Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

...ειπε: "σε λυπηθηκε ο Θεος"!!!

Koalaki

Recommended Posts

Δηλαδή έχεις "προηγούμενα" με τη γιαγιά και υποψιαζεσαι πως ίσως να εννουσε κάτι πιο "μοχθηρό"???

Δεν χρειαζεται να εχω προηγουμενα, φανηκε απο τη σταση και την συνολικη της συμπεριφορα, το υφος, ο τονος της φωνης της και τα λεγομενα της υποδηλωνουν πολλα...

Η φουρτουνα μου ηρθε...και ξεσηκωσε τον κοσμο μου στις 27/07/2012

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 152
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τότε εσύ ξέρεις τι μπορεί να εννουσε!Εμείς όμως ακούγοντας το περιστατικό όπως μας το περιέγραψες δεν μπορούμε να καταλάβουμε...Εγώ τουλάχιστον από μια σκέτη φράση τέτοια της γιαγιάς πέρα απ'το να το γυρίσω στο αστείο δεν θα πειραζομουν τόσο...

Η Σεμέλη μου είναι η ηλιαχτίδα της ζωής μου:Νοέμβριος 2013!!!

φαντασου το χειροτερο τελος που θα μπορουσε να εχει η κακομοιρα η γιαγιακα...κοαλακι θυμισε μου να μην σε τσαντισω ποτε......

Η μονη περιπτωση να με τσατισεις και να εχεις το ιδιο τελος ειναι να γινεις πεθερος μου, πραγμα κομματακι δυσκολο!!! Λες να γινουμε συμπεθεροι :shock::shock::shock:???

Τότε εσύ ξέρεις τι μπορεί να εννουσε!Εμείς όμως ακούγοντας το περιστατικό όπως μας το περιέγραψες δεν μπορούμε να καταλάβουμε...Εγώ τουλάχιστον από μια σκέτη φράση τέτοια της γιαγιάς πέρα απ'το να το γυρίσω στο αστείο δεν θα πειραζομουν τόσο...

Μα αυτο εξηγω, οτι δεν το ειπε στα αστεια για να το εκλαβω και εγω ετσι!!! Γιαυτο τονιζω το υφος με το οποιο το ειπε, ηταν σοβαρο και με τονο επιβλητικοτητας, νομιζω ο καθενας θα μπορουσε να καταλαβει τη διαφορα αν ηταν στην θεση μου!!!

Koalaki μου ναι εινα ρατσισμος αλλα την ιδια ευθυνη εχει και η μαμα του κοριτσιου που δεν φερεται αναλογα.

Ναι, συμφωνω, απλα δεν μπορω να εκφερω αποψη για την μητερα γιατι δεν ξερω πως αντιδραει (αν αντιδραει), εγω απλα ακουσα μονο τι ειπε η γιαγια και πως το ειπε!!!

Διαφημίσεις

Τότε όντως είναι άσχημο πολύ...Είμαι τυχερή να μην έχω πεθερικα (παράτησαν τον άντρα μου όταν ήταν νήπιο) οπότε δεν μπορώ να βρεθώ ακριβώς στη θέση σου, ωστόσο έχω σχεδόν καθημερινά παρόμοια παράδειγματα...Η δική μου γιαγιά πάλι (γτ γονείς δεν έχω) καθ'όλη την εγκυμοσύνη ούτε ανέφερε τη λέξη "φυλο'χαν την ένοιαζε καθόλου....

Η Σεμέλη μου είναι η ηλιαχτίδα της ζωής μου:Νοέμβριος 2013!!!

Η μονη περιπτωση να με τσατισεις και να εχεις το ιδιο τελος ειναι να γινεις πεθερος μου, πραγμα κομματακι δυσκολο!!! Λες να γινουμε συμπεθεροι :shock::shock::shock:???

Για συμπεθερος ψηνομαι!εχω εναν γιο λεβεντη! αλλα θα μας κανει η κορη σου μονο γιους....αλλιως καθε χρονο ο γιοκας μου θα πηγαινει για τον διαδοχο

αχχαχααχχαχαχα .......ωχ θα με φαει τωρα....:P

Τότε όντως είναι άσχημο πολύ...Είμαι τυχερή να μην έχω πεθερικα (παράτησαν τον άντρα μου όταν ήταν νήπιο) οπότε δεν μπορώ να βρεθώ ακριβώς στη θέση σου, ωστόσο έχω σχεδόν καθημερινά παρόμοια παράδειγματα...Η δική μου γιαγιά πάλι (γτ γονείς δεν έχω) καθ'όλη την εγκυμοσύνη ούτε ανέφερε τη λέξη "φυλο'χαν την ένοιαζε καθόλου....

Υπαρχουν διαφορων ειδων πεθερικα, το θεμα ομως ειναι να μην συγχαιουν τους ρολους τους, ειδικα σε τοσο σοβαρα ζητηματα που δεν τους αφορουν!!!

Για συμπεθερος ψηνομαι!εχω εναν γιο λεβεντη! αλλα θα μας κανει η κορη σου μονο γιους....αλλιως καθε χρονο ο γιοκας μου θα πηγαινει για τον διαδοχο

αχχαχααχχαχαχα .......ωχ θα με φαει τωρα....:P

Συμπεθερε κατσε φρονιμα, αλλιως βλεπω να πληρωνεις εσυ ολα τα "ενδιαμεσα" μεχρι να ερθει ο διαδοχος, χαχαχαχαχα!!!

Συμπεθερε κατσε φρονιμα, αλλιως βλεπω να πληρωνεις εσυ ολα τα "ενδιαμεσα" μεχρι να ερθει ο διαδοχος, χαχαχαχαχα!!!

αχχααχαχχα δεν ανησυχω....ο γιος μου ειναι εγγυηση ....με την πρωτη θα μου βγαλει τον διαδοχο

Διαφημίσεις

αχχααχαχχα δεν ανησυχω....ο γιος μου ειναι εγγυηση ....με την πρωτη θα μου βγαλει τον διαδοχο

Μωρε ο γιος σου εγγυηση μπορει να ειναι, εγω δεν καταλαβα εσυ τι εισαι, ...Θεος??? χαχαχαχαχα!!!

Μωρε ο γιος σου εγγυηση μπορει να ειναι, εγω δεν καταλαβα εσυ τι εισαι, ...Θεος??? χαχαχαχαχα!!!

οχι αλλα εχω 50% πιθανοτητες να ειμαι σωστος ........ο γιος μου ειναι Θεος σαν τον Απολλωνα ενα πραμα.....χααχχααχχαχ

οχι αλλα εχω 50% πιθανοτητες να ειμαι σωστος ........ο γιος μου ειναι Θεος σαν τον Απολλωνα ενα πραμα.....χααχχααχχαχ

Εεενταξει τοτε, αφου εχεις 50% πιθανοτητες να εισαι σωστος, τοτε δεν εισαι Θεος, εισαι Ημιθεος, χαχαχαχαχα!!! Τωρα ησυχασα, γλυτωσες και το μπαλκονι...!!!

και εγω με κατι τέτοιες <γλυκες> γιαγιούλες τα παιρνω ΤΡΕΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!και εμενα όταν παντρευτηκα μου ευχοταν μια θεια του αντρα μου συνεχως αντε και με ένα γιο,,,και εγω της απαντουσα αν κανω κορη να την κρατησω???το δε αστειο ποιο είναι??ότι αυτη η γυναικα παιδευοταν επι παρα πολλα χρονια να κανει παιδι και τελικα υιοθετησε ένα αγορι και η νύφης της ειχε μια τρομερα δυσκολη εγκυμοσυνη,,κοντεψε να πεθανει,,,,εχασε ένα μωρο κτλ και αυτή συνεχιζει να μου ευχεται (και σε αλλους φανταζομαι) αντε τωρα και με ένα γιο,,,φαντασου τι κολλημενο μυαλο,,,και παρολο που το καταλαβαινω παντα απανταω :D:D:D

αλλα περα από αυτές τις <ιδιαιτερες> περιπτώσεις ολοι εχουμε προτιμηση στο φυλο και δε το θεωρω κακο,,,,,η μαμα μου πχ ηθελε σαν τρελη να κανω κοριτσι και με εκνευριζε τρομερα,,,,,,

Κοalaki δεν μου φαίνεται πολυ ρατσιστικό να σου πω την αλήθεια αλλα ειναι όντως ενοχλητικό και εννοείται οτι δείχνει και την 'παιδεια' της γιαγιάς αλλα τι περιμένεις;;

Και εμενα ήρθε μια προχθές στη δουλειά (αυτη ειναι γυρω στα 55, και εχει αρκετα υψηλή θέση ) να με ρωτήσει τι κανω και βγάζω αγόρια γιατι η κορη της μόλις εκανε κοριτσι :shock:

Σημειωτέον ομως η κυρία ειναι Κινέζα (ξερεις τι γνώμη έχουν για τα κορίτσια εκει!) αλλα και παλι πάθαμε σοκ οταν το ακούσαμε λόγω της χώρας που ειμαι και της εταιρείας που δουλεύω (ειναι τεράστια! )

Δείχνει ομως τι σκέφτεται ο κοςμος! Οπότε αυτά που λέει η γιαγιουλα στην περιπτωση σου μάλλον αντιπροσωπεύουν το 90% της παγκόσμιας γνώμης!!

Εσυ αγόρι δεν εχεις; Πας για κοριτσι μετα; ;)

Διαφημίσεις

Κοalaki δεν μου φαίνεται πολυ ρατσιστικό να σου πω την αλήθεια αλλα ειναι όντως ενοχλητικό και εννοείται οτι δείχνει και την 'παιδεια' της γιαγιάς αλλα τι περιμένεις;;

Και εμενα ήρθε μια προχθές στη δουλειά (αυτη ειναι γυρω στα 55, και εχει αρκετα υψηλή θέση ) να με ρωτήσει τι κανω και βγάζω αγόρια γιατι η κορη της μόλις εκανε κοριτσι :shock:

Σημειωτέον ομως η κυρία ειναι Κινέζα (ξερεις τι γνώμη έχουν για τα κορίτσια εκει!) αλλα και παλι πάθαμε σοκ οταν το ακούσαμε λόγω της χώρας που ειμαι και της εταιρείας που δουλεύω (ειναι τεράστια! )

Δείχνει ομως τι σκέφτεται ο κοςμος! Οπότε αυτά που λέει η γιαγιουλα στην περιπτωση σου μάλλον αντιπροσωπεύουν το 90% της παγκόσμιας γνώμης!!

Εσυ αγόρι δεν εχεις; Πας για κοριτσι μετα; ;)

Εγω εχω κοριτσακι και ευχομαι να ειναι γερο, οπως επισης ευχομαι να μην γινω ετσι οταν γερασω!!! Ειναι πολυ ασχημη συμπεριφορα, ιδιως οταν το ακουει καποιος "τριτος", φαντασου τι λογια εχουν ειπωθει μεταξυ τους, και δεν νομιζω ποτε να εγινε διαλογος, παντα μονολογος και παντα της πεθερας, αυτες οι περιπτωσεις τετοιες ειναι!!!

Γεννησες??? βλεπω το τικερακι σου, να σου ζησει και παντα γερο και καλοτυχο (να μια καλη κουβεντα που θα μπορουσε να πει και να μην θεωρηθει ουτε ρατσιτσικη ουτε τιποτα ;))!!!

αλλα περα από αυτές τις <ιδιαιτερες> περιπτώσεις ολοι εχουμε προτιμηση στο φυλο και δε το θεωρω κακο,,,,,η μαμα μου πχ ηθελε σαν τρελη να κανω κοριτσι και με εκνευριζε τρομερα,,,,,,

Αλλο ομως προτιμηση και αλλο επιβολη!!! Απο μονες τους οι λεξεις αναδεικνυουν η μια κατι το ηπιο και η αλλη κατι το σκληρο/αυταρχικο!!!

Αυτο που με εξοργισε τοσο πολυ ηταν το γεγονος που δεν υπολογισε τιποτα μπροστα στον εγωισμο και τον αυταρχισμο της, ειναι φανερο αλλωστε απο τα λεγομενα της: "ΣΕ λυπηθηκε ο Θεος και ΣΟΥ εδωσε αγορι, αλλιως θα ΣΕ ΕΙΧΑ καθε χρονο με την κοιλια στο στομα"!!!

Εγω εχω κοριτσακι και ευχομαι να ειναι γερο, οπως επισης ευχομαι να μην γινω ετσι οταν γερασω!!! Ειναι πολυ ασχημη συμπεριφορα, ιδιως οταν το ακουει καποιος "τριτος", φαντασου τι λογια εχουν ειπωθει μεταξυ τους, και δεν νομιζω ποτε να εγινε διαλογος, παντα μονολογος και παντα της πεθερας, αυτες οι περιπτωσεις τετοιες ειναι!!!

Γεννησες??? βλεπω το τικερακι σου, να σου ζησει και παντα γερο και καλοτυχο (να μια καλη κουβεντα που θα μπορουσε να πει και να μην θεωρηθει ουτε ρατσιτσικη ουτε τιποτα ;))!!!

Ναι καλη μου χθες... Να σαι καλα!!

Κοριτσάκι εχεις ; Να σου ζήσει η μπεμπα! Μην αφήνεις τέτοια να σε εκνευριζουν, ο κοςμος λέει πολλές 'ανωμαλίες' τέτοιες εκει έξω και καταλαβαινω γιατι ενοχληθηκες... Μην τους αφήνεις να σου χαλάνε την διάθεση δεν λέει!

Αλλα να σου πω και το άλλο να γελασεις, βγήκα για φαγητο προχθές με τις κοπέλες απο ενα playgroup που γεννήσαμε όλες μαζι τα πρωτα μας.. Μια απο αυτες (ομοφυλοφίλη παντρεμένη με γυναίκα!) ειναι εγκυος μετα απο 3 αποτυχημένες εξωςωματικες με δότη σπερματος. Γύρισε και μας είπε οτι εκανε την β επιπέδου πριν λίγες μερες και ενώ αυτη και η γυναίκα της ηταν 100% σίγουρες οτι είχαν αγοράκι, μάθανε οτι τελικά κάνουνε κοριτσάκι ... And guess what... Θρυνησανε για 1 ώρα!!!!!! Το είπε μπροστά σε τρεις κοπέλες που έχουν ήδη δυο κορίτσια η καθεμιά ... Δεν θελω να πω οτι η κοπέλα ειναι για κλαματα... Αλλα πες μου δεν ειναι για γέλια;

Αυτη διευθυντής πολυεθνικής τεράστιας εταιρείας... Και μετα λέμε για την γιαγιουλα!!

Αλλο ομως προτιμηση και αλλο επιβολη!!! Απο μονες τους οι λεξεις αναδεικνυουν η μια κατι το ηπιο και η αλλη κατι το σκληρο/αυταρχικο!!!

Αυτο που με εξοργισε τοσο πολυ ηταν το γεγονος που δεν υπολογισε τιποτα μπροστα στον εγωισμο και τον αυταρχισμο της, ειναι φανερο αλλωστε απο τα λεγομενα της: "ΣΕ λυπηθηκε ο Θεος και ΣΟΥ εδωσε αγορι, αλλιως θα ΣΕ ΕΙΧΑ καθε χρονο με την κοιλια στο στομα"!!!

Κατι ακομα.. Εδω υπαρχουν ακομα ανθρωποι νεοι, τριανταρηδες που εχουν παει και σχολειο που ακομα πιστευουν οτι το φυλο καθοριζεται απο τη γυναικα.. αυτο νομιζω τα λεει ολα...

Αχ ας την είχα εγώ αυτή την γιαγιά και θα την είχα βάλει στην θέση της! Ναι είμαι κακιά το ξέρω και γω πριν γεννήσω είχα αδυναμία στα κοριτσάκια! Αλλά ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ ΓΕΡΟ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟ να είναι το παιδάκι και όχι αγοράκι ή κοριτσάκι. Εγώ έκανα αγοράκι και δεν το αλλάζω με όλα τα κοριτσάκια του κόσμου και τώρα που είμαι έγκυος στο δεύτερο δεν θα μάθω το φύλλο έτσι για σπάσιμο σε μερικούς-μερικούς που έχουν φαγωθεί και θέλουν αγόρι. Νευριάζω πάρα πολύ με όλα αυτά και σε καταλαβαίνω απόλυτα λες και τα κορίτσια δεν έχουν ψυχή και τα αγόρια είναι μόνο "παιδιά". Εμένα δεν με ενδιαφέρει καθόλου τι παιδί θα κάνω κι ας είναι το δεύτερο, κι ας έχω αγοράκι ενώ κάποτε ήθελα κοριτσάκι.... Γερό και δυνατό να είναι τι σημασία έχει το φύλο????

Για το όνομα???? Πολλοί θέλουν τα αγόρια για να πάρουν το επίθετο του μπαμπά και να συνεχίσει το όνομα... άλλες βλακείες δηλαδή....

Τι να πω εγώ έχω γίνει πολύ "κακιά" σε αυτό το θέμα θεωρώ ότι όλα τα παιδιά είναι ίσα και δεν δικαιολογώ καμιά γιαγιά-μαμά-θεία-γνωστη κλπ να μιλάνε έτσι και εγώ επίσης το θεωρώ αυτό ρατσιστικό. Και δεν εννοώ ρατσισμό το να έχεις μια αδυναμία σε ένα φύλο αλλά αυτόν τον φανατισμό που έχουν κάποιοι. Σε καταλαβαίνω και δεν δικαιολογώ καμία και κανέναν ανεξαρτήτου ηλικίας! Όλα τα παιδάκια είναι ΙΣΑ! Όλα έχουν ψυχή και ίσα δικαιώματα!

yVUtp2.png

lK3Up3.png

Αυτη διευθυντής πολυεθνικής τεράστιας εταιρείας... Και μετα λέμε για την γιαγιουλα!!

Γιαυτο εθιξα το θεμα της παιδειας και οχι της μορφωσης!!! Οπως και να εχει τετοιες εκφρασεις ειδικα σε κατι που δεν ειναι υλικο (αλλα ανθρωπος) και δεν σου "ανηκει" δεν πρεπει να λεγονται!!!

Σημ: αχουυυ πολυ χαιρομαι που γεννησες το μπεμπακι σου :D!!! Δλδ τωρα εισαι στη κλινικη/νοσοκομειο???

Γιαυτο εθιξα το θεμα της παιδειας και οχι της μορφωσης!!! Οπως και να εχει τετοιες εκφρασεις ειδικα σε κατι που δεν ειναι υλικο (αλλα ανθρωπος) και δεν σου "ανηκει" δεν πρεπει να λεγονται!!!

Σημ: αχουυυ πολυ χαιρομαι που γεννησες το μπεμπακι σου :D!!! Δλδ τωρα εισαι στη κλινικη/νοσοκομειο???

Ε ναι και μένα όπως σου είπα δεν θα μου άρεσε να άκουω τέτοια - αν και άκουσα και εγω κατι αστέρια ... "Αχ παλι αγοράκι περιμένεις ; Προσπαθούσε για κοριτσάκι;;" Και εννοείτε έδωσα κατάλληλη απάντηση (δεν πολυ συγκρατιεμαι δυστυχώς)

Ναι μεςα ειμαι αγάπη μου στην κλινικη... Μου λείπει και το άλλο το μπεμπακι μου αλλα τι να γίνει :-)

Αχ ας την είχα εγώ αυτή την γιαγιά και θα την είχα βάλει στην θέση της! Ναι είμαι κακιά το ξέρω και γω πριν γεννήσω είχα αδυναμία στα κοριτσάκια! Αλλά ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ ΓΕΡΟ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟ να είναι το παιδάκι και όχι αγοράκι ή κοριτσάκι. Εγώ έκανα αγοράκι και δεν το αλλάζω με όλα τα κοριτσάκια του κόσμου και τώρα που είμαι έγκυος στο δεύτερο δεν θα μάθω το φύλλο έτσι για σπάσιμο σε μερικούς-μερικούς που έχουν φαγωθεί και θέλουν αγόρι. Νευριάζω πάρα πολύ με όλα αυτά και σε καταλαβαίνω απόλυτα λες και τα κορίτσια δεν έχουν ψυχή και τα αγόρια είναι μόνο "παιδιά". Εμένα δεν με ενδιαφέρει καθόλου τι παιδί θα κάνω κι ας είναι το δεύτερο, κι ας έχω αγοράκι ενώ κάποτε ήθελα κοριτσάκι.... Γερό και δυνατό να είναι τι σημασία έχει το φύλο????

Για το όνομα???? Πολλοί θέλουν τα αγόρια για να πάρουν το επίθετο του μπαμπά και να συνεχίσει το όνομα... άλλες βλακείες δηλαδή....

Τι να πω εγώ έχω γίνει πολύ "κακιά" σε αυτό το θέμα θεωρώ ότι όλα τα παιδιά είναι ίσα και δεν δικαιολογώ καμιά γιαγιά-μαμά-θεία-γνωστη κλπ να μιλάνε έτσι και εγώ επίσης το θεωρώ αυτό ρατσιστικό. Και δεν εννοώ ρατσισμό το να έχεις μια αδυναμία σε ένα φύλο αλλά αυτόν τον φανατισμό που έχουν κάποιοι. Σε καταλαβαίνω και δεν δικαιολογώ καμία και κανέναν ανεξαρτήτου ηλικίας! Όλα τα παιδάκια είναι ΙΣΑ! Όλα έχουν ψυχή και ίσα δικαιώματα!

Χαχα πολυ πόρωση το μυνημα αυτο!

Καλο!!

Εντάξει όλες μας εχουμε προτιμήσεις αλλα ειναι το ΠΩΣ τις εκφραζεις

Αν ειναι να κανεις τον άλλον να νοιώθει άσχημα για αυτο που εχει ήδη η για αυτο που θα αποκτήσει, άστα να πανε!

Χαχα πολυ πόρωση το μυνημα αυτο!

Καλο!!

Εντάξει όλες μας εχουμε προτιμήσεις αλλα ειναι το ΠΩΣ τις εκφραζεις

Αν ειναι να κανεις τον άλλον να νοιώθει άσχημα για αυτο που εχει ήδη η για αυτο που θα αποκτήσει, άστα να πανε!

Ε.. μα πες τα! Τα έζησα και γω και τα ζω ακόμα! Στο πρώτο μόνο αν ήταν αγόρι θεωρούνταν "παιδί" και μόλις το έμαθαν πολλοί μου είπαν και "ευτυχως που είναι αγόρι" λες και αν ήταν κορίτσι θα ερχόταν η καταστροφή του κόσμου.

Τώρα που περιμένω το δεύτερο οι πρώτοι επιμένουν στον χαβά τους.... και υπάρχουν και άλλοι που λενε "μα πως δεν σε νοιάζει τι είναι το παιδί, δεν θες μια κόρη? Αποκλείεται ΣΙΓΟΥΡΑ θες μια κόρη και δεν το λες"

Ε τώρα τι να τους πεις!!!!

Δεν τους πιάνεις πουθενά!

Στο τέλος θα τσακωθώ με όλους και θα χω την ησυχία μου και θα μαστε όλοι αγαπημένοι!!! χαχαχα

yVUtp2.png

lK3Up3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...