Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΑΓΝΩΣΤΗΣ ΑΙΤΙΑΣ ΥΠΟΓΟΝΙΜΟΤΗΤα / LOCUS MEDICUS ...Γνώμες ;

Recommended Posts

Πόσο στοιχίζει η εξωσωματική στον Καπετάνιο ? Δηλαδή θα κάνεις κανονικα με φάρμακα αυτή την φορά έτσι ?

Θα κοστισει 2000 και αυτη τη φορα θα κανω με ενεσεις παλι. Για την αλλη φορα δε δικαιουμαι φαρμακα απο ΕΟΠΥΥ αλλα δε θελω κιολας!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 280
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Θα κοστισει 2000 και αυτη τη φορα θα κανω με ενεσεις παλι. Για την αλλη φορα δε δικαιουμαι φαρμακα απο ΕΟΠΥΥ αλλα δε θελω κιολας!

Εχω μια ακόμη απορία : κανουν ολοι οι εξωσωματικοι γιατροι σε φυσικο κυκλο ή υπαρχουν κάποιοι που εξειδικεύονται σε αυτο ; Δηλαδή η Καπετάνιος υπαρχει περίπτωση να μην εξιδεκευεται σε αυτο ;

Ελπίζω να κανει γιατι ειχα ήδη αποφασίσει να πάω σε αυτόν τώρα :(

Κοριτσια η εξεταση ιστου περιοδου λεει στη σελιδα του locus medicus γινεται στο σπιτι μας και μετα τη στελνουμε σε αυτους ή σε μικροβιολογο???ποσο κοστιζει γνωριζεται??

Καλημέρα !!!

Η εξέταση με ιστό περιόδου δεν έχει κάμει σχέση με απλή καλλιέργεια κολπικού υγρού.

Το ένα δείχνει αν έχεις χλαμύδια, μυκόπλασμα, ουρεόπλασμα στο κόλπο και η άλλη δείχνει αν τα έχεις στην μήτρα.

Κοστίζει 150 ευρ στο LOCUS. Είναι το πιο φτηνό που έχω βρει.

Σου εύχομαι καλή επιτυχία.

Εχω μια ακόμη απορία : κανουν ολοι οι εξωσωματικοι γιατροι σε φυσικο κυκλο ή υπαρχουν κάποιοι που εξειδικεύονται σε αυτο ; Δηλαδή η Καπετάνιος υπαρχει περίπτωση να μην εξιδεκευεται σε αυτο ;

Ελπίζω να κανει γιατι ειχα ήδη αποφασίσει να πάω σε αυτόν τώρα :(

Να σου πω την αληθεια αυτο δεν το γνωριζω καθολου!Δεν ασχοληθηκα με το φυσικο και δεν εχω ρωτησει καν. Γιατι δεν τον ρωτας απο τηλεφωνου πριν πας;

• 3 εβδομάδες μετά...
καλησπερα και καλη χρονια!!!!!

ευχομαι να ειναι η τυχερη σου!!!!!!

εν συντομια θα σου πω την δικη μου προσφατη ιστορια

δυο αποτυχημενες εξωσωματικες σε πασιγνωστο κεντρο......κανεις ποτε δεν ειπε ρε ανθρωποι του θεου καντε καποιες εξετασεις......μια εφταιγε η τυχη ,μια εφταιγε το φεγγαρι και ενα σωρο βλακειες και δωστου ακουμπα κοροιδο!!!!!!εν ολοιγοις ψαχτηκαμε μονοι μας και πηγαμε στο locus καναμε μια σειρα εξετασεων και οχι ολη την γκαμα που ειναι πανακριβες λιγες και σημαντικες ,εν το μεταξυ αλλαξα γιατρο οχι τοσο επωνυμο που πιστεψε σε μενα.....ειμαι 41 με χαμηλη αμη και υψηλη fsh kai 30/12 πηρα ΘΕΤΙΚΗ ΧΟΡΙΑΚΗ με φυσικο κυκλο

συγνωμη αν σε κουρασα κοριτσι μου

Καλημέρα !!!

Ελπίζω να πηγαίνουν όλα καλα με την εγκυμοσυνη σου !!!!

Πήρα και εγω τα αποτελεσματα απο το Locus Medicus και ανιχνεύθηκε mycoplasma Hominis δηλ χλαμιδιο το οποιο δεν ειχε βρεθεί στις απλές αιματολογικές.

Εσένα τι σου ειχαν βρει στι Locus ; Είχες ακολουθήσει αγωγή ;

Εμεις θα κάνουμε αλλη μια καλλιέργεια σπέρματος και μια απλή καλλιέργεια κολπικου υγρού και μετα θα πάρουμε φαρμακευτική αγωγή για τα χλαμιδια και για ο,τι άλλο βρεθεί...

Διαφημίσεις

Καλημέρα !!!

Ελπίζω να πηγαίνουν όλα καλα με την εγκυμοσυνη σου !!!!

Πήρα και εγω τα αποτελεσματα απο το Locus Medicus και ανιχνεύθηκε mycoplasma Hominis δηλ χλαμιδιο το οποιο δεν ειχε βρεθεί στις απλές αιματολογικές.

Εσένα τι σου ειχαν βρει στι Locus ; Είχες ακολουθήσει αγωγή ;

Εμεις θα κάνουμε αλλη μια καλλιέργεια σπέρματος και μια απλή καλλιέργεια κολπικου υγρού και μετα θα πάρουμε φαρμακευτική αγωγή για τα χλαμιδια και για ο,τι άλλο βρεθεί...

Καλησπερα ....

Προς το παρον ολα πανε καλα με την εγκυμοσυνη....

Οι εξετασεις ειχαν δειξει καποιο θεμα με χλαμιδια στον αντρα μου ο οποιος πηρε αντιβιωση για 20 μερες και ολα πηγαν μια χαρα μετα....

9H1Sp2.png

κοριτσια καλημέρα,

Είμαι καινούρια στο forum και χάρηκα τόσο πολύ που βρήκα το θέμα σας γιατί είναι κάτι που με απασχολεί εδώ και καιρό και ίσως μπορούσατε να με βοηθήσετε...

Οι εξετάσεις ελέγχου που έχουμε κάνει σαν ζευγάρι είναι κλασικά σαλπιγγογραφία, σπερμοδιάγραμμα, και οι ορμονολογικές εξετάσεις. Όλα είχαν βγει καλά αλλά αποτέλεσμα μηδέν. Εχω κάνει δύο εξωσωματικές και στις δύο και ενώ αλλάξαμε πρωτόκολα για καλύτερη ποιότητα καταλήξαμε με ένα ωάριο που μεταφέραμε και αυτό κακής ποιότητας. Έκανα και φυσικούς κύκλους αλλά πάντα το ωάριο έσπαγε. Τώρα περιμένω το αποτέλεσμα της δεύτερης εξωσωματικής αλλά ξέρω ότι θα είναι αρνητικό, τσάμπα το καθισιό στο σπίτι! :)

Από την αρχή είχα ρωτήσει και πρωτού προχωρήσω στη δευτερη εξωσωματική αν μπορώ να κάνω εξετάσεις άλλες να βρω τι φταιει (εχω ακούσει για καρυότυπο, χλαμύδια, ΝΚ κλπ που δεν ξέρω τι είναι όλα αυτά) και μου είπε ότι δεν χρειάζεται.

Τώρα σκέφτομαι για δανεικά ωάρια όμως επειδή είναι η τελευταία μου λύση αυτό δεν θέλω να παιξω και το τελευταίο μου χαρτί και να έχω μία αρνητική απάντηση αν ο λόγος που δεν μπορώ να μείνω έγκυος είναι κάτι αλλο.

Από την άλλη δεν μπορώ να δώσω ένα σκασμό λεφτά χωρίς λόγο. Όλα ειναι μια επιχείρηση και πραγματικά εμείς οικονομικά έχουμε στερέψει...

εσείς τι εξετάσεις έχετε κάνει πέρα από αυτές που γράφω;

αυτό το κέντρο που αναφέρετε, το locus medicus μπορεί να βοηθήσει σε αυτά που λέω και για τι κόστος μιλάμε;;;

όποια απάντησή σας θα βοηθούσε πολύ, σας ευχαριστώ!!

κοριτσια καλημέρα,

Είμαι καινούρια στο forum και χάρηκα τόσο πολύ που βρήκα το θέμα σας γιατί είναι κάτι που με απασχολεί εδώ και καιρό και ίσως μπορούσατε να με βοηθήσετε...

Οι εξετάσεις ελέγχου που έχουμε κάνει σαν ζευγάρι είναι κλασικά σαλπιγγογραφία, σπερμοδιάγραμμα, και οι ορμονολογικές εξετάσεις. Όλα είχαν βγει καλά αλλά αποτέλεσμα μηδέν. Εχω κάνει δύο εξωσωματικές και στις δύο και ενώ αλλάξαμε πρωτόκολα για καλύτερη ποιότητα καταλήξαμε με ένα ωάριο που μεταφέραμε και αυτό κακής ποιότητας. Έκανα και φυσικούς κύκλους αλλά πάντα το ωάριο έσπαγε. Τώρα περιμένω το αποτέλεσμα της δεύτερης εξωσωματικής αλλά ξέρω ότι θα είναι αρνητικό, τσάμπα το καθισιό στο σπίτι! :)

Από την αρχή είχα ρωτήσει και πρωτού προχωρήσω στη δευτερη εξωσωματική αν μπορώ να κάνω εξετάσεις άλλες να βρω τι φταιει (εχω ακούσει για καρυότυπο, χλαμύδια, ΝΚ κλπ που δεν ξέρω τι είναι όλα αυτά) και μου είπε ότι δεν χρειάζεται.

Τώρα σκέφτομαι για δανεικά ωάρια όμως επειδή είναι η τελευταία μου λύση αυτό δεν θέλω να παιξω και το τελευταίο μου χαρτί και να έχω μία αρνητική απάντηση αν ο λόγος που δεν μπορώ να μείνω έγκυος είναι κάτι αλλο.

Από την άλλη δεν μπορώ να δώσω ένα σκασμό λεφτά χωρίς λόγο. Όλα ειναι μια επιχείρηση και πραγματικά εμείς οικονομικά έχουμε στερέψει...

αυτό το κέντρο που αναφέρετε, το locus medicus μπορεί να βοηθήσει σε αυτά που λέω και για τι κόστος μιλάμε;;;

καταρχην σου ευχομαι καλη επιτυχια ποτε δεν ξερεις!!!!!!!

κατα δευτερον αυτες οι εξετασεις καλο θα ειναι να γινονται πριν ξεκινησουν οι εξωσωματικες και αφου εχουμε σκασει ενα σωρο λεφτα......θα ειχε γλιτωσει πολυς κοσμος αλλα anyway.....σιγουρα ειναι σημαντικες ειδικα η θρομβοφιλια οπως και τα χλαμυδια.....εγω προσωπικα για να σε ενθαρυννω δεν ξερω τι ηλικια εχεισ....αλλα με πολυ χαμηλη αμη και υψηλη fsh τα καταφερα με την τριτη προσπαθεια σε φυσικο κυκλο.....τις εκανα αυτες τις εξετασεις οπως και ο συζυγος εμενα ηταν καθαρες...του συζυγου βρηκανε ενα μικροβιακι πηρε αντιβιωση και ολα καλα!!!!!τωρα το κοστος εξαρταται απο τις εξετασεις που θα κανεις....εμενα δεν μου τις εδωσε ολες να τις κανω δηλ εκανα(καλλιεργια κολπικου υγρου για χλαμυδια.....νκ κυτταρα....καποιες μεταλλαξεις για θρομβοφιλια...και ο συζυγος για χλαμυδια και κατατμιση dna στο σπερμα.....

αν θυμαμαι κατι μεταξυ 500-600 ευρω και οι δυο.

ααα!!!!και ορμονολογικες

9H1Sp2.png

Καταρχήν συγχαρητήρια για το μωράκι σου!

Εύχομαι να σου πάνε όλα δεξιά, ακούω για εγκυμοσύνες και χαίρομαι τόσο πολύ και παίρνω κουράγιο ότι όλα μπορούν να γίνουν τελικά...!

Εγώ είμαι 35 και έχω μεσαία προς χαμηλή antimullerian.

Όταν πάρα την κρυάδα μου την άλλη βδομάδα με το τεστι κυήσεως λέω να πάω στο εργαστήριο αυτό, το Locus medicus. Εσύ εκεί πήγες, έμεινες ευχαριστημένη από την αντιμετώπιση γενικότερα;

το ασχημο είναι ότι στο κέντρο που πάω δεν αναγνωρίζουν αυτές τις αιτίες υπογονιμότητας -ειδικα τα ΝΚ που τους ειχα αναφερει- έτσι δεν μπορπω να τους παρακαλώ να με ψάξουν εκεί θα πρέπει να πάω κάπου μόνη μου αναγκαστικά...

Διαφημίσεις

taz εξωσωματική δεν είχες κάνει , μόνο σε φυσικό προσπάθησες;

εγώ έκανα 5 φυσικούς και τζίφος ούτε ένα δεν κατάφερα να πάρω...

για να σε παρηγορησω....που δεν χρειαζεται θα δεις ολα καλα θα πανε!!!!!!

εγω ειμαι 41 στα 42.....ζωη να εχω ειμαι μεγαλομπεμπεκα χαχαχα!!!

εχω κανει μια με φαρμακα η οποια εδωσε μονο 5 και στο τελος 2 γονιμοποιηθηκαν οχι τοσο καλα σαν ποιοτητα και δεν εγινε τιποτε......και μετα ξεκινησε το μαρτυριο με τους φυσικους σχεδον εναν ολοκληρο χρονο παλευα....

με αποτελεσμα να μαζεψω 3 που τα ειχα καταψυξει (αλλωτε εσπαγε,αλλωτε δεν ειχε περιοχομενο αλλωτε δεν προχωρουσε η γονιμοποιηση)ολα σ εμενα και τελικα ειπα να τα μεταφερω και παλι αρνητικο.......απο το κεντρο ποτε δεν μου ειπαν για αυτες τις εξετασεις οταν τους ζορισα ναι λεει μπορει να κανετε ενα πακετο εξετασεων.....που στοιχιζε 1200 ευρω

εκει τα πηρα στο κρανιο!!!!!!!μιλαμε για πολυ γνωστο κεντρο μην σου πω πασιγνωστο και λεω τωρα το θυμηθηκατε αφου τα εχετε τσεπωσει......

για μην σε κουραζω ψαχτηκαμε μονοι μας μς το αντρα μου πηγαμε sto locus

καναμε ενα ραντεβου εκει με τον υπευθυνο ανοσολογο-βιοπαθολογο εκεινος μας ειπε ποιες να κανουμε εξετασεις και παραλληλα αλλαξα κεντρο

δεν ξερω αν αυτο επαιξε ρολο αλλα εντελως διαφορετικη μεταχειριση εντελως διαφορετικη φιλοσοφια για την ηλικια μου και την περιπτωση μου,τι να πω τυχη οτι και να πω το αποτελεσμα το ειδες :D:D:D

συγνωμη αν σε κουρασα

9H1Sp2.png

taz εξωσωματική δεν είχες κάνει , μόνο σε φυσικό προσπάθησες;

εγώ έκανα 5 φυσικούς και τζίφος ούτε ένα δεν κατάφερα να πάρω...

α και να σου προσθεσω οτι και στο locus kai στο καινουργιο κεντρο ,δεν μου μιλησαν για δανεικα μου ειπαν θα το παλεψουμε με δικο σου γενετικο υλικο,οσο εχει απομεινει θες να σου πω αμη....0,03 και fsh 17.60

9H1Sp2.png

α και να σου προσθεσω οτι και στο locus kai στο καινουργιο κεντρο ,δεν μου μιλησαν για δανεικα μου ειπαν θα το παλεψουμε με δικο σου γενετικο υλικο,οσο εχει απομεινει θες να σου πω αμη....0,03 και fsh 17.60

χαχααα τι μεγαλομπεμπέκα καλέ!;; Σημασία έχει πως νιώθουμε!! εγώ έτσι λέω για να παρηγορούμαι!!

Ο φυσικός είναι πολύ ψυχοθφόρος απορώ πως άντεξες ένα χρόνο, πραγματικα!

Μπορείς να μου στείλεις πμ να μου πεις σε ποιο κέντρο έγινε αυτό; γιατί και εγώ τους έχω πει ήδη για εξετάσεις από την 1η αποτυχία με διέγερση και μου λένε ότι δεν χρειάζεται...

σε ευχαριστώ πολύ πολύ για την απαντήσεις!!

χαχααα τι μεγαλομπεμπέκα καλέ!;; Σημασία έχει πως νιώθουμε!! εγώ έτσι λέω για να παρηγορούμαι!!

Ο φυσικός είναι πολύ ψυχοθφόρος απορώ πως άντεξες ένα χρόνο, πραγματικα!

Μπορείς να μου στείλεις πμ να μου πεις σε ποιο κέντρο έγινε αυτό; γιατί και εγώ τους έχω πει ήδη για εξετάσεις από την 1η αποτυχία με διέγερση και μου λένε ότι δεν χρειάζεται...

σε ευχαριστώ πολύ πολύ για την απαντήσεις!!

καλησπερα σου εχω στειλει pm......

και εμενα ετσι μου ελεγαν.....στο προηγουμενο κεντρο

9H1Sp2.png

κοριτσια καλημέρα,

Καλησπέρα !!!

Ανοιξα αυτό το θέμα στο φόρουμ γιατι κι εγω αναζητούσα απαντησεις στο θεμα της αγνώστης αιτίας υπογονιμότητα.

Εγώ έχω ήδη ενα αποτυχημένο κύκλο εξωσωματικής με δυο εμβρυομεταφορές.

Τα σχεδια μας περιελάμβαναν αλλη μια εξωσωματικη και μετα τέλος..ϊσως και με δανεικα ωαρια...πάντως το βεβαιο ήταν ότι δεν θα καναμε παραπάνω προσπάθειες..

Επειδη δεν μπορουσα να αποδεχθώ οτι τα αιτια της υπογονιμότητας είναι αγνωστα άρχισα να ερευνώ σοβαρα με ποιο τρόπο θα μπορουσα να εντοπίσω ποιος είναι ο λόγος της δικής μας αποτυχίας έτσι ώστε να καταστρωσω σχέδια για το πως πρέπει να προχωρήσουμε...

...αν υπάρχει κάποιο ιατρικο θέμα να το αντιμετωπίσουμε και να το διορθώσουμε...αν πάλι το προβλημα είναι αξεπέραστο να μην αναλωθούμε σε μια προσπάθεια καταδικασμένη...

Πριν από τρεις μέρες πήρα τα αποτελέσματα των εξετασεων απο το Locus.

Ανιχνευθηκα θετικη σε mycoplasma hominis. Ειναι πραγματικά αξιοθαύμαστο το γεγονος ότι είχα βγει αρνητική λοταν έκανα τις απλές αιματολογικές εξετασεις πριν ξεκινησω την εξωσωματικη...

Οπως μου εξηγησαν τα χλαμιδια και οι διαφοροι αλλοι υιοι οι οποιοι κρύβονατι στην μήτρα της γυναικας καθιστώντας την τοξική ανιχνεύονται 100% μόνο με την εξεταση ιστου περιόδου ( αίμα περιόδου )...

Οταν βεβαια ενημερωσα την γυναικολόγο μου ειπε ότι το mycoplasma hominis δεν ειναι τιποτα και δεν ευθύνεται για την αποτυχία της εξωσωματικής !!!

Εγώ όμως άλλα διάβασα στο ιντερνετ !!!

Εξάλλου αν δεν έπαιζαν κανένα ρόλο στην υπογονιμότητα ή στην έκβαση της εξωσωματικής γιατί μας ζητάνε εξετάσεις για χλαμιδια, μυκόπλασμα και ουρεόπλασμα ???

Μας μένει να κάνουμε μει καλλιεργεια σπέρματος ( αποπτωση σπερματος ) και μια απλη καλλιεργεια κολπικου υγρού...

Ο Δρ. Τσιλιβάκος μας ξεκαθάρισε ότι σκοπός του είναι να καθιστά τα ζευγαρια ικανούς υποψήφιους για σύλληψη με όποιον τρόπο κι αν επιλέξουν ( φυσική συλληψη, εξωσωματική ...με τον κρίνο ...)

Θα ακολουθήσουμε φαρμακευτική αγωγή για να σκοτώσουμε κάθε ιό, μικρόβιο κλπ που υπάρχει στον οργανισμό μας και μετά μας προτεινε να επιλέξουμε εξωσωματική χωρίς φάρμακα, σε φυσικό κύκλο...

Συμπερασμα! Θα σου συνιστούσα ανεπιφύλακτα πριν από καποια άλλη προσπαθεια να κάνεις εξετάσεις στο Locus..αν υπάρχει κάποιος που θα βρει για ποιον λόγο πάει στραβά η εξωσωματική είναι οι γενετιστές...θα σου /μας δώσουν απαντήσεις και με βάση αυτές θα προγραμματίσουμε τα επόμενα βήματα...

Ελπίζω να σε βοήθησα !!!:D

Διαφημίσεις

Καλησπέρα !!!

Ανοιξα αυτό το θέμα στο φόρουμ γιατι κι εγω αναζητούσα απαντησεις στο θεμα της αγνώστης αιτίας υπογονιμότητα.

Εγώ έχω ήδη ενα αποτυχημένο κύκλο εξωσωματικής με δυο εμβρυομεταφορές.

Τα σχεδια μας περιελάμβαναν αλλη μια εξωσωματικη και μετα τέλος..ϊσως και με δανεικα ωαρια...πάντως το βεβαιο ήταν ότι δεν θα καναμε παραπάνω προσπάθειες..

Επειδη δεν μπορουσα να αποδεχθώ οτι τα αιτια της υπογονιμότητας είναι αγνωστα άρχισα ερευνώ σοβαρα με ποιο τρόπο θα μπορουσα να εντοπίσω ποιος είναι ο λόγος της δικής αποτυχίας έτσι ώστε να καταστρωσω σχέδια για το πως πρέπει να προχωρήσουμε...

...αν υπάρχει κάποιο ιατρικο θέμα να το αντιμετωπίσουμε και να το διορθώσουμε...αν πάλι το προβλημα είναι αξεπέραστο να μην αναλωθούμε σε μια προσπάθεια καταδικασμένη...

Πριν από τρεις μέρες πήρα τα αποτελέσματα των εξετασεων απο το Locus.

Ανιχνευθηκα θετικη σε mycoplasma hominis. Ειναι πραγματικά αξιοθαύμαστο το γεγονος ότι είχα βγει αρνητική λοταν έκανα τις απλές αιματολογικές εξετασεις πριν ξεκινησω την εξωσωματικη...

Οπως μου εξηγησαν τα χλαμιδια και οι διαφοροι αλλοι υιοι οι οποιοι κρύβονατι στην μήτρα της γυναικας καθιστώντας την τοξική ανιχνεύονται 100% μόνο με την εξεταση ιστου περιόδου ( αίμα περιόδου )...

Οταν βεβαια ενημερωσα την γυναικολόγο μου ειπε ότι το mycoplasma hominis δεν ειναι τιποτα και δεν ευθύνεται για την αποτυχία της εξωσωματικής !!!

Εγώ όμως άλλα διάβασα στο ιντερνετ !!!

Εξάλλου αν δεν έπαιζαν κανένα ρόλο στην υπογονιμότητα ή στην έκβαση της εξωσωματικής γιατί μας ζητάνε εξετάσεις για χλαμιδια, μυκόπλασμα και ουρεόπλασμα ???

Μας μένει να κάνουμε μει καλλιεργεια σπέρματος ( αποπτωση σπερματος ) και μια απλη καλλιεργεια κολπικου υγρού...

Ο Δρ. Τσιλιβάκος μας ξεκαθάρισε ότι σκοπός του είναι να καθιστά τα ζευγαρια ικανούς υποψήφιους για σύλληψη με όποιον τρόπο κι αν επιλέξουν ( φυσική συλληψη, εξωσωματική ...με τον κρίνο ...)

Θα ακολουθήσουμε φαρμακευτική αγωγή για να σκοτώσουμε κάθε ιό, μικρόβιο κλπ που υπάρχει στον οργανισμό μας και μετά μας προτεινε να επιλέξουμε εξωσωματική χωρίς φάρμακα, σε φυσικό κύκλο...

Συμπερασμα! Θα σου συνιστούσα ανεπιφύλακτα πριν από καποια άλλη προσπαθεια να κάνεις εξετάσεις στο Locus..αν υπάρχει κάποιος που θα βρει για ποιον λόγο πάει στραβά η εξωσωματική είναι οι γενετιστές...θα σου /μας δώσουν απαντήσεις και με βάση αυτές θα προγραμματίσουμε τα επόμενα βήματα...

Ελπίζω να σε βοήθησα !!!:D

Α !!! Ξέχασα να σου γράψω ότι εμείς πληρώσαμε 560 ευρώ για όλες σχεδόν τις εξετασεις αλλα η τιμή ήταν προνομιακή γιατί πληρώσαμε με την τιμή που ισχύει σε συνεργάτες...

Αν θέλεις μπρώ να σου πω τι εξετάσεις κάναμε και να ρωτήσεις στην γραμματεια το κοστολόγιο..επίσης μια εξεταση ηταν δωρεάν γιατί εξυπηρετεί ερευνητικούς σκοπούς...το Locus δεν είναι απλό εργαστήριο ..είναι ερευνητικό κέντρο το οποίο εξυπηρετεί το κοινό και σε καθημερινές εξετασεις...

kika μου καλησπέρα!!

Εύχομαι κάθε επιτυχία στις προσπάθειές σου καταρχήν και με το καλό ένα μπεμπέ στην αγκαλιά σου!

Εννοείται ότι όλες σου οι πληροφορίες είναι χρήσιμες και αν μπορείς στείλε μου τις εξετάσεις να τις δω..υποθέτω βέβαια ότι για κάθε κοπέλα / ζευγάρι υπάρχουνε κάποιες γενικές εξετάσεις που είναι στάνταρ αλλά και καποιες πιο εξειδικευμένες , αναλόγως τι δει ο γιατρός;;

Αυτό που σκέφτομαι εγώ είναι ότι ακόμα και κάτι να βρω ότι έχω, η κακή ποιότητα των ωαρίων μου δεν θα φτιάξει..από την άλλη μπορεί να μη φτιάξει αλλά ακόμα και ένα ωάριο που δεν είναι τόσο καλό ίσως έπιανε σε ένα σωστό περιβάλλον τώρα δεν υπάρχει καμμία περίπτωση..

Κικα εσύ ειχες κάνει και εξέταση ΝΚ? Διαβάζω εδώ τις τελευταίες μέρες όσο μπορώ και οι απόψεις για τα εμβόλια είναι πολύ διαφορετικές. Ελπίζω να μην βρεθεί κάτι τέτοιο έτσι ώστε να μην μπω σε δίλλημα το τι θα κάνω.

Τέλος να σε ρωτήσω για το οικονομικό, το πιο φλέγον! :) μπορεί αυτά να γραφτούνε στον ΕΟΠΥΥ ή μπααα;;;

Σου στέλνω με Pm το μέιλ μου! σε ευχαριστώ πολύ πολύυυυ!

επισης σκέφτομαι ότι οι εξετάσεις αν κάποιος θέλει να τις κάνει όλες θα πρέπει να είναι άπειρες έτσι ; διαβάζω στο ίντερνετ και πραγματικά χάνεσαι με το τι πρέπει , τι όχι και αν αξίζει ...

kika μου καλησπέρα!!

Εύχομαι κάθε επιτυχία στις προσπάθειές σου καταρχήν και με το καλό ένα μπεμπέ στην αγκαλιά σου!

Εννοείται ότι όλες σου οι πληροφορίες είναι χρήσιμες και αν μπορείς στείλε μου τις εξετάσεις να τις δω..υποθέτω βέβαια ότι για κάθε κοπέλα / ζευγάρι υπάρχουνε κάποιες γενικές εξετάσεις που είναι στάνταρ αλλά και καποιες πιο εξειδικευμένες , αναλόγως τι δει ο γιατρός;;

Αυτό που σκέφτομαι εγώ είναι ότι ακόμα και κάτι να βρω ότι έχω, η κακή ποιότητα των ωαρίων μου δεν θα φτιάξει..από την άλλη μπορεί να μη φτιάξει αλλά ακόμα και ένα ωάριο που δεν είναι τόσο καλό ίσως έπιανε σε ένα σωστό περιβάλλον τώρα δεν υπάρχει καμμία περίπτωση..

Κικα εσύ ειχες κάνει και εξέταση ΝΚ? Διαβάζω εδώ τις τελευταίες μέρες όσο μπορώ και οι απόψεις για τα εμβόλια είναι πολύ διαφορετικές. Ελπίζω να μην βρεθεί κάτι τέτοιο έτσι ώστε να μην μπω σε δίλλημα το τι θα κάνω.

Τέλος να σε ρωτήσω για το οικονομικό, το πιο φλέγον! :) μπορεί αυτά να γραφτούνε στον ΕΟΠΥΥ ή μπααα;;;

Γεια σου dory και πάλι!

Θα ξεκινήσω από το τελευταίο: πράγματι όλες αυτές τις εξετάσεις δεν τις καλύπτει ο ΕΟΠΥΥ κι αν τις καλύπτει θα πρέπει για κάποιες να έχει η γυναίκα 2 αποβολές. Αυτά μου τα είχε πει ο ανοσολόγος του ΑΧΕΠΑ Θεσ/νικης που είχαμε επισκεφτεί με τον άνδρα μου μετά από μια παλίνδρομη που είχαμε και τότε θέλαμε να κάνουμε καρυότυπο ζεύγους στο νοσοκομείο. Επειδή είχα και μια εξωμήτριο κύηση πριν την παλίνδρομη, μου την έγραψαν αλλά περιμέναμε πολύ καιρό για να την κάνουμε.

Ωστόσο, δεν είναι όλες οι εξετάσεις για όλους! Δηλαδή αν εμείς δεν είχαμε την παλίνδρομη που ο γιατρός-ευτυχώς- είχε κάνει καρυότυπο του εμβρύου και είχε φανεί χρωμοσωμική ανωμαλία στο έμβρυο, δεν θα το κάναμε.

Επίσης, ποιος σου είπε ότι τα ωάριά σου δεν είναι ποιοτικά;

Το περιβάλλον της μήτρας καλό είναι να το ψάξεις, να κάνεις μια υστεροσκόπηση.

Ωστόσο, και πάλι σε βρίσκω βιαστική! Περίμενε μέχρι τη χοριακή σου!;)

Φιλιά

Γεια σου και πάλι smamy!

αχ, δεν έχεις άδικο είμαι λίγο βιαστική, κοντός ψαλμός μέχρι την άλλη τετάρτη, απλά προετοιμάζομαι ότι δεν...για να μην απογοητευτώ τόσο. Ούτε που το σκέφτομαι φαντάσου, οργανώνω τα επόμενα βήματα μου για να ξεκινησω μετά κατευθείαν...

Εχει ο θεός ελπίζω κ για μένα, απλά δεν νομίζω ότι είναι τώρα..:)

Που λες, τα ωάρια μου δεν είναι ποιοτικα επειδή μου το είπε ο γιατρός.

Στην πρώτη με το ζόρι έκαναν τις διαιρέσεις , τα βάλαμε σχεδόν για να τα βάλουμε δηλαδή, και τώρα τα 2 δεν γονιμοποιηθηκαν και το ένα την τρίτη μέρα είχε 3 διαιρεσεις κ ευτυχως μετα από λίγες ώρες πήρε τα πάνω του και πήγε στις 7. αν δεν είχε αλλάξει μού ειπε κ ο γιατρός ότι δεν αξίζει να προχωρήσουμε σε εμβρυομεταφορά.

Μου είπε κ ότι ποιοτικά δεν ειναι καλά γιατί ειναι σε κλιμακα c?d? κάπου εκεί...πάτος από ότι κατάλαβα δηλαδή...

Οσον αφορά το χρηματικό δλδ απότι κατάλαβα, ό,τι εξέταση κάνουν στο locus καμμια δεν γράφεται εοπυυ..με τις υγείες μου! :)

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...