Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Πρόβλημα με προλακτίνη!

Recommended Posts

Να είσαι καλά! Κοίτα, πάρε και μια δεύτερη και τρίτη μη σου πω γνώμη, αλλά προετοίμαζε τον εαυτό σου για καλό και για κακό,εγώ αυτό έκανα πάντα. Σαφώς είναι ένα ζόρικο χειρουργείο (δεν είναι κρεατάκια), αλλά πλέον γίνεται πολύ πιο ανώδυνα, με λέιζερ και πολύ γρήγορη ανάρρωση (το είχα ψάξει αρκετά γιατί κι εμένα ήταν στο ίδιο σημείο, πίσω από τη μύτη, ανάμεσα στα μάτια). Μην τρομάζεις και μην αγχώνεσαι, να είσαι αισιόδοξη και να έχεις πίστη σε σένα! Ό,τι και να χρειαστεί να γίνει, θα γίνει για α κάνει τη ζωή σου ομορφότερη! Τα φιλιά μου!

8hwQp3.png

Διαφημίσεις

ευχαριστω πολυ!!!!θελω πολυ να μικρυνει το αδενωμα και να μη φτασω στο χειρουργειο γιατι οπως λες δεν ειναι κρεατακια,....εγω κανω καθε 6 μηνες μαγνιτικη οποτε γυρω στο νοεμβρη με δεκεμβρη θα κανω παλι φιλακια πολλα!!!:D

πινιώ τελικά και σε εμένα όντως βρήκαν αδένωμα μετά από 5 χρόνια που είχα πρόβλημα με την προλακτίνη. Δεν ξέρω αν υπήρχε και δεν το έδειξε η πρώτη μαγνητική ή αν δεν υπήρχε και δημιουργήθηκε στην πορεία. Πάντως από όλη την σειρά φαρμάκων, το dostinex με όσους γιατρούς μίλησα το προτιμούν ως το φάρμακο με τις λιγότερες παρενέργειες και τα καλύτερα αποτελέσματα. Μακάρι να μπορέσεις να αντιμετωπίσεις το θέμα με τα χάπια και να μην χρειαστεί να κάνεις χειρουργείο . Καταλαβαίνω πως μπήκες στην ψυχολογία του να κάνεις χειρουργείο και τώρα αυτή η ανατροπή σε άγχωσε , όμως ίσως είναι και για καλό. Παλιότερα είχα και εγώ πονοκεφάλους όμως μετά από ένα διάστημα ομοιοπαθητικής που έκανα , εξαφανίστηκαν. Υπέφερα αρκετά όταν με έπιαναν. Δεν ξέρω αν βοηθάει σε όλες τις περιπτώσεις , εμένα πάντως με βοήθησε. Σαφώς όσο μεγαλύτερο το αδένωμα , τόσο εντονότερα τα συμπτώματα. Πάντως μην το βάζεις κάτω. Προσπάθησε το με τα dostinex με ταυτόχρονη φυσικά παρακολούθηση του αδενώματος να μην συνεχίσει να μεγαλώνει. Ίσως μεγάλωσε τόσο και λόγο των ορμονών της εγκυμοσύνης ή μήπως επειδή σταμάτησες και τα χάπια κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης.Ελπίζω να πάνε όλα καλά και τον Νοέμβριο να έχεις καλά αποτελέσματα στην μαγνητική.Και εγώ Νοέμβριο θα κάνω. Άντε καλά αποτελέσματα και στις δυο μας!

PMNYp3.png

κιεγω εχω πονοκεφαλους μπροστα στο μετωπο και στη μυτη απο πισω...αντε να τα δουμε λοιπον να μικραινουν!!!ευχομαι τα καλυτερα και για τις δυο μας!!!!!!!!

• 2 εβδομάδες μετά...

Γεια σας είμαι και εγώ απο απο τις πολλές απο ότι βλέπω κοπέλες που εχω ανεβασμένη αυτη την ορμόνη!!! μετα απο διάφορες εξετάσεις επανέλεγχο ορμόνης, κατι σαν καμπύλη ορμόνης μου πήραν 3 φορες αίμα επίσκεψη σε γυναικολόγο για πολυκυστικές , εξέταση θυροηδη και υπέρηχο του αδένα και τέλος μαγνητική το πόρισμα ανεβασμένη προλάκτινη με ευθύνη το άγχος και το στρες . Και ξεκινάει η αγωγή Norplolac μισο χαπί καθε βραδυ ειμαι στην 6η ημέρα και τα εχω ψιλόπαιξει γιατί εχω αρκέτες παρενέργεις και το αποκορύφωμα ηταν εχθες που έκανα εμέτο...τι να κάνω πότε θα σταματήσουν δεν μπορώ 2 ωρες μετα αφου εχω πέσει για υπνο να ξυπνάω και να ειμαι χάλια, να νοιώθω βάρος, να ιδρώνω, να ειναι σαν μπουκωμένη η μυτη μου κτλ.και θα πρέπει να τα παρω και 1 χρονο , απορώ εαν ειχα οντωσ οργανικο θέμα στον αδενα ή σε κατι αλλο ποσο καιρο θα την έκανα την αγωγή? οι τιμές μου ειναι απο 33-82 το εφτασα και 82 μια φορα!!!καμια πιο έμπειρη σε όλο αυτο?

Διαφημίσεις

καλησπερα!!!η μαγνιτικη εδειξε κατι;;;κοιτα εγω τα νορμπρολακ τα πηρα τρια χρονια καθημερινως..στην αρχη ενα των 50 και εδω και εναμιση χρονο εφτασα να περνω 2 των 75...ναι ειναι απαισια τα επερνα βραδυ πριν κοιμηθω για να γλυτωνω τις παρενεργειες και ξυπνουσα το πρωι κιεκανα εμετο...πρεπει να τρως πολυ ελαφρα γιατι θα σε πειραζει ποιο πολυ...εμενα μου εριχναν την προλακτινη αλλα δεν βοηθησαν καθολου στο αδενωμα και εδω και δυο μηνες περιπου περνω τα ντοστινεξ και απο ολες τις πλευρες ακουω πως ειναι τα καλυτερα οχι πως δεν εχουν κιαυτα παρενεργειες...ευχομαι να ρυθμιστει η προλακτινη σου συντομα!!!και κουραγιο με τα χαπια..

γεια σε ευχαριστώ που μου απάντησες. η μαγνητικη μου ηταν καθαρή βεβαία η γνωμάτευση ειχε και υποσήμειωση οτι διατυστώνεται υπολειπόμενοσ εμπλουτισμος του αδένα, χωρις ομως να μορφοποιείται βλαβε σε προλακτίνωμα, ευρυμά το οποια πιθανότατα οφείλεται σε ορμονική διαταραχη!!! λεσ και δεν το ξέραμε οτι εχούμε ορμονικη διαταραχη!!! εμένα μου ειπε και καλα οτι προτιμάει αυτο γτ ακουσε για μια περιέργη παρενέργεια και ωσ φοβητσιάρα ειπε να παρω το Norplolac. βεβαια πήγα σε 2 γιατρους ο αλλοσ μου ειπε dostinex μισο αυτη μου ειπέ νορπλολακ των 75 το μισο και οταν την ειπά για το dostinex Μου ειπε να παρω 1/4

Τι καλά που τα λές..... είναι ομώς τραγικό οσα γινονται να συμβαίνουν στο αγχός :/

και εμένα εκει το εριξαν μέτα απο μαγνητική, εξέταση θυροηδη και πολυκυστικών

καλησπερα και απο μενα ...

εγω αυριο θα παω στο γυναικολογο για να του μιλησω και να δει τις εξετασεισ μου.. ετσι οποσ κοιτουσα τισ εξετασεισ μου καθοσ εχω ιστορικο μεσογειακησ αναιμιασ βεβαια εχο κανει μεταμοσχευση μυελου τον οστον ανακαληψα οτι σε ηλικεια 10 χρονων ειχα προλακτινη 150.. κουβεντα ο γιατροσ γιαυτο και γενικα ανακαλυψα οτι καθε χρονο απ οτην ηλικεια των 10 μεχρι και 19 που εχω την τελειταια εξεταση προλακτινησ ειχε σκαμπανεβασμετα με αποκοριφομα ενα 450 που εφτασε.. ολο αυτον τον καιρο η γιατροσ δεν ειπε τπτ για την προλακτινη ουτε να μου δοσει μια αγωγη.. το μονο που περνω ειναι για τον θυρεοηδη καθος εχω υποθυρεοδισμο τα cyclacur για την περιοδο γιατι αλλιοσ δεν μου ερχεται και ασβεστιο γιατι το χανω.,...τι εχεται να πειτε γιαυτο..

Dyvnp3.png?hpEKGhcf

UpGZp2.png

καλησπερα και απο μενα ...

εγω αυριο θα παω στο γυναικολογο για να του μιλησω και να δει τις εξετασεισ μου.. ετσι οποσ κοιτουσα τισ εξετασεισ μου καθοσ εχω ιστορικο μεσογειακησ αναιμιασ βεβαια εχο κανει μεταμοσχευση μυελου τον οστον ανακαληψα οτι σε ηλικεια 10 χρονων ειχα προλακτινη 150.. κουβεντα ο γιατροσ γιαυτο και γενικα ανακαλυψα οτι καθε χρονο απ οτην ηλικεια των 10 μεχρι και 19 που εχω την τελειταια εξεταση προλακτινησ ειχε σκαμπανεβασμετα με αποκοριφομα ενα 450 που εφτασε.. ολο αυτον τον καιρο η γιατροσ δεν ειπε τπτ για την προλακτινη ουτε να μου δοσει μια αγωγη.. το μονο που περνω ειναι για τον θυρεοηδη καθος εχω υποθυρεοδισμο τα cyclacur για την περιοδο γιατι αλλιοσ δεν μου ερχεται και ασβεστιο γιατι το χανω.,...τι εχεται να πειτε γιαυτο..

Κάθε εργαστήριο έχει διαφορετικές τιμές μέτρησης και διαφορετικές φυσιολογικές τιμές. Το 150 και το 450 μπορεί να ήταν μέσα στα φυσιολογικά όρια του εργαστηρίου που έκανες εξετάσεις και για αυτό να μην σου έδωσαν αγωγή για την προλακτίνη. Και αυτό φαντάζομαι ότι έγινε.Συμβουλέψου τον γιατρό σου καλύτερα.

PMNYp3.png

Διαφημίσεις

• 1 month later...

καλησπερα κοριτσακια!!!!!περασε ενα καλοκαιρι χαλια λογω ντοστινεξ μεχρι και ιλιγγο επαθα...χαλια διαθεση πονοκεφαλοι κτλπ..εκανα προχτες προλακτινη και ειναι στο 7 μιλησα με τη γιατρο γιατι ακυρωθηκε το ραντεβου λογω απεργιας και μουπε να παω την τεταρτη μου ειπε ακομα να χασω κιλα οπωσδηποτε γιατι αν χειρουργηθω θα ειναι προβλημα..μου ειπε ακομα να μη μεινω εγκυος αχχχα λες και μενω ευκολα περασα τοσα για να μεινω της λεω μη φοβαστε δε θα συμβει αυτο...μου ειπε οτι θα κανω μαγνιτικη ισως λιγο νωριτερα απο το 6μηνο..αν δεν εχει μικρυνει ομως σκεφτομαι θα με βαλει για χειρουργειο;;;δε θα δωσει αλλο χρονο;;;αχ αυτα θα της τα ρωτησω την τεταρτη αλλα ηθελα να τα πω και σε σας ....καλο βραδυ!!!

• 2 εβδομάδες μετά...

Γειά σας, είμαι καινούργια στο φόρουμ, δυστυχώς όμως όχι στο θέμα με την προλακτίνη.

Ας πω και εγώ το θέμα μου... Είμαι 34, πρίν 6 μήνες είχα προλακτίνη 100 (ο κύκλος μου ήταν όμως σταθερός, το μόνο μου "σοβαρό" θέμα ήταν η γαλακτόρροια). Μετά από 3 μήνες με dostinex μισό χάπι την εβδομάδα η προλακτίνη έπεσε στα 50. Τώρα 6 μήνες μετά θα ξανακάνω εξετάσεις. Το θέμα μου είναι ότι με το dostinex η περίοδος μου είναι πλέον με πολύ αίμα και πόνο (παλιά είχα κύκλο 30 μέρες τώρα 21-24 μέρες), το στήθος μου συνέχεια πρησμένο και έχω πάρει και 3-4 κιλά παρόλο που η διατροφή μου είναι η ίδια. Επιπλέον δεν έχει σταματήσει η γαλακτόρροια. Έχουν συμβεί σε καμία άλλη όλα αυτα;

Επιπλέον, επειδή πλέον σκέφτομαστε την εγκυμοσύνη, είναι δυνατό να μείνω έγκυος ενώ έχω γαλακτόρροια;;

Σας ευχαριστώ πολύ για οποιαδήποτε άποψη και ιδέα.

Γειά σας, είμαι καινούργια στο φόρουμ, δυστυχώς όμως όχι στο θέμα με την προλακτίνη.

Ας πω και εγώ το θέμα μου... Είμαι 34, πρίν 6 μήνες είχα προλακτίνη 100 (ο κύκλος μου ήταν όμως σταθερός, το μόνο μου "σοβαρό" θέμα ήταν η γαλακτόρροια). Μετά από 3 μήνες με dostinex μισό χάπι την εβδομάδα η προλακτίνη έπεσε στα 50. Τώρα 6 μήνες μετά θα ξανακάνω εξετάσεις. Το θέμα μου είναι ότι με το dostinex η περίοδος μου είναι πλέον με πολύ αίμα και πόνο (παλιά είχα κύκλο 30 μέρες τώρα 21-24 μέρες), το στήθος μου συνέχεια πρησμένο και έχω πάρει και 3-4 κιλά παρόλο που η διατροφή μου είναι η ίδια. Επιπλέον δεν έχει σταματήσει η γαλακτόρροια. Έχουν συμβεί σε καμία άλλη όλα αυτα;

Επιπλέον, επειδή πλέον σκέφτομαστε την εγκυμοσύνη, είναι δυνατό να μείνω έγκυος ενώ έχω γαλακτόρροια;;

Σας ευχαριστώ πολύ για οποιαδήποτε άποψη και ιδέα.

στο μόνο που μπορώ να σου απαντήσω ωσ νεα και εγω σε ολο αυτο είναι οτι αμα δεν πέσει η προλαβαίνω έγκυος δεν μπορείς να μείνεις. τώρα για τα κίλα η αληθεία ειναι οτι και εγω πήρα απότομα 4 αλλά δεν ξέρω εαν ευθύνεται αυτό ο γιατρός ειπε οχι άλλα εδω διάβασα οτι κάποιες απλά δεν χανουν τόσο ευκόλα οσο παλιότερα,οπότε ισως παλαιότερα έπαιρνες αλλα φευγαν και δεν το έπαιρνες χαμπάρι και τώρα μας κατσιτώθηκαν

στο μόνο που μπορώ να σου απαντήσω ωσ νεα και εγω σε ολο αυτο είναι οτι αμα δεν πέσει η προλαβαίνω έγκυος δεν μπορείς να μείνεις. τώρα για τα κίλα η αληθεία ειναι οτι και εγω πήρα απότομα 4 αλλά δεν ξέρω εαν ευθύνεται αυτό ο γιατρός ειπε οχι άλλα εδω διάβασα οτι κάποιες απλά δεν χανουν τόσο ευκόλα οσο παλιότερα,οπότε ισως παλαιότερα έπαιρνες αλλα φευγαν και δεν το έπαιρνες χαμπάρι και τώρα μας κατσιτώθηκαν

Μολίς βρήκα και αυτο το αρθρό http://www.dia-trofis.gr/igeia-kai-fitness/enas_akoma_logos_poy_den_xano/ και χαρακτηριστηκά λέει προλακτίνη αυξάνει την όρεξη, προωθεί την αποθήκευση λίπους και παρουσιάζεται σημαντικά αυξημένη σε παχύσαρκους. Δεδομένου του ότι μπορεί να συνυπάρχει με υποθυρεοειδισμό ή πολυκυστικές ωοθήκες, η συμβολή της είναι σημαντική στην αντίσταση απώλειας βάρους/ λίπους. Εύη Καμποσιώρα, MSc

Κλινικός Διαιτολόγος Διατροφολόγος

Μολίς βρήκα και αυτο το αρθρό http://www.dia-trofis.gr/igeia-kai-fitness/enas_akoma_logos_poy_den_xano/ και χαρακτηριστηκά λέει προλακτίνη αυξάνει την όρεξη, προωθεί την αποθήκευση λίπους και παρουσιάζεται σημαντικά αυξημένη σε παχύσαρκους. Δεδομένου του ότι μπορεί να συνυπάρχει με υποθυρεοειδισμό ή πολυκυστικές ωοθήκες, η συμβολή της είναι σημαντική στην αντίσταση απώλειας βάρους/ λίπους. Εύη Καμποσιώρα, MSc

Κλινικός Διαιτολόγος Διατροφολόγος

Σε ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σου και τις πληροφορίες!

Αυτό βέβαια που μου προκαλεί εντύπωση είναι ότι εγώ πήρα κιλά ενώ έπεφτε η προλακτίνη....

και για το άλλο θέμα.. έχει μείνει καμία έγκυος παρόλο την παρουσία γαλακτόρροιας;; (προλακτίνη στα όρια του φυσιολογικού)

Διαφημίσεις

• 2 εβδομάδες μετά...
Σε ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σου και τις πληροφορίες!

Αυτό βέβαια που μου προκαλεί εντύπωση είναι ότι εγώ πήρα κιλά ενώ έπεφτε η προλακτίνη....

και για το άλλο θέμα.. έχει μείνει καμία έγκυος παρόλο την παρουσία γαλακτόρροιας;; (προλακτίνη στα όρια του φυσιολογικού)

Πιστεύω οτι κατι παίζει με το χάπι και τότε βαζουμε

Μέτα απο 2 μήνες με 1/4 ντοστινεξ η προλακτινή μου έπεσε στο 3,2 χάρηκα πάραααααα πόλυ όταν το είδα! τώρα πέριμένω να δω τι θα μου πει η γιατρός γιατί είμαι νεα σε όλο αυτο και δεν ξέρω να χαρώ? να μην χαρώ ! Για να δούμε

• 1 month later...

καλησπερα κοριτσια,εκανα εξετασεις και βρηκαν προλακτινη στο 51 ..ελπιζω ναμην ειναι κατι τοσο σοβαρο κ να αντιμετωπιζεται με χαπι ως αγωγη και να μεινω επιτελους εγκυος..προσπαθουμε εδω κ 4χρ μονο ουδεποτε δ γνωριζα πως η προλακτινη μ ειναι αυξημενη ωστε να κανω αγωγη ,,λετε ολα να πανε καλα ??

καλησπερα κοριτσια,εκανα εξετασεις και βρηκαν προλακτινη στο 51 ..ελπιζω ναμην ειναι κατι τοσο σοβαρο κ να αντιμετωπιζεται με χαπι ως αγωγη και να μεινω επιτελους εγκυος..προσπαθουμε εδω κ 4χρ μονο ουδεποτε δ γνωριζα πως η προλακτινη μ ειναι αυξημενη ωστε να κανω αγωγη ,,λετε ολα να πανε καλα ??

Φυσικά και όλα θα πάνε καλά!Σπάνια η προλακτίνη δεν αντιμετωπίζεται με φαρμακευτική θεραπεία. Και αν το εμπόδιο για να αποκτήσετε παιδάκι είναι η προλακτίνη ,με το χαπάκι θα αντιμετωπιστεί και σύντομα θα κρατάτε το μωράκι σας αγκαλιά. Εύχομαι όλα να πάνε καλά!

PMNYp3.png

το πιστευεις ε??ναι μωρε ειναι το μονο που ξαφνικα εμφανιστηκε !!κ μ ειπε ο ενδοκρινολογος πως σιγουρα θελει ρυθμιση κ η κουμπαρα μ που ειναι μαια ειπε πως αν ρυθμιστει η συλληψη θα υπαρξει φυσιολογικα ..ευχομαι να γινει συντομα !τι να πω ολα μπορουν να συμβουν Σοφη μου ,ενα ειναι κ αυτο μ ειπαν !!!σευχαριστωωωωωωω

• 1 month later...

καλησπερα κοριτσια..οπως εχω πει εχω αδενωμα 15χιλιοστων...ηταν 7 πριν την εγκυμοσυνη...πηρα τα νορμπρολακ για κανα χρονο και δεν εγηνε τιποτε...τωρα 6 μηνες περνω ντοστινεξ δυο την εβδομαδα εκανα μαγνιτικη προχθες κιεκει που ηταν 1,5 επι 1,2 τωρα ειναι 1,5 επι 1,1 δλδ ενα χιλιοστο σε μια μεριτσα μυκρινε η γιατρος λεει πως δεν ειναι τιποτε αυτο δλδ δεν καναμε σχεδον τιποτε.. κιαπο βδομαδα θα μου πει τι θα κανουμε...ειναι η τριτη γιατρος που πηγαινω..ο προηγουμενος ειπε αμεσως χειρουργειο και ο πρωτος μουχε δωσει τα αλλα χαπια...αυτη ειπε να το παλεψουμε λιγο...τι θα κανατε εσεις;;;;θα πηγαινατε και για 4η γνωμη;;;;εγω νομιζω πως ολοι λενε το ιδιο αν δε μικρυνει δλδ χειρουργειο...ειναι νωρις να μικρυνει;;γιατι εγω απογοητευτηκα λιγο... υπαρχει κιαλλο χαπι;;;;;ξερετε;;;η μονο αυτα τα δυο;;;φιλακια κιευχαριστω

πινιώ εμένα είναι αρκετά μικρότερο είναι 0.6 χιλ. Έχω 7-8 μήνες που παίρνω dostinex . Ξεκίνησα από 1/4, μετά 1/2 και τώρα 1 , δύο φορές την εβδομάδα. Έκανα επανάληψη μαγνητικής και είναι στο ίδιο μέγεθος, δεν μίκρυνε. Η προλακτίνη μου ήταν 200 και τώρα έφτασε στο 47,5. Ο γιατρός μου είπε πως συνήθως μικραίνουν τα αδενώματα , αλλά πρέπει πρώτα η προλακτίνη να μπει στα φυσιολογικά όρια, δηλαδή κάτω από 23. Από εκεί και μετά θα αρχίσει να μικραίνει. Και αυτό σιγά σιγά. Δεν είναι κάτι που αλλάζει από την μια στιγμή στην άλλη. Βέβαια, επαναλαμβάνω ότι το δικό μου αδένωμα είναι μικρότερο από το δικό σου.Δεν ξέρω στην δική σου περίπτωση τι μπορεί να ισχύει. Απλά σου αναφέρω τ είπε σε εμένα ο γιατρός για να έχεις μια ιδέα. Αλήθεια , το αδένωμα μεγάλωσε τόσο λόγω εγκυμοσύνης?Πήγε από 0,7 στο 1,5?Τι σου είπε ο γιατρός ?

PMNYp3.png

Μέτα απο 2 μήνες με 1/4 ντοστινεξ η προλακτινή μου έπεσε στο 3,2 χάρηκα πάραααααα πόλυ όταν το είδα! τώρα πέριμένω να δω τι θα μου πει η γιατρός γιατί είμαι νεα σε όλο αυτο και δεν ξέρω να χαρώ? να μην χαρώ ! Για να δούμε

Πολύ χαίρομαι που κάτι γίνεται με την προλακτίνη μας! Εμένα έπεσε στο 13 τώρα και το θέμα με τα κιλά σιγά σιγά στρώνει. Δεν ξέρω πώς και γιατί αλλά από τα 4 κιλά που πήρα τα δυο την εκαναν! Το στήθος βέβαια είναι πολύ πρησμένο συνέχεια ..αλλα οκ.

Σοφη μου καλησπερα!!!Μεγαλωσε κυριως με την εγκυμοσυνη μου ειπε και φυσικα βοηθησαν καποιες στενοχωριες που περασα εντονες τωρα μου ειπε πως θα μιλησουμε απο κοντα γιατο τι θα κανουμε απο δω και περα,Εχεις πονοκεφαλους εσυ;;εγω πολλους και συχνους πισω απο τα ματια κυριως...και μενα μου ειπε πως συνηθως αυτα μικραινουν εκτος αν ειναι ανθεκτικο το συγκεκριμενο αδενωμα...Σε ευχαριστω πολυ !!!!!!!

Εμενα η προλακτινη μου ηταν γυρω στο 35..τωρα που το αδενωμα μεγαλωσε τον Μαιο δλδ που εκανα εξετασεις ηταν 28.Τωρα ειναι 6 της κανει εντυπωση της γιατρου που εχω τοσο μεγαλο αδενωμα με μικρη σχετικα τιμη προλακτινης

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...