Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

SOS!!!δεν ανανέωσα την κάρτα ανεργίας!!!!!!

viole

Recommended Posts

Καλησπέρα!επρεπε να ανανεωσω την κάρτα ανεργίας εώς 6/3 αλλα μπερδεύτηκα και νόμιζα οτι είχα περιθώριο μεχρι τις 25/3..τωρα είδα το χαρτί!!!!!ξερετε τι γίνεται;;;θα κοπεί το επίδομα;;;;;τι να κάνω;;;;;:cry:

Διαφημίσεις

μαλλον το διατυπωσα λαθος..εως 06/03 ηταν η υποχρεωτικη μου εμφανιση στην υπηρεσια,ημερομηνια απο την οποια ενεργοποιειται το δικαιωμα για πληρωμη του επιδωματος :oops:

Διαφημίσεις

Δεν ξέρω για το επίδομα αλλά η κάρτα ανεργίας διαγράφετε αν δεν την ανανεώσεις έως 5 ημερολογιακές ημέρες μετά την ημερομηνία που αναγράφεται. Βγάζεις καινούργια ως νέα άνεργη.

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

Δεν ξέρω να σου απαντήσω με βεβαιότητα αλλά με το φτωχό μου μυαλό λέω πως το επίδομα το πήρες με την κάρτα που έληξε. Αφου έληξε, διαγράφεσαι απ τα μητρώα και επανεγράφεσαι με νέα κάρτα. Άρα, χωρίς κάρτα δεν έχει και επίδομα. Μπορεί να είμαι λάθος φυσικά. Αύριο πρωι πρωι στον οαεδ και καλή επιτυχία σου εύχομαι

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

Καλησπερα... λοιπον εαν εχεις μονο καρτα ανεργιας διαγραφεται αμεσως μετα απο 5 ημερολογιακες ημερες απο αυτη που γραφει το αυτκολλητακι σου .

Τωρα εαν εχεις ταμειο ανεργειας στο οποιο η αποφαση σου επανω γραφει ημερομηνια παρουσιας απο 06/02/14 εως 06/03/14 θα πας στον προισταμενο της υπηρεσιας σου και θα του πεις ακριβως για πιο λογο δεν εκανες την παρουσια.Κανονικα ειναι στερηση και των 3 μηνων ΕΑΝ μπορει ο προισταμενος {να τον αφηνει το συστημα εννοω στο εαν μπορει } θα σου δωσει εγκριση αλλιως θα υπαρχει στερηση των μηνων.

για αυτο δινεται το διαστημα ενος ολοκληρου μηνα να δωθει η παρουσια και οχι λιγοτερο....

εαν εγκριθει και επαναληφθει ξανα η παρουσια εκτος του διαστηματος τοτε το ταμειο διακοπτεται

Παρακαλω οτι συμβουλες δινεται να τις εχετε διασταυρωσει πρωτα ειναι κριμα κι αδικο να πηγαινοερχεται ο κοσμος αδικα με λανθασμενες πληροφοριες.

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...