Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΑΝΩ ΤΩΝ 36

Recommended Posts

Τελικά δεν είμαιστε και λίγες οι...ανω των 37!!!!!!Είμαι 38 και τον Ιούλιο γέννησα τον Κώστα μου.Πριν μείνω έγκυος είχα κάνει εξέταση για να δω την...ηλικία των ωαρίων μου.Ήταν νεότατα και ζωηρότατα.Είχα πολύ καλή εγκυμοσύνη και λέμε ως το καλοκαίρι να ξεκινήσουμε για το 2ο.Και μακάρι να μπορέσουμε και 3ο.

Διαφημίσεις

ΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ. ΕΙΜΑΙ ΣΤΑ 38 ΚΑΙ ΠΡΙΝ 3 ΜΗΝΕΣ ΕΦΕΡΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΝΑ ΑΓΟΡΑΚΙ. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΠΙΜΠΕΛΟ ΜΑΣ ΑΦΟΥ Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 15 ΚΑΙ Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ 12. ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΟΥΔΟΥΝΙΣΤΡΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ. ΕΦΕΡΕ ΑΛΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΑΙΣΘΑΝΟΜΟΥΝ ΑΣΧΗΜΑ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΞΑΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ. ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΟ ΖΩΗΣ.

87f4f664f7.png

Τελικά δεν είμαιστε και λίγες οι...ανω των 37!!!!!!Είμαι 38 και τον Ιούλιο γέννησα τον Κώστα μου.Πριν μείνω έγκυος είχα κάνει εξέταση για να δω την...ηλικία των ωαρίων μου.Ήταν νεότατα και ζωηρότατα.Είχα πολύ καλή εγκυμοσύνη και λέμε ως το καλοκαίρι να ξεκινήσουμε για το 2ο.Και μακάρι να μπορέσουμε και 3ο.

Τί είδους εξέταση είναι αυτή που βλέπει την ηλικία των ωαρίων? Πώς ονομάζεται?

Grow up and get a life!

Γεια σας!

Είμαι 40 χρονών,πριν απο 1 χρόνο γεννήθηκε η Μελίνα, μετά απο 8 χρόνια προσπαθειών.Έκανα 5 σπερματ/σεις και 2 εξωσωματικές ,για να καταφέρουμε να έχουμε την κούκλα μας. Η εγκυμοσύνη μου ήταν καλή,αν και εγω πρόσεχα πάρα πολύ (μετά απο τις πολύχρονες προσπάθειες) και γέννησα φυσιολογικά μετά απο 13 ώρες.

Νομίζω ότι η ηλικία δεν παίζει ρόλο,αλλά η καλή διάθεση και βέβαια ένας καλός γιατρός.

36fZp3.png

Διαφημίσεις

Πολυ χαιρομαι που ειμαστε πολλες!!! Εγω παντρευτηκα στα 32 μου και μετα απο 8 μηνες εγχειρηστικα για καρκινο μαστου.. φυσικα ακολουθησαν χημειοθεραπειες και ακτινοβολια και μου ειπαν το ολο θεμα εγκυμοσυνης αναβαλεται για μια 3ετια τουλαχιστον. Ευτυχως πηρα πρασινο φως και τωρα ειμαι εγκυος στον 5ο μηνα. Τρωω μια ταλαιπωρια με εμετους ακομα αλλα κατα τα αλλα ολα φαινονται καλα. Τις αγχωνδεις σκεψεις προσπαθω να πνιξω...οταν εγω θα ειμαι 60 αυτο θα ειναι 23 και θα μπορεσω να το στηριξω? τι κοσμος θα επικρατει τοτε? και αυτο το χασμα γενεων που λεγαμε συνεχως στους γονεις μας οτι δε μας καταλαβαινουν τι θα μου λεει εμενα τοτε!!! ΤΡΕΛΑΑΑ

Πολυ χαιρομαι που ειμαστε πολλες!!! Εγω παντρευτηκα στα 32 μου και μετα απο 8 μηνες εγχειρηστικα για καρκινο μαστου.. φυσικα ακολουθησαν χημειοθεραπειες και ακτινοβολια και μου ειπαν το ολο θεμα εγκυμοσυνης αναβαλεται για μια 3ετια τουλαχιστον. Ευτυχως πηρα πρασινο φως και τωρα ειμαι εγκυος στον 5ο μηνα. Τρωω μια ταλαιπωρια με εμετους ακομα αλλα κατα τα αλλα ολα φαινονται καλα. Τις αγχωνδεις σκεψεις προσπαθω να πνιξω...οταν εγω θα ειμαι 60 αυτο θα ειναι 23 και θα μπορεσω να το στηριξω? τι κοσμος θα επικρατει τοτε? και αυτο το χασμα γενεων που λεγαμε συνεχως στους γονεις μας οτι δε μας καταλαβαινουν τι θα μου λεει εμενα τοτε!!! ΤΡΕΛΑΑΑ

Βασικα saza εγω θα σου εδινα συγχαρητηρια γιατι μετα απο την περιπετεια σου σταθηκες στα ποδια σου και σημερα οδευεις προς την γεννηση του παιδιου σου. Δεν ειναι καθολου λιγο.

Σου αξιζει καθε χαρα καλη μου.

Τωρα ολα τα αλλα που σκεφτεσαι θα ελεγα να τα αφησεις στην ακρη κανεις δεν ξερει ποτε θα φυγει. Αλλη γενναει στα 25 και "φευγει" στα 30 απο ατυχημα και αλλη γενναει στα 35 και "φευγει" στα 80.

Το παιδι θα εισαι μια χαρα να το στηριξεις , αγαπη και ηρεμο περιβαλλον χρειαζονται τα παιδια για να ανθισουν τα υπολοιπα ερχονται μετα.

Animation3-6.gif

"Some only dream of Angels, I held three in my arms"

ΓΕΙΑ ΣΟΥ. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟ. ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΓΕΝΗΣΑ ΤΟ 1 ΠΑΙΔΙ ΣΤΙΣ 5/1/09 ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ 44 ΧΡΟΝΩΝ . ΟΛΑ ΠΗΓΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.

ΜΗ ΣΕ ΠΙΑΝΕΙ ΑΧΓΟΣ. ΦΙΛΙΑ

φιλια σε ολα τα κατρουλινια

emanouela,

μπορεις να μου πεις ποια εξεταση εννοείς για την ηλικία των ωαρίων και που γίνεται;;

με ενδιαφέρει πολύ. ειμαι 39 ετων, ειχα δυο παλινδρομες μεσα σε ένα χρονο και οι γιατροι μου λένε για γήρανση υλικού και κακή ποιότητα ωαρίων...καθώς περίοδο είχα πρωτη φορά στην τετάρτη δημοτικού...

Καλησπέρα ,με το καλό το νινάκι σας!

Διάβασα σχετικά με το άγχος σου για την ηλικία σου και ήθελα να σου πω την εμπειρία μου.Η μανούλα μου με έκανε στα 37 (τώρα είναι στα 63)και πάντα είχαμε τις καλύτερες σχέσεις ,πάντα έχει κατανόηση προσπαθεί να είναι κοντά μας, δεν χάνει επαφή με τα πράγματα πως να στο πω; Εκτός το ότι είναι η καλύτερη μου φίλη πιστεύω ότι αυτή η διαφορά ηλικίας την έχει κάνει να έχει πολύ μεγάλη υπομονή.Εν τω μεταξύ επειδή μια ζωή το άγχος της ήταν αυτό ...λόγω ηλικίας να μην "απομακρυνθεί " απο εμάς προσπαθούσε να είναι πάντα μέσα στα πράγματα,στο λάπτοπ εμείς εε στο λάπτοπ κι αυτή..παπακωνσταντίνου εγώ...παπακωνσταντίνου κι αυτή...και όλο αυτό την ανανεώνει..Βάζει κάτω 40άρα που λένε :lol: γι΄αυτό πιστεύω πως όλα είναι σχετικά.

Με το καλό το νινάκι σας!!!!!!

Διαφημίσεις

εμενα η μανα μου μ εκανε στα 39 της, κι η πεθερα μου τον αντρα μου στα 40 της...

κι ομως... η μανα μου παντα ηταν πιτσιρικα στο μυαλο και στην εμφανιση (της αρεσαν τα τατουαζακια στα κοριτσια!! :) ), η πεθερα μου ηταν βροντοσαυρος εκ γεννετης....

καλημερα και απο μενα....

προχθες εγινα 43 και το τελευταιο μωρο μου ειναι 5 μηνων...

sasa χιλια μπραβο....μονο αυτο σου λεω

mixeva μην απογοητευεσαι....θελει πολυ υπομονη...

εγω τωρα εχω μια κορη 25 χρονων απο τον πρωτο μου γαμο...την εκανα στα 17..χωρισα βεβαια αμεσως...στα 37 παντρευτηκα ξανα και εκανα αλλα 2 παιδια...μετα απο την πρωτελευταια εγκυμοσυνη ειχα 3 αποβολες αλλα δεν το εβαλα κατω....βρηκα ενα καταπληκτικο γιατρο που μου βρηκε το προβλημα που ηταν πολυ απλο...αντιπατρικα αντισωματα...μετα απο θεραπεια 3 μηνων με τον αντρα μου εμεινα εγκυος απολυτα φυσιολογικα

και αμεσως....γιαυτο κοριτσια μην το βαζεται κατω...αν συμφωνουσε και ο αντρας μου θα εκανα και αλλο....

η μητροτητα δεν εχει ηλικια.αλλωστε πιστευω οτι οσο πιο μεγαλη εισαι τοσο πιο κατασταλαγμενη και με περισσοτερη υπομονη....

ΠΑΡΟΥΣΑ! Έγκυος ετών 38 παρακαλώ και με 2 μεγάλα παιδια! Ολα ειναι τυχερα τελικα!!! Εμας μας ετυχε τωρα το 3ο και το κρατησαμε. Ωρες ωρες με πιανει ανχος και αυπνια τα βραδια αν θα πανε ολα καλα. Ακομα δεν μου ειπε ο γιατρος για καισαρικη γιατι υποψιαζομε μου το φυλλάει για το τελος!!!! :lol::lol::lol:

Γιατί να κάνεις καισαρική? Κι εγώ 38 είμαι και παρά τις αντιξοότητες γιατί είχα δύσκολη εγκυμοσύνη και τοκετό, γέννησα φυσιολογικά πριν 2 χρόνια και το ίδιο ευελπιστώ και τώρα!

emanouela,

μπορεις να μου πεις ποια εξεταση εννοείς για την ηλικία των ωαρίων και που γίνεται;;

με ενδιαφέρει πολύ. ειμαι 39 ετων, ειχα δυο παλινδρομες μεσα σε ένα χρονο και οι γιατροι μου λένε για γήρανση υλικού και κακή ποιότητα ωαρίων...καθώς περίοδο είχα πρωτη φορά στην τετάρτη δημοτικού...

Mη μασάς! κι εμένα μου είχανε βρεί μια κύστη στις ωοθήκες που ήταν "ένδειξη υπογονιμότητας" και μέσα σε μήνες έμεινα έγκυος χωρίς να το έχω προγραμματίσει... Οι παλίνδρομες μπορεί να μην έχουν σχέση με την ηλικία σου.

ssttaa

Διαφημίσεις

• 2 weeks later...

Ετων 39 με μια κοράκλα 9 μηνών.

και ανηπαντρη μητέρα. το ηθελα οσο τιποτα στην ζωή μου και δεν σκεφτηκα ουτε ηλικία ουτε τιποτα.

Μια υπέροχη εγκυμοσύνη και ενα απιθανο τερατάκι να με τυρανάει....

Αν το θελεις πραγματικά σε ολα υπάρχει λυση.

• 3 weeks later...

Κορίτσια δεν ξέρετε πόσο με εμψυχώσατε. Καθώς είμαι ήδη μητέρα μιας κόρης 4 χρονών και υπό σκέψη για δεύτερο. Σε ένα μήνα περίπου κλείνω τα 35 και η μικρή ήδη μου ζητάει αδερφάκι. Όμως επειδή γέννησα τη μικρή μου με καισαρική καθότι ήταν πολύ μεγάλη συν ότι ανέβασα και πίεση, την φοβάμαι την δεύτερη εγκυμοσύνη. Και πιο πολύ φοβάμαι την ηλικία μου:? Λέω μέσα σε αυτό το χρόνο να το τολμήσω και ο Θεός βοηθός!!!

dev011pr___.pngan1cv7ONw361210Mjg1ZGx6fDQ2ODAwMjNkamF8fk1hcmlhIGlzLi4uLi4uLi4u.gif

Κορίτσια δεν ξέρετε πόσο με εμψυχώσατε. Καθώς είμαι ήδη μητέρα μιας κόρης 4 χρονών και υπό σκέψη για δεύτερο. Σε ένα μήνα περίπου κλείνω τα 35 και η μικρή ήδη μου ζητάει αδερφάκι. Όμως επειδή γέννησα τη μικρή μου με καισαρική καθότι ήταν πολύ μεγάλη συν ότι ανέβασα και πίεση, την φοβάμαι την δεύτερη εγκυμοσύνη. Και πιο πολύ φοβάμαι την ηλικία μου:? Λέω μέσα σε αυτό το χρόνο να το τολμήσω και ο Θεός βοηθός!!!

Γεννησα το τριτο μου παιδι στα 40. Η καλυτερη εγκυμοσυνη που ειχα ηταν αυτη. Πιεση υψηλη ειχα και εγω στην πρωτη μου εγκυμοσυνη αλλα οχι στην δευτερη και στην τριτη.

Σημερα ολο και περισσοτερες γυναικες γεννανε μετα τα 35 αν δεις τις στατιστικες.

Για σενα θα ειναι ευκολοτερα τα πραγματα αφου ηδη εχεις γεννησει ενα παιδι.

Animation3-6.gif

"Some only dream of Angels, I held three in my arms"

Ειμαι 34 και περιμενω το πρωτο μου, αλλα θελουμε Θεου θελοντος μετα κι αλλα :-)

Πραγματικα ποοοοοτε δεν σκεφτηκα οτι ειμαι μεγαλη (για να ειμαι ειλικρινης νιωθω 15 χρονων....), κι οτι στο δευτερο (που θα ειναι σιγουρα μετα τα 36) θα ειμαι ακομα περισσοτερο!!! 'Αλλα με απασχολουν... Σημασια εχει να ειμαστε υγιεις και να πανε ολα καλα. Με το καλο ολες σας να κρατησετε τα μωρακια σας.

Γειά σας, μόλις έγινα μέλος του forum. Είμαι 36 κ κάτι και τώρα προσπαθώ για το πρώτο μου μωρό. Είχα μία αποβολή στην 6η εβδομάδα πριν 3 χρόνια και αυτό και κάποια άλλα οικογενειακά προβλήματα με αποθάρρυναν από το να ξαναπροσπαθήσω για μωρό. Τα προβλήματα λύθηκαν, προσπαθώ 2 μήνες και δεν έχει γίνει τίποτα. Η πρώτη εγκυμοσύνη μου επιτεύχθηκε στον πρώτο μήνα προσπαθειών, παρ'οτι ατυχής, και τώρα ανησυχώ μήπως τα χρόνια πέρασαν και η φύση έφθινε τα ωάριά μου ή το σπέρμα του άντρα μου- είναι 42 χρ.

Ζω σε μικρή επαρχιακή πόλη και δεν έχω πρόσβαση σε κορυφαίους γιατρούς, είμαστε χρεωμένοι με δάνεια και φοβάμαι τα έξοδα για εξωσωματική, δουλεύω όλη μέρα, αν και διορισμένη εκπαιδευτικός για να εξοικονομήσω χρήματα για τα πάντα και ζω στο άγχος, έχω και τις δουλειές του σπιτιού... γενικά είμαι πολύ στριμωγμένη και αμφιβάλλω αν με την καθημερινότητα που ζω θα πετύχω ή θα βγάλω πέρα εγκυμοσύνη!

Πήρα θετικά μυνήματα από εσάς, και χαίρομαι που βρήκα το θέμα αυτό!

Καλοσωρισες στο φορουμ! Δυο μηνες ειναι πολυ πολυ μικρο διαστημα για να υποψιαστειτε για προβλημα. Ξερεις ποτε λενε οι γιατροι να αρχισεις να ανησυχεις? Μετα απο εναν ολοκληρο χρονο προσπαθειων! Εφοσον εχεις ηδη μεινει μια φορα εγκυος, ειναι εξαιρετικα δυσκολο μετα απο μολις 3 (αν δεν κανω λαθος) χρονια να δημιουργηθηκε ξαφνικα προβλημα. Το μονο που μπορει να σας μπλοκαρει, ειναι να αγχωθειτε, οποτε μην το σκεφτεσαι. Χαρειτε το και με το καλο ολα καλα θα πανε!!!

vassiliki K όταν έμεινα έγκυος στην κόρη μου ήμουν τόσο αγχωμένη λόγω κάποιων προβλημάτων που αντιμετώπιζα που δεν πίστευα ποτέ ότι θα έμενα έγκυος με τόσο στρές. Αλλά δόξα το Θεό όλα πήγαν καλά και έγκυος έμεινα και η εγκυμοσύνη πήγε μια χαρούλα. Όποτε μην ανησυχείς όλα θα βρουν το δρόμο τους:wink:

dev011pr___.pngan1cv7ONw361210Mjg1ZGx6fDQ2ODAwMjNkamF8fk1hcmlhIGlzLi4uLi4uLi4u.gif

Κοριτσια πηρα θαρρος απο τις ιστοριες σας ,εμεις εχουμε ηδη 2 παιδακια και σκεφτομασταν οτι για να κανουμε 3ο ή θα πρεπε να το ξεχασουμε επειδη δεν εχουμε βοηθειες τωρα που ειναι μκρα ακομα τα παιδια μας ή να το κανουμε οταν θα εχοθνε μεγαλωσει λιγακι , οταν δηλαδη εγω θα ειμαι κοντα στα 40 οπου ο γιος μου θα ειναι 9 και η κορη μου 7,5 , το ειχαμε απορυψει και αυτο λογω ηλικιας αλλα τωρα που διαβαζω ολες εσας τις μαμαδες που το τολμησατε αρχηζω να το ξανασκεφτομαι .

Καλοσωρισες στο φορουμ! Δυο μηνες ειναι πολυ πολυ μικρο διαστημα για να υποψιαστειτε για προβλημα. Ξερεις ποτε λενε οι γιατροι να αρχισεις να ανησυχεις? Μετα απο εναν ολοκληρο χρονο προσπαθειων! Εφοσον εχεις ηδη μεινει μια φορα εγκυος, ειναι εξαιρετικα δυσκολο μετα απο μολις 3 (αν δεν κανω λαθος) χρονια να δημιουργηθηκε ξαφνικα προβλημα. Το μονο που μπορει να σας μπλοκαρει, ειναι να αγχωθειτε, οποτε μην το σκεφτεσαι. Χαρειτε το και με το καλο ολα καλα θα πανε!!!

Να σε ρωτήσω κάτι ΛίζαΝ? Εγώ είμαι 37, έχω ήδη ένα παιδάκι και προσπαθώ εδώ και ένα χρόνο για το δεύτερο το οποίο δεν έρχεται με τίποτα. Οι προσπάθειες που κάνω όμως δεν είναι εντατικές ή οργανωμένες (γενικώς στη χάση και στη φέξη) απλά είναι εντελώς ελεύθερες. Να το ψάξω παραπάνω λες ή όχι? Πριν ένα χρόνο έκανα και Παπ το οποίο ήταν καθαρό και τώρα ετοιμάζομαι να ξαναπάω.