Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Ξυπνάμε τα βράδια

anastasiaore

Recommended Posts

Κορίτσια Καλησπέρα εχω ενα αγορακι 15 μηνων εδώ και 3 βραδια ξυπναμε το βραδυ και καθόμαστε σχεδόν βράδυ παρα βραδυ ξυπναει τα ξημερωματα και γκρινιαζει λεω θα πεινασε του κανω γαλα αλλες φορες το πινει αλλες οχι δεν ξέρω τι να κάνω. Εχθες ξυπνησε 3 τα ξημερωματα καιξανα κοιμήθηκε 4. Αλλες φορες πιανουμε και 4 με 6. Η κουνια του βρίσκεται ακόμα στο δωμάτιο μας. Καπου διαβασα για ενα βιβλίο κοιμησου παιδι μου απο τις εκδόσεις πατακη,λετε να με βοηθήσει εαν το διαβασω? Φοβαμαι μην μαςνγινει συνηθεια.. κοιμαται το πολυ 10 μιση του κανω 250γρ γαλα και μας παιρνει ο υπνος στο κρεβατι.

Διαφημίσεις

Υπάρχουν αρκετές τέτοιες φάσεις σε αυτή την ηλικία, θα περάσει.

Αν δεν πεινάει καλύτερα μην προσφέρεις γάλα γιατί θα γίνει συνήθεια και θα ξυπνά σταθερά για 1-2 χρόνια ξημερώματα για γάλα.

Τα παιδιά ξυπνούν για πολλούς λόγους, στην ηλικία αυτή τα όνειρα τους επίσης αρχίζουν να είναι έντονα και μπερδεύονται τα παιδιά, συγχίζονται.

Πάρε το αγκαλίτσα, ησύχασε το και μην ανάψεις φώτα, μην αρχίσετε κουβέντα, ήρεμα ωσπου να ξανακοιμηθεί.

Κορίτσια Καλησπέρα εχω ενα αγορακι 15 μηνων εδώ και 3 βραδια ξυπναμε το βραδυ και καθόμαστε σχεδόν βράδυ παρα βραδυ ξυπναει τα ξημερωματα και γκρινιαζει λεω θα πεινασε του κανω γαλα αλλες φορες το πινει αλλες οχι δεν ξέρω τι να κάνω. Εχθες ξυπνησε 3 τα ξημερωματα καιξανα κοιμήθηκε 4. Αλλες φορες πιανουμε και 4 με 6. Η κουνια του βρίσκεται ακόμα στο δωμάτιο μας. Καπου διαβασα για ενα βιβλίο κοιμησου παιδι μου απο τις εκδόσεις πατακη,λετε να με βοηθήσει εαν το διαβασω? Φοβαμαι μην μαςνγινει συνηθεια.. κοιμαται το πολυ 10 μιση του κανω 250γρ γαλα και μας παιρνει ο υπνος στο κρεβατι.

Το πιθανοτερο ειναι οτι προκειται για φαση, το ποτε θα περασει δεν ειναι σιγουρο. Το βιβλιο που λες προτεινει μεθοδο εκπιαδευσης ωστε το παιδι να αποκοιμιεται μονο του στην αρχη της νυχτας και λεγοντας μονο του εννοώ στην κουνια του χωρις τον γονιο στο δωματιο. Η μεθοδος περιεχει κλαμα, στο λεω για να σταθμισεις αν σου ταιριαζει. Η λογικη του ειναι οτι αν το παιδι μαθει να αποκοιμιεται μονο του στην αρχη θα μπορει να το κανει και αν ξυπνησει ενδιαμεσα μεσα στη νυχτα.

• 3 weeks later...

Καλησπέρα... θέλω τη βοήθεια σας.. ο μικρός μου είναι 6 μηνών και την νύχτα κάθε μία ώρα κλέει. Σηκώνομαι το αλλάζω πλευρό, του δίνω πιπίλα και ξανακοιμάται. Έχω κουραστεί. Όταν κλαίει πολύ του δίνω τσάι και κοιμάται, αλλά πάλι τα ίδια μετά. Τι να κάνω; :-(

Καλησπέρα... θέλω τη βοήθεια σας.. ο μικρός μου είναι 6 μηνών και την νύχτα κάθε μία ώρα κλέει. Σηκώνομαι το αλλάζω πλευρό, του δίνω πιπίλα και ξανακοιμάται. Έχω κουραστεί. Όταν κλαίει πολύ του δίνω τσάι και κοιμάται, αλλά πάλι τα ίδια μετά. Τι να κάνω; :-(

Μηπως πειναει? Γαλα δωσε. Τι το θες το τσαι???

Διαφημίσεις

Το κάνει τώρα τελευταία ή το έκανε πάντα? Αν το κάνει μόνο τώρα είναι μάλλον δόντια, πονάει ο καημενούλης. Κι εμένα η μικρή από κει που κοιμόταν κάθε βράδυ σερί, 6 μηνών αρχισε να ξυπνάει κάθε μία ώρα.. Υπομονή..

Το κάνει τώρα τελευταία ή το έκανε πάντα? Αν το κάνει μόνο τώρα είναι μάλλον δόντια, πονάει ο καημενούλης. Κι εμένα η μικρή από κει που κοιμόταν κάθε βράδυ σερί, 6 μηνών αρχισε να ξυπνάει κάθε μία ώρα.. Υπομονή..

Ποτέ του δεν κοιμήθηκε σερι νύχτα.. μονο καμια δυο φορες απο τις 12 μεχρι 5:30. Ελπίζω μώλις βγαλει τα δοντάκια του να αλλάξει. Ακομη και τη μερα κοιμαται 15-20 λεπτα πριν τα γευματα ή μετά και σπάνια μια ωρα.

Κορίτσια Καλησπέρα εχω ενα αγορακι 15 μηνων εδώ και 3 βραδια ξυπναμε το βραδυ και καθόμαστε σχεδόν βράδυ παρα βραδυ ξυπναει τα ξημερωματα και γκρινιαζει λεω θα πεινασε του κανω γαλα αλλες φορες το πινει αλλες οχι δεν ξέρω τι να κάνω. Εχθες ξυπνησε 3 τα ξημερωματα καιξανα κοιμήθηκε 4. Αλλες φορες πιανουμε και 4 με 6. Η κουνια του βρίσκεται ακόμα στο δωμάτιο μας. Καπου διαβασα για ενα βιβλίο κοιμησου παιδι μου απο τις εκδόσεις πατακη,λετε να με βοηθήσει εαν το διαβασω?

Φοβαμαι μην μαςνγινει συνηθεια.. κοιμαται το πολυ 10 μιση του κανω 250γρ γαλα και μας παιρνει ο υπνος στο κρεβατι.

Εμένα με είχε βοηθησει πολύ το " the no cry sleep solution". Το είχα κατεβάσει από το Internet

Οχι δεν πειναει απλα το τσαι του το δινω για χαλαρωση απο κανενα πονακι.

Οταν λες τσαι εννοεις το κανονικο τσαι ή το κιντερντε? Δωσε χαμομηλι αν θες. Το τσαι ειναι σαν να του δινεις καφε. Δεν επιτρεπεται να πινουν τα παιδια τσαι... Τωρα για τον υπνο καποια ανησυχια θα εχει. Θυμαμαι κ εμεις στην ηλικια σας ξυπνουσαμε καθε μια ωρα κ ξανα νανουρισμα απο την αρχη...

veMDp3.png

Διαφημίσεις

Το τσαι ειναι σαν να του δινεις καφε.

Νομίζω ότι το τσάι του βουνού δεν έχει καφεΐνη - μήπως εννοεί αυτό η κοπέλα; Πάντως, οι παλιότερες που έδιναν σίγουρα δεν είχαν lipton, αλλά μόνο τσάι του βουνού.

Καλα κ η πεθερα μου εδινε στην κουνιαδα μου μαυρο τσαι!:shock:απορω πως κοιμοταν!κ στον αντρα μου απο 40ημερων 1κουταλακι χυμο πορτοκαλι!το οτι ο πεθερος μου εχει γοπ κ ο αντρας μου πλεον δειχνει σημαδια δε νομιζω να ειναι συμπτωση..sorry για το off topic.φανταζομαι η κοπελα δινει κιντερτε οπως κ πολλες αλλες για να μην ξυπνανε τα μωρα το βραδυ για φαι

Μια κ ξαναδθαβασα το θεμα στην περιπτωση αυτη η πειναει η αλμα η δοντια.αν δε θελει γαλα μια δοκιμη κρεμα για ουλα.υπομονη..θα περασει..φαση ειναι