της δίνεται η ευκαιρία) .. θέλει να πάρει το χαρτί, να της τα κάνει άλλος και όλα οκ... γι' αυτό πας να μιλήσεις αγγλικά σε δουλειές / υπηρεσίες κλπ και σου λένε: Put the kot down slowly...

Ζήτω η παιδική χαρά!!!

Υπαρχουν δλδ ινστιτούτα/φροντιστηρια που δινουν πτυχια χωρις ο άλλος να εχει γνωσεις?Με λάδωμα?Καλα εσενα που εισαι και καθηγητρια αγγλικων αν καταλαβα καλα δε σε ενοχλεί αυτό?Δεχεσαι να βοηθήσεις δλδ σε κατι τετοιο?Οι υπολοιποι δλδ που φαγαμε και οσοι συνεχιζουν να τρωνε χρονια στα θρανια για να μαθουν ξενες γλωσσες είναι τα κοροιδα της υπόθεσης?

ναι :P

Ζήτω η παιδική χαρά!!!

ποιό αξιόλογο πτυχίο δίδεται με λάδωμα; :confused:

έχω πολλά χρόνια να ασχοληθώ αλλά από ότι θυμάμαι τα πτυχία που μετράνε σε βιογραφικά/δημόσιο/εξωτερικό δίδονται από σοβαρούς φορείς και δεν επιδέχονται λαδιές. για lower δεν δίνει; είτε ecce είτε fce εξετάζονται από ανεξάρτητους εξεταστές πιστοποιημένους από τα αντίστοιχα πανεπιστήμια. μήπως πάει για το κρατικό; έμπλεξε στο άσχετο με κανα ielts; αλλά και σε αυτά πως να τα πάρει χωρίς γνώσεις; όπως και να έχει μίλησέ της πες της ή πρέπει να ασχοληθεί σοβαρά είτε να αλλάξει τμήμα και να πάει σε πιο μακροχρόνιο και πιο βατό. δεν έχει νόημα να της κάνεις εσύ τις ασκήσεις νομίζω και η ίδια το καταλαβαίνει. είναι πολύ ξεκάθαρα τα πράγματα και αν σε ξαναρωτήσει αν πρέπει να τα παρατήσει η απάντηση είναι ναι αν δεν ασχοληθείς σοβαρά.

Κράτα το

Κράτα το

Εμ χρυσή μου πες αν δεν μπορείς να κάνεις τίποτα μόνη σου πως θα πάρεις το πτυχίο; Θα έρθω και εγώ μαζί;;

Αν τώρα παίζει λάδωμα (που λίγο δύσκολο το βλέπω) θα το πάρει έτσι κι αλλιώς οπότε δεν χρειάζεται να σε πρήζει.

Βάλε φρένο. Πες της ότι δεν προλαβαίνεις και πως δεν έχει νόημα να λύνεις εσύ τις ασκήσεις γιατί δεν μαθαίνει τίποτα. Αν δεν σκοπεύει να κάτσει να διαβάσει ας τα παρατήσει. Εννοείται πως για να πάρει πτυχίο σε 3-4 μήνες πρέπει να στρωθεί κάτω σοβαρά...

Διαφημίσεις

Κοιτα ,απο ο,τι καταλαβα μετα που προτεινα τη βοηθεια,το θεμα ειναι τυπικο,πηγαινουν εκει κανουν ασκησεις όπως μπορουν,τωρα τι γινεται στο τελος δεν ξερω ,παντως καποιος τροπος θα υπαρχει να πανε όλα καλα,οπως τονισε κ ο υπευθυνος.Παντως η ουσια ειναι οτι δεν πανε να μαθουν όπως καταλαβα.Προβληματιζομαι γιατι δεν ξερω πως θα το παρει αν της πω δεν μπορω να κανω ολες τις ασκησεις σου ,προσπαθησε μονη.Ειναι δεδομενο οτι δεν μπορει.Απ΄την αλλη σιχαινομαι να πιεζομαι συναισθηματικα κ να υποκυπτω.

Αν υπάρχει τρόπος να περάσεις εξετάσεις από το Βρετανικό Συμβούλιο η την Αμερικάνικη Ένωση και να πάρεις το lower μέσα σε 4 μήνες ενώ δεν ξέρεις γρι Αγγλικά να μου το πείτε και μένα σας παρακαλώ.

Γιατί απ όσο θυμάμαι δίνεις και προφορικά και Listening.

Δηλαδή δεν θα παραστεί η ίδια η φίλη σου στις εξετάσεις?

Γιατί αν ΔΕΝ παραστεί κι έχουν αυτοί οι τύποι που της πήραν τα λεφτά να της φέρουν έτοιμο το lower, να μου πείτε και μένα ποιοι είναι να παραγγείλω ένα Proficiency παρακαλώ.

Αν παραστεί η ίδια στις εξετάσεις δεν υπάρχει περίπτωση να δει lower ούτε στον ύπνο της, τσάμπα κόπο κάνεις εσύ που κάθεσαι και βγάζεις τα ματάκια σου. Πες της το ξεκάθαρα.

Εννοείται πως για να πάρει πτυχίο σε 3-4 μήνες πρέπει να στρωθεί κάτω σοβαρά...

Αγάπη μου ΔΕΝ ξέρει καθόλου Αγγλικά η κοπέλα αν κατάλαβα καλά.

Και στην Αγγλία να πάει για 3-4 μήνες δεν το παίρνει το πτυχίο που να χτυπηθεί κάτω,εκτός αν κάνει μεταμόσχευση εγκεφάλου.

[B][SIZE="3"]Τα δικαιώματά μας συκοφαντήθηκαν ως προνόμια [/SIZE][/B](κλεμμένο το'χω, δεν είναι δική μου σοφία)

Είχα το ίδιο θέμα με κάποιον συγγενή μου ο οποίος ερχόταν κάθε μέρα να του κανω τις ασκήσεις για να μην πηγαίνει αδιάβαστος.Κι ενώ του είχα ξεκαθαρίσει οτι κακό δικό του κάνει γιατι δεν πρόκειται να μάθει τιποτα αν δεν προσπαθήσει μόνος του, εκείνος επέμενε οτι δεν είχε πρόβλημα αρκεί να πηγαίνει με τις ασκήσεις έτοιμες.Ε στο τέλος έδωσε εξετάσεις και φυσικά δεν πέρασε οποτε ξανάκανε ενα χρόνο αγγλικά, στρώθηκε στο διάβασμα και το πήρε το πτυχίο.

HOPE77, κοίτα, κανονικά πρέπει να θέσεις το πρόβλημα σε ειλικρινή βάση, ότι, δηλαδή, κατ' αυτόν τον τρόπο αφενός δε την βοηθάς επί της ουσίας και αφετέρου προσφέρθηκες να βοηθήσεις όχι να ψοφήσεις στην κούραση.

Αν δε θες ή δε μπορείς να της πεις απλώς την αλήθεια στα μούτρα, κατάφυγε σε κάποιο ψέμα, τύπου ότι τις ώρες που θέλει αυτή να σε δεσμεύει εσύ ξεκίνησες κάποια δραστηριότητα και έτσι δε μπορείς πια να βοηθάς, ή αν σε πάρει τη μία φορά της λες δε μπορώ, τη δεύτερη ομοίως, και πάει λέγοντας.

Εγω ξεκάθαρα θα της ελεγα ότι εχω ολη τη διαθεση να τη βοηθησω αλλα τοσο χρονο για να κανω εγω ολες τις ασκήσεις της δεν εχω.Ουτε το θεωρω και σωστο.Αν χρειαστεί καποια βοηθεια,επεξηγηση μετα χαρας..αλλα ως εκει.

Τι να ντραπεις...αυτή που σου φορτωνει ολες τις ασκήσεις της δε ντρεπεται?

HOPE77, κοίτα, κανονικά πρέπει να θέσεις το πρόβλημα σε ειλικρινή βάση, ότι, δηλαδή, κατ' αυτόν τον τρόπο αφενός δε την βοηθάς επί της ουσίας και αφετέρου προσφέρθηκες να βοηθήσεις όχι να ψοφήσεις στην κούραση.

Αν δε θες ή δε μπορείς να της πεις απλώς την αλήθεια στα μούτρα, κατάφυγε σε κάποιο ψέμα, τύπου ότι τις ώρες που θέλει αυτή να σε δεσμεύει εσύ ξεκίνησες κάποια δραστηριότητα και έτσι δε μπορείς πια να βοηθάς, ή αν σε πάρει τη μία φορά της λες δε μπορώ, τη δεύτερη ομοίως, και πάει λέγοντας.

Εγώ διαφωνώ με αυτή την λογική γενικότερα.. δηλ. γιατί να πούμε ένα ψέμα αντί της αλήθειας?? εδώ αυτή που είναι φάουλ είναι η φίλη όχι η hope...

εξάλλου από την αρχή της είπε να την βοηθήσει δηλ. κάποια στιγμή να βλέπει τις ασκήσεις που έχει κάνει η φίλη όχι να τις κάνει η hope για την φίλη..

οπότε της λέει την αλήθεια και τέλος... ότι δηλ. αυτό που μπορεί να της προσφέρει είναι να τσεκάρει τις ασκήσεις της και μετά ας κάτσει η άλλη να διαβάσει για να τα κάνει σωστά....

Ζήτω η παιδική χαρά!!!

Διαφημίσεις

Αγάπη μου ΔΕΝ ξέρει καθόλου Αγγλικά η κοπέλα αν κατάλαβα καλά.

Και στην Αγγλία να πάει για 3-4 μήνες δεν το παίρνει το πτυχίο που να χτυπηθεί κάτω,εκτός αν κάνει μεταμόσχευση εγκεφάλου.

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Πράγματι... Άρα κάτι δεν έχει μεταφέρει σωστά η φίλη στην Hope... Δεν μπορεί να υπάρχει φροντιστήριο (όπως θέλετε πείτε το) που να υποστηρίζει κάτι τέτοιο...

Εγώ διαφωνώ με αυτή την λογική γενικότερα.. δηλ. γιατί να πούμε ένα ψέμα αντί της αλήθειας?? εδώ αυτή που είναι φάουλ είναι η φίλη όχι η hope...

Αντιλαμβάνομαι τι λες, απλώς θεωρώ ότι κάποιοι άνθρωπο ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ! Έχω πάθει κάτι παρόμοιο με τα εικαστικά της κόρης της ξαδέρφης μου. Μου είπε να πάω μια φορά να τη βοηθήσω, και πήγα. Μου είπε και δεύτερη, και τρίτη... ε, κάποια στιγμή κουράστηκα και της είπα ότι έτσι δε βοηθάω το παιδάκι, ότι το χέρι του ενήλικα από του μικρού στη ζωγραφική φαίνεται και ότι δε γίνεται να πηγαίνει ζωγραφιές και εικαστικά από το σπίτι έτοιμα, ενώ στο σχολείο δεν τραβάει ούτε γραμμή (ηλίθια είναι η καθηγήτρια, δεν θα το καταλάβαινε; )!!! Και πήρα την απάντηση: καλά, δεν πειράζει, κάνε τώρα εσύ τη ζωγραφιά να τελειώνουμε.

Επειδή τα πήρα, και επειδή προφανώς δεν τους ενδιέφερε η αλήθεια, αλλά απλώς ήθελαν να κάνουν τη δουλειά τους, τους είπα απλά και ωραία ότι την ημέρα που συνήθως με φώναζαν να κάνω την εργασία έκανα μαθήματα σε ένα παιδάκι. Βέβαια με φώναζαν σε άκυρες ημέρες μετά, αλλά είχα και το μεταπτυχιακό τότε, και έτσι τη γλίτωσα πολλές φορές. Άμα δεν καταλαβαίνουν ορισμένοι άνθρωποι ποιο είναι το καλό τους αφενός, και αφετέρου ότι κουράζουν πολύ τους άλλους φορτώνοντας τις ευθύνες τους, τι να κάνεις πια;;;

Το πτυχιο δεν ειναι τυπου lower που πηραμε εμεις.Απότι καταλαβα δεν εχει τετοια ισχυ ειναι για χρηση μονο στην υπηρεσια.Ουτε μου ειπε για λαδωμα κ τέτοια.Μηπως απλα παρακολουθουν κ δινουν στο τελος εξετάσεις,κ πέρνουν καποια βεβαίωση κ εννουσε οτι το επιπεδο ειναι σαν το lower;Όταν μ το πρωτοανεφερε μ ειπε οτι θα παει να το παρει γιατι το χρειαζεται κ καταλαβα οτι θα αρχισει απο την αρχή κ εκει της ειπα εδω ειμαι για βοηθεια δεν ρωτησα περαιτερω. Ξαφνικα μ φέρνει ασκήσεις για προχωρημενους κ τα παιξα.Τωρα τι γινεται δεν ξερω.

Δεν ειμαι καθηγητρια αγγλικων,εχω απλά το proficiency το οποιο πηρα με μεγαλη δυσκολια κ φυσικα με ενοχλει αν δινονται ετσι τα πτυχια αλλα ξαναλεω οτι αυτο δεν πρεπει να ειναι τέτοιο.Τωρα να την έμπλεξαν ,δεν ξερω.Εχω ξανακουσει οτι πανε ταχυρρυθμα για πτυχια αλλα καταλαβα κανονικα.

Το θεμα ειναι οτι δεν μπορω οπως κ να εχει να αναλαβω να τις τα κανω εγω.Για το θεμα της αρπαχτης πτυχιων εχετε δικιο.Επρεπε απο την αρχη να της το κοψω.Βαρεθηκα να βλεπω γυρω μ ατομα με πτυχια που να μην πω πως τα πηραν να ειναι καλυτερα επαγγελματικα απο μενα που έφαγα τα χρονια μ στο διαβασμα χωρις αντικρυσμα επαγγελματικο.

Το πτυχιο δεν ειναι τυπου lower που πηραμε εμεις.Απότι καταλαβα δεν εχει τετοια ισχυ ειναι για χρηση μονο στην υπηρεσια.Ουτε μου ειπε για λαδωμα κ τέτοια.Μηπως απλα παρακολουθουν κ δινουν στο τελος εξετάσεις,κ πέρνουν καποια βεβαίωση κ εννουσε οτι το επιπεδο ειναι σαν το lower;Όταν μ το πρωτοανεφερε μ ειπε οτι θα παει να το παρει γιατι το χρειαζεται κ καταλαβα οτι θα αρχισει απο την αρχή κ εκει της ειπα εδω ειμαι για βοηθεια δεν ρωτησα περαιτερω. Ξαφνικα μ φέρνει ασκήσεις για προχωρημενους κ τα παιξα.Τωρα τι γινεται δεν ξερω.

Δεν ειμαι καθηγητρια αγγλικων,εχω απλά το proficiency το οποιο πηρα με μεγαλη δυσκολια κ φυσικα με ενοχλει αν δινονται ετσι τα πτυχια αλλα ξαναλεω οτι αυτο δεν πρεπει να ειναι τέτοιο.Τωρα να την έμπλεξαν ,δεν ξερω.Εχω ξανακουσει οτι πανε ταχυρρυθμα για πτυχια αλλα καταλαβα κανονικα.

Το θεμα ειναι οτι δεν μπορω οπως κ να εχει να αναλαβω να τις τα κανω εγω.Για το θεμα της αρπαχτης πτυχιων εχετε δικιο.Επρεπε απο την αρχη να της το κοψω.Βαρεθηκα να βλεπω γυρω μ ατομα με πτυχια που να μην πω πως τα πηραν να ειναι καλυτερα επαγγελματικα απο μενα που έφαγα τα χρονια μ στο διαβασμα χωρις αντικρυσμα επαγγελματικο.

Hope εφόσον το "χρειάζεται" για την υπηρεσία της τότε θα πρέπει να μάθει αγγλικά και να πάρει ένα χαρτί που το αποδεικνύει.. αυτή προφανώς θέλει να πάρει το χαρτί χωρίς να μιλάει γρι αγγλικά.. δεν ξέρω τι ρόλο παίζει αυτό το χαρτί στην υπηρεσία της... π.χ. μπορεί να παίρνει κάποιο μπόνους για την ξένη γλώσσα.. αν θέλει να τα παρατήσει ας τα παρατήσει.. αλλιώς ας κάτσει να μάθει αγγλικά είτε ταχύρυθμα είτε αργάρυθμα (εγώ την εφήυρα τη λέξη :P )

Ζήτω η παιδική χαρά!!!

Αρλούμπες σου λέει... Μήπως την έχει στείλει η υπηρεσία της για κάποια μετεκπαίδευση ή τίποτα business english? Μήπως κάποιο σεμινάριο;

Τίποτα κόφτο... Πες της ότι ούτε χρόνο έχεις, ούτε την βοηθάς... Λες στο γραφείο της να μην καταλάβουν μετά ότι δεν σκαμπάζει καθόλου; Ή θα σου φέρνει να κάνεις και δουλειά γραφείου στα αγγλικά; ...

Όσο για τα εικαστικά που έλεγε η osin, μα θεωρούν τη δασκάλα τόσο ηλίθια; Για τι τάξη μιλάμε; δημοτικό;;

Όσο για τα εικαστικά που έλεγε η osin, μα θεωρούν τη δασκάλα τόσο ηλίθια; Για τι τάξη μιλάμε; δημοτικό;;

Β' Γυμνασίου...

Πέρα από το "βάρος" και την "ευθύνη" που μου φόρτωναν, γιατί έκανα του κεφαλιού μου (χωρίς να έχω ιδέα τι δίδασκε η καθηγήτρια στη διάρκεια του μαθήματος) και φυσικά είχαν απαίτηση υψηλής βαθμολογίας από εμένα (!!!), αντιπαρέρχομαι το μήνυμα που πέρναγαν οι γονείς στο παιδί με την όλη φάση.

Ειλικρινά απεχθάνομαι τα ψέματα, αλλά σε κάποιες τέτοιες φάσεις, συγγνώμη, αλλά....

Ενδιαφέρον έχουν, πάντως, αυτού του είδους οι άνθρωποι: και να πάρουν αυτό που θέλουν, και να μην κουραστούν, και να ταλαιπωρούν τους άλλους. Όλα δικά τους

Κοριτσια λοιπον επιστρεφω με διευκρινησεις που τις πηρα καθως μου τηλ η φιλη για να ρωτησει αν τελειωσα τις ασκησεις που μ ειχε αφησει.Λοιπον η φιλη μου ξερει μια χαρα Αγγλικα ή μαλλον ηξερε καθως εχει ξαναδωσει για lower k den το πηρε απλα επειδη εχει χρονια να τα πιασει το μετεφρασε "δεν ξερω καθολου" αντι για "τα ξεχασα".εξ΄ου πηγε κ σε αυτο το τμημα το οποιο ηδη ειχε αρχισει, με την προυποθεση οτι θα διαβαζε κ μονη της για να τους προλαβει .Ειπε στους υπευθυνους οτι ξερει ,οτι ξαναδωσε κλπ αλλα τα βρηκε σκούρα.

Οποτε της λεω "ειμαστε περιπου στα ιδια,αφου κ εγω εχω ξεχάσει αρκετες ορολογιες κ απο το να διαβαζω να τα θυμηθω εγώ καλυτερα να το κανεις εσύ που θα τα χρειαστεις κιολας."Ελπιζω να καταλαβε.Γιατι τα πηρα .Τι μου τα λες με δικα σου λογια κ το παιζεις καημενη για να σε λυπηθω κ να σε βοηθησω;Πες τα όπως εχουν τα πράγματα.Τωρα κ να ηθελα ,χαλαστηκα δεν κανω τιποτα.

Αυτο που οι αλλοι σε περνουν για χαζη κ θελουν να κανουν με καθε τροπο τη δουλεια τους μ τη δινει.Κ το οτι τα λενε με δικα τους λογια εχω το εχω ιδιο με το ψεμα.Όπως κ να εχει σας ευχαριστω για τη βοηθεια.

Και πολύ καλά έκανες Hope! Ελπίζω να πήρε το μηνύμα.

Βέβαια το ότι έχει ξεχάσει λίγο λόγω μη χρήσης από την μία αλλά δεν μπορεί να λύσει και καμία άσκηση από την άλλη εμένα με παραπέμπει λίγο ότι άδραξε της ευκαιρίας που της είπες αν χρειαστείς βοήθεια εδώ είμαι....

LAAFp2.png

JRM4p2.png

Κοριτσια λοιπον επιστρεφω με διευκρινησεις που τις πηρα καθως μου τηλ η φιλη για να ρωτησει αν τελειωσα τις ασκησεις που μ ειχε αφησει.

:D

Εντάξει, είναι θεά!!! Προσκυνώ!!!:-D

Τι νοημα εχει να της κανει καποιος αλλος τις ασκησεις? Θα τα μαθει τηλεπαθητικα?

Δεν υπαρχει λογος να εσυ να καταπιεζεις τον εαυτο σου. Δεν μπορεις, θες τον χρονο σου για εσενα και τελειωσε. Ας στρωθει να διαβασει να το παρει.