Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΑΝΩ ΤΩΝ 36

Recommended Posts

ΓΕΙΑ ΣΑΣκοριτσαρες!!!

Σας γραφει μια ακομα 36ΑΡΑ!!! 36 και μισο για την ακριβεια Χα-Χα!

Το μωρο μου,τον παιδαρο μου,τον πριγκηπα μου(και μην μου πειτε πως μιλατε και σεις ετσι,γιατι απλα δεν θα σας πιστεψω Χα-Χα)τον γεννησα στα 35 1/2,τον οποιο τον επιασα και με την πρωτη!Στον πρωτο κολπικο υπερηχο ανακαλυψα πως εχω πολικυστικες ωοθηκες.Τις ειχα αλλα εγω δεν το γνωριζα,και καλυτερα γιατι θα αγχωνομουν!Ηταν μικρουλες και απο την στιγμη που ειχα κανονικο κυκλο και εμεινα και εγκυος μου ειπε ο γιατρος μου πως δεν υπαρχει προβλημα και το αφηνουμε ετσι,

Γεννησα με φυσιολογικο τοκετο, χωρις επισκληριδιο, αλλα προωρα στις 33 εβδομ.Εσπασαν τα νερα, αλλη αιτια δεν υπηρχε.Ισως και το τονιζω το ΙΣΩΣ,να ανεβασα αποτομα πολυ σακχαρο.Τοκετος καλος, το μωρο υγιες και 2.300 κιλα και ΟΧΙ θερμοκοιτιδα.

Παρολο τον πανικο που περασα εκεινη την ημερα 30-09-2007 και 4:00 τα χαραματα λογω του προωρου τοκετου,δεν το εβαλα κατω και αποφασισαμε να κανουμε ενα αδελφακι στον Γιωργο.Ετσι κι εγινε...............

Εμεινα παλι εγκυος με την πρωτη, τον Αυγουστο, αλλα ηταν παλινδρομη η κυηση και ετσι την διεκοψα μεσα του Σεπτ.(αποξεση)

Αφου εχω κανει ΟΛΕΣ τις απαραιτητες ορμονολογικες εξετασεις και ειναι ολες οκ,προγραμματιζω την επομενη εγκυμοσυνη τον Ιαν. ,οπου θα ειμαι τοτε μια 37ΑΡΑ και ελπιζω

να παει καλα αυτη την φορα!Δεν σας κρυβω πως ψιλοφοβαμαι με αυτα που εχω περασει,αλλα δεν πρεπει να με παρει απο κατω και να σκεφτομαι φυσικα αισιοδοξα,ετσι δεν ειναι?

Κοριτσια των 36 και ανω μην το βαζουμε κατω!Νεοτατες ειμαστε,αρκει να κανουμε παντα προγεννητικο ελεγχο και απαραιτητες εξετασεις καθε φορα που επιθυμουμε μια εγκυμοσυνη!Και.....οχι αγχος,σκεψη θετικη!Ξερω, θα μου πουν καποιες:μια κουβεντα ειναι αυτη,αλλα τελος παντων!

Ευχομαι ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ σε οσες βρισκονται στην προσπαθεια!

ΚΑΙ ΒΕΒΕΑ ΔΕ ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΤΟ

ΕΓΩ ΓΕΝΝΗΣΑ 17 ΣΕΠΤΕΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 2008 ΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΑΡΟ!!!!

ΕΙΜΕ 46 ΚΑΙ ΜΙΣΟ!!!!!!!!!!!

Η ΖΩΗ ΕΧΕΙ ΠΟΛΕΣ ΧΑΡΕΣ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ!!!

ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΓΛΥΚΙΑ ΜΑΝΟΥΛΑ!!!

Διαφημίσεις

Milver, ναι, μετρωντας τις γονιμες μερες,αρκει βεβαια να εχεις σταθερο κυκλο! Ο αντρας μου ειναι 1 χρονο μικροτερος (35 1/2).

Για την δευτερη παλινδρομη κυηση,ετυχε να κανω ΤΕΣΤ ΠΑΠ (αν θυμαμαι καλα την 12η μερα), και μου ειπε ο γυναικολογος μου πως εχει κατεβει ωαριο και μπορω σε 2 μερες να ερθω σε επαφη και να μεινω εγκυος αφου το επιθυμουσαμε.

Και....ετσι κι εγινε!

Εσυ εκανες φετος ΠΑΠ ?Εχεις σταθερο κυκλο? Ο γιατρος σου τι σας λεει?

Εχω σταθερό κύκλο,ο σύζυγος είναι 45.Το τεστ παπ ήταν πεντακάθαρο και το έκανα πριν 1 μήνα.Ο γιατρός μου είπε να μην αγχωνομαι γιατί και οι δύο έχουμε από ένα παιδί ο καθένας απο προηγούμενο γάμο.Αρα δεν έχουμε προβλημα γονιμότητας.Ομώς αυτό έγινε πριν 10 χρόνια.(η κόρη μου είναι 9 χρονών και ο γιος του 10)Τώρα ίσως να υπάρχουν προβλήματα που αγνοούμε.Μας είπε μετά τους 6 μήνες να ψαχτούμε για τυχόν προβλήματα.

Κάνουμε προσπάθειες 5 μήνες.

5ba48f516d.png.png

Γεια σας και από εμένα!

Είμαι 41 ετών! Και ελπίζω για ένα ακόμη παιδί!

Καλή επιτυχία σε όσους ελπίζουν!!!!!!!!!!!!!

katrin!!!!!!!!!!!!!!!!

Τι τρομερή ιστορία!!!!!!

Να χαιρεσαι τα κοριτσάκια σου.

Σου εύχομαι να αποκτήσεις και το τρίοτο σου παιδάκι.

Τώρα που πήρες φόρα ποιος σε πιάνει :wink::D:D

5ba48f516d.png.png

έτσι λέω κι εγώ milver :P Αφού έγινε μια φορά, γιατί όχι κι άλλη μία?

Να γράψω επίσης ότι είχα μία πολύ ομαλή εγκυμοσύνη και γέννησα με φυσιολογικό τοκετό στην 40η εβδομάδα μετά από πρόκληση μέσα σε μία ώρα.

Σου εύχομαι να αποκτήσεις σύντομα το μωράκι που επιθυμείτε με τον άντρα σου!

Διαφημίσεις

Κι εγω ειμαι καινουριο μελος γι αυτο και απαντω με ... καθυστερηση.

Εγω γεννησα πριν απο πεντε μηνες ενα ωραιοτατο και υγιεστατο αγορακι σε ηλικια 40 ετων. Συνελλαβα με μια μονο προσπαθεια παρακολουθωντας ομως τον κυκλο μου και ειχα μια καταπληκτικη εγκυμοσυνη με εξαιρεση οτι επρεπε να προσεχω και να μετραω καθημερινα την πιεση μου και το σακχαρο μου. Δεν πηρα καθολου κιλα γιατι ειχα καποια επιπλεον και μετα την καισαρικη που εκανα μονο και μονο επειδη φοβομουνα να γεννησω φυσιολογικα ειχα χασει και οκτω κιλα.

Δεν ειχα κανενα προβλημα, πηγαινα στη δουλεια μου μεχρι και τρεις μηνες πριν γεννησω. Απλως θελει στενοτερη παρακολουθηση και λιγες παραπανω εξετασεις. Φιλια και θα δεις οτι ολα θα πανε καλα.

Ο ΑΓΑΠΟΥΛΗΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ 3 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΤΡΕΥΩ

z0oo.jpgprYNp3.png[/url] .

Εγω γεννησα πριν απο πεντε μηνες ενα ωραιοτατο και υγιεστατο αγορακι σε ηλικια 40 ετων. Συνελλαβα με μια μονο προσπαθεια παρακολουθωντας ομως τον κυκλο μου και ειχα μια καταπληκτικη εγκυμοσυνη με εξαιρεση οτι επρεπε να προσεχω και να μετραω καθημερινα την πιεση μου και το σακχαρο μου. Δεν πηρα καθολου κιλα γιατι ειχα καποια επιπλεον και μετα την καισαρικη που εκανα μονο και μονο επειδη φοβομουνα να γεννησω φυσιολογικα ειχα χασει και οκτω κιλα.

Δεν ειχα κανενα προβλημα, πηγαινα στη δουλεια μου μεχρι και τρεις μηνες πριν γεννησω. Απλως θελει στενοτερη παρακολουθηση και λιγες παραπανω εξετασεις. Φιλια και θα δεις οτι ολα θα πανε καλα.

Mμπράβο frinda ,να σου ζήσει το αγοράκι σου!!!

Πως τα κατάφερες και δεν πήρες κιλά???!!!!!

5ba48f516d.png.png

Να μαι κι εγώ με κάποια καθυστέρηση!!!

Γέννησα τον γιο μου στα 37 μου χρόνια ύστερα από προσπάθειες 7 ετών και ενδιάμεσα μία παλλίνδρομη κύηση..

Γεννήθηκε με επείγουσα καισαρική τομή στην 38η εβδομάδα και βάρος 1740γρ..

τέλος καλό όλα καλά τώρα έχω ένα μπόμπιρα 2.5 χρονών σκέτη γλωσσοκοπάνα :lol::lol:

Το δικαίωμά σας να ομιλείτε,δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά

Mμπράβο frinda ,να σου ζήσει το αγοράκι σου!!!

Πως τα κατάφερες και δεν πήρες κιλά???!!!!!

Ειχα παραπανω κιλα ημουν δηλαδη 79 οταν ξεκινησα κι επειδη ο γιατρος μου φοβοταν για πιεση και σακχαρο με ειχε στη διαιτα απο τον τριτο μηνα.

Ετσι οταν εφτασα στον ογδοο αντι να παιρνω κιλα ειχα χασει 8 χωρια τα 8 που εχασα μετα τη γεννα. Τωρα ειμαι 16 κιλα μειον. Το αγορακι μου γεννηθηκε 2.700 επειδη καπνιζα και λιγο ..... αλλα τωρα εχει φτασει τα 7.

Ειχα εν τω μεταξυ τοσο μικρη κοιλια που ημουνα στο μηνα μου και κανεις δεν πιστευε οτι ημουν εγκυος. Εμπαινα στα καταστηματα να αγορασω μωρουδιακα και μου λεγανε '' Για δωρακι ε;'' Και ημουν στον ενατο.

Ασε σου λεω υπεροχη εγκυμοσυνη. Την ημερα που πηγαμε στο μαιευτηριο φαντασου οτι οδηγουσα εγω το αυτοκινητο και μας ρωτουσαν στο μητερα ποια ειναι η επιτοκος.

FRINDAKI ήταν σκληρή η δίαιτα.Περιέγραψέ την λίγο αν μπορείς.

Στην πρώτη εγκυμοσύνη είχα παρει 24 κιλά!!!!!Φοβάμαι αν μεινω έγκυος και πάρω πάλι τόσα θα δυσκολευτώ να τα χάσω.Βλέπεις τώρα είμαι 37 χρονών,και τότε ήμουν 28

5ba48f516d.png.png

Διαφημίσεις

FRINDAKI ήταν σκληρή η δίαιτα.Περιέγραψέ την λίγο αν μπορείς.

Στην πρώτη εγκυμοσύνη είχα παρει 24 κιλά!!!!!Φοβάμαι αν μεινω έγκυος και πάρω πάλι τόσα θα δυσκολευτώ να τα χάσω.Βλέπεις τώρα είμαι 37 χρονών,και τότε ήμουν 28[/quote

Δεν θα αντεξεις να την ακουσεις αλλα αφου θες ..... Λοιπον το πρωι ενα ποτηρι γαλα με 2 τοις εκατο λιπαρα. Στις δεκα δυο φετουλες πολυσπορο με μια φετα γαλοπουλα βραστη απαχη και ενα αυγο βραστο. Το μεσημερι μοσχαρι η ψαρι η κοτοπουλο με σαλατα αποτελουμενη μονο απο πρασινα λαχανικα. Το βραδι το ιδιο η μια σαλατα με ενα γιαουρτι μεχρι 2 τοις εκατο λιπαρα. Ολα τα παραπανω μονο ψητα η βραστα. Μακαρονια ρυζι και λοιπα δημητριακα μονο καθε δεκα ημερες και μονο ενα μπολακι.

Απαγορευονταν αυστηρα ΤΟ ΑΛΑΤΙ Η ΖΑΧΑΡΗ Η ΖΑΧΑΡΙΝΕΣ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΣΠΡΟ ΨΩΜΙ ΟΙ ΠΑΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΦΡΟΥΤΑ ΣΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΤΑ ΑΛΛΑΝΤΙΚΑ ΤΟ ΧΟΙΡΙΝΟ ΚΑΙ ΟΙ ΣΑΛΤΣΕΣ.

Οσπρια μονο μια φορα την εβδομαδα ενα ριχο πιατο και νερο ΜΟΝΟ εμφιαλωμενο. Καθε μια ωρα μετρηση σακχαρου κι οτιδηποτε το ανεβαζε πανω απο το 1.30 κοβοταν η περιοριζοταν. Πως σου φαινεται;

Αληθεια εσυ γιατι αργησες εννεα χρονια;

Να μαι κι εγώ με κάποια καθυστέρηση!!!

Γέννησα τον γιο μου στα 37 μου χρόνια ύστερα από προσπάθειες 7 ετών και ενδιάμεσα μία παλλίνδρομη κύηση..

Γεννήθηκε με επείγουσα καισαρική τομή στην 38η εβδομάδα και βάρος 1740γρ..

τέλος καλό όλα καλά τώρα έχω ένα μπόμπιρα 2.5 χρονών σκέτη γλωσσοκοπάνα :lol::lol:

Τώρα είδα την απάντησή σου :oops: Να το χαίρεσαι το μωράκι σου.

Δεν σκέφτεσαι για δεύτερο? :wink:

5ba48f516d.png.png

Πως σου φαινεται;

Η δίαιτα είναι πράγματι σκληρή.Αλλά επειδή είμαι πολύ φοβιτσιάρα,πιστεύω ότι ο φόβος θα με κάνει να ακολουθώ κατά γράμμα ότι μου πει ο γιατρός. :lol:

Αλήθεια,έκανες την καμπύλη ζαχάρου ή επειδή είχες το μηχάνημα και μέτραγες μόνη σου το ζάχαρο κάθε μέρα δεν χρειάστηκε να κάνεις αυτή την εξέταση?Θα ήθελα να αποφύγω την καμπύλη ζαχάρου γιατί έχω ακούσει ότι είναι μεγάλη ταλαιπωρία :shock:

Οσον αφορά γιατί άργησα να κάνω δεύτερο παιδάκι είναι γιατί με το μπαμπά της κόρης μου χωρίσαμε :(

Τώρα παντρεύτηκα για δεύτερη φορά και επιθυμούμε να κανουμε ένα παιδάκι.Μου το ζητάει και η κόρη μου πολύ έντονα :wink:

5ba48f516d.png.png

Ξέρετε τι έχω πάθει τώρα?Διαβάζοντας ξανά αυτά που γράφετε μου γεννήθηκε η επιθυμία να ξαναμείνω έγγυος.

Φοβάμαι λίγο επειδή είμαι 39 αλλά βλέπω οτι όλες μια χαρά τα καταφέρατε!

Το μόνο που φοβάμαι είναι η πίεση γιατί στη 2η εγγυμοσύνη έκανα πίεση,και ενώ μέχρι 8 μηνών είχα πάρει μόνο 8 κιλά στον 9ο από κατακράτηση υγρών πήρα 5 μαζεμένα.Βέβαια όλα καλά πήγαν γιατί κι αυτό είναι κάτι που μπορεί να ελεγθει με τα κατάλληλα φάρμακα.

Μόλις έρθει ο άντρας μου απόψε θα του το... πετάξω... :lol:

716217ybmeeuyfgz.gif

Μανόλης:9/9/95_Νίκος:8/12/06

Ξέρετε τι έχω πάθει τώρα?Διαβάζοντας ξανά αυτά που γράφετε μου γεννήθηκε η επιθυμία να ξαναμείνω έγγυος.

Φοβάμαι λίγο επειδή είμαι 39 αλλά βλέπω οτι όλες μια χαρά τα καταφέρατε!

Το μόνο που φοβάμαι είναι η πίεση γιατί στη 2η εγγυμοσύνη έκανα πίεση,και ενώ μέχρι 8 μηνών είχα πάρει μόνο 8 κιλά στον 9ο από κατακράτηση υγρών πήρα 5 μαζεμένα.Βέβαια όλα καλά πήγαν γιατί κι αυτό είναι κάτι που μπορεί να ελεγθει με τα κατάλληλα φάρμακα.

Μόλις έρθει ο άντρας μου απόψε θα του το... πετάξω... :lol:

Πόσο έφτανε η πίεση??

Σήμερα που θα έρθει από τις ελιες,θα είναι κουρασμένος,οπότε άστο για άλλη φορά :wink:

5ba48f516d.png.png

Διαφημίσεις

Πιστεύω πως υπάρχουν τόσο καλοί γυναικολόγοι, η ιατρική έχει προχωρήσει τόσο πολύ, ενημέρωση έχουμε από παντού, οπότε δεν είναι και τόοσο δύσκολα τα πράγματα. Υγεία και θέληση να υπάρχουν.

Grow up and get a life!

Milver,15 με 16 έφτανε αλλά στην γέννα είχα 18.

Έφταιγε όμως κι ο γιατρός που άργησε να μου κάνει καισαρική.

Και μετά την γέννα για ένα διάστημα είχα πίεση.

Γύρω στο 6μηνο αφότου γέννησα έβαλα για ένα 24ωρο χόλτερ και μου είπαν οτι δεν έχω πρόβλημα υπέρτασης αλλά έχω κάποια τάση γι΄αυτό και να την ελέγχω κατά διαστήματα.

Όντος είναι κουρασμένος..άστο γι΄άλλη μέρα!

716217ybmeeuyfgz.gif

Πως σου φαινεται;

Η δίαιτα είναι πράγματι σκληρή.Αλλά επειδή είμαι πολύ φοβιτσιάρα,πιστεύω ότι ο φόβος θα με κάνει να ακολουθώ κατά γράμμα ότι μου πει ο γιατρός. :lol:

Αλήθεια,έκανες την καμπύλη ζαχάρου ή επειδή είχες το μηχάνημα και μέτραγες μόνη σου το ζάχαρο κάθε μέρα δεν χρειάστηκε να κάνεις αυτή την εξέταση?Θα ήθελα να αποφύγω την καμπύλη ζαχάρου γιατί έχω ακούσει ότι είναι μεγάλη ταλαιπωρία :shock:

Οσον αφορά γιατί άργησα να κάνω δεύτερο παιδάκι είναι γιατί με το μπαμπά της κόρης μου χωρίσαμε :(

Τώρα παντρεύτηκα για δεύτερη φορά και επιθυμούμε να κανουμε ένα παιδάκι.Μου το ζητάει και η κόρη μου πολύ έντονα :wink:

Στο τριτο μηνα μια απο τις αιματολογικες εδειξε λιγο τσιμπημενο το σακχαρο κι επειδη ο γιατρος μου ηθελε να ειναι σιγουρος απο καθε πλευρα

με εβαλε να κανω την καμπυλη απο τον τεταρτο κιολας μηνα κι εκτοτε αρχισαν οι μετρησεις. Ειχα ομως καταπληκτικο γιατρο κι ετσι ουτε χρειαστηκε να καταφυγουμε σε ινσουλινη ουτε να γεννησουμε νωριτερα.

Παντως η καμπυλη δεν αποφευγεται πια ουτε ειναι και τοσο τρομερη δοκιμασια πιστεψε με.

Γύρω στο 6μηνο αφότου γέννησα έβαλα για ένα 24ωρο χόλτερ και μου είπαν οτι δεν έχω πρόβλημα υπέρτασης αλλά έχω κάποια τάση γι΄αυτό και να την ελέγχω κατά διαστήματα.

Εγω δεν εκανα καθολου πιεση στη διαρκεια της εγκυμοσυνης. Εκανα ομως δυο φορες μετα την εγκυμοσυνη νευροπιεση οπως αποδειχτηκε.

Εκανα κι εγω ολες τις εξετασεις και μετραω καθημερινα την πιεση μου.

Πεσμου κατι ομως. Ο δικος σου γιατρος τι σου ειπε; Οτι αυτο το περιστατικο συνδεεται με την περιοδο της λοχειας η με τις ορμονες η ειναι κατι ασχετο;

Εγω δεν εκανα καθολου πιεση στη διαρκεια της εγκυμοσυνης. Εκανα ομως δυο φορες μετα την εγκυμοσυνη νευροπιεση οπως αποδειχτηκε.

Εκανα κι εγω ολες τις εξετασεις και μετραω καθημερινα την πιεση μου.

Πεσμου κατι ομως. Ο δικος σου γιατρος τι σου ειπε; Οτι αυτο το περιστατικο συνδεεται με την περιοδο της λοχειας η με τις ορμονες η ειναι κατι ασχετο;

Άργησα να δω την ερώτησή σου.

Δεν μου είπε τίποτα ο γιατρός΄, άπ΄ότι κατάλαβα ήταν από την λοχεία αλλά έχω και μια τάση για υπέρταση.Και πριν μείνω έγκυος πάντα ήταν λίγο τσιμπημένη γύρω στο 12-13.

Όμως η λοχεία με εππηρέασε γιατί έκανα 15-16 τις πρώτες μέρες.

Μετά σιγά σιγά έστρωσε.

716217ybmeeuyfgz.gif

• 5 weeks later...

Γεια και απο μενα....

εμαι 38 στα 39 ...Το Απριλη απεκτησα τον μπεμπη μου .Ειναι τωρα 8 μηνων και τον λατρευω...Γεννησα με καισαρικη λογω εγχειρησης οινομυωματων.Η εγκυμοσυνη μου ηταν περηφημη.Δεν ειχα καμια μα καμια ενοχληση.Μονο που προσεχα λιγακι( βαρη κλπ).

Βλεπω τον μικρο μου και πολλες φορες σκεφτομαι.....Οταν εγω θα ειμαι 60 αυτος θα ειναι 20...Οταν αυτος θα ειναι 40 (οπως και εγω τωρα ) εγω η μαμα του θα ειμαι ....αλλου φυσικα.

Σκεφτομαι ωρες ωρες οτι πρεπει να τον μεγαλωσω και να γινει ανεξαρτητος απο πολυ νωρις.Σκεφτομαι οτι θα ειναι μονος του χωρις γονεις πιο νωρις απο οτι εγω.......Εχω ακομα τους γονεις που με βοηθουν με το μικρο κανουμε μαζι χριστουγεννα..

Οταν θα ειναι 15 εγω θα ειμαι 55.Θα μπορεσω να εχω ανοιτο μυαλο να μπορω να συννενοηθω μαζι του?Ειμαι εκπαι

Τωρα πηρα χαμπαρι το τοπικ :D

ειμαι 37 και 15 ημερων , νιοπαντρη (αργησαμε λιγο τι να κανουμε) εγκυος με την πρωτη :shock: προσπαθεια (προηγηθηκαν δυο αλλα οχι σε μερες που υπολογιζα για γονιμες οποτε δεν πιανεται :lol: ) ειμαι σχεδον 14 εβδομαδων, εχω τελεια εγκυμοσύνη χωρις...παρενεργειες, οι εξετασεις μου ειναι αψογες και ελπιζω να συνεχισω ετσι. Εχω ΠΗΤ 4/7/09. Θελω αμεσως να ξαναμεινω εγκυος αφου δεν με παιρνει και πολυ και ελπιζω αφου γεννησω με το καλο να το καταφερω παλι ευκολα.

lcWup3.png

Εγώ έκανα το πρώτο μου μωρό στα 37 και το δεύτερο στα 39. Μου ήρθαν όλα πολύ καλά. Οι εξετάσεις ήταν λίγο περισσότερες και ... έφαγα και την καισαρική χωρίς σοβαρό λόγο. Όμως αυτά δεν είναι απολύτως τίποτα μπροστά στην ευτυχία των παιδιών!

• 4 weeks later...

Είμαι η Αγκυ, ειμαι 41 ετων και ειμαι στην 14 εβδομαδα. Είχα μια αποβολή περσυ αλλα πιστεύω ότι οφειλόταν στην ασχημη ψυχολογία που είχα εκείνη την εποχή. Φέτος τα πράγματα είναι αλλιώς, το λαχταρούσαμε αυτό το μωράκι εγώ κι ο συντροφος μου.. Οι εξετάσεις μου είναι καλές και τώρα περιμένουμε να μάθουμε το φύλο.Πιστεύω ότι μεγάλο ρόλο παίζει η ψυχολογία και η ηρεμία που έχει η μελλουσα μαμα και όχι τόσο η ηλικία. Εξάλλου η επιστήμη έχει τόσο πολύ εξελιχθεί...... :wink::D

• 1 month later...