Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Διακοπη κυησης στη 17 εβδομαδα

annoula.kos

Recommended Posts

Πραγματικα εχεις δικιο κ εγω ακριβως τα ιδια σκεφτομαι κ ναι ειναι οτι χειροτερο μπορουσε να μου συμβει... η χειροτερη εμπειρια στη ζωη ενος ζευγαριου κ ποσο μαλλον μιας γυναικας... δν σ κρυβω οτι κλαιω ακομα αλλα λενε πως η καταθλιψη π προκαλειτε απο ενα τετοιο γεγονος ευθυνετε κ για τυχον υπογονημοτητα. Κ δν θελω αλλη τετοια στεναχωρια τωρα νομιζω οτι ειναι αρκετη η μια π περασαμε.. ειναι σιγουρη οτι συντομα θα εχουμε ενα σπορακι π θα μας θυμησει παλι την χαρα της εγκυμοσυνης. Να αγκαλιαζεις την κορουλα σου κ να περνεις δυναμη απο αυτην. Το εκανες μια φορα θα το ξανακανεις, δν εχουμε καποιο γυναικολογικο προβλημα κ αυτο ειναι το καλο. Πολυλογισα παλι! Αν θες στειλε μου πμ θα χαρω να τα λεμε κ να εχουμε γρηγορα ευχαριστα!

Διαφημίσεις

Τριανταφυλλακι λυπαμαι παρα πολυ για την απωλεια σου ξερω ακριβως πως νιωθεις. Εγω 1.5 μηνα μετα νιωθω τον ιδιο πονο και τα ιδια συναιςθηματα οπως τη πρωτη μερα δεν ξερω αν καποια μερα θα νιωςω καλυτερα. Αλλα σιγουρα δεν θα το ξεχαςω ποτε.Λυπαμαι παρα πολυ οταν ακουω και αλλες ιςτοριες γυναικες που πονανε για τα μωρα τους. Ειναι τοσο αδικο να χανονται αθωες ψιχουλες αλλα ισος ολα για καποιο λογο γινονται και ελπιζω να ειναι για το καλυτερο για ολους.

Qg3mp1.png

Τριανταφυλλακι λυπαμαι παρα πολυ για την απωλεια σου ξερω ακριβως πως νιωθεις. Εγω 1.5 μηνα μετα νιωθω τον ιδιο πονο και τα ιδια συναιςθηματα οπως τη πρωτη μερα δεν ξερω αν καποια μερα θα νιωςω καλυτερα. Αλλα σιγουρα δεν θα το ξεχαςω ποτε.Λυπαμαι παρα πολυ οταν ακουω και αλλες ιςτοριες γυναικες που πονανε για τα μωρα τους. Ειναι τοσο αδικο να χανονται αθωες ψιχουλες αλλα ισος ολα για καποιο λογο γινονται και ελπιζω να ειναι για το καλυτερο για ολους.

Annoula δυστηχως είμαστε πολλές. ..αλλά να σας πω κορίτσια την αλήθεια αυτό που με έχει συγκλονίσει πραγματικά και τρέμω είναι πως όταν τελείωσαν ολα:( ο γιατρός στο νοσοκομείο μου είπε τα εξής λογια:Μην στεναχωριεσαι αυτά συμβαίνουν κάθε μέρα. 7 στα 10 έμβρυα δεν γεννιούνται πλέον. ..Με μια φυσικότητα σαν να μην τρέχει κάτι. ξέχασε πως η κάθε απώλεια της κάθε γυναίκας πονάει οι και να γίνει. Δεν μπορώ να ξεχάσω ούτε το ύφος ούτε τα λόγια του...

Καλησπερα κοριτσια..Πριν 20 μερες αποχαιρετησα κι εγω το αγγελουδι μου. Γεννησα το αγορακι μου στην 23η εβδομαδα λογω δισχιδους ραχης..

Δε φανταζομουν ποσες πολλες ειμαστε που ζησαμε κατι τοσο φρικτο..

Διαφημίσεις

Annoula δυστηχως είμαστε πολλές. ..αλλά να σας πω κορίτσια την αλήθεια αυτό που με έχει συγκλονίσει πραγματικά και τρέμω είναι πως όταν τελείωσαν ολα:( ο γιατρός στο νοσοκομείο μου είπε τα εξής λογια:Μην στεναχωριεσαι αυτά συμβαίνουν κάθε μέρα. 7 στα 10 έμβρυα δεν γεννιούνται πλέον. ..Με μια φυσικότητα σαν να μην τρέχει κάτι. ξέχασε πως η κάθε απώλεια της κάθε γυναίκας πονάει οι και να γίνει. Δεν μπορώ να ξεχάσω ούτε το ύφος ούτε τα λόγια του...

Πραγματικα συγκλονιστικο αυτο που σου ειπε ο γιατρος σου αλλα μη σου κανει αντυπωση γιατι μαλλον οι γιατροι εχουν συνηθησει σε τετοια περιστατικα. Αλλα εξαρταται και απο το γιατρο ο δικος μου ειναι ΑΝΘΡΩΠΟΣ πανω απο ολα δεν το περιμενα ποτε να μου φερθει τοσο καλα σαν να ειμαι παιδι του. Μεσα στην ατυχια μου ημουν πολυ τυχερη που ειχα το συγκεκριμενο γιατρο. Ειναι παντος τοσο αδικο αυτες οι ψιχουλες να χανονται ετσι με αυτο το τροπο και για μας που μας αφηνουν μια πληγη που παντα ποναει.

Qg3mp1.png

Πραγματικα συγκλονιστικο αυτο που σου ειπε ο γιατρος σου αλλα μη σου κανει αντυπωση γιατι μαλλον οι γιατροι εχουν συνηθησει σε τετοια περιστατικα. Αλλα εξαρταται και απο το γιατρο ο δικος μου ειναι ΑΝΘΡΩΠΟΣ πανω απο ολα δεν το περιμενα ποτε να μου φερθει τοσο καλα σαν να ειμαι παιδι του. Μεσα στην ατυχια μου ημουν πολυ τυχερη που ειχα το συγκεκριμενο γιατρο. Ειναι παντος τοσο αδικο αυτες οι ψιχουλες να χανονται ετσι με αυτο το τροπο και για μας που μας αφηνουν μια πληγη που παντα ποναει.

Ναι κ εμενα η γιατρος μ καταπληκτηκη κ οντως μ φερθηκε πολυ καλα! Πολυ αδικο αννουλα μ.... ειδικα οταν βλεπω γονεις π παρατανε τα παιδια τους κ εμεις να μν εχουμε τα δικα μας που τοσο πολυ τα αγαπησαμε.. τι να πω... εγω μενω σε αυτο που μου ειπε η γιατρος μ οταν ειχα παει για εξεταση την προηγουμενη εβδομαδα: "θα χαρω πολυ να σε δω με θετικο τεστ εγκυμοσυνης" Αμην παναγια μ λεω εγω κ να ειναι κ τελειομηνη κ για μενα κ για ολες μας κοριτσια..

Αυτό μου το είπε γιατρός στο νοσοκομείο αυτός που έκανε την αποξεση.ειναι. ο Δικός μου γιατρός είναι εξωτερικός και μου στάθηκε πάρα πολύ. Gigikaki ακριβώς έτσι είπε και σε μένα ότι θα χαρεί να τα πούμε ξανά σε μια νέα εγκυμοσύνη...Μακάρι όλες μας να μπορέσουμε να αποκτήσουμε μωράκια....υπομονη κοριτσάκια κάθε εμπόδιο ας είναι για καλό

Δυστυχως καταλαβα ποσες πολλες ειμαστε διαβαζοντας το φορουμ και ποιος ξερει ποσα ακομα κοριτσια εχουν ζησει κατι παρομοιο..Δυναμη να εχουμε και μακαρι να ερθει συντομα ενα γερο μωρακι σε ολες μας..θα μας τα στειλουν τα αγγελουδια μας!

• 4 months later...

Διαβαζω καιρο το φορουμ αλλα σε αυτη την ενοτητα ενιωσα πιο οικια. Εχουν περασει σχεδον δυο μηνες που εκανα διακοπη λογω εγκεφαλοκηλης στην 16η εβδομαδα. Ειπαν πως ειναι τυχαιο, πως δεν χρειαζονται καν εξετασεις γονιδιακες, πως τραβιξα ενα κακο λαχειο..... Εγω ομως το μονο που ξερω ηταν πως ηταν η πρωτη μου εγκυμοσυνη και την ωρα που ειχα αρχισει να το πιστευω και να το περιμενο πιο πολυ μου πηραν καθε μου ονειρο. Νιωθω πως δεν εχω τι να σκεφτω πλεον και τι να ονειρευτω. Ευτυχως ο αντρας μου ηταν συνεχεια στο πλευρο μου και το περασαμε ολο οι δυο μας. Ο γιατρος μου ειπε να ξεκινησουμε ξανα μετα την περιοδο μαιου. Κουραγιο σε ολες μας κοριτσια και μακαρι μια μια να λεει τα ευχαριστα. Θα χαρω πολυ να ακουσω εγκυμοσυνες σε αυτη την ενοτητα.:roll:

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...